Új privát üzeneted érkezett!

Z.Zzuzsi,
Na, azt az újságot talán még egyszer sem vettem...Nálam a kedvenc a (hagyományos és mai )Magyar Konyha, de régen megvettem az összes Fakanál újságot is, amíg színes, nagy volt, meg megvettem az egész Kiskegyed Konyháját, de azok olyan sok kiskegyedes cikket tettek be a receptek mellé, hogy leszoktam róla...
Végigjártam néhány szerkesztőséget, hogy az összes még létező példányokat beszerezzem belőlük! Apukám meg szépen beköttette nekem. De megveszem most, amit mondtál, belekukkantok! De nehogy azt higgyétek, hogy egetverően szuper szakácsnő vagyok! Ez az újság-dolog nálam afféle hobbi...

Ma egyébként félkész étel lesz, mert nincs kedvem fakanalazni. Van egy kedvenc mirelit panírozott pulykamellfilénk, valódi, nem darált húsos, mint a töltött pulykamelles dolgok, a Gallicop csinálja, ahhoz lesz (rendes) rizs, és temérdek isteni savanyúság. Van egy nagyon jó vecsési bolt a piacon, ott szinte jobb minden mint a házi, nem is jár senki a többi vecsési üzlethez, nem is értem, miért vannak kint a piacon...

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Timi: pihizz sokat, és TP!!!

Szerintetek a védőnő ezekért a szülés előtti látogatásokért vár valami "utiköltség-térítést"?
Azért írtam, hogy szülés előtt, mert utána gondolom, hogy számít valamire, amiért méricskéli a babát és tanácsokat oszt.

Bori: nekem a dokihoz 4 hetente kell mennem, és akkor mindig ellenőrzi a méhszájat. (Ezért is tartom kicsit feleslegesnek a védőnő "sűrű" látogatását, hisz minden esetleges problémámmal a dokit hívom.)
Próbáltam legutóbb célozni rá, hogy csak 6 hét múlva mennék, hisz 22 hetesen nem lesz uh vagy vérvétel. De hajthatatlan volt, és azt mondta, hogy a vizeletből a cukor, fehérje ellenőrzés és a vizsgálat (hasnyomkodás, méhszáj, folyás stb.) fontos 4 hetente.
Csak ne lennének mindig olyan sokan!

Holnap megyünk 4D-re a Megatoysba, ezért csak pénteken jövök legközelebb!

Addig is jó munkát, jó pihenést Mindenkinek!

Csicsóka
Csicsóka

Helló!

Jaj Timi, a frászt hoztad ránk! Nagyon megkönnyebbültem, hogy jól vagytok!
Látod az a hülye melóhely csak kikészít!
Ugye most már jobban fogsz magadra vigyázni???
Puszi!!!

Én is elvándoroltam Danistúl a házidokihoz,a leleteimért és 1 vérnyomás mérésre. A vérnyomás oké:110/72, viszont találtak 1 kis cukrot a véremben. Állítólag még nem vészes.

Kinga: van még egy email címem: linda@personal.hu
ezt a férjem csinálta nekem.
A másik azért greencat, mert ez van a számítógépre írva egy helyes kis zöld cica társaságában és jobb nem jutott eszembe. Kép

Zsuzsa: részvétem a szomszédok miatt. Kép
Bori: puszi
Mucska :puszi neked is

Ildikó, Orsi gyertek többször! Kép

Bellana
bellana

Timi, remélem már a dokinál csücsülsz. Nekem is volt barnásozásom és szerencsére semmi komoly nem tötént csak egy kis hormoningadozás volt. De betojtam ám rendesen. Elérkezett az idő a táppénzre, a dokid nem fogja engedni, hogy ilyen körülmények között tovább dolgozz.

Kinga, én 180 centi vagyok, ezek szerint hízhatok rendesen? Kép Hát nekem sem egyszerű a ruhavásárlás a magasságom miatt.

Bellana, jól felugrott a vérnyomásod, remélem normalizálódik. A kilókhoz viszont gratulálok, érdekes, hogy fogytál. Kép

Bori, én az NLC-n kezdtem a pályafutásomat a lombikos topicban. Néha még most is írok oda. Olvasni meg elég sokat elolvasok itt a babaneten és az indexen.

Lányok nem fogjátok kitalálni mit csináltam délelőtt. Hát aludtam megint. Kép

Most viszont megyek főzni finom spenótot bundáskenyérrel, imádom. Zsuzsa, azt hiszem nem fogok üres hassal felállni az asztaltól. Kép

Mucska, mit vásároltál?

Chello
chello

Csicsóka, nem hiszem, hogy adni kellene a védőnőnek szülés előtt, én legalábbis nem fogok. Méricskélni meg én el fogom vinni hetente a babát, akkor legalább a doktornő is látni fogja és sétálunk is egyet.

Nyugodtan menjél 6 hét múlva, nem fog szólni semmit. Nekem is azt mondta, hogy jöjjek 1 hónap múlva de több lesz abból mint 1 hónap.

