Angie
ÁÁ azért annyira nem kapkodja el a dumálást
Pankaa
A pakolászás miatt is, meg mert az anyósom az egyetlen, akire hosszabb időre bízni tudjuk. Bármikor bármi közbe jöhet nem akarom akkor a gyerkőcöt mély vízbe dobni és néha nekünk is kell egy kis idő kettesben, hogy újult
erővel lássunk neki a hétköznapoknak.
Hát ez tényleg olyan mint egy tavaszi kép. A fű is olyan nagyon harsány zöld.
Syry
No azért nem ilyen artikuláltan mondja
Nagyon édes Máté és igazán csodás tornyokat épít
Kacsa
Timi tündéri a videón
Hát Lilla nem tudom csinál e ilyet valaha is
ő csak cucussal tud elaludni
Micimackó majdnem kifogott rajta
Faul
Mi Milupa jó éjt papit szoktunk venni talán sűrűbb, mint a tápszer.
Én még ilyenről nem is hallottam
remélem már meggyógyult Míra
Bellanitta
Amíg kicsi addig nem használtam öblítőt nem szokták javasolni. Mi amúgy bébi mosóporral mostuk a ruháit kb 1 éves koráig.
Az elején még fehérítőre se nagyon lesz szükséged. Amúgy én Bleach-et használok és nekem nagyon bevált (színes ruhákhoz is lehet és nem veszi ki a ruhák színét. Nem tartalmaz klórt).
És ahogy Angie is írta a ruhába a foltot ha egyszer belemostad annyi és ha sokáig áll benne, akkor is nehezebben jön ki.
Tina
Dávid szépen megnőtt és nem is kell beszélnie még 9 hónaposan...
Adri
Jó olvasni, hogy pocaklakó jól van és hogy talán nem akkora a gond LEvivel. Remélem az új kezelés megoldja a problémát, meg hogy találtok más módot.
Igyekszem a bútorról is képet rakni. Menet közben már készül a cipős szekrényem is
Lilla beteg már több mint egy hete..
taknyos. Most már csak napi 2x szívjuk le neki, de még mindig jó sok időnként. Este kenegetem a hátát légzéskönnyítő krémmel és így jobbak az éjszakáink az elején volt pár nap horror rengeteg ébredéssel. Szinte már nem is aludtam.
Közben fogzik is nemrég kijött a 7. és a 8. (még lehet nem is írtam), de mivel még mindig extra nyűgös /hisztis így gondolom további fogak is vannak a pakliban.
Közben lakás berendezünk. Most van egy angol tanítványom, heti 1x45 percben. Végül is szívességből vállaltam el (persze fizetnek, csak az a szívesség, hogy bevállaltam) de végül is jót fog tenni nekem. Meg kicsit a szakmai tudásom is felhozom
Persze a csaj tudása, mint kiderült zéró, úgyhogy kezdhetem az alapoktól vele (nyelvvizsgára készülünk)
Ja és a betegség persze mindenkin átment férjem még mindig itthon táppénzen (szerdáig) én is beteg voltam kicsit, de én nagyon olcsón megúsztam.
A betegség miatt valószínű elkaptam valami kis gombás fertőzést, amit most kezelgethetek.
Remélem hamar elmúlik.
És hát napközben jó aktív napjaink vannak. Lilla olyankor érzi magát legjobban, ha nem egész nap otthon vagyunk.
Már nagyon szépen jár, bár még kicsit bizonytalan (nem tudom miért) főleg terepen (udvaron)
Ja igen és Mártival összefutottam, mentünk volna látogatni csak beteg gyerkőccel nem tudtam, de jól vannak amúgy és remekül néz ki.