Új privát üzeneted érkezett!

Évi,mi a gond ? Remélem hamar kilábalsz belőlle.

Nóri,nagyon tetszik a kis csizmi :) Lilicsinek is tetszett?Megmondja már mit szeretne felvenni?
Hát én azért megijedtem tegnap este,mert ilyen nem volt még,hogy ilyet hánnyon.Remélem nem is lesz.De próbálom szokni a gondolatot,hogy úgyis lesz még beteg sajnos :( Jó babázást!!!

Kép
Kép
tundi24

Szilvi!
Boldog Névnapot!

Kép

Sziszi!
Neked is Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Csatlakozva az előttem szólókhoz, sok boldog névnapot kívánok Szilvinek és Sziszikének!
Kép
judit_79

SZILBEE.

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

köszönjük a köszöntést.megmutiztam neki az előbb a képeket,nagyon örült nekik :) :)

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Letti! Jobbulást neked! Ez a felébredős dolog pár hete megy Marcinál. Nálam tök változó az alvás, van amikor annek ellenére, hogy kelek hozzá, ki tudom aludni magam, de van hogy nem... Pl ma totál szét vagyok esve, fáj a fejem egész nap :(

Tündi! Köszi az infókat a tortáról, akkor oda fogok menni. Csak nehogy kifussak az időből, már csak néhány hét...
+ karácsony... Eddig 0 ajándékot vettem meg. :oops: Pedig az ötletek már nagyjából megvannak. Csak neki kéne állni.

Sikerült nekünk is jó kis bakancsot venni Marcinak, a Deichmannban. Sajnos fotót egyelőre nem tudok mellékelni róla, de majd bepótolom, ha nem felejtem el :) Ma reggel abban vittem Marcit bölcsibe, és mondogatta, hogy "tetszik nekem ez a cipő" Olyan kis aranyos, hogy értékelni tudja az új ruhákat.
Vettünk neki egy hálózsákot és egy kötött sapit is.
Utána jól elintézem magam a McDonalds-ban, amilyen sok eszem van. Jéghideg shake-t ittam, már estére meg is fájdult a torkom... Úgy kell annak aki ilyen mohó :roll:

Remélem, Luca már jobban van. Én is megijedtem volna a helyedben. Tanácsot adni nem tudok, mert Marci szerencsére még sosem hányt (kop-kop) (csak rengeteget bukott pici korában)

Kriszti! Üdv közöttünk, írjál még magadról!

Móni! Persze, így érthető hogy miért nem akarod még Milánt oviba küldeni. Én is úgy sajnálom a bölcsiben azokat a gyerekeket, akik reggelenként ott sírnak az anyukájuk után. Nekem is megszakadna a szívem. Szerencsére Marcinál nem volt ilyen gond. Neki nagyon jó, hogy lehet gyerektársaságban is.
De végülis, jövő ősszel Milán is 3,5 éves lesz, hátha addig változik a helyzet.

Marci nekem is a 17. héten mozdult meg, hullámzott egyet :)

Nóri! Nagyon szép ez a kis csizma. Amúgy a fazonja hasonló Marciénak is, csak nem ennyire szőrmés, és persze fiús színe van :)
Aranyos, amit Hajniékról írtál :)

Tényleg Hajni, tessék jönni és írni, hogy mi van veletek!!
judit_79

Sziasztok!

Tündi, nem vészes a változás, csak korábban kel mint eddig + gyakrabban szopizik :shock: :) általában fejlődési ugrásnál szoktak változtatni, de eddig nem látom jelét...
Luca biztos a sok váladéktól és a köhögéstől hányt :( az ilyet nem nagyon lehet kivédeni :? remélem, hamar rendbejön.

Nóri, csini a kiscipő. te mindig olyan jó dolgokat találsz :)

Kriszti, esetleg ismerjük egymást? :wink:

Judit, fejfájásodra nem jó a kávé? :wink:

Kép
pimelinda

Sziszinek és Szilvinek Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

Melinda! Pesze, a napi 1-2-3 kávé nálam amúgy is alap (sok tejjel)
Lehet, hogy a tej miatt, de nincs igazán hatással se fejfájásra, se álmosságra...
judit_79

Judit, lehet h már hozzászoktál, és meg sem érzed... bezzeg ha nem innád meg a napi adagot :P :lol: :wink:

Kép
pimelinda

Melinda, az a helyzet, hogy 100/70-es vérnyomással nem igazán bírok meglenni a kávé nélkül ... :D

Hová tűnt mindenki?