Holnapra drukk és várjuk a képeket a 4D-ről. Kép

Chello
chello

LinoKép
Néha még én is hányok a szép idők emlékére, de azért nem minden nap. Remélem nálad is abbamarad!Kép A párom jövő héten jön.Kép Már semmi bajom nincs, tegnap nyügi voltam.Kép

BoriKép
Köszi a képet!Kép Lehet, hogy hallókészülék sem ártana, de a páromnak.Kép Én vaksi vagyok, ő meg nem hall tökéletesen. A mi gyerekünk is válogathat a gének között!Kép Az reggeli ébresztő nagyon tetszik, itt vigyorgok.Kép Persze kellemesebb lenne nektek, ha önállósulna a fiacskád e téren.Kép

SzösziKép
Te egy zseni vagy!Kép Megjegyzem már én is gondolkodtam azon, hogy meglátogatom Timit, legalább pisilni tudjon.Kép

ZsuzsaKép
Azt a mondatodat,hogy:"Csak aki állandóan telieszi magát, az hízik!" be kellene tenni minden fogyókúrás könyv előszavába! Ezt most megjegyeztem magamnak a későbbiekre.Kép

SzösziKép
Lassan már én is csak az emlékeimből idézhetek szex témában.Kép Az első három hónap nálunk is kimaradt a rosszulléteim miatt és a párom is féltette a kicsit. Azóta meg elválaszt bennünket 1500 km, ami max a telefonszexet teszi lehetővé. Majd ha hazajön meglátjuk. Rajtam nem múlik, mert néha olyan szaftos álmaim vannak...jujj! MOst aztán lehet megbotránkozni!Kép

ZsuzsiKép
Repülni szerintem lehet, főleg, ha gépre szállsz és nem fenékbe billentenek.Kép /Ma nagyon vicces vagyok, bocsi!Kép/

IldikóKép
És 3 hónapig hogy szólítjátok a babát?Kép

KingaKép
A dokival pusziszkodtál? Nagyon régen ismerheted.Kép

OrsiKép
Örülök, hogy meggyógyultál, de hajnali egykor már alukálni kell a kismamának! Bár ha én felkelek éjszaka pisilni, én sem tudok visszaaludna csak egy órával később.Kép

Mucska:9
csavarogsz még? Mit vásároltál?Kép

TimiKép
Remélem ezt már doki után olvasod! Sipirc az orvoshoz és utána egyből táppénz!Most olvasom, hogy már pihizel otthon. Helyes!Kép Örülök, hogy a baba jól van.Kép

BellanaKép
Hát ez a vérnyomás tényleg kicsit magas. Mennyi időre megy a férjed? Vigyázz magadra, pihenj amennyit tudsz!Kép

Ma már egész jó a hangulatom. Tegnap megfogadtam, hogy, soha többet nem eszem csokit. Volt otthon egy Milka nápolyi szelet és úgy megkívántam. Na utána egész este úgíy éreztem mintha követ nyeltem volna.Kép Úgy látszik az édesség túladagolástól nem kell tartanom. Már nagyon várom a tavaszt, sok jó gyümölcs, nyami.Kép Ma én is salátát vacsizom, mostanában egyre jobban kedvelem. Még a végén átmegyek nyúlba.Kép

Egcsi
15+4

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Pihenek kicsit munka közben, olvasgattalak benneteket Kép Csak emlékezetbol reagálok 1-2 hozzászólásra, most jegyzetelni nincs idom Kép

Timi, örulök, hogy minden rendben, mit mondott az orvos, mitol volt ez a vérzés? Pihenj sokat, hogy elmúljon hamar!

Egcsi, akkor jövo hét közepén jön az ember haza végre?? Nagy lesz az öröm Kép

Védono: szerintem nálunk nem jön ki házhoz, hála ég! Havonta 1x kell járni, a végén surubben persze.

Ildiko, a 3D UH a Bruno Cacciatore-nál a Femeda klinikán 200 euro körul van és a Kela valamennyit visszatérít!! Ezért fél óráig végignézi a gyereket és kapsz videót is róla Kép Azért ez nem olyan vészes ár, gondold meg Kép Fozz egy tepsis krumplit, nálunk az volt tegnap! Turbósitva csirkemellel Kép Vagy párod nem eszi a magyarosat?

Szöszi nálunk szex: nincs Kép le lettunk tiltva és ugye én még az elso harmadot taposom. Kép De már mindjárt vége Kép Gratula Kisbalázshoz és hogy érzed a mozgolódást, milyen jó lehet! Kép

Alice nem jelentkezett, kár! Kiváncsi lennék mi van vele, köztunk csak pár nap van. Szöszi ha sms-eztek, akkor puszilom és ugorjon be egy netcafeba mostmár! Kép

Bori: túró sajnos itt nincs Kép Tejföl viszont igen Kép
Névadás: mi már kitaláltuk a neveket, teszek a finn szokásokra Kép Itt tényleg várnak hónapokat a szulés után és a tágabb család is a keresztelon tudja meg mi lesz a baba neve, de nekem ez nem menne. Meg egy 3 hónapos gyereknek mennyi személyisége van, hogy az alapján döntsem el a nevét?

Zsuzsi, a repulés témát én is körbejártam. Van itt a babaneten is egy topik róla valahol, mindenki azt írta, hogy semmi gond vele. Persze attól is fugg mennyi az út. A Malév szabályai: "28-36 hetes terhesség esetén Malév-járaton akkor utazhat a kismama, ha orvosi igazolása van a szülészorvostól, mely: a szülés várható időpontját tartalmazza és igazolja, hogy egészségi állapota megengedi a repülést. 36- 38 hetes terhességig a fenti rész kiegészül azzal, hogy 2 óránál hosszabb repülőútra csak akkor fogadható el a kismama, ha az orvosi igazolás az indulás napjához képest 6 napnál nem régebbi. A 38. hetet betöltött terhesség esetén maximum 2 órás repülőútra fogadható el a kismama. Az induláshoz képest 6 napnál nem régebbi orvosi igazolás szükséges."
28. hét elott ezek szerint semmi extra nem kell.

