Új privát üzeneted érkezett!

zacsi minden mennyiségbe jöhet, az 1 pont is számitKép
orsolya11

sziasztok!

Én is csatlakozok a zacsigyűjtők táborához! Kép)

Nestlét viszont nem gyűjtünk, de ha esetleg lesz, szívesen felajánlom. Sokra ne számítsatok, a NEstlét én drágának találom akármilyen jó is.

A cumi-ujjról 1x majd én is kifejtem a véleményem. Kicsit hosszú, ezért most nem kezdek bele.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Hú mennyit írtatok Kép

Panu, Orsi, Erika, Ági Kép üdv!

Orsi! Milyen nagy lányod van! Irtó szép! Ő már ovis ugye?

Regi!
Nálunk is hasonló a cumi téma. Én is olvasgattam mindenféle szakirodalmat, de abszolút nem lettem okosabb. Próbáltuk
leszoktatni, de nagyon sírt és ezért nem volt szívem elvenni tőle.

Batkamanó!
De jó hogy írtál! Irtó édes Emma a képen! Nagyon-nagyot nőtt, csak ámulok-bámulok.
Mi havonta megyünk orvoshoz. (Nekünk nincs privát, a körzetihez járunk.) A havi oltások alkalmával eddig mindig megvizsgálta a picit a doki. Most, - mivel túl vagyunk az öt hós oltáson is (majd csak 15 hónaposan lesz a következő- szintén havonta kell járni,
ez olyan kontroll féle lehet. Azt mondták, hogy a következő alkalommal az etetést fogjuk megbeszélni, hogy milyen zöldségeket,
gyümölcsöket lehet adni.
Várjuk az országról szóló beszámolót!!!!

DBarbi!
nagyon jó a kép!!! Édes Fanni! Ti 5-6 évet szeretnétek? De a munka miatt nem lesz gond? (Bocs hogy beleszólok, én mondjuk minél kisebb korkülönbséget szeretnék. Nekem a munkám eléggé bekavar Kép )

Üdv:

Docka
Docka

Sziasztok!
Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk itt,csak győzzem olvasni!
A cumi kontra ujjszopi témához hozászólva az én fiacskám 5 hónapos és 1 hetes korában volt hajlandó elfogadni a cumit,addig minden héten megpróbáltam, de kiköpte.Vessetek meg érte,de úgy örülök neki, mert legalább ez megnyugtatja és addig is csönd van.Bazsi eléggé el lett kényeztetve(soha nem hagytam bömbölni, mindig felvettem megnyugtani)igaz, hogy egy szobában alszunk vele, apának szüksége van a pihire.Nektek mi a véleményetek,meddig számít megnyugtatásnak és mikortól van egy picur elkapatva?Bazsi még mindig többször ébred éjjel, igaz egy kis cici után rögtön visszaalszik.Én elléggé ki vagyok purcanva, nem is merek egy ideje tükörbe nézni, valszínű egy zombi nézne rám vissza.Csodálom némelyikőtöket, hogy hogy bírjátok több babával, plusz még többen tanultok is.Bocs, ha a neveteket nem mindig írom,a levelet általában nem akkor küldöm, mint amikor írom(lassú a net)Egyébként angolt tanítok egy ált. suliban.
Puszi az összes babucinak.
Era

Kép
arvaerika

Gabi, Orsi, Dandy,

Megbeszéltük Kép Nekem többségében Jumbo csomag van, úgyhogy egyelőre egyet-egyet mindenkinek fel tudok ajánlani Kép Írjátok meg emilben, hogy hová küldhetem Kép

DBarbi,
Azért neked is jut majd ám, ha kell ;)

H.

Kép
hanzika

Meg valaki azt is mondja meg, hogy mit kell beküldeni - a vonalkódokat vagy a zacsin lévő macikat? Mert hol ezt kérik a marketingesek, hol azt...

H.

Kép
hanzika

Sziasztok !
Mire vegigolvasom a termest mar elfelejtem az elejet. Nagyon sokat irtok, de persze ez jo.

Mi megkaptuk tegnap a 3 hos oltast, estere be is dagadt es volt egy kis laza Nikinek, de 1 kup eleg volt ra, hogy lemenjen. Viszont en annyira ideges voltam tole, hogy nem lazas-e, hogy alig birtam aludni. De a mai napot is siman atveszeltuk. Remelem soha rosszabb nem lesz.Nem nagyon birom nezni, ha valamije faj a gyerekemnek.
Panu
Nekem nagyon tetszik, ahogy a lanyom allandoan nyalbuborekokat fuj, olyan edes.
Gabi
Niki is allandoan ulni akar, persze meg nem tud, de huzatna magat fel mindig es en is felek tole, hogy megerolteti magat.
Szerinteek lehet, hogy izomlaza lesz a sok erolkodestol?
Cumi - En cumi ellenes voltam, amig nem lett gyerekem. Mostmar orulnek, ha elfogadna, de esze agaban sincs. A kezet mar megtalalta, jokat csamcsog rajta, de ezt meg nem neveznem ujjszopasnak. Meg a tejet sem fogadja el a cumisuvegbol, rettentoen merges lesz ra. Pedig 3 fajta cumink is van, de Niki szerint egyik sem er fel egy jo kis cicivel.
Jo ejszakat mindenkinek (amint lathato, mi meg mindig kesoi alvok vagyunk)
Dorki
dorki

Sziasztok!

Nem tudtam jönni 2 napja, sajna a férjem éjszakás (ö is és én is úúútáljuk), ilyenkor az egész napirendünknek löttek...VAgyis ilyenkor szoktam idegileg kikészülni, remélem most nem kerül rá sorKép
Köszi a sok nem-baj-hogy-nem "Kék a szeme..." hozzámszólást, lehet kicsit félreértettétek,engem ez abszolut nem bánt, sőt! Ebben az egy dologban hasonlit rám, hát persze,hogy örülök neki...Csak tényleg mindenütt azt olvastam,hogy elöször minden baba szeme kék...Lett is volna rá esély, hogy kék marad, mert a férjem családjában mindenkinek szép kék-szürke szeme van, de Ádám akkor is anyáét választottaKép És igaza vanKép

Batkamanó, ha azt a tengerpartos képet az én cukkolásomnak szántad, sikerültKépKépKép Éppen arról elmélkedtem itt nektek, milyen jó lenne csak egyszálsemmiben elindulni itthonról, erre Te jössz a nyári szerkótokkal. Emma azért tünemény, nagyon szép kreolos böre van. Tudom,hogy irtad,hogy a férjed kiwi (látod,hogy tanulok?Kép), de azt még sosem kérdezte, hogy az ö böre szinét örökölte Emma? A dokilátogatással detto ugyanaz a helyzet, majdnem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk idáig: 1.hét, 3.hét, 2.hónap, 4.hónap és most 6 hónaposan. A következö 9 hónaposan lesz, szerintem utána meg 1 évesen. Nem a mi dokink hibája ez, egyszerüen itt ez a rendszer.
A vega kajáláson meg jót mosolyogtam, mert pont a napokban állapitotta meg a férjem,hogy Ádámka tisztára úgy étkezik,mint egy vegetáriánus, csupa zöldég, gyümölcs. Szóval jót nevettünk,hogy tényleg, ilyen korban minden baba vegaKép

GAbi, tényleg "szemtelenül" fiatalnak látszol a képeke, és Zsoltika szemei is igen igézöek...Na, mi lesz ezzel a korosztállyal mire az udvarlás idöszakához érnek???

