Új privát üzeneted érkezett!

Vicsok: persze, gyere nyugodtan!

86 kg? Nem látszik!!
Tényleg, mondtad, h két nap volt, de szembe sem jutott, h ezért volt két külön ruhád, mázlista! :) Nekem egy volt, bár arra a 10 percre még az is sok. :lol:
Már rám sem jönne :shock:
Vendég

Én sem tudom felvenni őket, mert nagyon lógnak rajtam...:):):) Az egyik, az egyszerűbb még estélyi ruhának jó lenne, ha egy kicsit átalakítanám, de még nem merem. :) ... a másik tényleg marad emlékbe.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Heni, nagyon szépek voltatok!!!! :D

Nevek, hát nálunk sem egyszerű :D A Panna már tutinak mondható, ez már évek óta meg van. De a fiú. Bármilyen fiúnevet sorolhatok, mindig az a válasz: "Jajj, volt egy ilyen osztálytársam, annyira hülye volt..." Szóval minden nekem tetsző névhez tud kötni valami negatív sztorit. Anyósom szerint ezek után csak lányuk lehet, ha a kanyarba sincs fiúnév, de én pont az ellenkezőjétől tartok :)

Én nagyon remélem, hogy senkitől nem fogok még Karácsonyra babaholmikat kapni. Gyűjtögessék csak otthon és majd adják át májusban. Évekig őriztünk egy etetőszéket az unokatesóméktól, hogy hamarosan úgyis szükségünk lesz rá. Aztán tessék... De tényleg, legalább 5 évig itt állt a garázsunkba. Nem fogjátok elhinni, de a szeptemberi lombikunk előtt vitettem vissza velük. Ha előbb tettem volna, lehet, hogy már legalább 2 gyermekes anyuka lennék :D

KépKép
süni76

Emléknek persze, hogy jó.
Én varrattam az esküvői ruhámat, kis egyszerű volt.
De hozzám nem is való a puccos esküvői ruha, nem tudom, hogy kibírnám-e benne...
Rajtad lötyög, én meg nem bírom behúzni hátul a cipzárt a hasam miatt:)).
Néha úgy elgondolkodok rajta, mikor esküvőre megyünk, hogy azért jó lenne, de aztán meg rájövök, hogy mégsem:).
Az eljegyzésünk annyira szép, és megható volt. Az esküvőnk meg csak sitty-sutty, pikk-pakk, sztem 2 perc alatt férj és feleség lettünk :shock: , mert nem voltunk hajlandók fizetni azért, hogy verset mondjanak, meg külön kellett volna a gyűrűhúzásért, meg külön ha koccintani akartunk volna, és ennyit nem ért nekünk.
Lehet nem itt a nagyvárosban kellett volna esküdnünk, hanem falun. Na, mindegy, azért szép volt az a nap. :wink:
Vendég

Heni szép voltál! Én is rögötn kiszúrtam a két ruhát. A mi esküvőnk is így volt. Pénteken volt a polgári szűk családi körben, másnap pedig egy pap adott össze minket egy kertben! (azon már 60-an voltunk)
Én is két ruhát akartam, és kiválasztottam egy nagyon tuti mini esküvői ruhát - hogy ne legyen ugyan olyan. Aztán közölték, hogy annak is 80 ezer körül lenne a bérleti díja...úgyhogy letettem róla.

Helyette egy turkálóban találtam egy nagyon dögös, piros ruhát - pént nélkülit, a fejement pedig egy nagy piros tüll volt. Nagyon dögösek voltunk! Mindenki aki meglátott minket mosolygott! Utána meg fotóztak a túristák - augusztusban a várban! :D

Olyan szép emlék!
Hiába mondják, hogy egy vagyonba kerül az egész és csak egy nap...az emléke mindent megér!

Megyek..háziasszonykodni! Muszáj bevásárolnom és a gravidám is elfogyott! Jó hétévégét!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Süni: nekem egy bundazsákom van a szerényben, meg két overáll télire. Tavaly adta ide őket az ismerősöm. Nem tudom, hogy a bundazsákot nyári babánál,hogy fogom használni. Sztem télire már nem fog beleférni, de majd látjuk.

