Új privát üzeneted érkezett!

Halihó mindenki! Kisvitéz: csak nyer gyümölcsöt adj. Általában az alma az első, lereszeled, egy csepp citromlé mehet hozzá, ha van otthon friss citrom, ha nincs az se baj, első alkalommal csak egy kiskanállal kínáld meg. Ha ízlik neki, mehet egy kanál délután is. :lol: :lol: :lol: Azután fokozatosan emelheted az adagot. Az, hogy az alma fogja a székletet, vagy hajt egyéni. Általában egészséges csecsemőnél egyik sem sőt a rosttartalom segíti, karbantartja a bélmozgást. egyébként arra számíts, hogy a hozzátáplálás megkezdésével megszűnik az "anyatejes" széklet, hát igen, most jön a java. Szagban, színben, állagban egyaránt!!!!! :? :? :?
Morca: köszönöm a jókívánságot, remélem minden rendben lesz, messze még a május!! Egyébként most jöttem rá, pillanatnyilag a fórumon én vagyok az egyetlen "várandós" (bár utálom ezt a szót) !! :D :D :D
A szopással kapcsolatban, úgy gondolom Ákos túl van azon az időszakon, amikor csak azért cicizik, mert éhes. Nyilvánvalóan "játszik" a melleddel, próbálgatja az erejét, a Te tűrőképességedet. Találkoztam már másoknál is ezzel a gonddal. Egyetlen lehetőséged van, amikor fájdalmat okoz, azonnal vedd el a cicit, szóban is mondd el neki határozott hangon, hogy ez nem esik jól, és néhány perc múlva kínáld meg újra. Nagyon helyes, hogy mindig mellre teszed, ha kéri, de ne hagyd, hogy ezt arra használja, hogy "magához rendeljen". Ha nem szopik, csak játszik, vedd el Tőle a cicit. Remélem, tudtam segíteni. :wink: :wink: :wink:
bábaildi

Sziasztok!

Marek!
Az esti tejcsiserkentésre nekem nagyon bevált a forró tusolás a mellemnek, és este veszek be homeopátiás bogyót (urtica urens) 5 szemet, és ott van mellettem este a víz, mindig iszok szopi előtt. Nálam ez elég jól működik mostmár 5 hónapja csak tejcsit kap Kirus. Ha meg úgy éreztem, hogy tényleg kevés a tejcsi, akkor nem csak este, hanem reggel is vettem be homeós bogyót.
De mostmár lassan mi is megkezdjük a hozzátáplálást.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

bábaildi: Én is valami ilyesmire gondoltam. Ma is csinálta de már el vettem tőle a cicit, nem sokkal azután, hogy elkezdte. Láss csodát, a kis piszok, vigyorogva kezdett másik játékba. Ő azért már nem tudd annyira megvezetni, mint anno a Matyi. Akkor még ha kellett, ha nem ciciztettem. Most már sokkal dörzsöltebb vagyok.

marek: azért nem hiszem, hogy kevés a tejcsim, mert ilyen "evések" után bukik is jócskán. Boróka baba pedig gyönyörű! :P :P ( be szoktam kukkantani az októberi topikba )

pussz

Kép

Kép
morca

Kisvitéz Judit!

A hozzátáplálással kapcsolatban én is bizonytalan vagyok. Szerencsére babatornán az Ági már hozzáeteti Norinát és így tudom, hogy mit lehet és mit nem. De hiányolok egy olyan kiadványt, ahol erről lehet olvasni. Ezért is írtam az előző oldalon azt a babaszakácskönyvet, amit le lehet tölteni. Abban sok érdekes dolog le van írva, nézd meg.

Egyébként én még a védőnőmmel konzultáltam volna szívesen, de szeptember óta nem jelentkezett. Ha hozzád kijár, kérdezd még meg őt, biztos jó tanácsokat tud adni.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm nagyon mindenkinek a drukkolást!
Olyan érzésem van, mintha sikerült volna, de lehet, hogy csak pszichés a dolog. Elvileg hét jözepén tesztelhetek. :D

Hétvégén szüli- és névnapok voltak a családban, voltunk sok helyen, de gép előtt nem. 8)

Vigyázzatok magatokra!
A babók nagyon szépek!!!

Bábaildi: GRATULA! Jó helyre jön az a babó, ilyen nagyi mellé!