Judit, sajnálom a cici harapdálást, tippem viszont nincs rá. Én sok helyen azt olvastam, hogy ilyenkor abba kell hagyni és mondani,hogy ez fáj anyának,(nem mitha már értenék a babák), de elött-utóbb meg fogja igy tanulni.

DBarbi, Fanni csuda szépen ül, na most vihetnéd ahhoz a dokihoz megmutatni,hogy igenis tud ülni...

Orsoly, nagyon csábos Beni, látom neki is az ülés a mindene ,nálunk is ez van. Bocs,ha hülyeséget kérdezek, de te mikorra voltál kiirva? Én 5-re, és igy jött 4 nappal korábban.
Anita, te meg 4-re voltál igaz eredetileg kiirva?
Nem tudom miért, valahogy megjegyeztem magamnak, mert olyan közel voltunk egymás idöpontjához...
Anita,nálunk pontosan ugyanúgy áll a fog helyzet, ahogy nálatok, esküszöm,hogy a szemfoga van megduzzadva már 2 hónapja...Szerintem ez csak alkati kérdés, valamiért azok a fogacskák jobban érzékelhetök. Még csak nem is fehérlik-duzzad Ádám inye, lehet lassan kezdhetem a protézist nézni neki...Kép

Zsófi, Ti is aranyosak vagytok, föleg a papajelölt...nagyon büszkén tartja Becét. Azért gondolom az orvosság adásán kivül is fogsz valamit próbálni az allergia ellen, szerintem most kell változtatni dolgokon, hátha még sikerülne "kinöni".Szerintem olvasgass utána, itt a neten is van rengeteg info, a babaszoba.hu-n most éppen egy csomó cikk van allergiáról!!!

Erika, látom nálatok is hangtompitóként müködik a cumi, nálunk is pontosan ez van, sokszor csak egy pillanat amig odaadom neki (nincs is ébren), és már alszik is csendben tovább...Ha mégiscsak cici kell neki, akkor ennyitöl sem nyugszik meg, és akkor meg én tudom pontosan,hogy most cici kell...

Lányok, Ádámnak megvettük a haramadik téli overállt..KépKép és csak reménykedek,hogy ezzel végre kihúzzuk a telet. Egyszerüen úgy nö, mint a gomba, fél év alatt 20 cm-t "magasodott". Az elsö overállt kb 2 hónapig, a másodikat szintén 2 hónapig használtuk,most már azt is kinötte. De kitoltam vele, mert olyat vettem, aminek a cipörésze lecsatolható, igy még ott van helye növögetni.
Ja, és az elsö alkalommal, ahogy ráadtam, olyan iszonyatos meleg lett ,hogy le kellett venni róla,mert izzadt nagyon. Plusz 12 fok volt, egyszál pulcsiban voltunk mi is, annyira meleg lett. A héten még marad a jó idö, megint van lehetöségünk sétálni.Kép

Na, még a cumiról, aztán megyek vasalni...(jelzem, fél 10 van nálunk...) Mi is úgy indultunk neki,hogy nem lesz cumi. Illetve egyszer emlitettem a férjemnek,hogy meg tudja zavarni a szopizást, ettöl kezdve ö sem akart cumiról hallani. Azért én biztonságból becsempésztem egyet a vásárláskor, söt cumisüveget is vettünk anyukámmal, amiröl szintén nem tudott a férjem.
Szépen el is voltunk az elsö 4-5 napig, akkor jött egy óriási sirás az éjszaka közepén, hirtelen ötlettöl vezérelve odaadtam a cumit,és siri csend lett. Aztán kórházba kerültem láz miatt, akkor meg a cumisüveg jött nagyon jól, abból etették Ádámot, amig én bennt voltam. Most már a férjem is tutti cumi párti, nálunk nagyon jól müködik, nyugtatja ha sirdogál, de nappal nem nagyon van a szájában. Egyébként elöször ujjszopizás volt, valószinüleg már a pocimban is szopta az ujját Ádám,mert még nem volt 24 órás, amikor a kórházban rákezdett. A növérek megálltak mellette és nézegették,mert olyan ritkán lehet látni ennyire pici babát azonnal tökéletesen cumizni...(mondták ök, én nem értek ehhez.)

Most már nagyon sokat mozog Ádám is, ha hosszában lerakom az ágyába, tutti,hogy keresztbe fordul,és úgy vigyorog rám...Hason is körbe fordul, meg leforogja magát a szönyegéröl, és nagyon gyanúsan nyújtogatja a lábát, emeli a popsiját, mint aki mászni akar. Kiváncsian várom a folytatást...

Minden oltáson átesett bébinek sok-sok drukk, hogy ne legyen semmi rossz folytatás, viszont kéretik ránk gondolni, holnap kapja Ádám a 6 hónapos szurikat. Azt hiszem utolsó tripla adag, legközelebb már nem 3-at kap...

Na, megyek, bár láthatóan nem nagyon inspirál a vasalnivaló, de mennem kell....

sziasztok,
Barbi

Kép
Kép
barbi

Elfelejtettem képet rakni, pedig van megint kedvenc...Kép
Bohóckodásnak látszik, pedig csak véletlenül igy sikerült a pulcsit levenni Ádámról:
Kép

Kapaszkodva is egész jól ül:
Kép

Na,lehet mégis hagyom a vasalást, olyan késö van,nincs hozzá kedvemKép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi!

Én julius 22-re voltam kiirva, igy tehát Bene a 42. hét elején született. Aug 3-án inditották volna, mert nem akarták, hogy baja legyen a babának, és a korházamban a +1 héten befektetnek, a +2 héten mindenkinek meginditják.

Szerencsére nem kellett, valoszinü, hogy megijedt a kisfiu, mert nagyon gyorsan elöbujt.

Mennem kell, ordit, mint a fábaszorultKép
orsolya11

Mégvalami
Barbi! Benedek is barna szemmel született!!
Látod ilyenek az "ikertesok"KépKép
orsolya11

Sziasztok!

