Új privát üzeneted érkezett!

Haléi!
Dadomi, jó ötlet volt ez a masina, kérünk soksok képet! csillagszeműid változatlanul gyönyörűek, az meg egyenesen művészet, amit az üvegfestéssel művelsz, ügyes vagy! Hogy szuperál a porszívó?
Cseriani, jó buli lehetett!
Geszti, nemtom, én úgy tudom, nem kell leszámolni semennyit... nekünk is fülhőmérőnk van. Popsiból viszont 5 fokot le kell számolni, asszem. Szegény kicsi lány, gyógyuljon meg hamar, megfázott?

been

Jah, és köszi az újabb üvegfestős linket, Dadomi! Milyen festéket használsz egyébként? MI voltunk ma Pakson, bementünk a tescoba, 3 színt még vettem, ott van Antik - asszem - márkájú, ez jól bevált nekem.
Halljátok, én nem tudom, biztos én vagyok nagy igényű, de a paksi tescoban nem láttam egyetlen normális játékot sem, ami Hannának lenne való...
Cseriani, várjuk ám a cipőfotókat, Josi, tőled is, hol vetted a csimmát?

been

Emma ezzel a Tescoval nem vagy egyedül,mert nagyon szar szerintem. Mondjuk Noémi talált magának játékot 8000-ért :shock:
A csizmát a Deichmannba vettem,de most nem tudok képet mutatni róla,mert kölcsönadtam a fényképezőnket.
Geszti én is úgy tudom,ahogy az Emma írta.

Kép
Kép
josi

Na lányok az lett a hőmérőkérdés vége,hogy nekikeztem magamon kísérletezni :shock: Már csengett a fülem a sok pittyegéstől mire rájöttem,hogy még az sem mindeggy hogyan tarom! Az eggyik mérésnél a kihülés veszélyeztetett a másiknál a kigyulladás :lol: Szóval ha nem is kuka de egy jó mély szekrény lett a vége.3 évig vártam rá hogy használhassam,mert azt mondták addig nem ad valós értéket,túl kicsi a füljárat,Na most még 3 év mire megtanulom használni :roll:
Hányásos hasmenéses járvány van felénk,bevittem az ügyeletre,gondoltam inkább délután menjünk mint este.
geszti1

Hú, Geszti, ez nem hangzik jól; jobbulást a kis Virágnak! Nem tom, nekünk ugyanannyit szokott mérni a füles...
Ugye, Josi? Hanna is talált, jah, egy legókészletet, cirka 26 ezerért... :shock: :lol:

been

Köszönjük szépen a köszöntést.

Timesznek nagyon drukkolok én is, hogy minden rendben legyen. Utólag is nagyon boldog szülinapot neki.

Cseriani hozzám is lehetne jönni takarítani. Ablak tisztítás majd december elején lesz, akkorra tudtam kivenni szabit. Én azt hiszem kihagyom az üvegfestést. Igazán nem lenne időm rá. Lányok eddig szerencsére bírják (bölcsi, ovi).
Dadomi beszéltem ezzel az orvossal, azt mondta, hogy annak gyerkőcnek akinek sűrűn volt, van felsőlégúti betegsége érdemes a rybomunil kúrát végig csinálni. Ő az amway-es (remélem jól írom) gyerek vitamint ajánlotta, azt mondta, hogy a sajátjának is azt adja.
Dius gratula a babához, jó, hogy van megint egy kismamink. Bent az osztályon is kismami az egyik aszisztens.
Geszti sajna most ez a vírús tombol. A kórházban is már jelezték, hogy számíthatunk rá. Remélem hamar túl lesztek rajta.
Gyerkőcök továbbra is szépségesek. Dadomi akkor nálatok már korán megjött a Jézuska.
Emma milyen volt a Márton napi felvonulás? Nálunk is volt. Lányok élvezték, főleg, hogy lámpionokkal vonulhattak.
Karácsonyi ajándékok: hát nálunk szerintem valami nagyon hasonlót kell vennünk, mert mindenen össze tudnak veszni. Rékánál már egyre jobban jelentkeznek a hisztis korszak jelei. Már iszonyat mennyiségben dumál, és egyre ügyesebben teszi össze a szavakat mondatokba, magát pedig Titának nevezi.
Vendég