Puszi!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Lilla
Szedem a homeos bogyót, de mégis egy kicsit kevesebb a tej, mint régen. Ez nem jelenti azt, hogy nem elég, csak talán nem ömlik Bori szájába, mint eddig. Szopi után még simán tudok valamennyit fejni, úgyhogy tudom, hogy nem éhezik, meg mérem is minden szopinál (tudom hülyeség, de ez van :oops: )

Eszti
Ha teszteltél, azonnal írd meg az eredményt, mert megöl minket a kívnáncsiság... :lol:

marek

sziasztok..kösz mindenkinek a drukkot!!!!
nekem elméletileg hétvégén kéne megjönnie..de tesztelni nem tudom mikor teszteljek mert mlthonapba 37 napra jött meg.....
most szedek ugye clostit nem tudm ez menyire befolyásolja.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Marek: persze, egyből írom, ha tesztelek! A szerdát lőttem be, hogy akkor már érdemes tesztelni.

Nitacsak: neked is nagyon drukk!

Babásoknak kitartást és erőt! Még picit süt ma a nap, de azt mondják, jön a tél! :wink:
Talán hó is lesz majd hamarosan.

Orsi ma nagyon nehezen ment oviba. Ilyen sírást, könyörgést még sose vágott le. Azt hittem, nem fogja tudna abbahagyni, csak ha megmosom az arcát. Sose csinált ilyet. Rángatta vissza magára a csizmát, kabátot, alig bírtam átöltöztetni. Közben nyugodtan beszéltem hozzá, hogy megnuygtassam, de semmi nem hatott. Úhy kétségbe volt esve. Talán ott követtem el a hibát, hogy múlt héten, mikor ő beteg volt, elvittem vele a szomszéd kislányt oviba, és úgy adtam őt be a mamához. És így most látta a lehetőséget, hogy lehet ovi helyett mamához menni. AZt kiabálta, hogy ő beteg akar lenni, és menni a mamához. Meg hogy az egyik kislány mindig rángatja, de ő nem akar vele játszani. Erről majd beszélek délután az óvonőkkel, mert most csak 2 dadus volt ott reggel. Húú, de nagyon rosszul lettem, mikor kilptem. Minden erőm elszállt belőlem, azt hittem elájulok. És most ugyanígy érzem magam, nem lettem jobban. Mindenki kérdezi, miért vagyok ilyen falfehér. Nem tudom, miért lettem rosszul, engem lelkileg ez annyira nem visel meg, mert tudom, hogy nincs rossz helyen, és most is, kb 3 másodperc múlva már bent volt a dadussal, és egy hangja nem volt. Mikor megyek érte, boldogan jön ki, mesél, és nem rohanva, hogy végre elviszem. SZóval jó neki ott, csak én is kellenék oda. Mégis rosszul lettem. :?

Hát ez a ma reggeli sztorink.
A hétvége egyébként jó volt, csupa szülinapozás volt az egész! :)

Puszi Mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Morca, ezt a cicis huzavonát az én lányom pont ma hajnalban csinálta. Megfigyeltem, hogy hajnalban műveli ezt, mert persze nem először fordul elő nálunk.
Eleinte úgy voltam vele, hogy olyan pici még, biztosan nem szórakozásból csinálja, hanem éhes, de ma kiderült, hogy nem. Ő is csak játszana. Köszi Ildi az infót, nekem is sokat segített!
Visszatettem szépen az ágyába, pici nyüszi után szépen el is aludt és a reggeli 9:00 órás szopi már simán ment ilyen vicces cicihuzigálások nélkül. :)

Kép
anhel

anhel ügyik vagytok!!!!
boldog első hofordulot!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Eszty: hidd el Orsi nagyon jól tudja, hogy Neked érdemes ilyen műsort adni. Nem oldható meg, hogy pár napig ne Te vidd oviba??? Pontosan ez a célja, hogy legyen lelkiismeretfurdalásod, és maradj vele, vagy vidd a nagyihoz, pedig tudja, hogy az oviban neki jó. Csak miért ne szívassuk egy kicsit az Anyut?! Fel a fejjel, ha nem hagyod magad, hamar megnyugszik.
:wink: :wink: :wink:
bábaildi

Sziasztok!

Anhel: Már kezdtelek hiányolni. :roll: Jól vagytok, minden ok? Ez a cicihúzgálás nekem is új, Matyi nem csinált ilyesmit, Ő inkább el sem engedte. :D :D Igazából nem zavar, ha sűrűn akar szopizni Ákos, csak ilyenkor nyűgös lesz, meg sokat bukik, mert gondolom túleszi magát, én pedig nagyon sajnálom Őt. (ahelyett, hogy jót játszanánk.)