Én annyira boldog vagyok!!!!KépKépKép
Képzeljétek Bencének SEMMI BAJA nem volt az este. Ez volt az első ilyen alkalom hogy mintha mi sem történt volna!
Igaz, szerintem ebben közrejátszott az is hogy most 3 és fél óra múlva kapott egy egész kúpot (eddig csak felet kapott mindig), egyfolytában borogattuk a lábát lefekvésig (nem is volt se piros, se duzzadt) és hát tegnap nem is fürdettük meg, mert mindig majd' kirúgja a kád oldalát úgy úszikKép És mindig a pancsi után jött az üvöltés, szerintem a sok rugdosódás miatt is fájt neki eddig.
De most semmi. 8kor szopizott és 10kor aludt el az apukája mellettKép Aztán már minden ugyanúgy ment mint normálisanKép 3kor keltünk, aztán 6kor, 8kor.
Én olllllyan boldog vagyok! És ez volt az utolsó! Hihetetlen megkönnyebbülés ez nekem!

Most meg itt köpköd mellettem, most nálunk is ez a legújabb szórakozása, hogy fújja a nyálát ezerrelKép

Ti egy nap hányszor öltöztetitek át a babót? Mert én eddig ha nagyon nyálas lett elöl a cucca, vagy ha lebukta magát, rögtön ruhacserét csináltam, nehogy megfázzon (bár nálunk 25 fok van). De most már kezdek lazulniKép Nem győzöm ruhával! Egy nap minimum 2-3 bodyt használunk el, ha gyümölcsöt eszik akkor többet. Pedig előke is van rajta, de állandóan be akarja kapni a kezét, aztán jól szétkeni a kaját. Mondtam hogy céklát, spenótot meg még ami nagyon színes azt nem kap a gyerekemKép

Dorki!
Örülök hogy ti is túl vagytok az oltásonKép
Én sem bírom elviselni épp idegekkel ha fáj Bencének valamijeKép

Barbi!
Oltáshoz nektek is megy a drukk!!! Mennyire más ott az oltási rend! 6 hónapos? És ráadásul 3? Na, nekem már csak az hiányozna!Kép
Ádám nagyon aranyos a képekenKép Olyan nagyfiú már!

Na megyek játszom Bencével mert terveim szerint nemsokára megint bealszikKép

Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Lányok, nagyon kedvesek vagytok, olyan jólesett, amikor írtátok, hogy fiatalnak látszom KépKépKép Látnátok kellene a férjemet, őt borotválkozás után mindig tizenévesnek nézik Kép Ha van egy kis borostája, akkor már idősebbnek tűnik. Különben régen is mindig nagyon alábecsülték a koromat. Már egyetemre jártam, voltam vagy 21-22, amikor vmelyik hipermarketben jártunk, és lehetett vmilyen likőrt kóstolni. Amúgy nem vagyok oda az alkoholért, de ez megtetszett, kértem belőle. A hostess csaj aranyos volt, láthatóan zavarba jött, és mondta, hogy csak akkor adhat nekem, ha anyukám megengedi, mert hogy még nem vagyok 18... Kép

Barbi,
Ádámnak tényleg gyönyörű barna szeme van Kép Az én fiam is szinte mindenben az apjára hasonlít, még a szeme színét is tőle örökölte KépKép A pulcsis kép nagyon jó, kis nyuszifüle van Ádámnak Kép És még mindig nagyon tetszenek az ülős képek!
Sokszor éjszakázik a férjed? Azért a 20 cm növekedés nem semmi! Egyébként mi is a második overállt használjuk már...

Dorki,
szerintem a többi oltásnál sem lesz nagyobb gond, legalábbis nálunk Zsoltikát nem viselte meg jobban a 4 hós, az 5 hós pedig abszolút nem Kép Szóval ne aggódj Kép Izomláz: nem tudom, én is gondoltam már, hogy annyit mozog a gyerkőc, biztos izomláza lesz! Áááááá! Ha Zsoltikám elfárad, legfeljebb alszik egyet, aztán ugyanolyan virgonc, sőt!

Vera,
örülök, hogy Bence jól viselte az oltást Kép Hogy telt az estétek?

Zsófi,
nagyon ügyes a fiad, áll és beszél is Kép Nagyon gyorsan fejlődik.

Most mennem kell, szép napot mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Még valami.
Lányok, nem tud valaki valamit Lauráékról?
Már olyan régen eszemben vannak, kíváncsi lennék mi van a kis Nikivel, hogy haladnak a fejlődésben?
Kár hogy nem hallunk felőlükKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Vera, egyszerre írtunk KépKép Örülök, hogy Bence jól viselte az oltást, és tényleg nagyon jó, hogy ez az utolsó!

Én semmit sem tudok Lauráékról... És Zitről sem, pedig ő régen nagyon aktívan irogatott.

Gabi

pgaboka

Vera!
Sajnálattal olvastam, hogy titeket ennyire megvisel az oltás, nálunk semmi nem szokott lenni, de még höemelkedés se.Oltás után rögtön 1 egész germicin-c kup(de ilyenkor sincs láza még) és este, a doki szerint, ami eddig sose kellett, mert 36,7-re nem kupozok.
Sose dagadt be a lába, nem kellett borogatni.
De az tényleg jo, hogy tul vagytok, legközelebb már csak 15 hos oltás lesz.
A lányom 1. oltásánál, bizony jobban bögtem,mint ö, de hamar megedzödik az ember, bár amikor nagyon beteg(39 felett volt a láza) volt azért nagyon megijedtem, ahogy ránéztem elszorult a torkom " mi baj, miért sirsz?" ettöl persze még rosszabb lett.

Nálunk is volt buborék fujás és bizony néha én nyálasabb voltam, mint Benedek.Bizony annyiszor öltöztettem ahányszor szükséges, ált.2x.+ én is 2x-3x polo csere.
Vettem 1 olyan partedlit,amit nem tud összegyürni, mert belebujos, igy azt is megsporolom, hogy mikor oldalra fordul nem lesz kajás a válla.

Gabi!
Ismerös,19- 20 éves lehettem, mikor 1x elmentünk egy diszkoba a barátokkal s volt velünk egy 14 éves lány, akit ugye nem lehet beengedni, elviekben.Körbefogtuk, s mondtam majd maximum én leszek a csali. Hát bejött, öt beengedték, engem nem akartak, erre megmutattam a személyimet, nagy bocsánatkérés közepette beengedtek.
orsolya11

Sziasztok!

Látom itt a pelenka akciók is napirenden vannak. Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pampers zacskón lévő macikat érdemes-e gyűjteni? Én azt hittem azokkal lehet részt venni az akciókban, de úgy látszik kell az egész zacskó.

IdegenKép
Idegen

Kedves Idegen!

