Új privát üzeneted érkezett!

Tünci, tiszta szívből örülök, hogy ilyen aranyosak voltak a rokonok tegnap :wink:
Vendég

Meg a dec. 24-nek is :wink: Violácskád is nagyon fog neki örülni:)
Vendég

De jó Tünci, hogy akkor nem kell dolgoznod. Boboka és te akkor ti dolgoztok?

Kép

Kép
melcsike70

szerintem 100%, hogy igen. Amit már Tünci is mondott, mivel "gyermektelenként" vagyok szerintem könyvelve, inkább a gyerekesek mennek szabira. Meg ugye már nincsen szabim az évre.
Maximum, ha beteg leszek egy hét táppénz lesz, de az megy UGYI betegen semmit sem ér, ha egész nap az ágyat nyomod.
Vendég

Azt hiszem én is a főnökömnek köszönhetem,pedig neki is van két kisfia, bevállalta ő a 24-ét..
23-án még dolgozom este 8 ig,majd párom bevásárol és csak főzni kell másnap..
sokat gondolkodom a fadíszítés dolgon és azt hiszem most úgy gondolom, hogy idén nem lesz fa..
sokkal jobban fájna látni, mint amennyire az fáj majd, hogy nincs ...

KépKépKép
tünci28

Boboka

Azon gondolkodtam ma, hogy te miért akartál alapozót feltenni, mikor neked nincs is rá szükséged. Egy kicsit témát váltottam. Bocsi érte. Olyan kis hamvas bőrű vagy.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ahogy ti jónak látjátok úgy a jó. Szerintem mindenkinek szomorú lesz közülünk a karácsony. Hiszen ott kellene lennie mindegyikünknek a fa alatt lenni a Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Rendes a főnöködtől, hogy bevállalta.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok nálatok milyen szokások vannak, szoktatok vendégségbe menni valahova karácsonykor? Mi egyik napot anyáméknál töltjük, ott vannak a testvéreim is, a másik napot anyósoméknál, a férjem testvérei vannak ott.

Kép

Kép
melcsike70

Most még itthon is áll a bál.
Nagyanyám, meg anyukám között én vagyok most a tűzfal, és ez is elég idegölő. Épp most szaladtam haza, és már kaptam mind a kettőtől a magáét.
A legrosszabb, hogy mind a kettő a másikra vár....
Ez is csak viszi az energiámat.

Betti
Kép
betti0412

nálnuk defektes a család, általában csak a párom kisebb nővéréhez(akik tegnap itt voltak )szoktunk menni,esetelg anyuhoz, de az nem biztos, mert most ugye én nem beszélek a tesómmal, tehát akkor anyunak kétszer kellene készülnie és egyszer sem szeret... :?

KépKépKép
tünci28

Betti!

Jaj,hát még abban a korban is tudnak az emberek bármin is vitázni??????
Mi olyan nagy baj?????
tünci28

Tünci

És a bátyád jelentkezett mostanában nálatok, vagy tudja, hogy megharagudtál rá?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,azt hiszem Te még akkor nem voltál velünk, amikor az az ominózus eset történt a bátyámmal...
Még Viola temetése előtt volt, hogy azt mondta, úgy viselkedem mint egy pszichopata és zárt osztályon a helyem..mindenzt hangosan, egy bankban.
én azt mondtam, hogy egy életre végeztem vele és végülis azóta én nem hívom, ő nem hív,anyu azt mondta, hogy sem ő, sem a sógornőm egyáltalán nem érdeklődött felőlem.
Tulajdonképpen nem is bánt, mert tényleg soha többé nem szeretném látni sem,számomra ők nem léteznek már.
tünci28

most jutott eszembe, hogy akivel jóban voltam kolleganőm egy-két héten belül szül..vagy bármelyik nap, mert végülis betöltötte a 36. hetet...
remélem fiú..az már nagyon fájna, ha nemsokára hozná a kislányát megmutatni....

egyedül vagyok ,most nem jó,nem találom a helyem, megint olyan nyugtalan vagyok..

nem így kéne most lenni,nem így... :cry:

KépKépKép
tünci28

Majd elmesélem mi a gond, de dühítő, hogy mindegyik hallomásból tájékozódik, hogy ki mit mondott, ahelyett, hogy leülnének és megbeszélnék, mert amíg hajtja a maga igazát mind, addig nincs megegyezés.