Az a helyzet, hogy Ákos remekül tud már előre vagy éppen hátra kúszni, mikor, hogy sikerül. Nagyon élvezi a legújabb tudományát, nagyokat sikongat miközben gyakorolja. Már hason fekve is nyúl a játékokért, és általában sikerül is megszereznie. ja, meg hanyatt fekve nyújtva felemeli a lábait és közben meg emeli a fejét a vállaival együtt, mintha hasazna. Nagyon kis ügyes. Szerintem már a fogacskák is készülődnek, mert szinte ömlik a nyál a szájából és mindent hatalmas hévvel tömköd a szájába, hogy jól megrágcsálja. Arról nem is beszélve, hogy este, miután elalszik, sokszor sírva ébred és éjszaka meg kétóránként jelentkezik cicizni már napok óta.

Az éjszakám elég érdekesen alakult. Éjjel fél egykor ki kellett hívni hozzám az ügyeletet, annyira fájt a gyomrom. (én nagyon bírom a fájdalmat, de most komoly kételyeim támadtak az életben maradással kapcsolatban) Mire kiért a dokinéni, megszabadultam a vacsorámtól is. Pedig nem is ettem sokat. Egyszer már volt ilyen, de akkor azt mondták az ügyeleten, hogy valami vírus. Most azt mondta a dokinéni, hogy az epém vacakol. Hurrá...

A mai napom sem volt egyszerű: Felkerekedtünk reggel ruhabeszerző körútra (anyukám, Matyi, Ákos és én) Pestre, mert Ákos is és Matyi is kinőtte a ruháit. (konkrétan a Keletihez, mert van ott egy nagyon szupi angol használt gyerekruha üzlet) Gondoltuk, hogy időt és energiát spórolunk, ha Isaszegig kocsival, onnan pedig vonattal megyünk. A vonatozással nem is volt baj, de mire végeztünk, a gyerekeim totál kikészültek. Matyi attól, hogy nem tudott érdemben játszani, Ákos pedig attól, hogy nem tudott rendesen aludni. Azzal sem számoltunk, hogy visszafelé, rengeteg cuccunk lesz, úgyhogy elég kaotikusra sikeredett a vissza út. Mire hazaértünk öregedtem legalább két évet. Egyszerűen nem bírom elviselni, ha szenvedni látom a fiaimat. Mindenesetre ilyen útra többet nem vállalkozunk, nagyon húzós volt. Ilyen az én formám. Maximálisan a jó szándék vezérel, aztán meg jól behúzom magunkat a csőbe. Nagyon haragszom magamra, hogy így kiszúrtam a gyerkőceimmel. :cry:

Na de hoztam képeket is:

Kép

Matyi 5 hónaposan

Kép

Ákos 4 hónaposan

Annyira bírom, hogy ilyen egyformák :P :P

Kép

Így szoktunk reggelizni :P :P

Eszter, Nitacska: megy a drukk folyamatosan :P :P :wink:

Pussz Mindenkinek :P

Kép

Kép
morca

morca hát nem volt könnyű ruhabeszerző utatok!!!!!!!!!de sikerűlt ez a lényeg..legközelebb ha jöttök pestre szolj és összefuthatnánk...... :roll: :lol:
tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkőcök.... :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ez a cicijátszás nekünk is volt. Én azt hittem, hogy nincs benne, áttettem a másikra, ott se evett. Akkor megnéztem mellszívóval és persze televolt. Mostmár ha ezt csinálja, elveszem és ha elkezd sírni, akkor tudom, hogy éhes, ha nem, akkor csak játszana.

Eszty!
Drukkhegyek a teszthez. Az ovitól én már előre félek, hogy hogy fog rá reagálni Kirus.

Morca!
Kirus is biztos kezd fogzani, mert tiszta nyál, és mindent töm a szájába. De az éjszakai sűrűn evés is a fogzás miatt lenne? Egyébként tényleg ügyi voltál a bevásárlással. Két gyerekkel biztos nem egyszerű. De vigyázz magadra, nehogy rosszul legyél. Elküldtek most kivizsgálásra, hogy valójában mitől vagy rosszul? És nagyon helyesek a fiúk. :P :P :P

Én is teszek fel egy képet Kirusról. Most kaptam meg a barátnőmtől a nyári kinőtt ruháit, fel is próbáltunk egy kalapot.