Remélem lányok hogy ha abbahagyom a melózást én is be tudok majd kapcsolódni a beszélgetésbe surubben!

Jó gömbölyödést Kép

kispoci Soraya
11+4 (majdnem 12!!!!!!!! Kép)
soraya

SorayaKép
Szabad tudni a neveket?Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Chello,na ne.Még a végén kiderül,hogy én kicsi vagyok?Szerintem Te akár 15 kg-ig is mehetsz.Próbáltam írni neked mailt,de nem enged be a freemail.Én most megyek aludni.

Bellana,elküldtem a levelet a greencat-re,majd jelezd,ha megérkezett,mert megint nem enged be a fránya program.

Zsuzsa,én bírom a védőnőt,szívesen megyek.Úgyis szeretek mászkálni.

Ma már két worm-ot leszedett a vírusírtóm,nemtom,mi van megint,remélem,nem kezdődik előlről az őszi vírusroham,vagy az ökör MyDoom.

Kinga
nyinike

Csicsóka: az enyém nem. Én karácsonykor adtam neki egy ajándékcsomagot (kicsit), és ha gondolod, esetleg a névenapjára, és slussz! Ne essél túlzásokba.
Várjuk az UH beszámolót!

Bellana: a vérnyomásod már jobban tetszik!

chello: az jó! Sok a spenótban a vas, és a kismamákoknak egészséges, és ajánlott! Jó étvágyat, és aludj délután is!

Egcsi: nem egészen! Aki állandóan teleeszi magát, az hízik! Így helyes! Kép
A sali nem is baj! És a babának sokkal jobb!
Telefonszex? Azt hogy csináljátok? Kép Amúgy az álmokról én is tudnék mesélni! Lassan rosszabbak vagyunk, mint a palik! Kép Kép Kép

Szép délutánt ebben a csúnya időben!

Zsuzsa
zerko

Soraya,végre megvagy.Éppen azt néztem,hogy mennyien nincsenek velünk a táblázatból.

Egcsi,KépEgy ideje ismerem már az orvost és gyönyörű ember.Szaftos álmok?Dehogy baj!Majd elmúlnak jövő héttől!Itt mindenki nyúl lesz?

Timi,pihenj és nézz még be!

Kinga
nyinike

Egcsi Kép

Martin Attila a fiú és Laura Mira/Isabella a lány. Ez a lány második név még harctéma Kép
Nálatok is megvannak a nevek, ugye? Nem emlékszem, pedig mintha írtad volna..

Zsuzsa, de jó neked, mész aludni! Rám ilyenkor tör az álomkór és csak egy nagyon tejeskávé az ami kicsit segít Kép Jól nézne ki ha az asztalradolve elaludnék KépKép
soraya

Kinga Kép én jönnék, de annyi a dolog... csak most sztrájkolok mert nincs kedvem dolgozni, pedig egy halom számla áll az asztalomon amit intézni kellene Kép Meg amíg írok egyet, adig 4 új hozzászólás lesz, grafomán egy társaság jött itt össze Kép
soraya

Szia Csajok!

Előkerültem a csavargyáriból. A városban nem volt semmi különös, megmaradt a pénzem. Voltam barátosnémnél dumcsizni, aztán még elmentem egy helyre, de nem volt nekem való. Így holnap marad a Brendon, mert ott láttam kedvemre való ruhát.
Itt Szegeden nem túl nagy a választék. Kép

Timi!

Fenékbe leszel rúgva! Munka hőse ugye? Túlságosan érett már az a táppénz! Remélem most már maradsz a fenekeden!!!!!

Egcsi!

Pár hónap és mi leszünk a nyuszi csapat. De nekem is tetszik, sőt még rendesen volt székletem is. Ez nálam nagy dolog ám!

Mai kaja: Uncle Benses csirkemell filé rizzsel. /fiúknak/
Én ma kiskecske vagyok. Kép
Annak örülök, hogy elmentek a kilók, mármint a víz! NA majd kedden kiderül, hogy beborul e!

Csicsóka!
Ne hogy adj, mert szerintem nem kell és a végén még megszokja és odaszokik!

Zsuzsa!

Szólj ha küldjem a fegyvereket! Bár mit küldök azonnal, de ha kell megyünk is!

Lányok MINDENKINEK puszi, de annyit írtatok, hogy nem tudom követni! MAjd jegyzetelek!

Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Na, túl vagyunk a kaján. Kép

Egcsi: nekünk netszex lesz. Kép Hátha azzal jobban boldogulok. Kép
Ádi, 10 napra megy, de lehet, hogy 14 lesz belőle.
Brühüüü!! Hiányozni fog, mert amúgy nagyon apás vagyok.
Csicsóka:
védőnő: pénzt adni? Én ugyan nem adtam 1 petákot sem. Nem segített semmiben. Viszont én a gyerekorvossal voltam megállapodva, hogy a gyerek fél éves koráig heti egyszer kijött és megvizsgálta Dínót. Havi 3000.-ft-ért. Azóta nyugdíjba ment, de az új dokinő is 1 tünemény, vele csináltuk végig a legutóbbi kórságokat és megvagyok vele elégedve, úgyhogy a Tesónál is szeretném a heti egy ellenőrzést. És akkor ugye oltásra sem kell külön behurcolni a rendelőbe. Én béreltem mérleget,Kép a tanácsait meg a hajamra kenhettem volna. Kép Ha rajta múlik Dani már 4 hónapos korától nem szopik...