Én sem szeretnék kapni még babaholmit. Kismamnacit szeretnék, ill. hugom ígért Pocakosnaplót.
Az uramnak meg tervezem, hogy karácsonyra kap vmi kis bébi zoknit, vagy cipőt, és az egy nála lenne, a másik nálam.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:48-kor.

Heni

Kép
szheni

Köszönöm a dicsérő szavakat, aranyosak vagytok!:)

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:49-kor.

Heni

Kép
szheni

De szép! és már milyen nagy a tied is!!
Tündéri! Nagyon jól áll!!! :wink:

Lassan megyek haza, majd 7végén felkuttantok.
Írjatok sokat!
Szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Puszedli, az övterelő nagyon jó, én is már keresem, kinek adtam kölcsön 6 éve, mert nem kaptam vissza, most meg már kéne.

Noémi, mi is 2 éve várunk erre a bébire, és most nagyon jó!

Nálunk megy a név-csata, mert mi már négyen vitatkozunk rajta, nem csak a férjemmel, de a fiaimmal is vitatkozunk, persze úgy is én döntök :lol: .

Heni, sugárzóan gyönyörűek vagytok az esküvős képeken, a szirom-dobálos különösen tecc! Hogy fogytál le 20 kilót? A pocakfotón meg elámultam, határozottan terhesnek nézel ki :D . Este megpróbálok én is feltenni egyet.

Annyira jó a péntek, 2 napig együtt a család. Imádom.

Sziasztok!

Benta
benta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:49-kor.

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:50-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Lányok, Anyák!

Olyan sokszor írjátok, hogy eldugultok, mert untatjátok a másikat --- ez egyáltalán nem igaz, szerintem mindenki olyan szívesen olvas mindenkiről, még az is, aki keveset ír, mint pl. én. Úgyhogy szómenősök, hajrá, én nagyon örülök nektek!
Egyelőre leterhel a munka, és örülök, ha végig tudom olvasni a híreket, én is dögfáradt vagyok. Ha lehajtom a fejem az íróasztalra, rögtön elalszom, aztán mindenféle mintával a fejemen ébredek...Ez a fáradtság vajon kitart végig a terhességben?
Én már alig várom, hogy hízzak, és van is farkasétvágyam, de még eddig csak 2 kiló jött fel :oops: sajnos nagyon sovány voltam, aggódtam is nagyon, hogy fogok teherbe esni, aztán mégis hipp-hopp összejött. Most meg lelkesen állok minden este a mérlegre, mint a fogyózók...higgyétek el, ez ugyanolyan teher, mint a túlsúly, legalábbis pszihésen...
Sajnos nekem az esküvős képek se, meg az ultrahangos képek se töltődnek le, ilyen csiga lenne az internetem??
ja, én ezt az övterelős képet nem értem, hogy működik. Ez már kicsi pocira is javasolt? :(
Mostantól remélem gyakrabban tudok jönni, sajnos úgy néz ki, lassan elfogy a munkám, hiába, a válság...de lehet, jobb is így a picinek.
preta

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:50-kor.

Heni

Kép
szheni

Köszi a dalt, így elalvás előtt pont jól jött! Nagyon szép!
benta

Sziasztok!

Megint csak mostanra olvastalak el Titeket!
Heni!
Nagyon szépek az esküvői fotók, meg a pocakos is. Az én pocakom is domborodik, de mondjuk mindig ilyen alkat voltam, úgyhoy senkinek nem tűnik fel. (Mondjuk így 8 hetesen és négynaposan még nem is lenne minek látszódnia). Már én is nagyon várom, hogy szépen domborodjon a babától!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, az idő ólomlábakon vánszorog. :shock:
Preta!
Én is ritkán nézek be, így nehéz reagálni mindenre, de azért annyira jó olvasni mindenkit, mert ekkora örömben, mint a pocakosság, osztozhatunk. :D
Süni, Puszedli!
Nekem van egy pár lánycuccom a keresztanyáméktól, meg egy-két babaágynemű-huzat, de nem sok. Ha fiú lesz, kunyerálni kell majd mástól, mert iszonyat drágák a babaholmik. A tesómék babájának vettem két sapit vásárban!! (teljesen egyszerű, semmi flanc), mit gondoltok, mennyi volt a kettő? 2300 Ft :x Meg gyerekcipőim vannak, de az még messzebb van :D
Holnap hajnalban utazunk szüleimhez 320 km-t busszal. Szorítsatok, hogy ne pislantsak be az úton :oops: , bocsi! Meg hogy ne legyen nagyon rázós az út!
Otthon elmondjuk a babót végre! :D

Kép
ácica

Sziasztok!

