Sziasztok, most nekem is van egy kis időm, Banduc alszik
Heni - nagyon tetzsik a sziromdobálós kép
és hát nagyon szép menyasszonyok volt mindenki!
A miénk már 7,5 éve volt...de még most is nagyon jó emlékezni rá
vidéken volt a miénk is, hiába élek már lassan 12 éve Bp-en, mai napig nem vallom magam pestinek...
Heni, örökölt dolgok nagyon jók, mi sógornőméktől kaptunk ruhákat, szinte alig vettünk csak pár "alkalmibb" darabot..már vissza is adtuk jó részét nekik, és már a köv, barátnőnknél vannak. Pocifotó nagyon jó
Süni - etetőszékes story nagyon jó
Puszedli - zokni ötlet nagyon aranyos karácsonyra
Műköröm - nekem is csak az esküvőn volt, megfogadtam, h soha többé..1 héttel előtte rakattam fel, és mire esküvő lett, már félig lenőtt, a körmöm érezte, h idegen anyag, és extra nőni kezdett..
Megkérdezhetem, H Csongrád megyében hol laksz? Férjem is Cs megyei
Preta - fáradtság - igeeeeennn
Noémi - vad álmok --- iggeeeeeenn
a kettő összefügg sajnos
Ácica- hogy ment a bejelentés?
Csillagtáncos - nevek
hát igen..tudom, h sokan elitélik, de mi megbeszéltük anno, ha lány akkor az én nevem, ha fiú akkor apáé..szóval eddig könnyű volt, de ha most is fiú lesz..
Anuk - megértem a dokiváltást! Banduccal én is váltottam 13./14.héten, és nem bántam meg. Az előző dokim jött velem szemben, és nem ismert meg
és egyszer berendelt, vártam 1,5 órát rá, majd felhivtam, és mondta, h ő ma nem dolgozik
szóval itt betette a kaput..
Mindenkinél első baba?
Megyek, pihenek én is egy kicsit. Én holnap megyek védőnőhöz, még nincs kiskönyvem sem, múlt hét csüt voltam először a dokinál
már hasi uh-t csinált, és kaptam is egy képet
Ja, védőnő téma - nálunk csak kb 30. hét környékén jött először ki, megnézte, h hol és hogyan lesz a gyerekszoba, és utána meg amikor hazajöttünk a kórházból, másnap itt volt, és akkor járt minden héten egy darabig, és utána kb havonta 1x, de utoljára fél éve volt.
na, most raktározzatok el sokáig, nem tudom, mikor tudok jönni
Banduc örökmozgó, és allergiás a számitógép fotelra, amint beleül valaki, egyből kéredzkedik fel, és nyomkodja a billentyűket..