Rékababa! Csinálok én neked üvegfestés képet ha gondolod. Dec 15-én megyünk a pulmonológiára kontrollra a fiúkkal, akkor el tudom vinni neked, ha dolizol. Valahol csak tudunk találkozni a kórházban. Komolyan, szívesen csinálok néhányat nektek. Írd meg milyent szeretnél (téli kép, télapó, karifa stb.) vagy ha küldesz e-mail-ben sablont, akkor megcsinálom azt. Ellenkezést nem fogadok el! :wink: Az amway-es vitamint egy ismerősöm is ajánlotta (mondjuk ő árulja, jó, hogy ajánlja), de ha doki szerint is jó, akkor beszélek ezzel az ismerősömmel. Azt a rybomunil kúrát megkérdezem majd a dokinéninktől.
Emma! Aranyos vagy, de azért a művészettől még nagyon messzi vagyok. :wink: De nagyon szeretem ezeket csinálni. A gyerekek is imádják. Dominiknak a pulmicortot pl úgy tudom befújni, hogy odamegyünk a Maja méhecskéhez (amit felraktam ide képet) és akkor neki mutatjuk, hogy milyen ügyes a Domi :lol: Hát az ilyen dolgokért megéri vacakolni ezekkel a képekkel. A fényképező nagyon szupi, majd hozok képeket nem menekültök :P :lol: :lol: A porszívó is szupi, bár gyengébben szív, mint a másik porszívóm, de ha sehol nem lesz majd szőnyegpadló a laminált padlóhoz meg a járólaphoz ez bőven elég lesz majd. De hogy mennyi koszt összeszed.... :shock: Ha naponta porszívózok akkor is megdöbbenek, hogy milyen kosz van :oops: Így a vízben sokkal jobban látszik, mint a sima porzsákban. Viszont a legjobb, hogy nincs por utána, nincs az a tipikus porszívózás-szag, és ez a lényeg!

Halljátok csajok, hogy az én nagyfiam milyen ügyes! Van egy vasútépítő szettje, Legós, nagyon jó, és már rengeteg sínt vettünk hozzá. Jó múltkor lemerült a vonatban az elem, elpakoltuk az egészet, most vettünk bele elemet, és Dani már két napja ezzel játszik, de olyan pályákat épít, hogy csak lesek! Egy időben én is felcsaptam vasútépítő mesternek, mérnöki szinten terveztem már a vasútpályát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de Dani totál lepipált tegnap. Majd lefényképezem az alkotását és berakom ide, jó, :P :lol: :lol: :lol:
Kis betegeknek jobbulást!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi

Köszönöm a felajánlást Dadomi. Evelin igazán a barbis dolgokra bukik, de lehet bármilyen mesefigura v. karácsonyi is. Megírod, hogy mennyi a hozzávló és akkor az anyagi részét is tudjuk rendezni. Dec. 15. jó, akkor még dolgozok. Majd megadom a telefonszámom, v. fordítva. Lehet, hogy jobb ha én megyek le, mert gyerekkel fel a hegyre nem egy könnyű felmenni. Reggelente én is szoktam érezni, hogy van tüdöm mire felérek.
Ez a mikrós cikk nagyon durva. Akkor elvileg egyáltalán nem is szabadna használni. Igaz én "csak" melegítek vele. De ezek után a lányoknak a tejet csak gázon melegítem.
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az újbóli fogadtatást.Nagyon aranyosak vagytok!! :)
Holnap megyek Szekszárdra uh-ra,már nagyon várom és remélem kapok képet is.

Mindenki gyerkőce tündéri! :) De ha nem bánjátok akkor majd én is teszek fel képet Bencusról.
Boldog szülinapot és névnapot kívánok mindenkinek,aki mostanában ünnepelt vagy ünnepelni fog!!
Betegeknek jobbulást kívánok! Bencus meg tiszta takony,az orrszívót meg utálja,de hála az égnek nagyon ügyesen ki tudja fújni a noziját :) és így nem kell sűrűn szívni az orrát.

