Letti! Jobbulást neked! Ez a felébredős dolog pár hete megy Marcinál. Nálam tök változó az alvás, van amikor annek ellenére, hogy kelek hozzá, ki tudom aludni magam, de van hogy nem... Pl ma totál szét vagyok esve, fáj a fejem egész nap
Tündi! Köszi az infókat a tortáról, akkor oda fogok menni. Csak nehogy kifussak az időből, már csak néhány hét...
+ karácsony... Eddig 0 ajándékot vettem meg.
Pedig az ötletek már nagyjából megvannak. Csak neki kéne állni.
Sikerült nekünk is jó kis bakancsot venni Marcinak, a Deichmannban. Sajnos fotót egyelőre nem tudok mellékelni róla, de majd bepótolom, ha nem felejtem el
Ma reggel abban vittem Marcit bölcsibe, és mondogatta, hogy "tetszik nekem ez a cipő" Olyan kis aranyos, hogy értékelni tudja az új ruhákat.
Vettünk neki egy hálózsákot és egy kötött sapit is.
Utána jól elintézem magam a McDonalds-ban, amilyen sok eszem van. Jéghideg shake-t ittam, már estére meg is fájdult a torkom... Úgy kell annak aki ilyen mohó
Remélem, Luca már jobban van. Én is megijedtem volna a helyedben. Tanácsot adni nem tudok, mert Marci szerencsére még sosem hányt (kop-kop) (csak rengeteget bukott pici korában)
Kriszti! Üdv közöttünk, írjál még magadról!
Móni! Persze, így érthető hogy miért nem akarod még Milánt oviba küldeni. Én is úgy sajnálom a bölcsiben azokat a gyerekeket, akik reggelenként ott sírnak az anyukájuk után. Nekem is megszakadna a szívem. Szerencsére Marcinál nem volt ilyen gond. Neki nagyon jó, hogy lehet gyerektársaságban is.
De végülis, jövő ősszel Milán is 3,5 éves lesz, hátha addig változik a helyzet.
Marci nekem is a 17. héten mozdult meg, hullámzott egyet
Nóri! Nagyon szép ez a kis csizma. Amúgy a fazonja hasonló Marciénak is, csak nem ennyire szőrmés, és persze fiús színe van
Aranyos, amit Hajniékról írtál
Tényleg Hajni, tessék jönni és írni, hogy mi van veletek!!