A Pampers Total Care Midi és Maxi pelenkák zacsiján a függőleges baba-mama kép kell, a darabszámmal együtt. Ezt kell beküldeni. Ha érdekel a részletes leirás, el tudom küldeni e-mailben, csak adj egy cimet Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok Lányok! Egy nap maradt ki, és máris úgy érzem: soha nem érem be magam, annyit írtatok!
A gyerekek egytől-egyig gyönyörűek!!! Csak bámulom a sok fotót, amit felraktok. Ha lesz egy kis időm, én is próbálkozom.
Zsizsa! Liza most lesz 5 hónapos egy hét múlva, és ő sem tud fordulni. Illetve azt hiszem tud, mert párszor véletlenül sikerült, egyszer akarattal, de azóta sem tudom semmivel rávenni, hogy megforduljon. Csak a fejét fordítja ki, ha látni akarja a mögötte lévő játékot, vagy egyszerűen nem érdekli tovább. Én is aggódom néha, ezért jó volt olvasni a többiket, mert megnyugtatott. Nálunk viszont mostanában az "álldogálás" dívik. Fogom a kezét és lábujjhegyen áll, mert ugye így sokkal tágabb a világ, mint fekve Kép

Eyelőre lemondtam arról, hogy mindenkinek külön írjak, mert akkor az ebéd soha nem készülne el, és ma apa is itthon eszik velünk. Később megpróbálom folytani, főleg, ha marad ez a locs-pocs idő, mert akkor lőttek a sétának.
Üdv Mindenkinek, Panu
panu

Sziasztok Kép

Dorki, örülök, h már ti is túl vagytok a 3 hóson Kép

Vera, nagyon jó hír, h ilyen lazán vette az oltást, de én ebben reménykedtem Kép
Öltöztetés: nálunk még nem kell. Régebben még volt, h 1-2x kifolyt a pisi, zaért kellett. Hozzátápi még nincs, az nem indok. Nyáladzás meg van, de még valszleg nem olyan mértékű. Ha van egy nagyobb adag azt letörlöm még és kész Kép

Barbi, 20 cm = 3. overál... szép KépKép Mi vettünk neki egy 3 hósnak valót (60asat), eleinte elveszett benne, mostmár lassan kibukkan lába a lyukon KépKépKép Remélem, kihúzzuk tavaszig, mert 1 hónapra nagyon nincs kedvem overált venni. Kép

Zsuzsófi, anu, ana, annyira jó érzés lehet!!! Nagyon ügyi! KépKépKép

Jujj, mennem kell.
Pusszancs
Ann

Én sem tudok semmit Lauráékról, pedig olyan jó lenne, ha néha benézne, szorítok nekik!!!
annann

Természetesen mást is teszünk az allergia ellen, igyekezünk minél tisztábban tartani a lakást, vagy legalább a szobáját. Vettünk poratkaírót is.

Annann, tényleg szupi jó érzésKépKépKépKép

Puszka, megyek suliba KépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsofi!

Én majdnem születésem ota allergiás+aszthmás vagyokKép, ha bármilyen kérdésed csak szolj, itt vagy emailben. Amiben tudok nagyon szivesen segitek.
Tudom milyen, hisz benne/vele élek immár 30 éve.
orsolya11

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a megnyugtatást, máris jobban érzem magam forgásügyileg.Kép

Zsófi,
Bence nagyon ügyes, hogy már beszél is!Kép Tamás nagyon szimpatikus!Kép

Vera,
én is úgy örülök, hogy most vége egy időre az oltásoknak, teljesen megértem a te örömödet is.Kép Mi sosem fürdettünk az oltás napján (most már lehet múlt időben írniKép), az elején Gabi még utált fürdeni, és úgy gondoltam, hogy ennyi pozitívum jár neki, ha már fáj a lába, aztán megmaradt a szokás.Kép
A fél kiló hízás egy hónap alatt szép ilyen idős korban.
Képzeld, egy osztályba jártam gimibe a szülésznőd lányával.Kép
Én nem vagyok egy gyakori átöltöztetős típus, csak akkor, amikor többször nagyon nagyot bukott (mert ő aztán egy bukóbajnok voltKép). Kíváncsi leszek majd a hozzátápis átöltöztetésekre, lehet, hogy be kell még szereznünk majd ruhát.Kép

Era,
szerintem elég nehéz megmondani, hogy mikortól van elkapatva egy gyerek, főleg, amikor még ilyen pici. Én úgy vagyok vele, hogy ráérek majd kicsit később nevelgetni, amikor már valamennyire megérti a dolgokat. Éjjel meg pláne nem hagyom én sem sírni, hiszen biztosan nem jókedvében ébred fel.Kép

Dorki,
késői alvás.Kép Izomláza nem lesz a babáknak a sok mozgástól, hiszen minden nap mozognak. Nekünk is csak azért szokott lenni, mert nem vagyunk hozzászokva a rendszeres mozgáshoz. (Legalábbis én így működöm: ha elkezdek járni valahova, akkor az első pár alkalom után izomlázam van, de aztán már nem.)

Barbi,
férjed éjszakai műszaka.Kép Harmadik téli overáll.Kép Nálatok is jó összevissza az időjárás. Nálunk is 19 fok után most 3. Tripla szuri.Kép A mi dokinénink nem ad hármat egyszerre, viszont így persze többször kell menni. Ádi cuki a pulcsi alatt, és az ágyban is.Kép

Gabi, Orsi,
nekem is volt több ilyen fiatalnak nézős esetem, a legdurvább az volt, amikor a 11 évvel fiatalabb unokatesómhoz mentem le 22 évesen, és amikor a gimiről beszéltem, akkor a barátnője azt kérdezte totál meglepett arccal, hogy már gimibe jársz?!?!?!, erre mondtam, hogy nem, már az egyetemet fejezem befelé.KépKépKép De ugyanezt eljátszották idősebbek is, szóval nem a barátnőben volt a hiba.Kép

Gabi új szokása (tegnap óta), hogy beszívja az ajkait. Szerintem irtó cuki, apja szerint inkább bugyután néz ki.Kép Majd teszek fel képet, de még át kell másolnom a gépről.

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Jó régen írtam már, de reszelve lett a gép, egy videókártya hazavágta rendesen Kép

Látok sok új nevet is, de jó, h nem csak lusta mamik vannak, mint én Kép

Szuri ügyileg, Anna lányom NAGYON jól viselte magát anno még, egy csepp láza sem volt. Na este ezen kezdetm el idegeskedni, h még csak nyűgös sem volt ... viszont ez az elmúlt 7vége, vmi írdatlan volt, egy percre sem tudtam magára hagyni Kép

Forgás-ügyben, tegnap este megfordult a Prücsköm 3* egymás után, aztán ma délelőtt még 1* Kép Kép
Nagyon örülök neki, mert járnunk kell a Dévény-tornára vele és látom, h szépen dolgozik már Kép Kép

Olyan édes volt ma, úgy kacarászott, h szétzabáltam a combókáit és ettől meg mégjobban kacarászott az én dumagépem ...

Zsizsa
Nekem a masszőr csaj mondta a 7végén, h "már 28 leszel, én azt gondoltam, h vagy vagy 24" dagaddddddtam a boldogságtól ...

