Rékababa! Csinálok én neked üvegfestés képet ha gondolod. Dec 15-én megyünk a pulmonológiára kontrollra a fiúkkal, akkor el tudom vinni neked, ha dolizol. Valahol csak tudunk találkozni a kórházban. Komolyan, szívesen csinálok néhányat nektek. Írd meg milyent szeretnél (téli kép, télapó, karifa stb.) vagy ha küldesz e-mail-ben sablont, akkor megcsinálom azt. Ellenkezést nem fogadok el!
Az amway-es vitamint egy ismerősöm is ajánlotta (mondjuk ő árulja, jó, hogy ajánlja), de ha doki szerint is jó, akkor beszélek ezzel az ismerősömmel. Azt a rybomunil kúrát megkérdezem majd a dokinéninktől.
Emma! Aranyos vagy, de azért a művészettől még nagyon messzi vagyok.
De nagyon szeretem ezeket csinálni. A gyerekek is imádják. Dominiknak a pulmicortot pl úgy tudom befújni, hogy odamegyünk a Maja méhecskéhez (amit felraktam ide képet) és akkor neki mutatjuk, hogy milyen ügyes a Domi
Hát az ilyen dolgokért megéri vacakolni ezekkel a képekkel. A fényképező nagyon szupi, majd hozok képeket nem menekültök
A porszívó is szupi, bár gyengébben szív, mint a másik porszívóm, de ha sehol nem lesz majd szőnyegpadló a laminált padlóhoz meg a járólaphoz ez bőven elég lesz majd. De hogy mennyi koszt összeszed....
Ha naponta porszívózok akkor is megdöbbenek, hogy milyen kosz van
Így a vízben sokkal jobban látszik, mint a sima porzsákban. Viszont a legjobb, hogy nincs por utána, nincs az a tipikus porszívózás-szag, és ez a lényeg!
Halljátok csajok, hogy az én nagyfiam milyen ügyes! Van egy vasútépítő szettje, Legós, nagyon jó, és már rengeteg sínt vettünk hozzá. Jó múltkor lemerült a vonatban az elem, elpakoltuk az egészet, most vettünk bele elemet, és Dani már két napja ezzel játszik, de olyan pályákat épít, hogy csak lesek! Egy időben én is felcsaptam vasútépítő mesternek, mérnöki szinten terveztem már a vasútpályát
de Dani totál lepipált tegnap. Majd lefényképezem az alkotását és berakom ide, jó,
Kis betegeknek jobbulást!!!!