Chello: hú, de magas vagy!! Én ahhoz képest törpe vagyok. Kép kis dundi törpe. Kép

Kinga: megjött a mail, de csak a fejléc jön be...
Tehát amit írtál az nem. Alakul. Kép

Soraya: de jó, hogy bejelentkeztél!!!
Érdekes amit a névadási szokásokról írtál. Fura szokás. Én 3 hónapos korában se tudtam volna jobban eldöntni mi legyen a neve a lurkónak. Ott 9 hónap nem elég az embereknek? Kép

Egcsi: nem vagyok képben. A te férjed merre van és meddig??

Puszi: a volt malac Bellana
Kép
bellana

Zsuzsa!

Te vagy dagi?! Mutattam tegnap a páromnak a pocis képedet és mondtam, hogy a 6 kilót céloztad meg, meg hogy nem híztál. Erre közölte is, hogy nézzem már meg a képet, hogy sokkal vékonyabb vagy, mint én!
Akkor én egy kis vidám salátazabáló hógolyó vagyok?!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Elszált az oldal, így az ihletem is. Most kezdem újra...
Közben a kopácsolás miatt a Zsófi csak úgy aludt el, ha lefeküdtem vele. De sikeredett, és most nem is kalapálnak (kop-kop-kop)
10 perc szünet volt. Most megint!!! Kép Ehhez lenne kedvem:
Kép

Soraya: jó, hogy jól vagy. És az az UH sokszor többet is megér, nem?
Én aludni? Sajna nem! Max. chello!

Kinga: a worm nem vírus, hanem féreg! Az sokkal rosszabb! És nem kezdődik, tart egy ideje Kép
Nyúl? Az nem is rossz! Vagy egér??? Kép
Kép

Bellana: én meg kövér törpe! Kép

Mucska: és szemüveg nem kell a férjednek?
Kép
Mert szerintem igen! Jól van vágva a kép!

Szép délutánt!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Szemüveg: eddig még nem kellett! Azt is látja amit nem is kéne!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: mire gondolsz? Amúgy az én férjem is sasszem! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Ezt csak úgy általában írtam, de az tuti, hogy semmi nem kerüli el a figyelmét! Kép

Kishercegnő rendben?

Egyszer ha lesz kedved és időd, írd már le, hogy mit jelent, hogy csírát eszel.(mint tegnap este) Magában, vagy valamivel, vagy hogy. el nem tudom képzelni! VAn íze? stb.
MA szuperul vagyok, mert reggel is jól állt a mérleg, a lábam nem vizes és még székletem is vot magamtól, ssegítség nélkül. Így folytatom ezt a számomra új módit. Szervezetemnek tetszik!
PuszaMucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: oké, majd megejtem

Hercegnő ma sírva ébredt, és alig aludt, mert nem lőttük le ezeket itt a szomszédban Kép Nehéz esténk lesz!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Zsuzsa!

2 óra alatt ott vagyuk , van egy pár jól megtermett alkalmazottunk! Majd szólunk mi a szomszédodnak, hogy hagyják a kis hercegnőt aludni!

addig is KépKép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szioka

Most ertunk haza, a hideg ellenere csak kimereszkedtunk. Nagyon jo volt, es ahol a nap sutott meg meleg is volt. Elementunk vervetelre, meg kertunk idopontot Lauranak es nekem a szajhigienikushoz, aki majd eldonti,, kell-e fogorvoshoz mennunk. Nekem biztos, van egy bolcsesseg fogom amit mar feleve ki kellett volna huzni, de ugy be vagyok tojva tole;-(.

Kinga:
Ne felj nem kuldom hozzatok a hideget, de lehet, hogy kuldes nelkul is megerkezik. Volt anyosom irta reggel, hogy Szentes kornyeken elkezdett esni a ho. A pizzat en is imadom, a multheten sutott a parom, amikor itt voltak a gyerekek, a grillezett zoldseg jol hangzik nyam-nyam.

Bori
Nem lenne cimem? Irok neked e-mailt, es nagyon varom a recepteket. Soraya mar valaszolt, hogy nincs turu, de nem tesz semmit, mert Esztorszagban van. Ott szoktam venni es lefagyasztom. Ma este francia hagymalevest fogok fozni, piritott kenyerkockaval, es reszelt sajttal. Isteni. Mindenki imadja. A mexikoi leves sem lehet rossz.

Soraya
Koszi a tippet meg fogom nezni a honlapjukat, a baratnom 360 Eurot fizetett leutobb, de nem tudom hol volt. Szerintem a maitorahka pont olyan jo sutikbe mint a turo, en azt hasznalom. Turoscsuszat viszont nem lehet belole csinalni, ezert kell a tallini turo.

Bori es akit erdekel meg:-)
Valaki kerdezte a neveket. Sajnos en sem tudom miert van igy. De igerem ma jobban kifaggatom a paromat. En egyebken igyekszem megerteni ezt a szokast, ez csak nekunk tunik furanak. Ok meg nem ertik, hogy tudjuk mi eldonteni a baba nevet, anelkul, hogy latnank. Egyebkent Laura nevet en mar elore tudtam, a ferjemnek is tetszett, de tenyleg nem mondta ra az ament, addig mig nem latta a lanyat. Itt harom nevet lehet adni a babanak , a mi esetunkben Laura Lotta Ilona. Az Ilona nevet apa valasztotta, mert emlekezteti ot a finn ilo szora ami oromet jelent. Kulonben annyira furcsa, hogy itt nem kerdezik meg szinte soha, hogy hogy fogjak hivni?

