Új privát üzeneted érkezett!

Gyors beköszönés:)

igaz, hogy tegnap nem mentünk szolnokra, de férjem kitalálta még tegnap este, hogy házörző kutyát akar venni a szüleihez, így ma megyünk kutyát nézni. Persze vagy 3 órányira pesttől...

Sikerült a horgászatról is lebeszélnem, így maradt a kutya nézés, de a házimunka így is állni fog... Bár már elpakolásztam, elmosogattam, de a porszívózás, portörlés, vasalás megint elmarad.
Este meg anyósékhoz vacsira...

Szeretnék egyszer 24 órás alvást :oops:

Tünci, jó vendéglátást, + mindenkinek jó étvágyat az ebédhez, nagyon finomakat főztök ma is:):) Tessék gondolatban küldeni bobokának is:)

Tünci, gratula a 66-hoz:)

Én is már beléptem a 60-asok klubbjába, ma 69,4 kg-ot mérlegeltem reggel:):) Lassan de biztosan haladok a cél felé:):)
Vendég

Süti, este küldöm a képeket.

Kisanya, e-mail címet kérek én is:)

Na mentem, még valamit reggelizni kéne az út előtt.

Este jövök, pusz mindenkinek
Vendég

Tünci

Köszönöm a képeket. Nagyon jók lettek. Én csak telón tudtam de túl sötétek lettek. :( Jó hogy voltak kösztünk ügyes lányok is. 8)

Betti

Privi megy.

Boboka

Nehogy harapós legyen a kutyus.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Megint kiszámoltad hogy laptetős legyél. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Betti,

azt a dalocskát én is ismerem. Szerettem-szeretem, de újabban, mikor hallom, engem is nagyon elszomorít-elgondolkodtat. Van egy másik változata is, az Alma együttestől, itt lehet belehallgatni:

http://www.almazenekar.hu/mp3/elment_a_madarka.mp3 .

Ez is nagyon szép szerintem, kár, hogy csak részlet.

Itt meg a nénike után Mártika énekel, sok szép képpel:
http://www.youtube.com/watch?v=kxPD_nCr7z8 .

Ez pedig Palya Bea változata ("nem szoktam, nem szoktam, csak szoktam, csak szoktam"):
http://www.youtube.com/watch?v=32a3yM69LUw&NR=1

És ez egy modern, szaxofonos verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=qxl9QufaUc8

Kinek melyik tetszik jobban??

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Lányok, van egy kép rólunk, háromszorosan eltorzítottam, mégis szép, senkit nem lehet felismerni rajta - úgy feltenném ide, hogy lássa széles e világ!

Lehet?
kisanyácska

Hol van mindenki? Email-címeket ide, csajok, és mennek a fotók!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya az enyémet tudod, de ha nem akkor újra küldöm.. nekem is kell, vagy én már nem számítok :( :shock:

Kép
leda2002

Helló!

Hol vagytok?

Kép

Kép
melcsike70

Leda kapott emailt!!!
tünci28

Kisanya mutasd meg privátban a képet és ha mindenki rábólint ,akkor mehet!!!

Elmentek a vendégek, jó volt hogy jöttek, mégjobb, hogy mentek!!! :lol: :lol:

RFáradt vagyok, ma sokat dolgoztam,még kicsit olvasgatok ,aztán majd jövök holnap.

Délelőtt be kell mennem a munkahelyemre fotózkodni... :evil:

KépKépKép
tünci28

:roll: :roll: :roll:

Valaki?

Kép

Kép
melcsike70

még itt vagyok Melcsike de már majd leragad a szemem???

Mi újság nálatok, jól telt a nap?
tünci28

Köszi elviselhető volt. Vidéken voltunk fél 7korjöttünk, haza.

Milyen alkalommal jöttek hozzátok a vendégek, volt valami buli?

Kép

Kép
melcsike70

Sokáig voltak a vendégek?

Kép

Kép
melcsike70

Jó sok képet kaptam ma tőletek. Ügyik vagytok jó képek lettek.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg szépek lettek a képek.
Én is vagyok még, de elég fáradta lettem, voltam mozogni is és az edzőm kicsit be volt pörögve, mert jött pár új csajszi és nagyon sokan lettünk kis helyen, ilyenkor azt alkalmazza, hogy aki bírja az marad..... :D

Reggel tök nagy ködöt mond, kicsit félek vezetni, pláne, ha ráfagy.
Jövő héten venni kell téligumit.... :( Ez azt jelenti, hogy ugrik a kassza erre a hónapra az tuti.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Vigyázz reggel , mert még hózáport is mondott. Megkaptad amit küldtem neked?

Kép

Kép
melcsike70

Ó én mindig elkésem ha valaki bejelentkezik.

Kép

Kép
melcsike70

:roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Halihó!!

Egész nap tettem-vettem.
főztem,mosogattam stb....
A csirkemellből pöri lett és abból hortobágyi pali.
Kisanya!!
privi ment!

holnap jövök,megyek aludni!!

puszi
sütõtök

LÁtom ma mindenki fáradt én is de nem tudok aludni. :(

Kép

Kép
melcsike70

Aludjatok jól.