Még közzéteszem a képet Marci új bakancsáról, aztán húzok aludni!

Kép

Jóóóóó éjt!
judit_79

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :D Cupp!!
szilbee

Sziasztok!

Először is:Sziszikének nagyon sok boldog névnapot! Kép
És Szilvinek is nagyon sok boldog névnapot! Kép

Én ma délelőtt fogdokinál voltam :( Mire hazaértem nem volt net .Állítólag valami műszaki dolog volt.

Judit:Én is abban bízom,hogy addigra már "nagyfiú"lesz . Klassz a kis bakancs :)

Nóri:A tiétek is vagesz :)

Tündi:Sajnálom Lucát remélem már jobban van.Nálunk Milán hány már 3.reggel miután megissza a kakaóját,a köhögéstől és a visszanyelt váladéktól ki is jön belőle :( De csak reggel.Hát Lucám nem javult meg...sőt éjjel is 3x sírt föl,de cumi után visszaaludt.Ma sem volt az igazi,igaz most a korai ébresztéssel is megzavarhattam Este 8kor már letettem,de azóta már 2x sírdogált.Bekentem az ínyét,cumit megkapta és visszaaludt.Azthiszem fogacska lesz a bűnös,nem engedi,hogy megnézzem.Az alsó kettővel nem volt gond.

Kriszti:Írtam msn-en :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Alig vártam már,hogy írjak nektek eddig sajnos nem volt jó az internet!
Képzeljétek el hogy,Mátéval szerdán voltam Pesten az egy éves kontrolon és minden rendben van.
Az orvos nagyon boldog volt mikor meglátta Mátét és olyan büszke volt magára,hogy milyen gyönyörű hasa lett mivel semmit sem lehet rajta észre venni.

Tündi!

Hogy vagytok?Lucus jobban van már?

Szilbee!

Utólag nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Jó reggelt!

Móni,mammáéknál fél8kor jött vissza a tv+a net.Nagyon :twisted: voltam!!!Luca meg csak este hányt,de ,most este már nem .Remélem nem is fog!
Lehet Lucád a foga miatt nem alszik jól éjszaka :(

Ivett,örülök,hogy mindent rendben találtak Máténál!!!Mostmár gyere sűrűbben! :)

Judit,vagesz a bakancs :) Marcinak is elnyerte akkor a tetszését :) Aranyos lehetett,ahogy dícsérte :)

Linda,akkor nem olyan vészes a változás :) Kitartás azért :)

Menek boltba,piacra :) Majd jövök :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Judit, tényleg vagány a bakancs! a tépőzár meg elég praktikus, mert legalább egyedül is fel-le tudja venni Marci :) vagy ez nem szempont? fejed jobban?

Tündi, a tv miatt én is haragudtam, de azért nem hiányzott annyira 8) inkább fura volt, hogy nem szól a háttérben. Nálam egész nap megy, de csak szopi közben nézem :roll:
Lucáról nem írtál... jobban van???

Ivett, le vagyok maradva, műtét volt Máténál?

Móni, sajnálom Lucádat :(

Szilbee, elindult már Dávid? :wink:

Kép
pimelinda

Linda,nekem a háttérzaj is hiányzott :) Meg az,hogy fél5től szoktuk jobban nézni,napközben meg a story tv-t 10től :)De az csak szól :)
Luca még köhög,folyik az orra,ömlik a nyála.Hányni nem hányt,de tulajdonképpen változatlan a helyzet! :?

Kép
Kép
tundi24

ja Tündi, én vok figyelmetlen :oops: örülök h Luca már nem hányt :)

Kép
pimelinda

Linda!

Nem volt műtét Máténál szerencsére!!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Sajnos már tegnap nem tudtam irni.

Köszönöm a jókivánságokat, most már jobban vagyok, csak nem nagyon van hangom.

Ivett! De örülök,hogy rendben van Máté. Irj azért gyakrabban.

Judit! Hát én is mindig kávéval kezdek.Nagyon jó a kis bakancs. Anta is próbált egy párat, de mind szoritotta a lábát . Végül olyat találtunk neki ami oldalt cipzáros és elől is meg lehet kötni. Szerncsére nagyon szereti ő is.

