Katlina,szurkolok,hogy megmaradjon robikának az étvágya a gyógyszer szedés után is.
Jó kis ajándékokat néztél ki
Azt az alsót én is néztem
Valami fa játékot is szeretnék Lucának,meg annyi mindent,hogy magam sem tudom
Ebből a szempontból most jó,hogy nincs itthon apa,mert ő nem engedné,hogy játék halmokat vegyek
Erika,jajj de örülök,hogy írtál
Éljen éljen éljen!!!
Hát arra nagyon kíváncsi leszek,hogy Luca hogyan fog reagálni apa megérkezésére.Kicsit tartok tőle,de remélem,hogy megismeri.Leginkább apa miatt is,mert ő nagyon abban van,hogy nem felejti el Luca.Én mindent megteszek itthon,meg a múltkori webkamozásnál is örült neki.Úgyhogy bízok benne,hogy jól fog elsülni a találka
Te is jó kis ajándékokat néztél ki Popinak
Mesekönyvhöz egy ötlet.
www.egmont.hu
Én most kezdtem el a rendelést.Az első csomag meg is érkezett.És így minden hónapban kap majd egy mesekönyvet.Azt hiszem összesen 24et küldenek.De vissza is lehet mondani ha már nem kéred.Egy kis ajándék is van hozzá mindig.
A disney csomagot kértem,mert abba mindig más könyvet küldenek.De van Micimacis csomag is
Fakopáncsról mit rendeltél?
Judit,jobbulást továbbra is!!!Sztem annak a LEGO-nak is fog örülni Marci amit kapni fog
Voltunk megnézni a játszóházat,de nem mentünk be,mert i9nkább nagyobb gyerekek voltak,simán ellöktétk volna Lucát,és én csak ugrálóvárakat láttam ott.De egy lufit beszereztünk,de este ki is durrant..érdekes...a szülinapos lufik meg még mindig tartják magukat
Hát remélem ez a hét hamar el fog szaladni,mert van még munkám,takarítgatnom is kellene még 1x addig.Meg nagybevásárlás.Úgyhogy remélem gyorsan elszaladnak a napok,és elvileg még hétfőn haza is érnek
Ajándékokkal én még mindig hadilábon állok.Ugye nénvap+karácsony+mikulás.Mikulásra a takarító szettet fogom neki odaadni.Tegnap megvettem a kis babakocsit is,mamáéktól megkapta bele a babát+egy pónis szettet,ami tele van "én kicsi" pónijaimmal/tescos-nem eredetiek/és sok sok kiegészítővel,de azokat még el kell súvaztanom,mert elég apró darabok vannak benne.Keresztanyáméktól meg vmi hajót kap,de nem árulták el,hogy milyet
Szóval a mi részünkről hiányos még a lista,de tényleg annyi mindent vennék,hogy azt sem tudom,hogy akkor mit is vegyek
A család többi részéről meg nem is beszélve.Igaz a gyerekek már letudva,márcsak a felnőtteknek kell