De most megyek mert beraktam egy műpizzát a sütőbe és már hallom :D
Kicsit azért felturbóztam...

Betti
Kép
betti0412

jó ez a műpizza... :lol:

holnap ne keressetek,dolgozom... :evil:

most megint vacak a babanet,megyek fürdeni ,hajat mosni,később visszanézek.

Ma nincs nagy mozgás..
tünci28

Vagyok, csak még anyós adott egy csomó papírmunkát tegnap, szerintem vagy 4 órán keresztül gépelni fogok....

A hangulat nálam sem hág a tetőfokára :cry:

Legszívesebben kiszaladnék a világból :roll:

Később visszanézek 8)
Vendég

Látom egy hullámhosszon vagytok velem, csak a rossz végét fogtuk be a rádió hullámoknak.

Reméljük ez a nap is elmúlik, mert nekem sem rózsás a kedvem.

Tünci

Azt tudtam hogy megharagudtál rá, de nem emlékeztem, hogy ő ennyire bunkó módon viselkedett veled. Megértelek.

Kézeljétek a rokon akit mondtam, hogy megszületett az unokája, hiányolta hogy még nem gratuláltam. Én meg mondtam neki, hogy én meg hiányoltam nem gyújtottál gyertyát a gyerekemért. :evil: Ezzel lezártuk ezt a gratulációs témát.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ha nem is keresünk mert dolgozol attól még hiányolhatunk. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Mi a véleményetek arról, hogy valaki az egészséges 2 éves gyerekét felteszi a gyertyás oldalra, mert aggódik érte. Szerintem annak az anyukának szakemberhez kellene fordulnia. Ti mit gondoltok?

Kép

Kép
melcsike70

Gyors bekukk :lol:

Elmentem az ajánlott levélért, amit a közjegyző küldött. Ugye e 7000 forintos csekket vártam, mert eddig nem kaptunk. Kellemes meglepetés volt, ugyanazt az öröklési bizonyítványt kaptuk meg, csak még egy pecsétet rányomtak, hogy most már jogerős a bizonyítvány.

Az nem lehet, hogy ezt a jogerőset kellett volna az államkincstárhoz küldenem? Mert én azt adtam fel, amit először kaptunk, attól számított 15 napig lehet fellebbezni, és ha letelik a 15 nap, onnantól jogerős. Azt meg kellett volna várni? Tünci, Melcsike, ti megvártátok?

Melcsike, bunkó a rokon. Ma tőlem is megkérdezték vagy ketten, hogy mit tudok a terhes kolléganőm/barátnőmről, hogy van. Mondtam, fogalmam sincs, mert telefonon nem szeretek vele beszélni, mert úgy kell kihúzni belőle minden szót. Erre a nő, aki kérdezte: Biztos jól vannak a babával együtt, biztosan nagyon élvezik, hogy már otthon vannak (januárban szül a csaj) stb.stb. Basszus, én is itthon lehetnék még az 5 hónapos babámmal, miért nekem mondja???

Tünci, rossz lesz, hogy nem leszel holnap :cry:

Melcsike, mindenki, erőltessünk magunkra egy kis jókedvet:)

Mi most beszélgettünk egyet a férjemmel, kicsit jobb színben látom a világot.

Ma vettem neki finom kv-t, amit szeret:) Gondoltam, kicsit kedveskedek neki, mert mióta babanet van, itt töltöm az estéimet :):):):):):), és rájöttem, hogy nagyon elhanyagoltam :cry:

Tényleg, ti hogy oldjátok meg, hogy apa is boldog legyen, hogy foglalkoztok vele, meg itt is tudtok lenni? Mert én, ha leülök ide, akkor a külvilág kizárva, és csak veletek "beszélgetek"
:lol:
szegénykém ilyenkor félszavas válaszokat kap csak tőlem:):):)

Melcsike, annak az anyukának a pszichiátrián a helye!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.17 20:11-kor.
Vendég

Melcsike
Jó kemény voltál, kíváncsi vagyok a rokon arcára.....