Kép

Kép
melcsike70

Megint csak beköszönés :cry:

Fáradt vagyok, egész nap mentünk... Kutyusok aranyosak, decemberben megyünk érte:)

Betti, vigyázz holnap az úton! Óvatosan:)

Lányok, holnap küldöm a képeket, ígérem.

Jó éjt mindenkinek, holnap reggel jövök:)
Vendég

Mindenkinek elmentek a fotók emailben! :wink:

Tildi, nagyon sajnálom, hogy ilyen nagy szomorúság ért. Annyira ügyes vagy, hogy bírod végezni ezt a rengeteg feladatot a gyerekeitekkel, így... Ha gondolod, neked is küldök fényképet a találkozónkról, csak add meg az email-címed! És írj csak, amennyit jól esik.

Bettivel bepalyabeásodtunk. Én most épp ezt hallgatom, kb. 1379. alkalommal:

http://www.youtube.com/watch?v=X3FaWYjmm9g&NR=1

Kép

Gyerekalbumról való, és nekem nagyon tetszik! :D Hallgassátok meg ti is!

Jó éjt!

(Aggódom, mert Kislyány újra elkezdett köhögni... nem vigyáztak rá eléggé, amíg nem voltam otthon... Mi lesz így a jövő héttel? :( )

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Nagyon nagyon köszönöm a képeket mindenkinek!! Szépek vagytok és jó kedvűek :).. jó volt látni így a "csapatot" együt, majd beszerkeztek egy képet oda magamról is.. hahahahhah... kisanya megy privi, tüncinek megy email.. megfagytam, sétálni voltunk és ma nagyooon hideg volt... azért ez mégsem a déli sark :)

Kép
leda2002

Jó reggelt mindenkinek! 8)

Kép

Kép
melcsike70

csak olvasni volt időm, megyek Fehérvárra.

Hóesés??????
Akkor vegyek kabátot már???? :lol:

Tök jó ez a dal Kisanya!

Betti!!!
Az uram vagy ötször mondta, hogy milyen szép vagy,(bizony én is megállapítottam) úgyhogy elzavartam a képektől!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Tüncinek két privi érkezett:)

jó reggelt mindenkinek

Tünci, jó munkát mára, kevés vevőt kívánok:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.17 08:56-kor.
Vendég

Ma három hónapos Bogika. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, télikabit, vagy legalábbis meleg kabit vegyél fel, marha hideg van.

Melcsike :cry: A mi kis Angyalkáink vigyáznak Bogikádra:)
Vendég

Tudom Boboka, hogy ők mind vigyáznak egymásra. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk nincs az a nagyon hideg amit igértek, meg is lepődtem reggel, hogy vittem a Barcit iskolába. De azért nem reménykedem hogy melegem lesz ma. Remélem elmarad a hózápor amit ígértek. :x

Kép

Kép
melcsike70

Halihó!!

Melcsike :cry:
Valóban vigyáznak a többi babók odafennt.
Az én babám meg már lassan másfél éves ugyhogy tuti vigyáz mindenkire!
Úgy érzem ott voltak velünk szombaton,annyiszor megborzongtam.
sütõtök

Süti, ez annyiszor eszembe jutott azóta (hogy ott voltak velünk).

Én eddig mindig féltem az ilyenektől, de most valahogy akarom, szeretném, jó érzéssel tölt el a tudat, hogy mindig velünk van a kisbabám :wink:
Vendég

Látjátok nekem is sokszor volt hogy éreztem ezt a borzongást. És tegnap este ugyanazt éreztem, hogy itt ültem a gépnél. Bogikára gondoltam, mert eszembe jutott az utolsó este amikor a hasamban volt. Tegnap volt pont három hónapja.

Kép

Kép
melcsike70

Azóta minden tönkrement. :cry: Ma reggel is beszélgettünk Bogikáról a férjemmel, és sírva ment el a konditerembe. Mind a ketten sírtunk. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Meg az jutott eszembe hogy Tünci a kezébe vehette, annyira irigylem. Nekem még azt sem engedték meg hogy legalább a kis kezét megfogjam. :( Jó lett volna.

Kép

Kép
melcsike70

Amúgy mizu veletek, hogy ébredtetek?

Kép

Kép
melcsike70

Láttam egy gyönyörű csillagot,
Ránéztem és megszólalt,
De csak annyit mondott:
Én vagyok!

Azt mondta, ne búsuljak,
Ő mindig itt lesz velem,
Ha csak szomorú leszek,
Találkozni fogunk idelenn!

Felelni sem bírtam,
Elakadt a szavam,
És nem tudtam,
Boldog legyek vagy boldogtalan?

Azt felelte: légy boldog,
Én azt szeretném,
De tudom, az leszel,
Ha utazol velem az élet tengerén!

Hidd el szép az élet,
Meg ismered a jót,
S a szépet,
A fényt és minden képet!