Timi
Orulok, hogy minden rendben, pihenj sokat!

puszko
Ildiko
salla

akkor tőlem is egy kép. Most Zsófiról! Nem teljesen éles, de aranyos, nem? Itt látszik, hogy kék a szeme Kép És nem sminkeltem, és kontaktlencse sincs!

Kép

Zsuzsa
zerko

Szia Ildi!

Pusza Neked!
Érdekes szokások vannak!
Veled minden rendben?
Hideget nem kérünk!!!!!!
Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Végre, végre!!!!!

Imádom! Kép

Mucska
(elmentettem)

Andi
Kép
mucska

Mucska: kikapsz! Lassan vehettek új wincsit!

Itt már süt a nap!
Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa egyszerűen gyönyörű a Zsófi!!

Egyebekben elég pipa vagyok. Valamelyik szemfüles kismama unalmas óráiban összefüggésbe hozott engem az általa ismert varrónővel, akihez ráadásul tényleg járok és a frászt hozta szegény asszonnyra, azzal, hogy én itt hirdetem, reklámozom a neten!!!Hogy ebből milyen bajai lehetnek stb. Szerintem még a nevét sem írtam le.

TEHÁT "KEDVES"BUZGÓ KISMAMA: nem hiszem, hogy bármi baja lenne ebből a hölgynek, ugyanis innen senki nem akarta megrohamozni. Egyéb aggodalmaid sem túl valószerűek és ha ilyen jellegű félelmeid támadnak írj elöször nekem, hogy ez szerinted nem jó ötlet, de ne a hátam mögött kavarj!!!Kép

Remélem csajok nem köztünk van az illető, csak éppen erre járt?

Ma este megyünk szegény varrónőhöz, lesz mit magyarázni, de bízom benne, hogy sikerül tiszta vizet önteni a pohárba.

A varrónőtől meg itt is elnézést kérek, nem gondoltam volna, hogy ekkora baj ha itt megemlítem.
Hiába, nem szabad elfelejteni, hogy bár azt hisszük magunk vagyunk, ez nem igaz.

Bellana
bellana

Sziasztok!

Itt olyan sz@r idö van, hogy egyszerüen nincs kedve semmihez az embernek. A lehetö legrosszabb: havasesö, locs-pocs, hideg, szürke grrrrrrrrrr.

Szöszi!
Szex téma: fuuu.
Nekem sem volt hangulatom hozza az elsö idökben, akkor csak az émelygésre tudtam koncentralni, meg hogy végre alhassak. Mostanaban meg minden olyan, mint régen, a terhesség elött. Bar a férjem ovatosabb, ezen csodalkoztam egy kicsit (persze nem azért, mert amugy sem egy allatKép), de latom a Ti férjetek is igy reagal.

Timi!
Aggodtam érted én is, de nem sokaig, mert aztan olvastam, hogy minden rendben. Pihengessél sokat! Es örülök, hogy jol sikerült a ruhavasar, én hétfön vasaroltam és az én lelkemnek is jot tett nagyon.

Bori!
Nagyon aranyos mindkét kép. A kisfiad olyan kis aranyos szöszi! Mostanaban sokat gondolok ra, hogy lesz egy kis szöszi kisfiam. Az utcan mostansag mindig a szöke kisfiukat figyelem.
A franya nyelöcsö-égés nalam mostanaban enyhült, de fogalmam sincs, hogy mitöl. Lehet, hogy jot tett, hogy figyelek az evésre és nem eszem annyit egyszerre.
Sajna igazi turo itt sincsen, csak valami krémesebb izé. De abbol nem lehet semmi jo turos kajat csinalni. Nekem nagyon hianyzik, föleg a turo-rudi!

Luna,
örülök, hogy a babaval minden ok. Remélem nem kell korhazba menned! Vigyazz magadra!

Pano,
szerintem is jo ötlet az uj oszlop a névnek!
A képeket mar beszkenneltem, mar csak valahogy mellékelnem kellene, de sajnos itthonrol nem megy. Szoval folyamatban van a dolog.

Bellana,
sajnalom a szüleiddel kapcsolatos dolgot, bocsi, ha valamibe belenyultam, amibe nem kellett volna.
Ez a fogyas tényleg érdekes. De 1-2 kilo ide-vagy oda, annyi mindentöl függ. En mindig meztelenül és közvetlenül felkelés utan, éhgyomorra mérekezem. De szoktam probalgatni, hogy mit mutat a mérleg. Pl van mikor egyszerüen zuhanyzas utan fél kiloval kevesebb vagy több vagyok, vagy pl kiprobaltam mar, hogy wc-zés elött és utan mennyi vagyok, és van mikor utana többet mutatKép

Még egy szösszenet a kilo-témahoz:
en mar több helyen azt olvastam, hogy az én eredeti méreteimhez (165cm, 55kg) a 11-15 kg a normalis hizas. En 15 kg hizassal is elégedett lennék.

Zsuzsa!
Te mikor mész legközelebb dokihoz? Mikor derül ki, hogy kislany vagy kisfiu? Akarjatok tudni?

Egcsi!
Sajnalom, hogy Kispapa késöbb jön, de annal élvezetesebb lesz a malackodas!Kép

Csicsoka!
Varjuk a beszamolot és képet a 4D-röl!