Én mandarint tömök 2 pofára...ha valami savat csinál, azt úgyis megérzitek....
Hozzánk is jön a védőnő, trimeszterenként 1x kell jönnie "családlátogatásra".....szóval hétvégén nagytakaríthatok :? ...

Puszedli!

Cuki a bébid:), ez enyém is pont ilyen volt a 9. héten :D , csak én nem kaptam képet... :(

Nekem is van már egy kis pocim, holnap rakok fel képet....

Vicsok!

Üdv a csapatban :wink: !

Heni!
Nagyon szép menyasszony voltál:D !
Rólam itt láthattok esküvős képet:http://www.weddings.hu/blog/amadea/index.php?cat=&date=0&p=1
nekünk kis romantikus falusi esküvőnk volt....

KépKép
amadea

..

Heni

Kép
szheni

Köszönöm Amadea! Aranyos vagy...:)

Heni

Kép
szheni

Heni! Tényleg szép a dal, nyugtató így estére. Sajnos a fotók nálam is lassan töltődnek, még nem nyíltak meg, de hátha sikerül még!
Amadea: Nagyon szépek voltatok! És a nászutas képek is kedvesek! :lol: :lol:
Én is küldök a mienkről, ha sikerül. A polgáriról nincs jó kép, írtam korábban, h a minimális létszámmal voltunk jelen. Egy fehér nyári hímzett ruhám volt, ugyanaz, mint az eljegyzésen, a férjemtől kaptam anno. Az esküvőit béreltem, drága volt, de akárhogy nézzük, csak megéri egy napra, hogy "királynőnek" érezzük magunkat, nem? :lol: :lol: Áááá, miért nem megy?? Na, majd még próbálkozok!

Vicsok: Isten hozott! :lol:

Nevek: Az Emma nekem is nagyon bejön, de végül kiesett a listán, mert uramnak kevésbé. Azt hiszem, Borbála lesz, ez most a favorit. A fiúnál nehezebb lesz a döntés...

Szép hétvégét Nektek!

Csillagtáncos

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Jó reggelt Lányok!

Látom én vagyok ma az első...de persze ki az, aki szombat reggel 1/2 9 kor a gép előtt ül. Úgy készültem, hogy ma alszom egy jót, de már 1/2 7 kor (!) arra ébredtem, hogy iszonyatosan éhes vagyok...7-ig bírtam. Azóta olvasgatok. Megjelent a Kismama 9 hónap különszáma. Nekem nagyon bejön, csupa minket érintő témáról..köztünk az internetes fórumokról! :D

Heni nagyon szép a pocakod, és jó nagy már. Ez már annyira egyértelműen baba! Nekem még sajnos nincs ekkora, bár hétről - hétre nagyobb. Ha jól bekajálok, már én sem tudom letagadni, de reggel még simán.
Egyetértek veled! Karácsonyra már mi is fogunk ajándékokat kérni / kapni. Én sem vagyok babonás.
Ráadásul tényleg olyan sokba kerül minden, hogy talán egyszerűbb fokozatosan megvenni a dolgokat...

Csillagtáncos! Nagyon szép a Borbála név...olyan elegáns. Én azokat a neveket szeretem, amiből még bármi lehet...valljuk be vannak olyanok is, amiből nehéz lenne értelmiséginek lenni :D

Ácica, majd írd meg milyen volt az út..nem irigyellek, elég hosszú!

Lányok! Nektek hogy megy az éjszakai alvás? Én szörnyen alszom, hülyeségeket álmodok, és sokszor felkelek, mindenhogy kényelmetlen. Valakinek van ilyen problémája?
Régebben olyan jókat aludtam...most meg...Állítólag ez is a hormonoktól van..de el fog múlni?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Noémi: én is felkeltem fél 7-kor, de miért nem tudok 9 óránál többet aludni? Nem értem:lol: , mondjuk most később is feküdtem le.