Könnycsepp ne gördüljön szemeden,
Mert a szívem megreped.
Lesz rajta egy repedés,
Amit a szeretet begyógyítani kész!

Aztán egyszer csak elhallgatott,
És elment messzire,
Örültem a találkozásnak,
Boldog lettem végre!

Azóta hiszek a csodákban,
De nem mondtam el senkinek,
Hisz úgysem hitte volna,
Egy ember se nekem!

Kép

Kép
melcsike70

Igen, Melcsike, mindannyiunknak más adatott meg:

Neked 10

nekem 13

Tüncinek 2 nap. Lehet, hogy Őt ezzel "kárpótolta" a jó Isten. Bár az lett volna az igazi, ha egész életünkben a karjainkban lehetnének.

Szerintem Tünci is mindent odaadott volna, ha még pár napot kap Violával a teremtőtől :cry:
Vendég

Jó reggelt!
Kész káosz van!
Utálom a hétfőt.....annyira nem bírom már a streszt, régen én voltam az első, aki mindennek nekiment és nem érdekelt, de valahogy az idegeim nem a régiek mostmár.
De azért még gyűröm.

Melcsike
Az a szomorú, hogy ez már csak több lesz, mint 3 hónap és mindig emlékezni fogunk rájuk, nekem minden hétfőn gyertya ég az asztalomon, most is, és bizony életünk minden hónapja úgy fog eltelni, hogy nincsenek velünk. Ezt a nehéz felfogni.

Betti
Kép
betti0412

Ismerek egy 16 éves lányt, most született a második babája októberben, a második. Egyik sincs vele. Lemondott róluk, a második babánál alkoholista volt és a babán is mutatkoztak a tünetek.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Remélem nem sokáig kell gyürnöd. :) A telet szeretném ha már otthon töltenéd.

Kép

Kép
melcsike70

Bizony, Betti, már nincs sok hátra a melóból:)

A 16 éveshez nem tudok csak annyit hozzáfűzni, hogy elképesztő... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

megjöttem ám, ma nem dolgozom, csak fényképelni kellett bemenni..
holnap lesz a meló.

KÉpzeljétek megvan a decemberi beosztás és ne mkell dolgoznom 24-én ,kimehetek a Kicsikémhez,viszek neki szép kis fácskát!!!!
Szilveszterkor kell, de az már nem is érdekel, úgysem mennénk sehová.. :lol: megyek a babucimhoz!!!!!

Melcsike!
Láttam a vonalzót és én is arra gondoltam,hogy biztos vigyáznak egymásra, mert hinni akarok benne, hogy egymásra találtak ők is, mint mi!!!

Tegnap a férjem fiatalabb nővére jött a gyerekekkel(akikről láttatok képet),meg az idősebb nővér(aki nem ment ki1-jén a temetőbe) is itt volt a férjével,úgyhogy tele volt a ház.. :D

Nagyokat sírtunk a fiatalabb nővérrel akinek a pici unokája van már!
Sokat beszéltünk Violáról,sötétben kimentünk a temetőbe és ott is sírt, hogy sosem gondolta, hogy az öccse gyermekének nevét egy fejfára vésve látnia kell.... :cry:
és ,hogy valamelyik nap nagyon összeveszett a fiával, hogy mi az hogy elege van a kislánya sírásából,meg a hisztijéből,szégyellje magát, mert mi mennyire örülnénk, ha egész nap hisztizne Viola.... :cry:
Azon is fel volt háborodva, hogy a másik nővér nem ment ki 1-jén a temetőbe Violához..(a fiatalabb nővér 150 km-re lakik).Most amikor kimentünk Ő is hozott gyertyát..

Olyan jó volt beszélni Vele, tudtam, hogy ő megért,mondta, hogy ők is sokat emlegetik a mi Kicsikénket és megvan a telefonjukon az a kép, amit a férjem csinált...

Hát ez volt...

Betti kitartás,januárban már táppénzen legyél!!!!!! :lol:
tünci28

A nap fénypontja: ebéd :D
Első szilárd táplálékom ma.

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Munkaruhás fotó volt?

Látod mégiscsak kiderül, hogy azért nálatok is mindenkinek fáj Viola elvesztése és hiányzik mindenkinek. Úgy látszik kellett ennyi idő, hogy végre velük is lehet beszélni Violáról. Jó hogy igy sikerült a vendégség, de megérte igaz, hogy igy elfáradtál aznap. Mert most már tudod, hogy a ők is mit gondolnak. Sőt hogy gondolnak Violára. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!

Kép

Kép
melcsike70

azt tudtam, hogy I. biztosan sokat gondol a mi Kicsikénkre, mert ő csupaszív embr és nagyon szeret mniket!!!
jól esett, hogy mondta is...

Igen, munkaruhás kép..tiszta bohóc volt a fotós pasi, csinált vagy 20 képet, mondtam, hogy hagyja már, jó lesz az... :lol:
direkt csináltam copfot,meg feltettem a szemüvegem... :lol:
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?