Sziasztok
Lilla Kép
Vendég

jaj de helyes kirus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bábaildi: köszönöm a jótanácsot. Én is gondoltam erre. Meg szerintem be is fogjuk majd vezetni, hogy hébe-hóba apa vigye, mert ha jön a kistesó, akkor elő fog ez fordulni. Most még 1-2 napot várok, hadd nyugodjon meg egy kicsit, aztán elkezdjük.
Egyébként nem szokta ilyen rosszul viselni,meg ő már bölcsis is volt másfélévig, úgyhogy nem mostani ez az elszakadás-dolog.
Hát, meglátjuk.

Morca: Hát nem vagy semmi! Hogy van ennyi energiád? Ne hibáztasd magad, jót akartál, és egyébként az ilyen nem mindennapi helyzetekben tudsz megtudni valami újat a fiúkról. Például hogy meglepődtél volna, ha Matyi kész bevásárlósegéddé avanzsált volna (mert ez hamarosan meg is fog történni).
Húú, ilyen erős gyomorfájásom nekem is volt kétszer, azt hittem meghalok. Hétrét görnyedve buktam az ágyra, lábam a földön, és így hasaltam, amíg el nem múlt. Szerencsére egy fél óra alatt át is ment rajtam, de nagyon rossz volt. És én is nagyon bírom a fájdalmat, de ez sok volt. Persze végül dokihoz nem mentem, így nem tudom, mi lehetett. Vigyázz nagyon magadra!!!

Délután, mikor mentem Orsiért, szaladt oda az ajtóhoz, és egyből azzal kezdte, hogy ugye már nem megyek el.
Kérdeztem is az óvonőt, hogy mit csinál vele az a kislány. Azt mondta, hogy Orsival játszik, viszi magával mindenhová, de ők azt hitték, hogy ez nincs Orsinak ellenére. Hát mondtam, hogy de igen, mert Orsi nincs hozzászokva az erőszakhoz, ezért nem is tud rá mit reagálni. Kértem, hogy figyeljenek oda rá, hogy ne rángassa, hadd játszon Orsi, akivel akar. Hát, kíváncsi leszek.
Tudom, hogy ezeket a játszmákat a gyerekeknek kell lejátszaniuk, de nehogymár nekem kelljen emiatt minden reggel ezt átélnem.
Olyan rosszul voltam, hogy még most sem vagyok teljesen rendben. Lehet, hogy ez már valaminek a jele? 8)

Egyébként nem kell félni sem a bölcsitől, sem az ovitól: nekünk a beszoktatás 2 nap volt, mert utána már nem érdekelte Orsit, ott vagyok-e. És a többi gyerek is nagyon szeret menni. A bölcsiben nagyon a gyerekekre vannak fókuszálva, az ovi meg már nagyobbnak kezeli őket, így az pedig ezért tetszik nekik. Nagy az önállóság, maguk döntik el, akarnak-e valamit csinálni vagy sem.

Vigyázzatok magatokra!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

mára elköszönök jók legyetek!szép álmokat!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Szombaton egész nap Pesten leszünk, mert itthon lebontják, majd rögtön fel is falazzák az előszobát, meg ajtót, ablakot cserélnek. Pontosan a XVIII.ker-be, a Havanna lakótelepre megyünk a nagynénémhez. Délelőtt bemegyünk a brendonba játszani, meg vásárolni karácsonyra. Úgyhogy ha ráérsz, talizhatunk akár ott is. (ha jól emlékszem Kispesten laksz ugye?) Egyébként mostanában sokszor megyünk Pestre, mert járok a fogorvoshoz.

Lilla: Először is Kira baba csuda helyes a kalapjával :P :P

Az éjszakai sűrűn evés igazából nem az evésről szól szerintem, csak megnyugtatja a közelség, a cicizés pedig vigaszt nyújt számára. Matyival is végig csináltam. Volt olyan, hogy 20 percenként keltünk éjszaka. (volt amikor három hétig egyhuzamban) :?