Dadomi!
Mi is pont pénteken vettünk porszívót,pont a tescoban és a miénk is Dyras!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó az üvegfestős link,majd karira meg mikulásra én is gyártok egy párat.

Mi is a Deichmannban vettünk Bencének cipőket,azaz egy csizmát,egy kis bakancsot és egy papucsot.

Az Amway-es cuccuk szerintem jók,csak nem éppen olcsók. Nekem anyukám foglalkozik ezzel és ő ajánlotta nekem a gyerek vitamint,mert anyum meg a neki való vitamint szedi és azt mondja hogy jó!Meg neki is ajánlotta már doki is. Anyum is asztmás,meg én vagyok/voltam.
Egyébként én a fürdőben és a konyhában Amway-es tisztitókat használok és nekem nagyon bevált!!

Megint hosszúra sikerült,bocsika!!
dius02

sziasztok

Dius,dehogy sikerült hosszúra :P
Na,de komolyan,írj,írj,írj,és kérünk majd uh képeket :D
Eliza is beteg,most jöttünk meg a doktornénitől,piros a torka,taknyi. Kristóf már oviban,ő jobban van.Szombaton,buli utáni felindultságomban kitakarítottam a mi szobánkat,tegnap a nappalit :D Őrületes tempóban haladok,nem is gondoltam volna...
Ma elkezdem az étkezőt,ha kisbetegem engedi.
Na,lépek,szükségem van egy kv-ra.
Vendég

Rékababa! Én a lányaidnak ajándéknak szánom az üvegfestős képeket! :wink: Majd keresek jó sablonokat a lányoknak. De ha van konkrét akkor küldd át email-be.
Dius! És hogy tetszik a porszívó? A tietek is vízszűrős? Én úgy voltam a mienkkel, hogy hát azért jóval gyengébben szív, mint a másik porszívóm, dehát mindegy. Erre tegnap gondoltam el kéne már olvasni a kezelési útmutatót, hogy mit írnak, mire kell odafigyelni, azért ez mégis más porszívó, mint a porzsákos. És akkor jöttem rá, hogy nekem a leggyengébb fokozatra van állítva a szíváserősség :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: No aztán nem is olyan gyenge ez a gépecske :wink:
Még az is lehet, hogy együtt voltunk a tecsóban? Mi délután olyan 3-4 között voltunk. Vagyis 4-kor már itthon voltunk.
Emma! Nekem van még egy jópár üvegfestékem, amit tesóm hozott németből (Bibou a márkája), ezek nagyon jók, kiadósak, szépen száradnak, könnyű velük festeni. De vettem már a Korzóban pl kontúrfestéket, az Stanger, nagyon jó. Most vettünk a tecsóban zöld színűt, mert az már elfogyott, azt az Antik márkájút, hááát nem vagyok vele teljesen megelégedve, mert elég nehéz vele festeni. A színe szép, meg majd meglátjuk, hogy milyen lesz, ha megszárad, viszont amikor festek vele folyik a nylonon (vagy hogy hívják azt a lefűzős mappát... :oops: ). Na mindegy, azért kifestettem vele a fenyőfát a maci kezében :lol: Haladok a karácsonyi üvegfestésekkel, csak azt nem tudom még, hogy hol fogom tartani amíg elkezdek díszíteni.
Ja meg egy kérdés, hogy lehet ezeket a képeket szállítani? Csak ha viszem majd Rékababának, nehogy tönkremenjenek. Mert ezek ragadnak mint a fene. :(

dadomi

geszti,nem vezetékes a McQueen,és ki ugyan nem próbáltuk,nagyon be van csomagolva,de sztem megy szőnyegen,mert eléggé magasan van az alja,tuti nem ér le.
Vendég

csajok,képek... :lol:
hisztis Eliza: Kép
Várakozó Eliza: Kép
Mesenéző Kristóf: Kép
Vendég

Eliza cipő: Kép
Kristóf bakancs: Kép
Vendég

Cseriani!
Hát remélem kapok majd uh-os képet,habár múltkor mikor voltam Bakó dokinál mondta hogy vigyek egy pendrive-ot és arra fogja rakni a képeket. Így akkor holnap tudok majd feltenni képet,hacsak nem felejtem elvinni! :wink: :lol:
Aranyosak a gyerkőceid!! És jók a cipők is.

