Sziasztok!
Hát......... most olyat teszek, amivel még várni akartam, de én is bízom és nem parázok már annyira. Mágnes is megerősített ebben.....
Mi is babát várunk és ma töltöttük a 9 hetet. Nekem kicsit nehéz, mert sajnos nem sikerült fogyni és a Dávid 13.5 kg és persze most, hogy nem kéne, folyton fel kell venni. Anyás lett. Állítólag ők ezt is érzik. Nagyon féltem, hogy baj lesz ezért sem mertem írni. Most kaptam kúpot is, amit Dávidnál nem. Más bajom nincs, talán többet émelygek, mint a fiammal.
Ezért sem vagyok aktív látogató, mert leteszem és megyek én is az ágyba. Most is azt teszem, ha ezt befejeztem. Ugye apuka nincs minden nap.... már azon töprengek, hogyan fogom a 2 gyereket intézni. Erre mondja a barátnőm ne vakard ami nem viszket.
Mágnes!
Én hiszem ezeket és nagyon érdekel az ezoterika is. A gyerekek 3. szeme nyitott, csak ahogy növekedne sokan elvesztik a képességüket. És valóban mindent megéreznek!
Karácsony fele pláne 24.-én meg sok az angyal.....
Örülök, hogy ilyen jól bírod és nem egy anyukától hallottam ugyanezt, remélem nálam is így lesz.
Boris!
Szinte minden eszik már a Dávid, amit szigorúan nem szabad adni, azt nem adok. Dávid is akaratos, de nem engedünk dolgokat..
Ilona!
Múszály dolgozni.... szeretem is csinálni, a másik meg nagy a vendégköröm és igen befolyásos emberek a többsége. Sokat segítenek és nagyon toleránsak, csak legyen hajuk
Persze a pénz is jól jön, de inkább a lelkiismeretem miatt csinálom.
Aztán mi lesz, azt már én sem tudom, ha 2 gyermek anyukája leszek, de ez a része nem is érdekel. Takarítani mindig kell....
Reni!
Gratula a szép lányhoz és a 14 kg.-hoz! Ügyi vagy. Mi a módszered?
Megyek lányok pihizni
Odry