Tényleg nem egyszerű utazni két gyerekkel, még ha kocsival megyünk akkor sem. Igazából úgy szoktam az ilyen utakat megszervezni, hogy útba ejtünk olyan helyet, ahol lehet egy jó nagyot játszani és csak utána intézzük a mi dolgainkat. Olyankor már Matyi is elücsörög a babakocsiban, mondókázunk, beszélgetünk, meg ilyesmi.. Arra is oda kell figyelnem, hogy Ákos mikor lesz éhes, álmos, tudnom kell pelust is cserélni. Ezeket a dolgokat mind össze kell hangolnom, háát komoly szervezői munkát igénylő feladat. De a manókáimért bármit... :P :P :P
De csak akkor "rángatom" Őket bárhova is ha nagyon muszáj.

Eddig még csak egyszer fordult elő velem ilyen rosszullét ezen kívül. Valami olyasmit mondott a dokinéni, hogy a terhesség alatt elmozdult a helyéről és megtört az epevezeték, meg valami kövesedés is szóba került (valami ilyesmi rémlik, de nem nagyon bírtam arra koncentrálni amit mondott, mert annyira lassú volt, hogy azon járt az agyam, hogy mire előkészíti és beadja a görcsoldó szurimat, elmúlik magától a gyomorfájásom) Most diétázgatok

boeszter: Ha a fiaimról van szó, akár hegyeket mozgatok.. :P :P
Ami pedig azt illeti, mostanra már én avanzsáltam Matyi bevásárlósegédjévé. :D Ott tartunk, hogy itthon adok neki pénzt, elmegyünk a boltba, Ő pedig egyedül bemegy magának túró rudit venni. (akkor is simán bemegy, ha sokan vannak és türelmesen kivárja a sorát.) Én nem mehetek be vele, nem engedi. :lol:

Remélem az óvodai problémátok hamar megoldódik. Hát igen, nehéz elengedni a kezüket, és az a "rossz", hogy egy idő után már nem lehetünk mindig mellettük, hogy megvédjük Őket.

A rosszullét már biztató!!!! :wink: De azért ne éld még bele magad, nehogy rosszul essen, ha mégsem.. De izgi!!! Nagyon szorítok. :P :P :lol:

Amikor Ákossal "próbálkoztunk", már rögtön az elején éreztem, hogy valami történt, pedig az első hónapban még időre megjött. A teszt először negatív lett (pár nappal később már pozitív) és a doki bácsim is azt mondta, hogy én bizony még nem vagyok terhes. (én váltig állítottam, hogy igen, de csak mosolygott a bajusza alatt. ha jobban belegondolok, rajtam mindig mosolyog) Vártunk egy hónapot, és mikor elküldött uh-ra nyolc hetes terhes címen, ott integetett nekem egy csodaszép 13 hetes Ákos baba. :P :lol:

Az ovikérdés nálunk még egy nagy kérdőjel. Nálunk csak egy ovi van, de az nem túl színvonalas. (semmi extra igényem nincs, csak a gyerek központú hozzáállás, de az itt hiányzik) Nem messze Gödöllőn van egy ismerősöm, akinek van egy kis magán ovija, de oda meg utaznunk kéne, mondjuk itt legalább jó helyen lenne. De hát ez még a jövő zenéje. Az biztos, hogy Matyi már most nagyon igényli a gyerek közösséget.

Na, megyek, mert már álmos vagyok!

Pussz Mindenkinek!

Kép

Kép
morca

Sziasztok!
Morca: nekem a hátam fájt nagyon, mikor rendetlenkedett az epekövem, azt hittem a reumára kell mennem majd tornázni, már időpontot is kértem :D meg fehér volt a székletem pár napig, na állítólag akkor volt elzáródva a vezeték. Vízben főtt krumpli, pirítós kenyér, túró, üres tea...ezeket ettem diéta alatt.
Ügyi vagy így két gyerkőccel! Én még egyel is gondban vagyok néha. Tegnap voltam fogászaton, fél órát voltam távol, mikor nyitottam az ajtót a párom azt sem engedte, hogy a kabátot-cipőt levegyem, nyomta a kezembe a fiunkat, mert állítása szerint azóta sír valódi könnyekkel, mióta elmentem. Hát nem lesz ez így jó, ő egész nap dolgozik, talán hét végén nélkülem kellene lemenniük sétálni, hogy szokja az anyanélküliséget. Sajnos másra nem tudjuk bízni :cry: nagyon hozzám szokott.
Szép napot! Üdv. J
kisvitéz

Sziasztok!!!