Elin! Lilcsi topánkája is nagyon szép.A videón jót mosolyogtunk Antóniával nagyon aranyos volt.

Tündi! Igen , még szopik Ati igény szerint igy fogalmam sincs, hogy hányszor, de azért egy picit eszeget már tizóraira gyümit és ebédre főzelékeket.
Egy kis hóesés ide is jöhetne, most már úgy bevackolnék a meleg szobába.

Egyébként Antónia is ilyen kis hányós, tudom milyen ijesztő tud lenni. Köhögéstől is hány, régen a gyógyszert direkt kihányta, éppen, hogy csak lenyelte.

Móni!Akkor te is két picurral vagy otthon. GOndolom a te napod is ki van töltve rendesen.

Atinak is változik az alvása este 7-kor eldől és3/4 óra múlva kipattan a szeme és velünk fekszik csak le. Igy reggel ma is majdnem fél 8- kor keltünk és jól el van csúszva a napom, a délelötti 1.5-2 óra helyett is csak 50 percet aludt most. Kiváncsi leszek a délutánira.

Tegnap jól felidegesitettem magam , a postás lazán bedobta a ládánkba az ajánlott levelemet Ati születési anyakönyvikivonatával együtt, hát megnézném, hogy milyen aláirást kreált az átvételes füzetbe.
További szép napot

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Tegnap sajnos nem tudtam jönni ahogy azt a többiek is írták nem volt net. Én is nagyon mérges voltam de az csak az egyik baj volt nálunk ráadásnak még a férjem is később jött haza mert csőtörés volt és így egyedül lenni kukán a lakásba bosszantó volt. :evil:

Kérdéseitekre válaszolva:
A dokim az Jakab és igen Szolnokon fogok szülni de ezt gondolom már gondoltátok abból, hogy Jakab az orvosunk. 18-án megyünk UH-ra remélem akkor majd kiderül, hogy kisfiú vagy kislány a kis pocaklakó. :)
A terhességemről ebbig hát nagyon vegyes érzéseim vannak jó is meg nem is. De ne értsétek félre megmagyarázom az első 16 hét katasztrófa volt hányás, hányinger alacsony vérnyomás láb dagadás ez utóbbi persze az álló munka következménye volt. Meg persze minden egyéb felkellni alig tudtam olyan rosszul voltam mosogatni a férjem mosogatott, mert ha én csináltam annak tuti hányás volt az első tányér után. Főzés szintén ahogy megéreztem, hogy fől a kaja már irány a fürdőszoba és egy jó kiadós hányás. Hát így telt el az első 16 hét. :?
De azóta mint egy állom olyan semmi gondom nincs kivéve este egy kis derékfájás de az előzményekhez képest az már semmi. :)
Még a csillagokat is le tudnám hozni az égről vagy csak képzelem. :D

Linda: Személyesen nem ismerjük egymást de remélem majd azért meg fogjuk. :) De ha jól emlékszem akkor a Gyulaiba jártál és a Bóta Gábor az osztálytársad volt igaz?
Én a Gábor unakatesója vagyok és mi vagyis a Tündi meg én alattatok jártunk kettővel és a Mészáros Kriszti volt az osztályfőnökünk.

Tündi: Remélem nem baj, hogy leírtam. Tegnap jó volt tekeregni egyet. Köszi, hogy mindig szólsz. Legalább addig se vagyok itthon egyedül. Lucának jobbulást. :lol:

Most megyek főzzni mert jön haza a férjem és éhes lesz. :D

Mindenkinek szép napot és jó hétvégét kívánunk!
Előre is bocsika ha nem jelentkezünk a hétvégén de elég mozgalmas hétvége elé nézzünk. :) :x

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Ivett! Én is örülök, hogy Mátéval minden rendben van. Akkor már ti is készültök a szülinapozásra! :)

Melinda! Levenni le tudja a cipőt Marci, felvenni még segíteni kell neki. Én is azért szeretem, hogy tépőzáras.
Sajna még mindig levert vagyok, de ez a torokfájás miatt van. :( Majd a hétvégén igyekszem kikúrálni magamat.

Letti! Ilyen nálunk is volt, simán megcsinálta a postás, hogy ajánlott levelett bedobta csak a postaládába. Hát elég nagy felelőtlenség, és akkor mire fizeti a feladó a díjat??