Dadomi!
Igen,vízszűrős. Egyetértek veled hogy jobb mint a porzsákos,meg ami nagy előnye hogy nem lőki ki magából a port. A régi porszívónk több port kilökött magából mintamit felszívott!
Nem hiszem hogy egy tescoban voltunk mivel nekünk közelebb van a bajai,mint a szekszárdi. De mostanában sűrűn megyünk Szekszárdra.

És ha nem bánjátok teszek fel képet Bencusról!
Kép Zsivány!!!!!
Kép Apa polójában!!Kicsit nagy de majd belenövők!! :D
Kép Apával bohóckodnak!
dius02

Cseriani,nagyon tetszik az Eliza cipőcskéje :) a hisztis képen úgy néz ki,mint Csilla :lol:
Dius,nagyon aranyos Bence,az első képen hasonlít Dadomi Danijára..........szerintem.

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Ani:örületes a tempód Kép

Jó kis topánkákat vettél.

Zsombinak is lassan vennem kell sajnos a mostani bundás 23-as ippeg jó(Bernié volt örültem ,hogy nem kell vennem erre tessék ..... :( )

Fúúú mit ajartam még.......

fáj a fejem,a fene egye meg ezt a szeles hideg időt
Kép

Amway-es vitaminok:nekünk nem vált be .Én is beléptem ,hogy olcsóbb legyen ,de a Berni úgyan olyan beteg lett.
Nekünk a Bronho-vaxum(ha jól írom) jött be.Kúra szerü alkalmazással.
augusztusban elkezdjük szedni napi 1 szem 30 napon át.
Aztán 20 nap szünet és 10 napig megint napi 1 szem aztánmegint 20 nap szünet és így tovább egészen májusig.

Berni nagyon beteges volt csak a summamed forte használt neki ,volt hogy az sem na akkor Rocephin szurit kapot.
A rengeteg orrszívás a fül-orr gégészeten.
Sajnos az inhalálás(rendesen gépel ált.Salvus vizet szívott) ,stery mar
itthoni orrszívás(pedig nagy teljesítményű a pórszívónk) nem tudta kitakarítani az arcüregét.
Neomicines orrcsepp még hozzá és a köpteteő-Prospán,éjjelre meg a Erolin-t ,hogy tudjon aludni-mert a visszacsorgástól folyton köhögött.

Az a tipikus tapados cucc jött neki mindíg.

Amióta szedjük ,ha beteg is akkor használ a gyógyszer és a neomicines orrcsepp.
Meg persze a homeós és gyógynövényes dolgok.

Most mennem kell a berniért a suliba sziasztok!
berni611

Dadomi köszönöm akkor előre is a képeket, rád bízom, hogy milyeneket csinálsz. Lánykáim biztos, hogy fogják szeretni.

Cseriani Eliza gyönyörűséges, milyen nagy lány lett. Nagyon hasonlítanak egymásra Kristóffal. Gyógypuszikat küldöm, hogy mihamarabb meggyógyuljatok. Timiről tudsz valami újat?

Dius Bence is szép kis fiú. Kis huncutnak tűnik, gondolom az is.

Berni nekem szombaton este fájt nagyon a fejem. Csak a pihenés, alvás segített. Ezeket a fránya frontokat nagyon megérzem mióta a lányokkal terhes voltam. Előtte soha nem volt ilyen problémám.

Emma mi újság? Autóról mikor lesz kép?

