megjöttem ám, ma nem dolgozom, csak fényképelni kellett bemenni..
holnap lesz a meló.
KÉpzeljétek megvan a decemberi beosztás és ne mkell dolgoznom 24-én ,kimehetek a Kicsikémhez,viszek neki szép kis fácskát!!!!
Szilveszterkor kell, de az már nem is érdekel, úgysem mennénk sehová..
megyek a babucimhoz!!!!!
Melcsike!
Láttam a vonalzót és én is arra gondoltam,hogy biztos vigyáznak egymásra, mert hinni akarok benne, hogy egymásra találtak ők is, mint mi!!!
Tegnap a férjem fiatalabb nővére jött a gyerekekkel(akikről láttatok képet),meg az idősebb nővér(aki nem ment ki1-jén a temetőbe) is itt volt a férjével,úgyhogy tele volt a ház..
Nagyokat sírtunk a fiatalabb nővérrel akinek a pici unokája van már!
Sokat beszéltünk Violáról,sötétben kimentünk a temetőbe és ott is sírt, hogy sosem gondolta, hogy az öccse gyermekének nevét egy fejfára vésve látnia kell....
és ,hogy valamelyik nap nagyon összeveszett a fiával, hogy mi az hogy elege van a kislánya sírásából,meg a hisztijéből,szégyellje magát, mert mi mennyire örülnénk, ha egész nap hisztizne Viola....
Azon is fel volt háborodva, hogy a másik nővér nem ment ki 1-jén a temetőbe Violához..(a fiatalabb nővér 150 km-re lakik).Most amikor kimentünk Ő is hozott gyertyát..
Olyan jó volt beszélni Vele, tudtam, hogy ő megért,mondta, hogy ők is sokat emlegetik a mi Kicsikénket és megvan a telefonjukon az a kép, amit a férjem csinált...
Hát ez volt...
Betti kitartás,januárban már táppénzen legyél!!!!!!