Preta: osztom a véleményedet, írjatok jó sokat, imádok olvasni!

Övterelő: [url]http://bolthely.hu/kepek/babyshop/00261_2.jpg
kicsi pocaktól is lehet, nekem pl. a kezdetektől kényelmetlen a kocsiban ülnöm, és a biztonsági öv i nagyon zavar.

Heni: azért jó, hogy megtalálták a lombik előtt, hogy mi a bajod! És jó, hogy sikerült tartanod a diétát, és a férjed is részt vesz benne!!

Amadea: képet én is most kaptam először, de mnt látjátok, az UH képen szinte alig látszik, mi vittünk fényképezőt, felkészültünk, így készült ez a szép nagy kép a tündérkénkről!

Örülök, hogy megosztottad az esküvődet! Nagyon gyönyörűek voltatok, a nászutas képek is isteniek!

Itt vannak a mi esküvős képeink:)

[/url]http://picasaweb.google.hu/fules0224/EskV#[url]

nálunk nem volt egy nagy felhajtás. Júliusban dönöttük el, hogy összeházasodunk (lakásvásárlás előtt voltunk, a szocpolhoz kellett volna), bementünk az anyakönyvvezetőhöz, megkérdeztük, mi a leghamarabbi időpont, mondta, hogy 2006. 08. 12. 9 óra 30.
mondtuk, hogy nagyszerű. elmentem varrónőhöz ruhát varratni a férjemnek kölcsönkértünk. Az esküvő előtt 2 nappal jött anyukám és hugom (150 km-re laknak), csináltunk kaját és sütiket. Az esküvő előtti este hugom tett fel műkörmöket, csak tudnám minek egyeztem bele, mert iszonyatosan utáltam és kényelmetlen volt (soha nem volt még ilyenem, és nem is lesz), pisilni, aludni sem tudtam. Szombat reggel 7 óra fodrász, majd egy kis smink, majd öltözés, vendégfogadás (anyósomék, a volt főnököm és barátnője), majd indulás a polgármesteri hivatalba. Ott kb. 5 perc alatt összeadtak minket, majd fényképezkedtünk, és hazamentünk, megebédelt a család, aztán ők hazamentek, mi meg otthon ültünk mint férj és feleség, és tanakodtunk, hová kellene menni bulizni, de vhogy épp senki sem volt itthon. Aztán úgy döntöttünk, átmentünk a szomszéd faluba a férjem munkatársáékhoz, iszogattunk, biliárdoztunk, majd hazajöttünk az utolsó busszal (este fél 9-kor indult). Persze az esküvőt nem is vertük nagy dobra, alig szóltunk vkinek. Ahogy felkerültek az iwire a képek, jöttek a telefonok, levleeket, hogy összeházasodtatok??? miért nem szóltatok? mi meg jót mosolyogtunk :lol: .
Kb. ennyi a mi sztorink.[/url]
Vendég

alig jelenít meg smilet :evil: , meg a linkjeimet sem, remélem sikerül megnyitnotok.
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szép az összes esküvői kép. Amadea, a tortátok nagyon szuper volt!!! Én csináltattam a férjemnek rá meglepi zongorát a marcipán mellé (zenél), hát nem ott felejtettük a lagzi végén? :shock:

Ácica, minden rendben lesz az úton, ne izgulj. Legfeljebb megállítod a sofőrt egy-két bokornál ;o))

Heni, egyre több hasonlóság derül ki rólunk :D Nekem is a mostani lombik előtt derült ki, hogy enyhe IR-em van. Diéta nekem is meg volt (napi 160g szénhidrát). Akkor ment le rólam 6 kg. Sportolnom kellett rendszeresen és gyógyszert szedni, de nekem 3 hónap alatt rendben lett. A beültetés előtt tökéletes volt a terheléses inzulinom. Most is odafigyelek, de nem nagyon számolgatok. Ezen a héten pár nap ugyan lecsúszott pár kocka csoki, de remélem nem lesz emiatt semmi gond. Én is teljes kiőrlésű lisztből sütöttem-főztem, és édesítőt használtam (minimálisan). Szerencsére a férjem is nagyon toleráns volt. Eleinte nem mondtam meg, hogy neki is abból főztem, de végül már ő mondta, hogy jó lesz neki is az, amit én eszem. Könnyen hozzá lehet szokni, néha még finomabb is, mint a fehér liszttel. Igaz, a palacsintával megküzdöttem, mert először korpáslisztől csináltam, hát azt félig nyersen kellett megenni :D

További szép, napsütéses napot mindenkinek!