Moni merre? Ház újítás?
Vendég

Sziasztok!
Rékababa!
Köszi a hiányolást!
Ház épülget! :roll:
Várjuk a nyilászárókat aztán gyorsan beépitik!
Most éppen szigetelik kivülröl a házat.belül be van vakolva,de még rengeteg melo van.tetőtér még el sincs kezdve. :roll:
De nagyon ugy néz ki hogy tavasszal költözünk!
Remélem!!! :D

Mirkó tegnap megkapta a karácsonyi ajándékát!
Hintát kapott!
Eszéletlenűl élvezi!
Viszont nem forog csak néha véletlen sikerül neki.Mászni se mászik még csak huzza magát mindenhol fel,hamarosan ülni fog szeritem. :D
Vendég

hú,Móni,tudod,hogy én is hogy vártam mindig,hogy bár már csak másznának,aztán bár már csak mennének...mostmeg :twisted:
Eliza hihetetlen,még egy ennyire sajtkukac kiscsajt nem láttam. Hihetetlenül nem bír fél percet sem nyugton maradni(család szerint tiszta annya :P )
Emma én teljesen meg voltam győződve,hogy Hanna egész napos ovis. Hogyhogy nem marad délután?
És mikor kapunk képet az autóról?
Timiről nem tudok semmit,este majd írok neki sms-t.
Rékababa hasonlítanak? Én nem látom :shock:
De tényleg jól megnőtt. Én akkor látom nagyon,mikor nyújtózkodik az ágyban,hogy atya-gatya,mekkora???!!! :P
Néha teljesen meglepődöm én is.
dadomi nincs kedved erre jönni porszívni? Én meg megyek ablakpucolni,egye-fene :P :lol:
Évi hogy vannak lánykád pötyijei? Elmúltak?
hú,valamit akartam még,de elfelejtettem :oops:
na,majd még jövök(nem menekültök) :lol: :lol:
Vendég

tudom már: dius,a fotók alapján leleplezted apa melóját :lol: :P
Vagy csak vásári póló??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Tudom,hogy még odébb van egy kicsit,de nem tud valaki véletlenül valamilyen mikulásos programot?Szívessen elvinnénk a kiscsajt valahová,mert az ovis miki elég gagyi :roll:
Cseriani!Köszi a kocsiinfot :lol:
geszti1

Most nemazé de mi ez a pangás itt csajok?????? :roll: :roll: :roll:
Sehol senki!

Cseriani!
Mindenki ezt mondja akinek már van csemetéje,hogy ugy várták,hogy másszon meg ilyenek aztán egyfolytába figyelhettek a gyerekre.
Én inkább szeretném hogy másszon már vagy valami.
Mirkó most 9200gramm!!
Doki mondta hogy nagy baba és azért nem megy az a fránya forgás meg luuusta a drága.Akar valami amit nem tud megszerezni és ordit persze nem tesz érte semmit hogy az övé legyen csak sir csak sir.
Ugyhogy én már agyon várom hogy egy kicsit boldoguljon maga is.
Na össz vissza zagyváltam.Remélem azért értelmes amit irtam. :D
Vendég

Eliza kedvenc mesenéző helye:(a nyomtatón ül :roll: ) Kép
Amúgy mindenkinek jó reggelt :D
Jó hideg lett reggelre :?
Tiszta dér volt nálunk minden,sok helyen még mindig,ahova nem süt oda a nap.
Eliza még mindig nagyon csúnyán köhög,viszont már kevesebbet. De éjjel nagyon rossz volt,úgy sajnáltam már szegénykémet :cry:
Nem száraz a szoba levegője,van párataftalom-mérő...
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este már nem volt erőm írni,mert Bence is meg én is betegek vagyunk. Bencének hörghurutja van,tegnap voltam vele dokinéninél. Nekem meg bevan durranva a torkom,meg köhögök.

Pocaklakóval minden rendben,megvan mindene. Már 6,52 cm és az uh-os gép szerint 13+1 napos volt tegnap.Ja,és a méretek szerint nagyobb a kistesó mint Bence volt ebben a korban!
Lenne egy kérdésem! A doki azt írtí a kiskönyvembe hogy zárt méhszáj(ez jó),kissé megrövidült nyakcsatorna. Szerintetek ez baj??