Kriszti! Akkor neked elég kemény lehetett ez az első 3 hónap! Hát igen, a második 3 a legkönnyebb szerintem. Az utolsó 1 hónap megint elég nehéz... De az még odébb van neked :) Már nem dolgozol ezek szerint?

Szép hétvégét mindenkinek
judit_79

Linda,no problem :)

Letti,én még nem várom a havat.Mikulás körül szokott rám jönni :) És főzikből már miket esztek? Postás :evil: nekünk meg tudod,hogy "elveszett",aztán nem derült ki egyértelűen,hogy megérkezett -e oda ahova kell,de a pénz célba ért :)

Kriszti,nem nem baj,hogy leírtad :) Ha mama vigyáz Lucára mehetünk az expora is :wink: Más jön még???

Judit,jobbulást!Hétvégén pihend ki magad!vagy mentek vmerre?

Kép
Kép
tundi24

Kriszti, igen, Gábor osztálytársa voltam :) kisfiuk vagy kislányuk van?
engem szerencsére ez a hányós dolog totál elkerült :D nekem az utolsó hónap volt a legkeményebb :?

Tündi, expo? mintha láttam volna kiplakátolva...

Kép
pimelinda

Tündi! Ezek szerint akkor a mai napig nincs meg a leveletek? És a felelőst megtalálták?

Kaják.sütőtök/ a nagy kedvenc/ krumli almával. répa, cékla/ ez nem túl nyerő/ gesztenye. De nem eszik még túl sokat egyszerre.Most még csak ezek mennek./ meg persze a gyümik/

Husit még nem kapott, de lassan azt is megismertetem vele és bővitgetem a majd a palettát.

Antónia 8 hós koráig nem is volt hajlandó más kaját elfogadni az anyatejen kivül.Még a kezét is a szája elé tette. Ati legalább szépen kinytja a csörét.

Tényleg ha van valakinek babakaja receptje szivesn fogadom.

Megyek Anta már fel is ébredt.

Kép
Kép
mongi

Megint kihaltság :?

Linda,igen lesz Expo Szolnokon a Széchenyi gimi tornatermében vasárnap 8-16ig..Felnőtteknek 400ft,gyerekeknek ingyenes a belépő,ha jól emlékszem a dolgokra.

Nóri,tegnap kibabáztad magad?Nem volt furcsa olyan picike babuskára vigyázni?

Letti,nem tudom,hogy meg van-e,de bele is fáradtam,a pénzt megkaptuk szerencsére.De ez azért nonszensz.hogy ajánlott levelek eltünnek :?

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!Tessék jönni írni :)

Kép
Kép
tundi24

Évi,.te hogy vagy??Mikor is mentek ausztriába?

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Mongi: A babaszoba.hu-n a babakonyha menüpont alatt nagyon jó receptek vannak, kor szerint lebontva. (bal oldali panel) Dietetikus is véleményezi a recepteket, sok ötletet lehet belőle meríteni. Vagy a kismamablog.hu-n van egy letölthető baba szakácskönyv.

Linda: Miért lett zárt a blogod? Nem férek hozzá. :(

Judit: Hétvégén biztosan meggyógyulsz, jobbulást!

Tündi: A banknak nem szóltál végül, hogy a levél eltűnt banki adatostul mindenestül?

Kriszti: Én is szenvedtem sokat az első trimeszterben, sőt, még a 20. héten is hánytam párszor. Legjobb nekem a 30. hét után volt, amikor már nem dolgoztam. És a baba is szép nagy volt. Jakab jó doki sztem, velem tb-sen is rendes volt nagyon, ami ölég ritka,valljuk be.

Ivett: Örülök, hogy minden oké veletek.
jaimee1

Sziasztok!

Kép

Erika,de mondtam a nőcinek,de azt mondta,hogy nem tudnak hozzaférni,nem igazán értette,hogy mit akarok mondani :evil: Kissé elegem van az erste bankból.Még jó,hogy az enyém otp-s. Apát is próbálom rábeszélni,hogy hagyja ott őket!!Jó lett az új vonalzód! :) Popi már nagy lány :) Hogy telik az idő igaz-e? :) Nemsokára szülinap :)

Nóri,merre jársz?

Kis és nagy betegek hogy vannak:Luca éjféltől 7ig egyhuzamban aludt.Még egy kicsit köhög,de este jobban :roll:

Megy ma vki a buszpályára a játszóház megnyitóra?Állítólag egész napos műsorok lesznek.Én takko-ba akarok bemenni,messziről lehet megkuksizzuk mi lesz.

