Sziasztok!
Itt olyan sz@r idö van, hogy egyszerüen nincs kedve semmihez az embernek. A lehetö legrosszabb: havasesö, locs-pocs, hideg, szürke grrrrrrrrrr.
Szöszi!
Szex téma: fuuu.
Nekem sem volt hangulatom hozza az elsö idökben, akkor csak az émelygésre tudtam koncentralni, meg hogy végre alhassak. Mostanaban meg minden olyan, mint régen, a terhesség elött. Bar a férjem ovatosabb, ezen csodalkoztam egy kicsit (persze nem azért, mert amugy sem egy allat
), de latom a Ti férjetek is igy reagal.
Timi!
Aggodtam érted én is, de nem sokaig, mert aztan olvastam, hogy minden rendben. Pihengessél sokat! Es örülök, hogy jol sikerült a ruhavasar, én hétfön vasaroltam és az én lelkemnek is jot tett nagyon.
Bori!
Nagyon aranyos mindkét kép. A kisfiad olyan kis aranyos szöszi! Mostanaban sokat gondolok ra, hogy lesz egy kis szöszi kisfiam. Az utcan mostansag mindig a szöke kisfiukat figyelem.
A franya nyelöcsö-égés nalam mostanaban enyhült, de fogalmam sincs, hogy mitöl. Lehet, hogy jot tett, hogy figyelek az evésre és nem eszem annyit egyszerre.
Sajna igazi turo itt sincsen, csak valami krémesebb izé. De abbol nem lehet semmi jo turos kajat csinalni. Nekem nagyon hianyzik, föleg a turo-rudi!
Luna,
örülök, hogy a babaval minden ok. Remélem nem kell korhazba menned! Vigyazz magadra!
Pano,
szerintem is jo ötlet az uj oszlop a névnek!
A képeket mar beszkenneltem, mar csak valahogy mellékelnem kellene, de sajnos itthonrol nem megy. Szoval folyamatban van a dolog.
Bellana,
sajnalom a szüleiddel kapcsolatos dolgot, bocsi, ha valamibe belenyultam, amibe nem kellett volna.
Ez a fogyas tényleg érdekes. De 1-2 kilo ide-vagy oda, annyi mindentöl függ. En mindig meztelenül és közvetlenül felkelés utan, éhgyomorra mérekezem. De szoktam probalgatni, hogy mit mutat a mérleg. Pl van mikor egyszerüen zuhanyzas utan fél kiloval kevesebb vagy több vagyok, vagy pl kiprobaltam mar, hogy wc-zés elött és utan mennyi vagyok, és van mikor utana többet mutat
Még egy szösszenet a kilo-témahoz:
en mar több helyen azt olvastam, hogy az én eredeti méreteimhez (165cm, 55kg) a 11-15 kg a normalis hizas. En 15 kg hizassal is elégedett lennék.
Zsuzsa!
Te mikor mész legközelebb dokihoz? Mikor derül ki, hogy kislany vagy kisfiu? Akarjatok tudni?
Egcsi!
Sajnalom, hogy Kispapa késöbb jön, de annal élvezetesebb lesz a malackodas!
Csicsoka!
Varjuk a beszamolot és képet a 4D-röl!
Soraya!
Csak ovatosan a sok munkaval! Es gyere többet!
Ildiko!
A vacsirol mar valaszoltam Neked, de nem csoda, hogy nem vetted észre, nagyon termelékeny ez a topik. Szoval egy nagyon jo baratnöm volt itt Magyarorszagrol, aki megismert egy itteni magyar fiut és most dul a szerelem. En meg reménykedem, hogy egy jo baratnöm ide kerül a közelembe, de még nagyon kezdeti stadiumban van a kapcsolatuk.
A finn nevekkel kapcsolatban:
a batyam dolgozott Finno-ban és volt egy baratnöje, akit Tuija -nak hivtak (nem tudom, hogyan kell irni, de az u-t hosszan kell ejteni), nekem borzasztoan tetszett ez a név. Persze izlés kérdése. A szokas pedig tényleg érdekes.
Nekem volt egy koreai osztalytarsam a nyelvsuliban, aki a életkorat nem ugy szamolta, hogy mikor született, hanem a fogantatastol kezdve, tehat naluk mindenki 9 honappal idösebbnek szamit, mint mifelénk.
Fözés-tipp: én tegnap tejfölös karfiollevest föztem. Mondjuk én imadok mindent, amiben karfiol van, pl szoktam rakottat is csinalni vagy csak parolok karfiolt és összekeverem finom joghurtos öntettel és az a köret vagy én magaban is szeretem.
Ma este valami sovany husit fogok sütni, kelbimbo-hagymas körettel. A hagymat ugy hivjak itt, hogy Schalotte, de otthon ezt a fajtat nem ismertem. Bori!!! Van ötleted? (azt hiszem, angolul is ilyesmi neve van)
Tegnap kaptam az ötletet a baratnömtöl.
Dömperkét egyre jobban érzem, olyan érdekes. Hol a hasfalamhoz egészen közel rugdos, hol pedig valahol egészen messze, valahol belül. Nekem ez olyan nagy élmény!
Képzeljétek, tegnap kaptam egy csomagot postan. Amerikabol jött, ott él egy baratnöm. Szoval egy garnitura babaruha volt benne! Nagyon-nagyon aranyos, kicsi süni-mintas!!! Ugy örültem neki!!!
Egyelöre ennyit, a haztartas meg varat magara!
Jo hosszu lettem.
Puszi mindenkinek,
Süncsi