Gyors bekukk
Elmentem az ajánlott levélért, amit a közjegyző küldött. Ugye e 7000 forintos csekket vártam, mert eddig nem kaptunk. Kellemes meglepetés volt, ugyanazt az öröklési bizonyítványt kaptuk meg, csak még egy pecsétet rányomtak, hogy most már jogerős a bizonyítvány.
Az nem lehet, hogy ezt a jogerőset kellett volna az államkincstárhoz küldenem? Mert én azt adtam fel, amit először kaptunk, attól számított 15 napig lehet fellebbezni, és ha letelik a 15 nap, onnantól jogerős. Azt meg kellett volna várni? Tünci, Melcsike, ti megvártátok?
Melcsike, bunkó a rokon. Ma tőlem is megkérdezték vagy ketten, hogy mit tudok a terhes kolléganőm/barátnőmről, hogy van. Mondtam, fogalmam sincs, mert telefonon nem szeretek vele beszélni, mert úgy kell kihúzni belőle minden szót. Erre a nő, aki kérdezte: Biztos jól vannak a babával együtt, biztosan nagyon élvezik, hogy már otthon vannak (januárban szül a csaj) stb.stb. Basszus, én is itthon lehetnék még az 5 hónapos babámmal, miért nekem mondja???
Tünci, rossz lesz, hogy nem leszel holnap
Melcsike, mindenki, erőltessünk magunkra egy kis jókedvet:)
Mi most beszélgettünk egyet a férjemmel, kicsit jobb színben látom a világot.
Ma vettem neki finom kv-t, amit szeret:) Gondoltam, kicsit kedveskedek neki, mert mióta babanet van, itt töltöm az estéimet
:):):):):), és rájöttem, hogy nagyon elhanyagoltam
Tényleg, ti hogy oldjátok meg, hogy apa is boldog legyen, hogy foglalkoztok vele, meg itt is tudtok lenni? Mert én, ha leülök ide, akkor a külvilág kizárva, és csak veletek "beszélgetek"
szegénykém ilyenkor félszavas válaszokat kap csak tőlem:):):)
Melcsike, annak az anyukának a pszichiátrián a helye!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.17 20:11-kor.