KépKép
süni76

Majd' elfelejtettem, Heni, a pocakfotók nagyon jó. Le sem tagadhatnád! :D

KépKép
süni76

Puszedli!

Nagyon szépek voltatok!!! :wink:

Én újabban jól alszok, korábban rémálmaim voltam, meg zagyvaságokat álmodtam és állandóan felébredtem.....újabban viszont hisztérika vagyok és állandóan bőgnék...

KépKép
amadea

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:51-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok,

az alvást én is javaslom mindenkinek. Tegnap egész délután fájt a fejem, egész lefekvésig, persze bevenni semmit se mertem. Aztán fél 11-ig húztam a lóbőrt, és mára kutya bajom. Viszont rémálmok szinte minden reggel gyötörnek...ez lehet, tényleg terhességi tünet, ha nektek is van...

Olyan szépek az esküvői képek, meg a torta nagyon ötletes, csak irigykedik az ember :) Nekünk még nem volt esküvő, majd ha kijön rá a lépés, de én is egy kisebb, egyszerűbbet szeretnék, elvégre már nemm húszéves az ember...meg hát babával már nem is olyan...
Korábban az exemmel sajnos addig gyötörtem az esküvő témát, hogy a kapcsolat is ráment. most? az első pillanattól kezdve tudom, ő életem párja, így igazán nincs szükségem erre a megerősítésre...de azért mindenképp összeházasodunk, ha lesz rá időnk :)

Jó pihenést mindenkinek
preta

Húúú ezer éve írtam már. S végigolvasni az e hetit is majd egy órámba került.

Nálunk szinte minden változatlan. Kajaundor, véreb szaglás, rosszullét. Labor eredményeim egy etióp éhezővel egyeznek meg. :( Ami persze nem csoda. Emellé párosul a bűntudat, hogy Pocoknak miattam baja lesz. A párommal rendszeres a veszekedés a nem evésem miatt. :( 5 kiló mínuszban vagyok 1 hónap után. Mondjuk van tartalékom, így ezt nem nagyon bánom. (mai szemlélettel mondva kövér vagyok, középkori szemlélettel mondva igazi bögyös faros menyecske)

10 hetesen kellett volna visszamennem magánrendelésre, nem mentem. Nem fizetek olyan orvosnak, aki egyfolytában cseszeget a súlyom a korom és megint csak a súlyom miatt. Nem hiszem, hogy minden nőnek 170 felettinek és vaságyastól 40 kilónak kell lennie. Már be vagyok jelentkezve 12 hetes UH-ra a sima szakrendelésre. Addig meg szenvedek a rosszulléttel.

Malackám műtötték daganattal, hála égnek le lehetett venni a fejéről a bilit is (mint a kutyáknak) így már kicsit könnyebben tud enni, inni és közlekedni. A kedélye is jobb, már játszani is hajlandó volt az este.

Remélem nálatok minden rendben. :) Kitartás, fel a fejjel, és mindenkinek további jó pocaknövesztést kívánok.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Ma sikerült 1/2 8 ig aludnom, és mondhatom elég jól...bár a hülye álmok mára is megmaradtak!

Heni együtt érzek veled a férjedet illetően! Az enyém is meghúzta a derekát. Egy barátnak segített csempét cipelni..egyébként meg vendéglátósként dolgozik, szóval napközben sem kíméli magát. De nem tudom Te hogy vagy vele...én megőrülök, ha beteg vagy valami baja van. Egy-rész férfi lévén nem bírják valami jól a fájdalmat...és finoman szólva nyűgösek, másrészt sajnálom, hogy nem tudok segíteni...
És az a baj, hogy ez a picurkákkal még rosszabb lesz!

