Sziasztok,
Agnese, köszi a vígaszt bukás-ügyben... nagyon remélem, hogy hamarosan kinövi Gabi is, rémes
De amúgy őt nem zavarja, gyarapszik is, szóval a doki azt mondta, hogy jobb lesz elfogadni, hogy Gabi egy bukós gyerek és kész. Nagyon klasszak a fotók, Miló nagyon huncut
Bibar, jók a minitalis képek
Nellike, mielőtt Gabi megszületett racionálisabban gondolkoztam, és rávágtam volna, hogy hajrá redukció... Most már nem tennék ilyen elhamarkodott kijelentést... Sok erőt kívánok a döntéshez!
Share, isteniek az aranyköpések, még! Atyaég, nemsokára megszületik Kornél!!! Szaladnak a hetek, hónapok.
Juci, gyönyörűséges kis marcipánlánykáid vannak
Gombahölgy, az ilyen üvegpadlóktól engem is ver a víz, nem csoda, hogy Benedek is meghökkent
Süni, nem semmi ez az ellenanyag... lehet, hogy elszúrták a laborban, ilyet még nem is hallottam...
Gabicsibe, már egy hete adom Gabinak a krumplit, pár darabka sütőtökkel. Változó lelkesedéssel eszi, attól függ, mennyire éhes. Van, amikor óriásira tátja a száját, mint egy kisgólya, és csapkod a kezeivel, hogy adjam már a következő kanállal, de pl. ma csak nyammogott rajta... Eddig max. 60 grammot tolt le, és hát utána persze még szopik. Viszont legalább arra az étkezésre tuti nem kell tápszer. Holnap megyünk dokinénihez, megkérdezem majd, mi legyen az almával...
Érdekes, amit írsz az éjszakákról és Boti étvágyáról, nálunk ugyanez a helyzet. Éjjel 1-2 alkalommal felsír, van, hogy fel is ébred, olyankor kis vizet adok neki és visszalszik hipp-hopp. Napközben viszont a korábbi 200 grammos étvágyához képest van, hogy csak 130 grammot eszik... nem hiszek a szememnek néha.
Benszi, úúú, ezek az evős képek
Zsókuci, nagyon boldog névnapot Neked, ha már így a szülinapodról lemaradtam
Nos, nálunk ma balhé van... Gabi hozzászokott, hogy a délutáni alvását séta közben intézi, ma viszont fellázadtam (marha hideg van már kint délután, meg sötét is), és délelőtt vittem sétálni. Du. kitettem a teraszra a kocsit, és próbáltam elaltatni, de csak masszív ordítást kaptam. Behoztam, kiságy, ordítás. Át a franciaágyra, melléfekszem, ordítás. Márpedig nem és nem vagyok hajlandó télvíz idején a sötétben is hidegben sétáltatni őkelmét, szóval most küzdünk. Remélem, 1-2 nap alatt hozzászokik az új helyzethez. Amúgy is, azt csiripelik a verebek, hogy a kisbabák naponta 1-2 alkalommal másfél órákat alszanak, hát az én fiam maximum felet hajlandó...ezért is jövök ilyen "gyakran"