Boboka, kiszaladni nem lehet, mert kerek a világ.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Hidd el nem tudott megszólalni. De nem bunkó voltam vele, csak kapásból ez jutott az eszembe. Egy-két hete azt hiszem ezen sirtam volna még. De most nem és tök jól esett, úgy éreztem megbüntetem amiért az örömét rám akarja kényszeriteni. :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Az én uram nézi a tv-t ilyenkor........

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Mi 3 példányban kaptuk meg a bizonyitványt. És az és nekünk a hátulját alá kellett irnunk a közjegyző előtt. Azért is csodálkoztam én hogy neketek postán küldik. De az tök jó, hogy nem csekk jött. Kell az a pénz másra. Nálunk ez a dolog úgy működik, hogy én itt ülök a gépnél, a család többi tagja, meg mesét néz 9-ig. Persze nálam is szól a tévé, de csak háttérzajnak, mert nem látom.

Kép

Kép
melcsike70

Ja és úgy döntöttem, hogy várhat ,mert én aztán ugyan nem fogok gratulálni. Majd biztos mutogatják a képeket. De nem baj, mert a Bogié mindig nálam van és akkor én is előveszem. :twisted: Hogy megmutassam nekik.

Kép

Kép
melcsike70

Hétvégén az egész csapat megy babanézőbe.
Férjem mondta, megyünk mi is, aztán mondtam, hogy még mindig nincs kedvem menni, erre azt mondta, hogy azt tesszük, amit szeretnél, ha nem akarsz, nem megyünk :shock:

Betti
Kép
betti0412

Melcsike
Azt kell tenni, meg elmesélni a szülést milyen volt...., ha már beszélgetünk...

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ez jó hír, lehet ő igy készül a kistesóra, hogy a lelked rendben legyen. Nem gondolod?

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek olvasni tanulunk............miért nem születünk úgy hogy tudunk olvasni. :x Volt hogy a plafonon voltam.

Kép

Kép
melcsike70

Csajok!
Eddig repült az idő, most vánszorog. Napról-napra nehezebb és attól félek, hogy annyira várom, hogy nem lesz semmi, de ez csak elmélkedés, azt akarom csak mondani, hogy nem telik az idő, nagyon nem telik.

Betti
Kép
betti0412

Betti, sokat alakult a férjed, jó irányba :wink:

Betti, no para :wink:

Na megyek vissza a "word-höz" :), mert kikapok :wink: :roll: :oops: 8)
Vendég

Betti ez az utolsó mérföld, a legnehezebb.. de annál édesebb a végeredmény..

Kép
leda2002

érdekes.. amikor senki sincs, akkor én vagyok, amikor mindneki it van én sehol.. itt reggel ott este, ott este itt reggel.. így jártam :(

Kép
leda2002

Leda, én nézegetek ám be, csak mellette gépelek lázasan 8) :wink:

Jól vagytok?
Vendég

Halihó, voltam néptáncolni, most jöttem meg, és ANNNNNNNNNNNYIRA jó volt. Röpültem, csak röpültem.......

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Közben én is visszajöttem még egy kicsit, mert nem ment az alvás. Gondoltam megnézem voltatok-e. Látom Leda, te is voltál. Puszilom Barakot.

Kisanya

Hogy birsz eddig táncolni?

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Bizony amikor te ébren vagy. Itt már hosszú nap vége van. És hát a lányoknak muszáj pihenni, reggel mennek dolgozni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem én is elpályázom, látom mindenki nyugovóra tért. Aludjatok jól. Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Na, még nem végeztem ugyan, de megyek aludni:)

Leda, remélem holnap jobban összejön a társalgás:) Én leszek holnap egész este:):):)

Pusz mindenkinek, jó éjt

Kisanya, tudtál beszélni ma a tánctanárral?

Lányok, holnap már tényleg megy az emil Sütinek meg Kisanyának:)

Kisanya, még mindig várom az emil címed:):):)

Lányok, jó munkát holnapra 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Melcsike, ez extázis, ájulásig lehetne folytatni, bárcsak tovább tartott volna!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!

És majd reagálok is, csak holnap... még meg kell írnom egypár házidolgozatot ma éjjel, úgyhogy nekilátok.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Boboka, de édes vagy, hogy emlékeztél még.... :) Akartam, de nem volt rá megfelelő az alkalom. De a csudi-tánc kárpótolt azért!