Kicsit nem baba-téma ...
Jaj, csajok, úgy bevagyok "tojva" a mensim már úgynéz ki, h 2 hetenként jön meg 1 hétre, totál kivagyok tőle --> mert vhogy úúúgy visszajött a szexelhetnékem apucival Kép Szed vki cerazette-ét?? Doki mondta, h lehet köztes vérzés, de ennnnnyi??? Úgyhogy holnap megyek hozzá Kép Kép hogy vártam már ezt Kép

Baba téma Kép
Ti mikorra terveztek kistesót ????

Upsz mennem kell, hív a kacagi Kép

Üdv mindenkinek

Susie&Annácska
susie

Sziasztok!

Rengeteget írtatok tegnap óta, valamelyest sikerült visszaolvasnom, de nincs energiám most mindenkinek írni. Tegnap apa szétszedte a gépet, és csak mára sikerült visszahelyezni az eredeti helyére, polc csere miatt. Nagyon jó lett amúgy Kép.
Látok pár új nevet is, örülök, hogy jó sokan vagyunk, de egy nap nem jövök és máris annyit írtatok, hogy nem győzőm olvasniKép.természetesen örülök nekiKép.

Röviden egy-két válasz.

Zsizsa: ne aggódj Gabi nemforgás ügye miatt. Nálunk is Robó hat hósan kezdett el forogni, megy neki, de nem tartozik a kedvenc mozgásformájához. Legszívesebben ülne és mostanában állni szeretne. Nem vagytok elmaradva semmivel, tehát nyugi!Úgy látszik Gabi is a gondolkodó babák táborához tartozikKép.

Vera: örülök, hogy az oltást szerencsésen átvészeltétek. Tudom, hogy mennyit aggódtál minden egyes oltás alkalmával, így tudom, nagy megnyugvást jenet, hogy egy idejig szünetelni fogKép

Barbi: Ádi nagyon aranyos és ügyesen ül. Mókás kép is tetszettKép

Aerika: üdvözöllek körünkben, nagyon édesek vagytok ti is a fotónKép

Zsófi:Bence milyen ügyesen áll már, csuda ügyi kissrácKép. Párod is zimpi, olyan jó látni, ahogy szereti BencitKép

Orsi: képek nagyon édik, főleg a pancsolófiús Kép

Regina: Dominikának üzenem, hogy Robó megkapta az üzenetet.O. Nagyon jólesett, hogy gondolt ráKép. Igazi kismenynek való úgy látomKép.Üzenem neki, ha eljön hozzánk főzök neki is vacsojátKép.Robó is hívja majd hamarosan, de most éppen elaludt.

Batkamano: Emma igazi nagycsaj már.Cukorfalat ahogy mosolyogKépIgazi jóidő van nálatok, ezér irigykedem egy "kicsit", . Azért jó nézgegetni a képeket amit felteszel, kérünk még többet , többet.Sikerült találni vega-kajás infót?

Judit:szopis topikban rákérdezhetsz a harapásra, de én is azt olvastam, hogy ilyen esetben ciciről levéve ,szépen mondogatni kell a babának , "ez fáj anyának, nem szabad". Minden egyes alkalmommal, aztán majdcsak leszokik róla.

DBarbi: nemgyőzök csodálkozni Fannin. Hatalmas leányzó és csodálatosan ül márKép.Tényleg a dokinak érdemes lenne bemutatni a fotótKép.

Ennyire futotta, most nem jegyzeteltem és csak fejből írogattam. Robó egész nap jó fiúcska volt, de délutánra iszonyatosan nyűgike lett. Sehogy sem volt jó. Hiába játszottunk volna, hiába vettem fel, maradt a sírás, nyűgizés. Néha néha meg mint akit elvágtak, mosolygott ezerrel.Szerintam az időtől lehetett, megfigyeltem a frontok ilyen hatással vannak rá. Mostanában nem gagyarászik sokat, hanem olyan érdekes módon, minha macskanyávogást adna ki, ezt gyakorolja.Kissé idegesítő hangja van, remélem mielőbb elmúlik majdKép.De még ez is jóláll nekiKép.

Kérdésem lenne: aki Liberót használ, most hanyas méretet használtok: Mi 7-14 kg-is,igaz Robó úgy 8 kg körül van, de elég szűköcske rá ez a méret. Lehet esetleg nagyobb méret lenne jó neki?
Ja és még egy kérdés: olyan béna vagyok, mert mikor a nőgyógyásznál voltam mondta, hogy mikor kell rákszűrésre visszamennem, de most nem tudom, hogy azt mondta e, hogy hat hó múlva, vagy majd szoptatás után. Nálatok mikor kell visszamenni kontrollra? teljesen az lebegett a szemem előtt, hogy rohani kell haza Robóhoz, hogy teljesen kiesett mit mondottKép.

Mindenkinek jó éjt: Anita
anita77

Sziasztok!

Anita!
Mi ugyan nem Liberót használunk, (Pamperst) de én már adtam Andrisra 4-es méretűt. Andris most 7,5 kg, és a 4-es méret 7-18 kg-ig van. Igaz kicsit nagy rá, de nem olyan nagyon. Szóval nálunk bejött a nagyobb méret. Nincs a Liberónak olyan pelusa, ami nagyobb babákra jó, de ugyanaz a kg méret? Mintha láttam volna ilyet.

Vera!
Gratula Bence jó alvásához! Fogzás még nincs nálatok?
Nálunk most rosszabb a helyzet megint, mostanában 2 óránkét ébred, és elég nehéz visszaaltatni. Etetni nem merem kétóránként, nehogy rászokjon. Amúgy gondolom ez a kétórai kelés a fogzás miatt lehet. dentinoxot használom, de mindit lenyalogatja Kép

Na én is megyek,

Docka
Docka

sZIASZTOK!
most csak Susie-nak egy mondat!

SUSIE!!!!!!!!
Én Cerazette-et szedek, szerintem ez a legtutibb fogamzásgátló, mert ennyi vér láttán nekem aligha van kedvem huncutkodni. Detto, ugyanez van/volt nekem is..."legyengíti" a méh nyálkahártyáját, és ezért iszonyúan véreztem....felhívtam a dokimat, azt mondta hogy ha nem özönvíz szerű és néha elmúlik akkor viseljem el, ez ilyen tabletta. Szóval maximálisan át(v)érzem a helyzeted, nekem sajna görcsölni is szokott a pocóm Kép Szerintem különösebben ne aggódj, de azért természetesen beszéld meg a dokiddal!!! Ha megtudsz valami okosat, írd meg nekem is Kép Kép

A többiektől bocsi a szaftos témáért Kép
regina
gregina

Sziasztok,
majd holnap jövök bővebben ha lesz időm visszaolvasni, ma Pesten voltam Kép
Most épp hintát szeretnék venni Domcinak, olyan álló fémvázas hintát! A használtakat is böngészem!
Ja, és sehol nem kapok Dentinox gélt Kép
na kutatok tovább hinta ügyben, megyek a Babaszobába Kép
sk puszi mindenkinek!
gregina

Csajok hol van sok apróhirdetés itt a Neten? Egyszer már nézegettem őket valahol(rengeteg volt) de most nem lelem Kép
gregina

Regina!
Írd be egy keresőbe, hogy "eladó babakocsi", az első 10 találat tutira apróhirdetős site lesz.
javaslat

Kép
panu

Sziasztok Lányok!
ott a fotó, sikerült feltennem ide is. Éljen!
Lizi egésznap alig aludt, és nyűgös is volt, biztosan a hideg front. Bár eddig inkább a meleg frontok viselték meg. Ráadásul itt Pesten a délelőtti eső-hó után akkora szél támadt megint, hogy sétálni se tudtunk menni, pedig vágytunk rá. Mindenesetre ma kipróbáltuk az almát. Most először adtam neki mást, mint anyatejet (megjegyzem: nem túl jó evő, ezért állandóan küzdünk a mennyiséggel, mert ugye apad, ha nem eszi ki rendesen). Nagyon helyes volt! Minden tiszta alma volt, készült fotó, de még nem tettem fel a gépünkre.