Soraya!
Csak ovatosan a sok munkaval! Es gyere többet!

Ildiko!
A vacsirol mar valaszoltam Neked, de nem csoda, hogy nem vetted észre, nagyon termelékeny ez a topik. Szoval egy nagyon jo baratnöm volt itt Magyarorszagrol, aki megismert egy itteni magyar fiut és most dul a szerelem. En meg reménykedem, hogy egy jo baratnöm ide kerül a közelembe, de még nagyon kezdeti stadiumban van a kapcsolatuk.
A finn nevekkel kapcsolatban:
a batyam dolgozott Finno-ban és volt egy baratnöje, akit Tuija -nak hivtak (nem tudom, hogyan kell irni, de az u-t hosszan kell ejteni), nekem borzasztoan tetszett ez a név. Persze izlés kérdése. A szokas pedig tényleg érdekes.
Nekem volt egy koreai osztalytarsam a nyelvsuliban, aki a életkorat nem ugy szamolta, hogy mikor született, hanem a fogantatastol kezdve, tehat naluk mindenki 9 honappal idösebbnek szamit, mint mifelénk.
Fözés-tipp: én tegnap tejfölös karfiollevest föztem. Mondjuk én imadok mindent, amiben karfiol van, pl szoktam rakottat is csinalni vagy csak parolok karfiolt és összekeverem finom joghurtos öntettel és az a köret vagy én magaban is szeretem.

Ma este valami sovany husit fogok sütni, kelbimbo-hagymas körettel. A hagymat ugy hivjak itt, hogy Schalotte, de otthon ezt a fajtat nem ismertem. Bori!!! Van ötleted? (azt hiszem, angolul is ilyesmi neve van)
Tegnap kaptam az ötletet a baratnömtöl.

Dömperkét egyre jobban érzem, olyan érdekes. Hol a hasfalamhoz egészen közel rugdos, hol pedig valahol egészen messze, valahol belül. Nekem ez olyan nagy élmény!

Képzeljétek, tegnap kaptam egy csomagot postan. Amerikabol jött, ott él egy baratnöm. Szoval egy garnitura babaruha volt benne! Nagyon-nagyon aranyos, kicsi süni-mintas!!! Ugy örültem neki!!!

Egyelöre ennyit, a haztartas meg varat magara!
Jo hosszu lettem.
Puszi mindenkinek,
Süncsi
süncsi

Na kész vagyok!

Tegnap a párom befizetett egy nagyobb összeget a számálnkra, itt a papir előttem bélyegezve, erre azt mondja a Bank, hogy nem történt befizetés. Most bóklászhatok a pénzünk után! Na még legyek jókedvű!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Most cseréltük a gépet és a 80Gb vincsin van ám elég hely! Akkor is gyönyörű!
Most várom, hogy telefonáljanak a Bankból, aztán megyek a verőlegényekkel!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana: nem is írtad le! Nyugi, vannak másként gondolkodók! Szerintem senkinek nem lehet ebből kára! Szurkolok, hogy kiegyezzetek!

Süncsi: a ruháról is kérünk képet! Kép
Én a hónap végén készülök a dokihoz, de UH szerintem majd csak a 26. hét körül lesz! Ha látszik, szeretnénk tudni, de annyira nem vagyunk izgatottak, mint anno Zsófival.
A kaja jól hangzik! Kép

Amúgy van mennyit érdemes hízni kalkulátor a neten. Nekem asszem 6-8 kilót írt!
http://www.babapont.hu/babavar/calc/preggain.html

Zsuzsa
zerko

Ez igen, megalkottam a szövegemet és maris alkottatok egy csomot!

Zsuzsa!
Gyönyörü ez a kép!!!

Bellana!
Amikor par hete nekem is irt egy névtelen, valahogy jobban tudatosult bennem, hogy nem vagyunk egyedül. Ezt vallalnunk kell.
Szoval megértelek, hogy felbosszantottad magad. Azért nyugodj meg, okszi???

puszi
Süncsi
süncsi

Na, lányok, visszanéztem az archivumot és semmi mást nem írtam le csak a helyiség nevét, ahol azért gondolom van egy pár varrónő. Úgyhogy ez alapján bakfitty. A barátnőm szerint megnézte az illető hova valósi vagyok és így már a varrónő is rájött, hogy más nem lehet (?)
Csodás lesz este. Kép

Zsuzsa, köszi az egyetértést! Kép
Süncsi: névtelen mail? Mekérdezhetem, hogy mit akart?
bellana

Sziasztok lányok!
Ma csak olvasó üzemmódban vagyok, semmi időm, de
Bori!
Elküldenéd nekem is a túrós süti meg a mexikói leves recepteket?
Ildikó!
Te meg a francia hagymalevest!

Köszi!

Panó
panó

Na lányok!

Meglett a kis pénzecskénk. Megtalálták, de csak azután, hogy kedvesen telefonáltam! Azért egy pillanatra elöntött az ideg. Nem tűnik fel, hogy van olyan pénzük, ami +. Ez számomra magas. Még jó, hog yvan ez a nyam,vadt internetbank, mert egyébként csak egy hónap múlva vettem volna észre, amikor jön a kivonat. Szééép!

Én is megnézetm, hogy mennyi a normális 11,4-15,2 ig. 19 felett írja soknak.

Süncsi!

Én is boldog lennék a a 15kg-val. Bár most Zsuzsa tanácsait követve egyre jobban bízok, hogy sikerülhet!