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Vagyok....a tegnapi nap is kissé besűrűsödött. Ahhoz képest, hogy leadtam a Szondát....Kiskunlacházán voltam bankozni délután :roll: Elkeveredtem odafelé is, meg visszafelé is. Liliért mama ment, mert nem értem volna oda érte időben a bölcsibe. 5 után értem haza. Délelőtt meg a szokásos :wink:

Igen Tündi, kikbabáztam magam :lol: Tünemény egy kiscsaj Vivi, nem volt vele semmi gond. Sőt, olyanokat csinált, amit az anyjának nem tett meg :lol: Vizet ivott, evett és az ágyában aludt.
Ugyanis inni nem is iszik napközben, csak este, álmában tudja rávenni az anyja.
Kérdeztem, mikor szokott aludni, azt mondta az anyja, sose, de van, hogy becumizza magát a nagy ágyon. Ehhez képest evés-ivás-peluscsere után, büfiztetés közben nagyon elcsendesedett a vállamon. Nekem meg wc-re kellett mennem, hát letettem az ágyába. Mire visszaértem, már szopizta az ujját és igen homályos volt a tekintete, úgyhogy ott is hagytam szépen, el is aludt. :lol:
Mikor hazajöttek a vendégekkel, akkor ébredt fel szegény a hangzavarra, 40 perc alvás után.
Ari előszeretetel fekteti az ágyra, de én, miután láttam, hogy a földön a játszószőnyegen fordult már jobbra-balra, nem mertem otthagyni. Ha kicsit is szeretne hason lenni, már az is menne. De iszonyú bukós a drágám, úgyhogy jobb is így.
Telóval csináltam róla képet, majd feltöltöm.
Ja, egyébként furi volt ilyen picurral lenni. Pláne a pelenkázás :lol: Pelenkaméret...popsiméret.....ezek voltak a szokatlanok :lol:

Tündi, én sehová nem akartam menni ma, de kiderült, hogy a kenyér fogytán van :evil:
Holnap megyek a börzére. Ebéd után valamikor. Ágyneműket akarok venni. Meg ki tudja, mit látok még...? :wink:

Köszi a cipős dicséreteket. Én meg mindig azt hiszem, hogy csak nekem tetszenek :oops:

Na, megyek főzni meg mosni.....

Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Erika, a blog csak "karbantartós", ha kész, kinyitom :)

Nóri, pedig nem volt túl rég, hogy Lili is ekkora volt :)

Tündi, akkor mondhatjuk, hogy átaludtátok az éjszakát?! :)

Én éjjel hatalmas cuppogásra ébredtem, Réka cummogta az ujjacskáját :lol: kicsit ügyetlenkedett, mert alig talált be, aztán meg ahogy elszunnyadt volna, folyton kicsúszott a szájából... megsajnáltam :roll: kapott cicit :D
még mindig zavar van a napi ritmus körül, összevissza ébred a leányzó, tegnap fél 11, ma meg 8-kor :roll: pedig ugyanúgy alszik el minden este, 10- fél 11 körül...

Kép
pimelinda

Tündi! Gyerekszáj....Az előbb mondta Lili, hogy : "csuklás van a nyakamban" :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,ez teccik :wink: :) Holnap jön velünk mama is az expóra,mert Lucától nem tudok szétnézni rendesen :? A múltkori börzén sem sikerült.Meg lehet Krisztit is visszük,igaz még nem mondott ez ügyben semmit.De természetesen összefuthatunk :wink: Legalább megnyomkodom egy kicsit Lilcsit 8) Ja,és én is ágyneműt akarok venni,de nem huzatot,hanem rendes párnát és paplant,mert már "laposan" nem szeret feküdni a kisasszony.
Akkor nálad egy anyalka volt a kis Vivi :) Szép kis babóca :)

Linda,hát mondhatjuk,hogy átaludta.Megtarthatná ezt a jó szokását :) Rékának úgy látom nincs gondja az alvással :) Szép teljesítmény 11-fél11ig aludni :wink: Nekünk egyébként elég későn állt be a napirend :? Olyan 9hós kora óta mondhatom,hogy rendes napirend van,de még most is szokott borulni.És amikor még indurka volt,akkor is próbáltam alakítani,de Luca nem szeretett aludni,így csak az esti fürdés volt a fix :? Abból viszont nem engedett :lol:

Kép
Kép
tundi24

Erika,ment pü.