Aludj jól, és remélem, megmutattad az előző számot a férjecskédnek. Neki szól.... :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

érdekes, hogy nins itt senki.... :lol:

már egy órája fennt vagyok, mert az uram tesz-vesz.A héten előadása van, úgyhogy csak 4 ig dolgozik..

Én általában akkor ülök itt, amikor ő inncs itthon,ezért nem gond.

Betti,
biztos nagy az izgalom nálatok és a férjed is biztos így érez és nagyon jó, hogy most ebbe az irányba fordul.
Ha most nem sikerülne rögtön és nagyon szeretnétek, vannak ovulációs tesztek, mint a terheségi teszt és az segíthet!
Akkor már januárban gratulálhatunk!!!
BÁr tudom, hogy azt mondtad, most nem szóltok senkinek, de azért nekünk szólj ám!!!

Boboka!
Nekem is a postán küldött bizonyítvány lett feladva,mondtam is akkor ,hogy nem is értem ez hogy lesz jogerős, de szerintem akor emelte jogerőre, amikor beérkezett hozzájuk a csekk.

Még valamit el szerettem volna mesélni...
Emlékeztek, hogy meséltem egy lányról, akinek tavaly halt meg a kislánya és most várja a kisfiát???
A korábbi császár miatt, most programozott lesz neki..Tegnap tudta meg az időpontot:december 19.
A Kislányaink az Égben biztos együtt vannak,s úgy intézték, hogy Viola névnapján születik a kistestvér....
Egy hónap és kezében lesz a csodagyermek, akinek a létét az orvosok lehetetlennek tartották...
Talán van remény mindannyiónknak...

Leda
válogatok képeket holnap és küldöm, jó??
tegnap idő előtt kidőltem.....elaludtam....zzzzzzzzzzzzzsssszszzsz...

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Látom tegnap este mindenki kidőlt. Nem baj lányok néha pihenni is kell.

Tünci

Ha dolgozol is azért nem feledkezünk meg rólad. :lol:

Leda

Látod mi ilyenkor vagyunk fittek, te meg lehet alukálsz már. 8)

Huuu ma nagyon hideg van, befagytak a kocsi ablakok, az utcán. Nem szeressem....... brrrrrrrrrrrrr.

Legyen azért szép napotok. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Velem is történt csoda. 8) Szerintem jár mindenkinek. Főleg azoknak akik már megismerték, mi az igazi fájdalom. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt:)

Ma elhatároztam, hogy egész nap jó kedvem lesz, és nem bosszantom fel magam semmin:):):)

Olyan jó volt, hogy már 23után ágyba kerültem, érzem, hogy kicsit kipihentem magam.
Most a héten igyekszem időben lefeküdni, olyan fél 11-et célzok meg, mert már múlt héten olyan voltam mint a mosott kaki a késői filmek miatt...
Vendég

Tünci, nem csekk függő a jogerő. Ahogy megkapjuk a bizonyítványt, a kézhezvételtől számított 15 napunk van fellebbezni. Ha eltelt a 15 nap és nem fellebbeztünk, akkor lesz jogerős. De remélem elfogadják majd azt, amit postára adtam anno, mert már le szeretném zárni ezt az államkincstáros dolgot :cry: :cry:
Vendég

Helló Lánykák!!

Kisanya köszi a képeket!!

Bettikém!!!
olyan gyorsan elmegy ez a pár hét,hogy csuda.

Nálunk semmi küli nincs elkezdődött a hét mindenki a helyén.

Tegnap pipa lettem,mert azt mondta Lilla nem engedte valamelyik dadus,hogy kesztyűt vegyen fel :twisted:

Ma a férjem mondta a dadusnak,hogy egy öt éves gyereknek legyen ennyi döntési joga,hogy ha kesztyűt venne fel
akkor azt azért tenné mert fázik a keze :twisted: :twisted: :twisted:

Tele van a t.....öm a hülye dadusokkal.
sütõtök

Süti, és erre mit mondott a dadus? Had fázzon a keze....?

Ez nem egy rosszalkodás, hogy nem lehetne megengedni a gyerkőcnek...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?