Anuk! Jól tetted, hogy nem mentél vissza ehhez az orvoshoz. Az orvosodban maximálisan meg kell, hogy bízz! Ráadásul én úgy gondolom, hogy ha magánorvost fizetünk - bizonyos szolgáltatást veszünk, úgy mint pl. egy fodrászt. Persze itt a szakmának vannak bizonyos szigorú szabályai amit be kell tartani...De ha teherbe estél, a hormonjaid rendben vannak, és a baba is szépen növekszik nem értem, hogy miért kell a súlyod miatt noszogatnia.
Véleményem szerint ez max ott lehet fontos, hogy a felszedett kilókkal kell majd óvatosabban bánnod. De ahogy írod...sajnos ezzel egyenlőre túl jól haladsz!

Én kedden megyek a 12. hetes uh-ra. Kicsit aggódom, mert a doki azt mondta nincs bejelentkezés, csak menjek. De nem vagyok ebben biztos, és félek, hogy ha odamegyek, nehogy elküldjenek! Bár kimondottan mondta, hogy menjek oda reggel 1/2 8 -ra és akkor majd korán sorra kerülök...de ahogy olvaslak Titeket, már mindenki kapott konkrét időpontot...
Lehet, hogy fel kéne hívnom a kórházat??

KépKép
KépKép
kfnoémi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:51-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Én 13+3-nál kaptam időpontot a 12. hetesre, de a doki megnyugtatott, hogy a betöltött 14. hétig meg lehet csinálni....
A súlyfelesleggel csak annyi a "baj", hogy nagyon hajlamosít terhességi cukorbetegségre, ami a babára is elég káros lehet....(bár szerintem ez ugyanúgy előfordulhat vékony nőknél is)....de hogy ezért beszólni a kismaminak? :evil: Különben is, ez pont nem az az időszak, amikor ajánlott lenne a fogyókúra.....jól tetted, hogy váltottál :wink: ...

Elkészült az első "pocakfotó", majd rakok fel képet!

Szegedi Kismamik!

A Micimackó bababoltban dec. 31-ig 50-70%-os akciók vannak...

KépKép
amadea

KépKép
amadea

Noémi!

Itt Győrben sem lehet időpontot kérni uh-ra a kórházban, csak mész ülsz vársz órákat...sorrakerülsz, és 10 perc és kész...akár genetikai akár sima...mint a futószalag, a kiskönyvedben benne van hogy genetikai ugyhogy nem fogják elfelejteni mit kell nézni :)

Kép
Kép
mniki84

Szegeden adnak időpontot....nekem a dokim szervezte....

KépKép
amadea

Kép 2008.07.12.

Kép
Kép
mniki84

ez én meg apa :D hamár mindenki eskizik :oops: nem maradhatunk leeee kéremszépen

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok, most nekem is van egy kis időm, Banduc alszik :lol:

Heni - nagyon tetzsik a sziromdobálós kép :) és hát nagyon szép menyasszonyok volt mindenki! :) A miénk már 7,5 éve volt...de még most is nagyon jó emlékezni rá :lol: vidéken volt a miénk is, hiába élek már lassan 12 éve Bp-en, mai napig nem vallom magam pestinek...

Heni, örökölt dolgok nagyon jók, mi sógornőméktől kaptunk ruhákat, szinte alig vettünk csak pár "alkalmibb" darabot..már vissza is adtuk jó részét nekik, és már a köv, barátnőnknél vannak. Pocifotó nagyon jó :)

Süni - etetőszékes story nagyon jó :roll:

Puszedli - zokni ötlet nagyon aranyos karácsonyra :wink: Műköröm - nekem is csak az esküvőn volt, megfogadtam, h soha többé..1 héttel előtte rakattam fel, és mire esküvő lett, már félig lenőtt, a körmöm érezte, h idegen anyag, és extra nőni kezdett..

Megkérdezhetem, H Csongrád megyében hol laksz? Férjem is Cs megyei :wink:

Preta - fáradtság - igeeeeennn :cry:
Noémi - vad álmok --- iggeeeeeenn :cry: a kettő összefügg sajnos

Ácica- hogy ment a bejelentés?