Morca: szupi ügyes a fiacskád! Tök jó, hogy önállósodik és ilyen ügyes!!! Én is próbálok mindent megtenni, és mindig igyekeztem, hogy csak annyira "fogja a kezem" amennyire muszáj és ő igényli. Nem vagyok az a túlbabusgató anyuka. De Orsi nagyon érzékeny. Ezért is tenne nagyon jót neki egy kistesó! :)
A tesztbe még nem élem bele magam. Holnap reggel megcsinálom, aztán meglátjuk! :wink:

Nagyon nehéz jó ovit találni, de ez a bölcsire is igaz sajnos. Sőt, nemhogy jót, hanem egyáltalán férőhelyet találni nehéz.
nekünk nagy szerencsénk volt, hogy fél év alatt sikerült bekerülni bölcsibe, aztán az ovi már ment: könnyebben átveszik a bölcsiseket, mint külsősöket. Drukkolok majd, de az még odébb van.

Kisvitéz: mi ezt játszottuk 2 évig! :lol:
Apuka mindig pánikszerűen nyomta a kezembe, hogy ő nem jó a gyereknek, nem nyugszik meg. Egyszer a sarokról hívott vissza mobilon, hogy jöjjek vissza, a gyereket nem tudja megnyugtatni: ez kb. 3 perc próbálkozás volt. :lol:
Mostmár nevetek rajta, de akkor nagyon bosszantott. Szerintem az igyekezet hiányzik! Amúgy szerintem, ha épp nem éhes, akkor apukának ugyanannyi esélye van megnyugtatni, mint neked. Persze nem vagyok szakértő, de így gondolom. Csak kéne egy kis igyekezet. Mindenesetre bátorítson a tény, hogy ennek is vége lesz! Sőt, olyan is lesz, amikor majd TE szeretnél annyira vele lenni, megölelni, de ő már nem igényli! Most furának tűnhet, de élvezd ki, amíg ő is akarja! Persze ez 24/24 elfoglaltság és fáradtság mellett most sovány vígasz.

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok Lányok!

Nálunk szerencsére apukára lehet bízni Kirust. Nálunk kéthetes kora óta én elmegyek pénteken nagybevásárolni és addig apukájával van otthon. Nyáron nem akartam vinni magammal a légkondi miatt, és így szépen megszokták egymást. De tejcsit mindig fejek le, nehogy váratlanul szopizni szeretne. Kisvitéz: Ti is szépen, fokozatosan próbáljátok apukára hagyni, ha más nem, menjél át másik szobába egy fél órát és legyen addig apuval. Nálunk szerencsére tényleg el tudok menni vásárolni, fodrászhoz stb., mert mi nagyon korán elkezdtük, hogy otthon hagyom.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Eszty!

Várjuk reggel a teszteredményt!!! Ezerrel megy a drukk!!! :lol: :lol: :lol:

Lilla
Vendég

Sziasztok!

Lilla: hát igen, te jól csináltad. Másodszorra már én is okosabb leszek. :D

Reggel tesztelek, és írok nektek, mi újság. Remélem, jó híreket! 8)

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Eddig nálunk sem volt ilyen, mentem fodrászhoz, vásárolni, fogászaton is már 3-dik alkalommal voltam 1 hetes eltérésekkel... Eddig annyi gond volt, ha elaludt a babakocsiban és mikor felébredt nem látott (vásárlás közben), de már ezt kinőtte. Fogjuk a frontra! :roll:
Bábaildi: hétvégén dolgozol?
Eszty, Nitácska várjuk a híreket!
Üdv: J
kisvitéz

Sziasztok!!!

Örömhírem van!!!
A teszt pozitív lett!!! :D :D :D :roll: :roll:
Úgy örülök!!!
Remélem karácsonyig titokban tudom tartani a család előtt, így nagy meglepit csinálok nekik! :wink: :wink: :wink:

Phhhhuuuu, olyan furcsa érzés, hogy most konkrétum lett az, amiről eddig csak fantáziáltunk! 8) :)

Reméljük a legjobbakat!

Puszi mindenkinek és köszi a drukkot!!!
Nem hittem volna, hogy elsőre sikerül!! :oops: HIHETETLEN!!!!

Sziasztok!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szia Eszty!

Ez tényleg hihetetlen és fantasztikus dolog, hogy elsőre összejött. :P :P :P

Nagyon boldog babavárást kívánok Nektek és persze nagyon várjuk az újabb topikos babát. :P :P :P

Szia
Lilla
Vendég

SZiasztok!