Várjuk a képeket!!!!Kép

Bellana!

Nem irígyellek a magyarázkodás miatt. Pedig nem is tehetsz Róla!
Akkor most engem is fenyegethet a Bank pl., mert megemlítettem, hogy mi történt! Én sem írtam nevet, de azért ha valaki ismer akkor kész a kapcsolat! Hát ez egy baromság!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana,

nem mail volt, hanem itt a forumban egy hozzaszolas, egy vagy két hete. De nem érdekes az egész...
Szerintem, ha elmagyarazod a varronönek, hogy mi volt, szépen elnézést kérsz, akkor biztos megérti.

Mucska!
Akkor felfogadjuk Zsuzsat életmod-tanacsadonak!Kép

Puszi
Süncsi
süncsi

Süncsi!

Én már felfogadtam, még egy kicsit tiltakozik, de majd csak megadja magát! Kép

Úgy sem hagyom békén! És csak Ő tehet róla. Miért mondd olyat, ami a szervezetemnek tetszik!

Puszika Neked külön pocaktársam:Kép
Mucska!

ui:Timi! Remélem pihensz ám!

Andi
Kép
mucska

Süncsi, Mucska: jaj lányok, ekkora súlyt rám? Ez kicsit túlzás!
Szívesen segítek, de vannak okosabbak is!
Ezeket anno nekem is a dokinénim mondta. Én csak közvetítek! Sok zöldség, fehér husi, gyümi, tejtermékek, kevés szénhidrát, nuku nasi, és sok folyadék. Ennyi a titok! És nem falni!

Bellana: drukk!

Jaj! Ma szülőszoba is lesz!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Ne aggódj, ha valami nem jön be, majd eláruljuk közben, hogy bűnöztünk is! Kép
Puszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Soraya,én aludtam,nem szegény Zsuzsa.Neki fúrnak-faragnak a feje mellett én azért már verekedtem volna.Én is mindig azon vigyorgok,hogy mire megírok egy levelet,már 4-5 megint van.

Bellana,ne húzd fel magad,kérlek.Esküszöm,ha az APEH vagy egyéb állatság direkt itt nyomoz,akkor sem feltétlenül találná meg.Én már csak arra emlékszem,hogy írtad,hogy varrattál nacikat és jók lettek.Ez hülyeség.Még jó,hogy nem jelent fel engem a Mammystic,mert reklámoztam,vagy valamelyik másik mamadivat,mert őket nem.Kész.
Elküldöm megint akkor a mailt,mindkettő címre.

Zsuzsa,még korábban kérdezted:előtte jók a fogaim,csak az a baj,hogy szív alakú az arcom és kicsi az állam(meg jó arrogáns néha-nagyapai örökség) ezzel együtt az állkapcsom és már nincs hely több fognak.Még így is sokan vannak bent.Tom,hogy a worm féreg,de uaz a progi írtja.Gyűlölöm a nyomikat,akik ilyeneket küldözgetnek.Nagyon sajnállak Benneteket,hogy ilyen fúrás-faragásban kellene létezni.De mi az,amit egész nap bírnak fúrni?Zsófi változatlanul gyönyörű.Neked van ilyen kék szemed?

Mucska,nyugi a bank miatt,olyan nyomik néha.De ha a K&H-ban nem tűnt fel 6 milliárd,akkor minden mindegy.

Ildikó,itt is esett(én keszthelyi vagyok),de közben sütött a Napocska és nem volt hideg!

Kinga
nyinike

KInga!

Ari vagy,és men is vagyok már ideges. 6 milliárd nem is érdekel, de a kis pénzecském az annál inkább!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska,én éppen bűnözök,hatalmas pizzát zabálok,igaz,nem ebédeltem és 7.30 már régen volt!
Képzeld,nekem egyszer ellopták a cuccaimat,többek közt a bankkártyáimat.Megyek a bankba,mondom,mi van,hogy ellopták a kártyám,és a SZEMÉLYIMET is.Mondják,hogy 1 hónap alatt kész a kártya.Erre megkérdeztem,hogy akkor addig hogyan tudok pénzt felvenni.A válsz: "Ó,semmi gond,hát a személyimmel."

Zsuzsa,írtam mailt.

Kinga
nyinike

Kinga!

Én meg ettem egy kis csokit a nagy ijedtségre. Ilyet még azért nem hallotam, hogy a Bankba befizeted a pénzt személyesen és nem találják!

Zsuzsa!
Továbbra is tanácsadó vagy, de látod, hogy bevállaljuk hogy bűnözünk! NyugiKép

Pizza! Az jó, én is szeretem, nálunk vasárnap volt, akkor sütöttem.
Most úgy le vagyok tompulva és éhes sem vagyok kivételesen. Zöldség után benyomtam 2 almát és tele vagyok. Pedig az ebéd is csak egy picike rizs volt natur csirkemellel.

Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Lanyok!Kép
Ma rengeteget dolgoztam esw jol haladtam a meloban.Sokkal jobb ilyenkor hazajonni,mint amikor logosra veszem a figuratKép, de azert most faradt vagyok...
Fel hetre igerkezett egy regi baratunk,hat 18.20-kor ertunk be az ajton.Vettem fagyit,azzal kinalom majd tejszinhabbal,remelem nem gaz egy dolgozo allapotos notol szerda este.Gondolom nem vart frissen illatozo sutemenyt.Kép
Szerencsere kesik...