Csillagtáncos - nevek :roll: hát igen..tudom, h sokan elitélik, de mi megbeszéltük anno, ha lány akkor az én nevem, ha fiú akkor apáé..szóval eddig könnyű volt, de ha most is fiú lesz.. :roll: :?:

Anuk - megértem a dokiváltást! Banduccal én is váltottam 13./14.héten, és nem bántam meg. Az előző dokim jött velem szemben, és nem ismert meg :evil: és egyszer berendelt, vártam 1,5 órát rá, majd felhivtam, és mondta, h ő ma nem dolgozik :shock: szóval itt betette a kaput..

Mindenkinél első baba?
Megyek, pihenek én is egy kicsit. Én holnap megyek védőnőhöz, még nincs kiskönyvem sem, múlt hét csüt voltam először a dokinál :oops: már hasi uh-t csinált, és kaptam is egy képet :)

Ja, védőnő téma - nálunk csak kb 30. hét környékén jött először ki, megnézte, h hol és hogyan lesz a gyerekszoba, és utána meg amikor hazajöttünk a kórházból, másnap itt volt, és akkor járt minden héten egy darabig, és utána kb havonta 1x, de utoljára fél éve volt.

na, most raktározzatok el sokáig, nem tudom, mikor tudok jönni :wink: Banduc örökmozgó, és allergiás a számitógép fotelra, amint beleül valaki, egyből kéredzkedik fel, és nyomkodja a billentyűket.. :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:52-kor.

Heni

Kép
szheni

Szép vasárnapot mindenkinek!

Anuk, hát nem semmi a dokidtól. Én is egyetértek a váltással. Rosszabbul biztos nem fogsz járni.

Szheni, Merkformin 500 XR-t szedtem, de nekem már a beültetés napján abba kellett hagynom. Nem kellett szednem tovább. Már csak arra nem emlékszem pontosan, hogy a 12. héten csak terheléses cukor vagy inzulin vizsgálatot is kell-e csináltatnom. Mindenesetre az endokrinológus azt mondta, hogy legközelebb csak a 12. héten kell megnézetnem magam :D . Már utána néztem a témában, mert az elején aggódtam, hogy nekem nem kell szednem a 12. hétig, de valószínű, hogy azért nem, mert nem volt olyan brutálisan magas (24 helyett 49 volt a 120 perces inzulinom, de a kontrollon már tökéletes).

Vajon Ácica hogy vészelte át a busz utat????

Megyek, lustálkodom egyet ebéd után. Férjecském már javába durmol. Jövő ilyenkor úgysem lesz rá lehetőségünk :D

Puszi

KépKép
süni76

Merckformint és társait nem lehet szedni terhesen, mert fejlődési rendellenességeket okoz. Ha baj van, akkor diéta, ha nem használ, inzulin :( ...

KépKép
amadea

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:52-kor.

Heni

Kép
szheni

Hello lányok!

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt! A miénk elég mozgalmasra sikerült, tegnap céges libasütés, ma nagycsaládos ebéd és dumaparti minálunk, isteni indiait főztem, nyamm. Elég macera megfőzni, de megéri, mindig nagy a sikere. Akit érdekelnek jó receptek, merthogy csak avval illik ide írni, ugye? Szóval én innen szoktam bogarászni: http://jeindia.hu/

Ruhát a gyereknek nagyon megéri a kismamás börzén beszerezni, én imádok ott vásárolni, és töredék pénzből kijön az ember. A kisbabáknál már csak az óvodások a nagyobb ruha-fogyasztók.

Ácica, hogy bírtad a buszt?

Amadea, megnéztem a képeket, nagyon szépek, a tortád fenomenális, a csoki-szökőkút meg kellemes emlékeket ébreszt bennem. Kölnben kedvenc helyünk a Lindt-csokoládémúzeum, ott láttam először ilyet, csak az giga nagy.

Puszedli, a ti képeitek is nagyon jók!

Heni, mesélnél a kutyusokról? Nekünk volt egy Diónk, egy igen kajla beagle, de elütötték, és azóta nem tudunk kutyára gondolni.