Josi,Rékababa!
Köszi a dicséretet Bencus nevében is! Kis huncut,de nagy zsivány!
Berni!
Nem csak neked fáj a fejed,nekem is szokott, elég sűrűn fáj. Ez van ha az ember nem bírja a frontokat.
Cseriani!
Hát igen, most lelepleztem Apa melóját! :lol: Egyébként az a bevetési polója. Amúgy körzeti megbízott!!
Geszti!
Most sajna nem tudok semmilyen programot,de ha netán mégis akkor írok!
Móni!
Szép súlya van Mirkónak!
Előbb v. utóbb elkezd majd mászni is,meg felis fog ülni.De majd mindent a maga idejében fog csinálni.
Én is nagyon vártam hogy csinálja már ezt is meg azt is,meg hogy legyen önállóbb egy kicsit.Most meg... Ugyanaz Bence mint Cseriani Elizája ,egy percre sem tud nyugton maradni. Még most betegen sem. :)

Ha nem baj akkor felteszek 2 UH-os képet!

Kép
Kép
dius02

dehogy baj :D
de hogy miért lesz mindig könnyes a szemem,mikor uh képet látok??? :oops: :shock:
jobbulást nektek is.
Vendég

Jobbulást a kis és a nagy betegeknek is!!!

Dius! Hozzál csak UH képeket!!! Ilyenkor irigy-irigy vagyok, imádtam terhes lenni!!! És már biztos írtam, a szívemmel szeretnék még egyet, de itt van az eszem is, ami tiltakozik :? :? (melyik lesz az erősebb? :wink: :P )

Én is szenvedek, tegnap meghúzódott a nyakam reggel egy mozdulatnál, egyedül fel sem tudtam kelni, kenegetem, most már azért jobb, mint tegnap. De kegyetlen rossz, fáj a vállam is tőle, az egész jobb oldal a nyakam körül. Alig bírom felvenni Domit. :(

Ja, Dius, jól látom egyforma laminált padlónk van? Ha már a porszívónk egyforma... :wink: A diegoban vettétek és almafa színű? Mert nekünk olyan van, és így a kép alapján nektek is ugyanolyan. :lol:

dadomi

Betegeknek jobbulást!!! Tegnap voltam receptért a gyerekdokinál,és ott volt egy 10 éves lány,de szegény annyira rosszul nézett ki,mikor következtek jött is futva kifelé a rendelőből,ment hányni :? sok hányós-hasmenősről hallok mostanába. Reméálem egyikőnk se esik bele!
Dadomi a szemed hogy van?
Dius,hozzál még nekünk ilyen szép képeket!!! :)

Kép
Kép
josi

Josi! Köszi, már egész jól van a szemem, de még alakul az élesség :D

És egy kép :lol:
Kép

dadomi

napszemüveg üveg nélkül :lol:

dadomi

Hát ez marha jóóóóóóóóóó :P :P :P

Kép
Kép
josi

Hali!
Nem vesztem el, vagyis igen, beleestünk mi is a hányósfosósba, kezdtem én, dokinál előre is hívtak aztán lefektettek, előzményeket nem részletezem, szal pocsékul néztem ki és úgy is éreztem magam, most Ármin is elkapta, most jöttünk haza a dokinéninktől, aki megírta előre a beutalót a kórházba. Kapott manó B6-injekciót, kúpot, mindenfélét, de ha nem lesz jobban, vinnünk kell Szekszárdra. Remélem, hogy nem kerül rá sor... Meghát én se vok még a topon.
Csak nagyjából olvastalak benneteket, Dius, nektek nagyon örülök, cukik a képek, a kicsiről és a nagyról is! Elizának is jobbulást, annyira látszik rajta, hogy beteg (gondolom), de Cseriani, álomszép gyerekeid vannak még mindig, és kécc! Dadomi, itt röhögök Domi szenzációóós!!! Remélem, nemsokára te hordhatod ezt az üveg nélküli szemüveget :wink:
Most gyors csak ennyi, igyekszem összeszedni magam!
Ne legyetek betegek!

been

Emma! Gyógyuljatok meg gyorsan gyorsan, és ne gyertek mostanában Szekszárdra, jó? :wink: Nincs már szemüvegem ám! :P Nem köll :D
No megyek vasúthálózatot építeni :lol: :lol:

dadomi

Cseriani! Ugye hogy összeillenek ezek a törpicsekek? :P :lol: :lol: :lol: Bár tegnap is láttunk egy menyasszonyjelöltet :P Még jó, hogy nem nekem kell majd választani :shock:

dadomi

Napszemcsire gondoltam ám! vagy azt se használsz már? Köszi a jókívánságokat! :D

been

Emma szorítók, hogy ne kelljen bemenni a kórházba, de ha véletlenül mégis, akkor elküldöm priviben a számom és ha gondolod szívesen meglátogatlak benneteket. De azért remélem nem kell!
Dadomi nagyon édes kicsi fiad.