Bellana!Kép
Ez nagyon ciki ez a varronos story...ena helyeben mondjuk orulnek,ha ramismernenek es todulnanak a vevok,de ennek eleg kicsi az eselye,nem?Akkor,ha a ferjem elolvassa,hogy a szexualis eletunket is kiteregettem...akkor mi lesz?????!!!Kép

Mucska!Kép
Nekem is pont annyit ir 11.5-15.5 kozott.Majd meglatjuk,de en nem elem meg tragediakent.Mindig elolvasom,amit ZsuzsaKép ir,bologatok surun,helyeselek...az elobb ettem meg egy Kinder Buenot.Az en torkossagom nem eri be akarmivelKép

Suncsi!Kép
En is szeretem a karfiolt,a ferjem meg egyenesen imadja!Szoktam csinalni en is tejfolos karfiollevest,rakott karfoilt meg majonezes karfiolt is.Salatanak.

Egcsi!Kép
Nekem is voltak szaftos almaim az elejen.Az eltiltottsagnak tudtam be...Egyebkent is vadakat almodok miota allapotos vagyok,nem csak arrol,mindenrol.

Zsuzsa!Kép
Most iroma mailt neked.2 perc es megy...

szoszi
szoszi

SorayaKép
Csodaszép lányneveket találtatok!Kép A fiúnevek is jók, de a Mira nekem nagyon tetszik!Kép Nálunk egyenlőre Bianka és Bertold/Benedek a megállapodás, de messze még a szülőszoba.Kép

ZsuzsaKép
Telefonszex: Nézem a telefont és azon sóhajtozom miért nincs itthon az uram!Kép
Már akartam kérdezni, miért csak 6 kilót akarsz hízni? Szerintem az nagyon kevés, éppen csak a baba és a mellékes szajré, tejcinek mi marad?Kép

BellanaKép
A párom Németországban van, határozatlan ideig.Kép
A netszex is érdekes lehet.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja,meg 2 dolog!

1.-Alice tegnap nem jutott internethez vegul,de nincs semmi gondjuk.Mult heti tarkoredo meresnel minden ok volt(de ezt lehet,hogy mar irtam),most fogja abbahagyni a duphastonet,arra kell egy kis drukk most.Holnap benez!

A masodikra nincs idom...vendeg jott!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Elöször is: Kingám, megjött a mail! Hurrá!
Köszönöm és fogok rá írni. A bankkártyás sztori elég ijesztő lehetett. Most akkor mindent lehet újra csináltatni..

Na, csajok, megoldódott a rejtély. Hogy is írjam le, hogy ne legyek indiszkrét? Sehogy. Inkább nem írok semmit. Mindenesetre úgy tűnik akinek feltűnt a dolog, nem akart rosszat, nem szándékosan kavart be. Elnézést az illetőtől,a hangnemért ahogy írtam, a tartalomért nem.
Ennyi. Az ügyet lezártnak tekintem.

Szöszi: írok az erkölcsrendészetnek ám! Bár úgy tűnik nem mész egyedül, megyünk veled egy páran. Kép

Süncsi: tényleg, emlékszem! Engem a múltkor le is hülyéztek egy másik topikban.Kép Ezért nem is írok már, csak törzshelyekre. S lám, itt is utolér a sorsom. Kép

Zsuzsa, köszi a drukkot! Hogy állnak a szomszédék?
Menjek??

Mucska: ma egész nap 1 szót sem szólsz hozzám...Megbántottalak????

Timi: hogy vagy???

Tényleg Alice és a többi eltűnt hol van???

Puszi:
A naív Bellana
bellana

Soraya,az unokahúgom Míra,Mircsinek becézik és tökjó név.

Szöszi,küldjél nekem fagyit és én biztosan meg leszek elégedve.

Mucska,naná,hogy nincs ilyesmi!Ahhoz értenek,hogy felhúzzanak.A Bendegúz utálja a pizzát,visszajött az egész.Érdekes,hogy én eddig nem nagyon hánytam.Azóta meg itt nyomul elől a pocakban és be van dilizve.Semmit nem enged csinálni,az előbb lehajoltam,jót rúgott belém.Tényleg,Anna mocorog?Puszi nektek!
Kinga
nyinike

Drága aranyos Bellana!

Bocsi, bocsi, bocsi és százszor bocsika! Dehogy bántottál meg csak én vagyok tiszta hülye ma. Délelőtt annyit írtatok, hogy nem is tudtam reagálni. Egyszer írtam, elszállt a nettel együtt, utána ez a a hülye bank. Egyébként 16.32-kor írtam Neked. Most direkt visszakerestem, mert kizártnak tartottam, hogy Te kimaradj!!!!!!
Jössz egy salival cserébe! Kép
Na jó, ha Zsuzsa nem veszi észre, akkor lehet egy somlói is. Mindegy majd bevallom neki. Az ember csaknem veri át a tanácsadóját! (főleg ha a tanács jó)

Kinga!
Bendegúz majd meg szokja, kénytelen lesz, mert az anyósék is szeretik ám....
Ma Anna babó nagyon aktív. Már kezdtem is aggódni, mert az utóbbi időben nem volt meg a szokásos aktivitása! Úgy látszik tetszik Neki a zöldség, mert ficánkolt egész nap! Kép

Egcsi!
Nem irígyellek. Igaz itt sincs nagyon malackodás , de legalább itt van.

Szöszi!

Én sem élem tragédiaként, valami majd lesz. Engem inkább a víz idegesített, de most nincs szerencsére. Ez a lényeg! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?