Szia Lilla! Köszönöm szépen!!!! :P :P :P :P

Bábaildi: majd idővel jelentkezem nálad! :P

Húú, nagyon jó kis karácsonyi meglepetés lesz a babó! :lol:

Puszi Mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Eszty!

Tavaly nálunk is Kirus volt a karácsonyi meglepetés, bár akkor már 3. hónapban voltam, de nem látszott rajtam, úgyhogy nagy meglepetés lett a nagyszülőknek.

Ennél szebb karácsonyi ajándékot Ti sem adhattok Nekik. :P :P :P

Lilla
Vendég

Sziasztok!

Eszty:

Háát, hatalmas gratula!!!!! Csodaszép karácsonyi ajándék lesz a babóka!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
morca

morca én halásztelken lakom..de anyumék soroksáron nem messze a havanna lakoteleptől...akkor majd egyeztetünk......... :lol: :lol: :lol:
eszter hatalmas gratula a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Eszty: hiába, a rutin!!!!!! :wink: :wink: :wink: Reméljük, mindn rendben lesz.
Kisvitéz: pénteken nappal, szombaton éjszaka dolgozom, ami azt jelent, hogy este 19-re megyek. Arra jártok?????? :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Eszty
Hatalmas gratula!!! Vigyázz magadra nagyon!!! Jó kis karácsonyi ajándék a családnak... :lol:

marek

Marek!

Nagyon aranyos a kis Boróka, és a képaláírások is nagyon jók!!!

Lilla
Vendég

ESZTY!!!
ENGEDD MEG HOGY MI IS GRATULÁLJUK NEKED!!!

NITÁCSKA!!!
VELED MIZUJS VAN DRÁGÁM???

MA VAGYUNK MI IS 6 HÓNAPOSAK KEREKEN!!!NEM HISZEM EL HOGY IGY ROHAN AZ IDŐ!!!DE A TORTÁT MEGCSINÁLTAM NEKI TEGNAP!!!JOGHURTOS!!!MA NAGY BULIT CSAPUNK DÉLUTÁN 3ASBA!!!

Kép Kép Kép Kép

ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Snápi: Boldog féléves hófordulót Nektek! Gyönyörű baba Norina!

Boeszter: JAjj,dde jó! Megy a drukk ezerrel. Mindig tájékoztass minket a fejleményekről!!

Milán kezd meggyógyulni.Annyira jó fiú,hogy hihetetlen. Még nem mászik,kicsit lusta pasi :D

Kép

Kép
mannogab

MANNOGAB!!!

AMI KÉSIK NEM MÚLIK!!!MAJD ELKEZD MÁSZNI Ő IS LASSAN!!!NORINA IS CSAK AZÉRT CSINÁL SZERINTEM MINDEN ILYEN HAMAR MEG MERT JÁRUNK A TORNÁRA ÉS TUDOM HOGY MIT KELL VELE MINDENNAP GYAKOROLNI AHHOZ HOGY EZT VAGY AZT ELKEZDJE!!!
MILÁNKÁNAK JOBBULÁST KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép
snápi

snápi én úúúúúúúúúúúgy imádádom norcsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
holnap ellövök egy tesztet..hátha!!!!!!!!!!!!!!!!!drukkoljatok!!!!!
Boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!!!! :D :D :D :D :D

Köszönöm szépen a sok gratulációt! :)

Snápi: De cuki Norina!! Jó ünneplést nektek és sok-sok puszit küldök neki a nagy eseményre! Hatalmas nagy már! A torta nagyon fog ízleni neki! :)

Nitacska: nagyon drukkolok neked is!!! Hogy hamarosan hasonló jó hírekkel jöhess te is!

Mannogab: persze, mindenről beszámolok majd!
Most még várok egy kicsit a dokihoz menéssel, mert tesókám is próbálkozik, így megvárjuk, hátha most összejön, és akkor megyünk együtt! 2 hét lenne köztünk. :lol:

Hát Bábaildi, nem hittem volna, hogy ilyen egyszerűen, gyorsan összejön! Úgy látszik, tényleg számít valamit a rutin. ÉS hogy ilyen gyorsan reagáljon a szervezet, hihetetlen! AHogy megszületett az elhatározás, már sikerült is! Addig meg, amíg hezitálás, bizonytalankodás volt, addig nem jött semmi, pedig nem mondanám, hogy komolyabban védekeztünk volna. Valahogy jól vannak a dolgok mégis!