Dius szupik a képek. Ilyenkor én is nagyon olvadok. El-el kap, hogy jó volna, de a lánykáim ráébresztenek, hogy nem valószínű, hogy akarok mégegyet.

Cseriani nagyon komoly Eliza mikor mesét néz. Timiről valami újság?

Nálunk Réka taknyos, de "csak" az orra folyik és tüsszög, Evelin kezdett köhögni, de az elején kezdtem neki adni homeos bogyót és szépen el is múlt. Munka türhető, van mikor több, van, hogy kevesebb. Kórház csőd szélén. Bár szerintem nem újdonság, és dec. 15-től 1-2 v. több hétre az SZTK-t bezárják. Még jó, hogy az én helyem biztos és, hogy osztályon dolgozom.
Vendég

rékababa bezárják az sztk-t???
Nem lesz se rendelés,se semmi???

Jajj istenem Emma,gyorsan-gyorsan gyógyuljatok meg. Nagyon rettegek az ilyentől. Elizát tuti azonnal beküldenék :cry:

Timiről semmi hír,már 2 sms-t írtam neki,egyiket pár napja,másikat tegnap,de egyikre sem válaszolt :cry:
Vendég

sziasztok

Sehol senki? Emma hogy vagytok? Ugye nem kellett bemennetek?
Ma kellett visszamennünk a doktornénihez,de Eliza még nem gyógyult meg,még szörcsög,meg nagyon köhög,meg az orra is még folyik,úgyhogy hétfőn mehetünk ismét :?
Vendég

Szegény Eliza :( Kristófod jól van? Nemsoká szülinapoztok? :wink:

Kép
Kép
josi

köszi Josi. Kristóf remekül van. Néha még köhög,de majd elmúlik. A tüdeje tiszta,minden rendben. Egyébként Elizát egyáltalán nem viseli meg a dolog.
Készülünk már a szülinapra,ajándék már megvan. Az oviba csokitortát szeretne vinni,azt mondta-na nem azért,mert ő annyit fog belőle enni,hanem azért,mert életében eddig egyedül a csokitortát kóstolta meg :?
Itthon még nem tudom milyen torta lesz. A bulit valószínű Hanna szülinapján tartjuk majd :P
Na,lépek,Eliza elaludt. Ma a konyha van soron,de azzal tuti nem végzek ma :evil:
Vendég

Hali!
Köszi kérdésed, itthon vagyunk, talán megússzuk! Szegény Eliza, hát már kikeveredhetne ebből a nyavalyából...
Milyen napra esik 13.-a, még meg se néztem... :lol: Mi is tervezünk bulit, 6 :shock: ovis barátnőjét szeretné meghívni Hanna, már a meghívókat is beszereztük, de azt még nem tudom, mikor tartjuk... Aznap inkább a családdal szeretnénk ünnepelni, másnap meg nekem programom van. Meg neki is. Meg a barátnőinek is. (Adventi ünnepség lesz a faluban és szerintem táncolnak.)
Te is rendezel zsúrt, cseriani? Nekünk ez lenne az első, majd kérek tőled tanácsokat... :lol:
Ennyi voltam hirtelen, most mennem kell... Majd még jövök, mindenkinek tessék meggyógyulni!

been

Emma! Napszemüveg még kell, sokáig :? Dani is tervezi már a szülinapi zsúrját :shock: Lassan ott tartunk, hogy a fél óvodát meg akarja hívni :roll:
Cseriani! Gyógyuljatok már meg! :wink: Azért az jó, hogy nem viseli meg Elizát a betegség.