Írtatok az oltásokról. Nálunk eddig semmi nem ment egyformán. Az első Act-Hib-bel nem volt gond. Az első Di-Per-Te teljes KO. A 2. Act-Hib belobbant, kis láz, kis nyűgi és a vele együtt kapott Di-per-te meg se kottyant. Jövő héten lesz az 5 hós, kíváncsi leszek, mit produkál.
Susie! Mi az a Dévény-torna??
Nődokiról: Nekem azt mondta az orvosom, hogy 6 hét után, és 3 hó után akar látni. Nos, a 3 hó után nem sikerült, mivel karácsonyra esett, volt elég más bajom is. Azóta, hol ő nincs itthon, hol pedig apa dolgozik keményen, és hát a rendelés is csak késő du-tól estig van két nap egy héten, úgyhogy nemkönnyű. Talán márciusban, ha már eszeget Lizi valamit az anyatejen kívül, sikerül elszabadulnom. Ha már egyszer volt egy kis mensesem (3 hós volt Lizi), akkor már van peteérés?? Mert vérzés azóta nincsen, egyéb jeleket igen (pocak, étvágy). Nem bánnánk egy kistesót, de jó lenne tudni.
Anita! Mi Liberot használunk, de akkor sem tudok segíteni Kép, mert Lizi még csak 6 kiló. Viszont úgy emlékszem van olyan, ami megfelelne nektek, csak nem biztos, hogy Discovery.
Regina! Nézd meg a kismama.hu oldalt, meg a babaszobát, ott láttam sok hirdetést.
Üdv, Panu
panu

Sziasztok!

Bokokat koszonjuk, ido miatt nem irigykedni, lesz itt is tel Kép

Vera,
ugyesek vagytok oltasilag! 49 deka nem egesz 1 honap alatt nagyon jo! En meg emiatt irigykedem Kép Emmanak tobb mint 2 honap alatt sikerul 74-et.

Aerika,
Emmanak meg mindig nem kell a cumi, pedig en is probalkozom am! De ezek szerint meg van remeny Kép Emma is ebred ejjel tobbszor es nem is mindig alszik vissza... szerintem ti jobban alltok, bar gondolom ez nem vigasztal. Sokaig ugy gondoltam, hogy ilyen piciket meg nem lehet elkapatni... Emmanak szerencsere sokfajta sirasa van, ha "csak" almos, vagy valamelyik jatekaval "veszekszik" vagy bosszankodik mert nem sikerul pl. megfordulnia (tehat olyasmit csinalnia amit mar tud), akkor hagyom "kuzdeni". Vegulis kesobb ha vitaja lesz az oviban, akkor sem lehetek ott mellette, nem oldhatom meg mindig a problemajat. Viszont ha tenyleg sir akkor azonnal felveszem.

Dorki,
kesoi alvas Kép mi olyankor rossz esetben mar 2. ebredunk. Emma sem tudja hasznalni a cumisuveget, igaz mi csak 1x probaltuk, kb. 1 honaposan, egy kis frissen fejt anyatejcsivel - sikertelenul.

Barbi,
bocs, egyaltalan nem akartalak cukkolni... nem is lattam az egyszalsemmis elmelkedesed. Ejszakazas Kép Ezek szerint nem sikerult veglegesen elintezni, hogy ne ejszakazzon? (Latod-latod, en is emlekszek am, hogy dec. korul kivoltal, es akkor valamit sikerult inteznie a ferjednekKép) Ez a doki-tema kicsit bosszant, mert mi csak 6 hetesen es 3 honaposan voltunk, meg most megyunk, aztan 15 honaposan legkozelebb. Es a csipon kivul mast nem is neztek meg ha jol emlekszem. Oltashoz drukkolok, mi ebbol is sokkal kevesebbet kapunk, amit nem banok, de azert remelem mindent megkap, amit kell...

Zsizsa,
szajbeszipantas nalunk is megy, en imadom Kép olyan mint egy oreg fogatlan nenike Kép teszek fel en is kepet

Anita,
jofiu Robo Kép nyugizes nalunk is megy, de amint felvesszuk mar vigyorog. Navogas nalunk szerencsere ritkan van, olyankor csak "kismacsek"-nek hivom. Ha nem, akkor almos. En most kaptam "emlekeztetot", hogy menjek rakszuresre.

forgas: okos konyveim szerint 7 honaposan "kell" forogni... en meg orulnek ha nem forogna, mert azota egy peluscsere min. 15 perc Kép

oltoztetes: en is csak oltoztetem at, ha nagyon nagyot bukik vagy pelus-baleset van. De sokszor partedli van rajta, azt tudja ragcsalni es a nyaltengert is felfogja, no meg cserelni is egyszerubb (Emma utal oltozni) Kép

Ja, kepzeljetek, penteken kaptuk volna az 5 hos oltast, de most tudatosult bennem, hogy pentek 13! Gyorsan attettuk a kovetkezo hetre Kép
Tegnap voltunk Emmaval moziban - cry baby vetitesen. Fel voltam keszulve, hogy ha elkezd sirni, akkor kijovunk, de legnagyobb meglepetesemre nagyon tetszett neki. Ugyhogy vegigneztuk a filmet egy hang nelkul, kozben szopizott 1x, nezte a nagyobb gyerekeket ahogy rohangaltak, meg ragcsalta a kedvenc jatekat Kép

batka
batkamano

regina

www.babaapro.hu

ezen belüli kategoriákban megleled amit keresel.
orsolya11

Nem eeer... kozben csomot irtatok Kép buntibol kaptok meg kepeket Kép

szajbeszippantos pofi
Kép

itt sincs mindig kanikula
Kép

Az elobb lemaradt, hogy babak edesek Kép

batka + Emma (aki megint nyugi, igy iras kozben Kispalra tancizunk, vagyis inkabb forditva: tanci kozben irunkKép)
batkamano

Batka, a cukkolás nem komoly volt, csak itt annyira más-de-más az idöjárás, hogy még csak látni is furcsa, hogy Ti egyszálsemmiben pompáztok.
Na, már csak 1 óra és megyek Ádámmal a szuriért, kicsit izgulok,mert egyedül vezetek,nem szoktam.
Ja, és apánknak januárig adtak haladékot éjszakázásmentesen,most szorul a hurok,mert egy nagyon jó srác elment a cégtöl, ergo még többet kell a többieknek dolgozni,hogy birják a tempót,és sajna ez két müszakot jelent. Alig várom a jövö pénteket, az lesz az ucccsó nap!!JA, és hétfö meg munkaszüneti nap, vagyis még egy nappal kevesebb lesz az éjszakázás.