Lilla, Morca: remélem, jól fog elsülni karácsonyi meglepinek! :lol:
Még kitaláljuk majd a módját, hogy is tálaljuk a dolgot! Lilla, ti hogy csináltátok?

Köszönöm nektek a sok bátorítást!
És majd jövök az infókkal!!!!

Puszi mindenkinek!
Most repkedek, csak lepkehálóval lehet lefogdosni engem. 8)
Most nem iigazáán tudná senki elrontani a kedvem. :D

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

NITÁCSKA!!!

AKKOR KAPD ÖSSZE MAGAD ÉS GYERE ÁT ERZSÉBETRE!!!

BOSZTER!!!

KÖSZIKE A DÍCSÉRETET!!!NEM CSODÁLOM HOGY ÖRÖMÖDBEN A FELLEGEKBEN JÁRSZ!!!EZ EGY GYÖNYÖRŰ DOLOG AZ EMBER ÉLETÉBEN!!!A TORTÁBÓL SAJNA MÉG NEM EHET MAJD, AZ NEKÜNK LESZ APUCIVAL DE NEKI IS JÓ KAJÁJA LESZ MA MERT ŐSZIBARACKOS PULYKÁT FOG ENNI!!!AZ IDŐ NAGYON ROHAN BIZONY!!!DE MINDEN PERCE VELÜK EGY AJÁNDÉK!!!
UGYHOGY MOST MEGYEK IS MERT VALAKI SIKONGAT NEKEM A MÁSIK SZOBÁBÓL!!!

ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

snápi ma nem tudok átmenni mert pont egy barátnőmhöz megyek megbeszélni a dolgokat..bármikor szűlhet és én vigyázok a gyerekekre!
de jövöhéten összefuthatunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA!!!

KEDDEN TORNÁZNI VAGYUNK DÉLELŐTT NORINÁVAL DE A TÖBBI DÉLELŐTTÖM MÉG SZABAD!!!VÁLASSZÁL DE GYORSAN MERT BETELLIK PIKK-PAKK!!!
A BARINŐDNEK MEG SOK SIKERT!!!

Kép
Kép
snápi

Eszty!

Én már akkor a 3. hónapban voltam, úgyhogy kaptam egy másolatot UH felvételből (amin persze még semmi sem kivehető) és egy kiscipőt egybe becsomagolva. Az UH másolatra még ráírtam, hogy "Hat hónap múlva érkezem: első unokátok".

Hát volt sírás rendesen.

Szia
Lilla
Vendég

Húú, hát most könnybe lábadt a szemem, ahogy írtad a kivitelezést!
Nem is tudom, hogy fogom kibírni! Majd én is bőgök egy sort! :D
Hát, kezdek érzékenyülni!

De a ráírás tök jó ötlet, hogy mikor érkezik!

Puszi midnenkinek!
Drukk az éppen mindjárt szülő barinődnek, Nitacska!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Boeszter!
Nagy-nagy gratula, vigyázz nagyon magatokra!
Üdv: J
kisvitéz

Nagyon köszönöm neked is Kisvitéz!

Egyelőre semmi rosszullét! Tök jó lenne megúszni. Állítólag nem törvényszerű, hogy ha az első babával volt, akkor a másodikkal is lesz. Meglátjuk! :wink:

Bevárom tesót, ha most összejön nekik, aztán megyünk a dokihoz. És akkor lesz UH kép is! 8)

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Nitacska!

Barátnőddel van valami fejlemény?

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

KISVITÉZ!!!

DÁVIDNAK NAGYON BOLDOG 5.HÓNAPOT KÍVÁNUNK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

BAKKER!!!

EKKORA ÉGÉST!!!
BOLDOG 4.HÓNAPOT DÁVIDNAK!!!
NE HARAGUDJ JUDIT!!!KICSIT KÓMA VAGYOK MA UGY LÁTOM!!!

Kép
Kép
snápi

Anhel!

Dóri baba már egy hónapos!!!! Nem semmi!!

Sok Puszi Nektek!

Kép

Kép
morca

Sziasztok!!!

BOLDOG HÓFORDULÓKAT MINDEN BABÓNAK!!!!

Ne haragudjatok, lehet, hogy hülye kérdés, de én már nem emlékszem pontosan. családi pótlék az a születéstől kezdve jár a gyerekek után, vagy csak az újra munkába állástól kezdve?

Puszi mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?