Kép
Kép
tundi24

DÁVIDNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Dávidnak nagyon sok boldog ELSŐ szülinapot kívánunk!!!
Kép

Erika,megkaptad a privimet???

Nóri,du akkor hívlak :wink:

Meli,te miért nem írsz???

Kihalunk,elfogyunk :? :cry:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, igen, este fogok is válaszolni! :wink:
jaimee1

Sziasztok! Köszönjük szépen a köszöntést! :)
szilbee

Dávid Sok Boldog Első Szülinapot Kívánunk Neked!!!
Kép

Popiapu!
Neked is Sok Boldog "18".Szülinapot Kívánunk! :D
Kép

Kép

Kép
katlina

Erika,várom a választ :) És tényleg Popiapunak is Boldog Szülinapot! :)

Kép

Sütöttél apának valami finomat?Mi szépet kapott?

Kép
Kép
tundi24

Dávidnak sok boldogságot kívánunk! Isten éltesse sokáig!
Kép

PopiApunak boldog szülinapot!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Dávidnak Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánok!!! Kép

Popiapunak is Boldog Szülinapot ! Kép

További szép napot!

Kép
Kép
Kép
lucuska

DÁVID

NAGYON SOK BOLDOG 1.SZÜLINAPOT

Kép

]POPI APUKÁJA.TÉGED IS ISTEN ÉLTESSEN!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Dávidnak nagyon sok boldog ELSŐ születésnapot kívánunk!
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Dávid! nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

PopiApu! Neked is sok boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt! :)

Milánnak boldog 5ik.szülinapot kívánunk!
Kép

Kinek,hogy telt a hétvége?? Szülinaposok képet kérünk :wink: és beszámolót! :)

Volt valaki expon? Mi bementünk,de üres kézzel távoztunk,vagyis egy kutyusos lufit begyűjtöttünk. :) Szerintem elég drágák voltak a rucik :?

Nóri,te tudom mit gyűjtöttél be :wink:

Kriszti,ti átmentetek?mert nem üzentél,hogy akkor jössz-e :shock: Holnap pocaklakó kuksizás lesz :wink: Majd megyek értetek :)

Kis és nagy betegek hogy vannak? Luca már alakul,de zenebölcsibe még nem megyünk ma.

Tessék mindenkinek írni! :) :)

Meli,majd írd meg,hogy viselte Roli a szurit!Miért nem írsz egyébként? :shock:

Évi,neked jobb kedved van már?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2008.11.17 07:49-kor.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Mégegyszer köszönjük a köszöntéseket! :)

Más!

Szolkatáékról van szó...
Ma magzatvíz vizsgálat után a doki úgy döntött burkot repeszt. Aki esetleg kíváncsi a hírekre, a hetényis topikba nyomon lehet majd követni az eseményeket. Sajna két helyre nem lesz lehetőségem írni...

Pussz!
szilbee

Szilbee,köszike az infót! Megy a drukk Katának!!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hm, a kedvem még mindig inkább rossz, mint semilyen.... :? Családi problémák vannak, a férjem saját elhatározásából úgy döntött, hogy ő ebben az évben már munkanélküli lesz :? Aztán meg nem értette, hogy miért nem bólogatok hozzá, hogy persze, de okos döntés volt :? Meg úgy egyébként is... egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben.

Milán, isten éltessen 5. szülinapod alkalmából!!!

Nóri, mit szereztél be?

Nekem is mennem kellene egy-két dolgot venni az ausztriai úttal kapcsolatban, de egyszerűen nem jutok el odáig. Pedig már nagyon szorít az idő. Péntek hajnalban indulunk.
Van is kedvem hozzá, de inkább nincs. Azért remélem egy kicsit kimozdít erről a holtpontról.

Tündi, nálatok mikor is érkezik apa? Gondolom már nagyon várjátok...

Többiek? Meséljetek!

Évi és
Kép
csongianya

Milán!
Boldog Szülinapot!

Kép

Mi megvagyunk elvagyunk,jól vagyunk.Röviden tömören ennyi
Készülünk a karácsonyra,próbálunk ookoskodni mit is vegyünk kinek
Na felkellt a nagyfiam...

Kép

Kép