Peluscsere nálunk is átlag 3 átforgásból áll, most már sehol és sehogyan nem marad egyhelyben. Hason-háton képes elmászkálni.

Na csók,megyek a bögömasinámhoz, most éppen nem tud jobbat...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Megint én, túléltük az oltást...Már alszik is, idáig(kop-kop-kop), semmi változás nincs, olyan,mint mindigKép
Csak a harmadik szuri után kezdett el sirni, de nem is olyan igazi nagyon-nagyon fáj sirás volt, csak "hagyjátok már abba"-féle sirásKép Szerencsére ahogy egy harangot megrázott a néni,már el is múlt, jó volt a figyelem-elterelö hadmüveleeKép
7820 gramm és 70 cm, vagyis a múlt héten tényleg hányaveti módon mérték 73 cm-nek...Tudtam én. A táblázatuk alapján súlyilag pont középkategóriák vagyunk, viszont a magasságát illetöen 80% az ö korosztályának alacsonyabb,mint Ádám. Nyúlánk egy fiúcskám vanKép
LEgközelebb 1 évesen megyünk, akkor 2 szuri lesz (ha addig nem kapja el a bárányhimlöt), és a karjába kapja...
(Jelentem leszereltettem a gumifákat az út mentén, megúsztam ép börrel...Nem is volt olyan vészes,csak kellene többet gyakorolnom,hogy ne essek ki a ritmusból vezetés terén..)
Sziasztok,
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Megvagyunk, élünk Kép
Vasárnap voltak nálunk Ziték. Nagyon jó volt, csak szegény Beninek sok volt a fiaim zajszintje, és csak néhány óra után tudta sírás nélkül elviselni Balu közeledését.
Eddig egész jól tűrjük a bezártságot, bár nincs sok időnk unatkozni Kép Folyamatos jövés-menés van nálunk. Ezt én nagyon élvezem Kép De holnap ki kell mozdulnunk. Ettől kicsit félek.

Amiket írtok, igyekszem rögtön válaszolni, mert különben elfelejtem Kép Rémes. Ti nem vagytok így vele? Időnként úgy érzem, hgoy teljesen elbutulok itthon, de közben meg nagyon élvezem az itthonlétet, és a vizsgaidőszakban a tanulás sem okozott nagyobb gondot, mint korábban. Valszeg csak a memóriámmal van gond. Na, mindegy.
A fiúk még alszanak, úgyhogy megyek még van máshová is tartozásom írásilag Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggeltKép

Hú de sokat írtatok!
Azért megpróbálok írni mindenkinek...

Orsi!
Hát ezért örültem én annak hogy végre vége a szuriknak egy időreKép Ha nem lettek volna gázosak, biztos én sem problémáztam volna ennyitKép
De mikor úúúúgy sajnálom Bencit mikor sír!

Zsizsa!
Szülésznőm lányát nem ismeremKép Nem is gondoltam volna hogy már felnőtt lánya van!
Szájbeszívás nálunk is megy, tök cukiKép

Anita!
Macskanyávogás aranyosKép De tudom hogy hosszútávon idegesítő, nálunk is gyakorolja néha BenceKép
Pelenkával mi is szenvedünk. Bence még nincs 7 kiló de már régen a 7-14es Liberot (múltkor Huggies-t, Pampers csak ritkán) használunk, és még neki is elnyomja a popsiját meg a combját. Néha csupa csíkKép

Docka!
Ne gratuláljKép, ez nálunk visszafejlődés. Aludt ő már egész éjszakákat is. Bár ma csak 5kor ébredt előszörKépKép
Szerintem neki is jön a foga.

Panu!
Liza nagoyn tündérKép Egész ügyesen ül már! Meddig tartja így meg magát?
Almaevős képet várjukKép

Batkamano!
Ez az Emma egyszerűen nagyon-nagyon édesKépKép
Annyira tetszik! Nagyon szép kislány, tényleg nagyon klassz kreolbőre vanKép
A második képen magyaráz is közben?Kép
Azért én egy ilyen "nemkánikulának" is örülnék márKép
A mozi tök jó lehetett!Kép Irigyellek!

Barbi!
Szegény Ádám, 3 oltástól én is sírtam volna. De ügyes hogy csak azért sírt hogy hagyják már békénKép
Tényleg szép méretei vannak! GratulálokKép

Képzeljétek, nálunk most a legújabb hogy Bence csattogtatja az ajkaitKép Olyan pofákat vág közben mint egy öregember aki igazgatja a protkójátKép
Megzabálom, nagyon édesKép

Tegnap meg az apukája ölében felhúzta magát ülésbe majd pedig rábukott a kezére és azon cuppogottKép El sem akarta engedni, csupa nyál volt mind a kettőKép

Csináltam fotókat, az egyik a mózesben készült, nagyon büszke volt magára ahogy ott üldögéltKép
Kép

Itt pedig a csőrös pohárból való ivást gyakoroltukKép
Kép

Na elküldöm a levelem végre mivel már több mint egy órája írom, közben Bence felébredt és már szopizott isKép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok lányok!Kép

Bocs, hogy nem írtam, legtöbbször olvasgattalak benneteket, de nem volt kedvem írni. Sok-sok minden jött össze egyszerre, de mióta levizsgázott végre párom és ki tudunk kicsit mozdulni, már jobb a hangulatom is. Ahogy cory is írta, voltunk náluk, végre tudtunk új képet feltenni a piciről nekik köszönhetően. Majd megpróbálom ide is, végre én is dicsekednék kicsit. Kép) A többi baba olyan széééép. Kép)

Amúgy hétfőn volt fél éves Beni, aznap mértük: 8300 gramm, 68 cm, jól kinőtte magát. Még nem volt 5 hónapos amikor kúszni kezdett, nem volt hat, amikor mászni, most ülni próbál és felállni. Egész nap jön-megy a lakásban és dumál: gugugugu, bababababa, mamamama, vávávává. Meg tudnám zabálni olyan édes. Kép El kezdtük a hozzátápit is, először almával, egyből ki is köpte, nézett rám nagy szemekkel, szerintem hülyének nézett, hogy mit akarok én azzal a savanyú akármivel. Másnap azért már fél kanállal összejött. Kép)

Na,most befejezem, megpróbálok megint rendszeresen jönni. Szépek a babák nagyon!