Anuk, egy malac.fotót tennél be? Hogy van? A dokit nagyon jól tetted, hogy otthagytad. Az első gyerekkel normál súllyal terhességi cukros lettem, a másodikkal ehhez képest + 15 kg-val voltam több, és semmi bajom nem volt. Azon kívül ne alázzon már meg némi túlsúly miatt senki, egy orvos meg pláne. Most már tudod, kihez fogsz járni?

Betegség-aggódás témához oldalakat tudnék írni. Amikor baj van, szerencsére igen higgadt tud lenni egy anyuka, mert muszáj, de utána én legalábbis napokig nem térek magamhoz. Mondom ezt 8 év tapasztalatával, aminek rövid mérlege 2 törés, 4 agyrázkódás, 2 életet veszélyeztető allergiás roham, egy kutya-támadás, ahol a nappali közepén állva akarta megenni a fiamat egy roti, egy kiszáradás, és 3 kisebb műtét. Pedig a fiaim teljesen átlagosak, nem betegesek, de azért történnek dolgok mindig. Kell egy megbízható gyerekorvos, akit bármikor lehet hívni /lenyelt egy cipzár-kocsit, megnyalta az elemből kifolyt cuccot, felszippantott egy darabka legót, kisminkelte magát alkoholos filccel, stb./ Érdemes tudni, hol van az orvosi ügyelet, a sebészeti ügyelet, bejárni a legrövidebb útvonalat, mert ha menni kell, akkor nem lehet sokat tökölni. De nem kell aggódni, bele fogtok jönni, és felkészülni teljesen nem lehet, mert a legnagyobb óvatossággal is mindig történik valami.

Niki, ha a nickedben a szám a születési dátumod, akkor egy tizessel öregebb vagyok nálad :lol: .

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Én a Merckforminra írtam...

2. TUDNIVALÓK A MERCKFORMIN 1000 mg filmtabletta SZEDÉSE ELŐTT
Ne vegye be a tablettát, ha:
- túlérzékeny vagy allergiás a metforminnal vagy a termék bármely segédanyagával szemben,
- cukorbetegségének (diabéteszének) súlyos szövődménye vagy ketoacidózisa van (a rosszul beállított cukorbetegség egyik tünete, melyet a "keton-testek" vérben való felszaporodása okoz - arról veheti észre, hogy lehelete szokatlan, acetonos, gyümölcsös szagú),
- kiszáradt mert tartós vagy nagyfokú hasmenése, ismétlődően előforduló hányása van,
- vese-, májbetegsége van,
- súlyos fertőzésben szenved (pl. légúti vagy húgyúti fertőzés),
- Önnél "érfestést", jódos kontrasztanyaggal végzett röntgen vizsgálatot terveznek,
- szívbetegség miatt kezelik, mostanában szívrohama volt, súlyos keringési problémája vagy légzési nehézsége van,
- nagymértékben fogyaszt alkoholt,
- terhes vagy szoptat.

KépKép
amadea

De nem szeretnék szakmai vitát indítani, hiszen ez az oldal nem azért van...és azt hiszem az ilyen jellegű hozzászólásaim előtt inkább elszámolok 10-ig és törlöm....hiszen mindenkinek van dokija, védőnője....
Szóval Heni, ne hargudj...csak néha nehéz leállnom :D .....

KépKép
amadea

..

Heni

Kép
szheni

Aludjatok jól és álmodjatok szépeket!
Remélem, senkinek nem lesznek rémálmai... :roll:

Heni

Kép
szheni

Heni!

Úgy értettem, hogy hajlamos vagyok kérés nélkül "osztani az észt", és néha jobb lenne előbb gondolkodni, mint megnyomni az elküld gombot....

Kutyis story aranyos :wink: ...nekünk cicusunk volt, de ő meghalt tavaly májusban....most a baba miatt nem hoznék állatkát a házhoz...ha kicsit nagyobb lesz, majd kap egy kiskutyát :D ...azért néha jó lenne egy dédelgetni való szőrgombóc :D

KépKép
amadea

Sziasztok!

Na, hátha most sikerül nekem is képet feltölteni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagtancos 2009.04.03 17:07-kor.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?