Ezt olvassátok el, marha jó :
1227184565.3638.doc

dadomi

Kép
Kép
josi

Cseriani december 20-30-ig zárva lesz az SZTK, de lehet, hogy már előbb is. A kórház nagyon-nagyon a csőd szélén áll és így próbálnak valamennyit spórolni. Szóvla elég rossz a helyzet. Remélem Eliza hamar meggyógyul.

Emma örülök, hogy jobban vagytok.

Dadom milyen igaz az írás. Jókat nevettem. Magamra ismertem én is.

Móni képeket kapunk Mirkó babáról? Jó nagy baba. Ne aggódj, majd szépen megindul mindennel, egyáltalán nincs elkésve. Igazuk van a többieknek miután mászik, már minden veszélyben lesz amit elér.
Vendég

sehol senki???
dadomi te látom vagy,csak nem itt :P :cry:
Vendég

Ehem... Gondoltam, benézem, és megkérdezem, hogy van Timesz, tudtok róla valamit? Nagyon sokszor gondolok rá.
Mindenkinek nagyon szépen fejlődnek a gyerkőcei, Eliza zabálnivaló, Ármin druszánk is nagyon édes. :D Dani szuper abban a napszemüvegben a lila cumival :D:D

Velünk semmi különös, Ármin nő és okosodik, még nem áll, de már négykézlábal és felhúzza magát a polcokhoz, amelyeket aztán le is rámol. Van nyolc foga, és nemrég végleg elválasztotta magát (csak harapni volt hajlandó a mellemet, szopni nem).

Ide csatolok egy képet róla.
Kép Ármin két hete :-)

Kép

Kép
enahma

Itt is vagyok Cseriani! De már nem sokáig, mert menni kell az oviba Daniért. Tök jó lesz ilyen esőben, főleg, hogy Domi kicsit taknyos. :? Olyan zombi a fejem, Domi fél éjszaka fent volt, szóval marha sokat aludtam... Pedig annyira nem is taknyos. Viszont mióta megkapta ezt a pneumo elleni oltást, hát.... azóta nem alszunk megint éjjel, azóta nyügibb stb... Kezdek azon gondolkodni, hogy beadassam-e neki a másodikat belőle :shock:
Csináltam az oviba is üvegmatricát, télapósapis macit, a kezében ajándékdoboz. Gondoltam tök jól mutatna a csoport ajtaján, mivel maci csoport. Hát a csoportban rakták fel az egyik szekrény üvegajtajára, de alig látszik valami belőle :roll: No mindegy, tanulság?....
Szar a kedvem.... Biztos az idő miatt. Jöhetne a tavasz. Annyi vasalnivalóm van, de egyszerűen nem tudom magam rászánni 8) Valaki felkapcsolhatná a kinti villanyt, mert nem szeressem ezt a ronda borongós időt :evil:
Kisbetegek remélem jobban vannak. És remélem Timi is gyógyul!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2008.11.21 15:13-kor.

dadomi

Szia régnemlátott Enahma! :wink: Hogy milyen szép a kisfiad!!!! És hallod milyen nagy, hatalmas legény!!! Simán másfél évesnek tippelném a kép alapján!!! :lol: :lol: :lol: A napszemcsis képen Dominik van :wink: Mi is növögetünk :lol: Jó baba Ármin? Már nem is baba, legényke! :shock:
No megyek ébreszteni Domit, szép utunk lesz brrrrr..... :evil: :evil: :evil:

dadomi

Enahma de jó,hogy jöttél helyzetjelenteni :D
Hallod,nem találok szavakat. Ármin finoman szólva is gyönyörű. Tátottam a számot hallod,mikor megláttam a képen. Nagyon helyes legényke lett belőle :lol:
Gyere gyakrabban légyszi-légyszi,hiányoztál.
Timiről semmi hírem,de megígérem,azonnal írok ide,amint ír.
Dadomi kivasalunk egymásnak? Itt is rengeteg van,de Eliza a héten napközben nagyon nem jól aludt,vasalni nem tudtam tőle.
Emma ugye jól vagytok???
Banoed Tamáskád?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?