Puszi mindenkinek!
zit
zit

És akkor három kép Beniről fél évesen, Coryéknál:

Az első még akkor készült amikor ki volt akadva Balutól. Kép

Kép

A második képen apájánál már biztonságban érezte magát:

Kép

A harmadikon pedig már minden ok volt és nagyon érdekelte a fényképezőgép.Kép

Kép

Sziasztok!
zit
zit

Szia Zit!

Örülök hogy előkerültetekKép Most már gyere sűrűbben!

Beni nagyon sokat változott mióta nem láttuk. Kész nagyfiú!Kép És nagyon-nagyon ügyes hogy már mászik és ennyi mindent mond már. GratulálokKép
Nagyon szép kisfiúKép

Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok! Kép

Anita, Panu frontok Kép nálunk is nyügit okoz ezerrel.
Anita, Macskanyávogás Kép
Nőgyógyász: nekem 1 évvel az előző szűrés után kell menni, azaz április-májusban.

Zit!!! Beni annyira édes!!! KépKépKép Tessék gyakrabban jönni, mert meg nem ismertem volna...

Vera, protkóigazgatás Kép

Cory, én is úgy érzem néha, h kihagy a memóriám... nem valami jó érzés Kép

Batka, cry baby vetítés: tök jó!!! Kép Én is úgy vágyom már moziba, de nálunk pár hónapja azt az egy szem fapados mozit is bezárták!

Barbi, Ádi egy hős!!! Mi az a 3 szuri?

Kis nyuszókám elpilledt a pihenőszékében Kép Nagyon édes egy manó. Mostanában a legfőbb foglalatossága, hogy hangosan kacag különböző dolgokon. Kép Meg persze, hogy brümög (edzll, ebzlll) és nyáladzik. Tegnap meg fürcsi előtti meztelenkedés során hason próbálta felhúzni a térdeit, mint aki nyomban mászni fog, de még kicsúszott alóla Kép De azért ügyeskedik!

pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Egy gyors kérdés: ha picivel utazom külföldre, milyen okmány kell neki? Hol kell intézni és mi kell hozzá? Köszi előre is a válaszokat!
Szisz
szisz

Sziszke, sztem nekik is útlevél kell, csak kisebb az illetéke (okmányiroda: szül akvi kivonat + lakcímkártya kell). De azért kérdezd meg a ti okmányirodatokat! Lehet, h attól is függ, h hova utazol.

Pussz
Ann
annann

Ja és ha jól tudom, mind2 szülő aláírása...
Ez sztetek azért kell, h ne lehessen kilopni az országból a gyereket, ha összevesznek? Kép
annann

Ann!

Szerintem tényleg ezért kellKép

Hú, még a végén Hami hamarabb fog mászni mint Bence!Kép
Figyu, Neked mikor csinált a doktornő rákszűrést? Áprilisban? Akkor hány hetes voltál? Mindenkinek akkor csinál? Mert én nem emlékszem... Azt tudom hogy csinált, de hogy mikor?! Na mindegy, akkor én is valamikor tavasszal megyek hozzá. De hogy hogy oldom meg Bencével, azt nem tudom. Max. ha elsőként megyek valamelyik nap, az a tuti.

Az én kis drága Manócskám bealudt az őszibarackos almábaKép Majdnem belebukott a fejecskéje a tányérba. Úgy elfárad a kanállal evésben.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Voltunk 1 órát sétálni. Kockára fagytam Kép Fannit úgy beöltöztettem/takartam, hogy ki sem látszott. Rajtam volt sapka+kapucni, de az arcomat nem érzem. Borzalmas hideg van. Azaz a szél a baj. Megismerkedtünk egy új kismamival a környékről, így hármasban + gyerekek nyomultunk Kép
Fanni persze épp addigra aludt el, mire hazaértünk. Levetkőztettem, felébredt. Azóta sem aludt vissza, hanem magyaráz az ágyában Kép
Olyan furcsa volt 6 hetes picúrt látni (az új ismerős kisfia), annyira apró (pedig 3780 gramm körül született) Kép

Szia Zit! Jó rég voltál Kép Beni gyönyörű. Igazi kis vasgyúró Kép

Vera: Bence is hatalmas Kép Nálunk nem jön be a csőrös pohár. Fanni elhajítja jó messzire. Meg sem próbál inni belőle. A sima pohár bejön neki Kép

Mennem is kell, még el kell pakolnom a száraz ruhákat. Mamár reggel 8-kor takarítottam Kép Ügyesbarbi KépKépKép

dbarbi
DBarbi

AnnAnn nagyon köszi, már hívom is őket!KépKicsit bíztam benn, hogy elég az én útlevelemKép
szisz

Sziasztok!
Na végre visszaolvastam, de elfelejtettem a felét!

Vera: türdéri lehet Benci, ahogy "beájul" Kép ez nálunk szinte minden hami után így van, pedig hát valahogy büfizni kéne Kép

Ann: Domi is felhúzza maga alá a térdeit, de ő úgy is marad, és visít hogy húzzam vissza Kép Régen tettél már fel képet a csajról!

Zit: szia, veled még nem találkoztam Kép micsoda szőke vasgyúród van! Kép és hogy mi mindent csinál már, nagyon ügyi babóca!!! és azok a szemek...hmmmm Kép

Vera: ajakcsattogattás: talán már a puszit gyakorolja hogy adhasson neked Kép Nekünkis olyan itatónk van, mindjárt teszek is fel fotót Kép milyen ügyesen fogja, ez nekünk még nem megy Kép
Lassan már Benci is úgy ül mint Fanni!!! Csak mi heverészünk még mindig hanyatt Kép

Batka: nagyon szép a lánykád, annyira tetszik a barnasága!!! Még mindig nem írtál az országról! Kép

Panu: Lizi rögtön elfogadta a kanalat?! ügyes kiscsaj, igazi hercegnő a képen abban a rózsaszín hacukában!

Gabi : (asszem te kérdezted) ha nagy leszek informatikus könyvtáros leszek Kép ha Isten is úgy akarja Kép

Cory: hát nem sámli hogy neked mennyi energiád van, két lurkó mellett...én is szeretnék nyüzsögni egy kicsit végre.... majd nyáron Kép

Velünk minden oké, kincsem folyamatosan csapkodja a játékokat, és sikoltozik, nevetgél...alig győzöm gyümölccsel, igazi zabagép. Hétfőn megyünk mázsálásra, sztem min. 5,20 kg lesz. Sorba pakolom ki a kinőtt cuccokat!
Lassan megbocsátok a cuminak is Kép
Nagyon hideg van és nem tudom kivinni Kép olyan rossz itt savanyodni bennt, már nagyon várom a nyarat!
Most épp apával dugták össze az orrukat...tán már alszanak is Kép
megyek és keresem tovább álmaim hintáját Kép
sok-sok puszi mindenkinek!!!
gregina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?