Sziasztok!
Bocs, hogy kicsit eltűntem, de csibém mellett egyre kevésbé van 2 perc szabadidőm is, örülök, ha reggelizni hagy! Alvásidejében meg lázas készülődés van párom szülinapjára meg karácsonyra.
Mimi! Jáki templom az egyik kedvencem!
Késmánia!
Mi is gyűjtünk. Nyaralás előtt vettünk bőrönd szettet. Nagyon frankó!
Ibernuska! Szerintem párom nem bírta volna… De sajna császár miatt nem is kellett hősnek lennie.
Én 15 plusznál tartottam a 8. hóban, annak ellenére, hogy a 21. héttől sómentes diétát ajánlott a doki és heti két gyümölcsnapot. Az utolsó hóban nem híztam semmit. Persze azért oda is figyeltem. Ja, és faltam a petrezselymet, mint vízhajtó. Mondjuk ezt is módjával. Mondjuk ne egyél meg napi két csokorral!
Én minden este és minden reggel mértem magam. Esténként két kilóval nehezebb voltam… Vizesedés volt nálam is a hunyó.
Szopi tényleg jó fogyókúra, meg a nagy séták. Én 18 kilóval vagyok a terhességi indulósúlyom alatt. Jó, az elején besegített a pajzsmirigyprobléma is talán, bár decembertől már be volt állítva, és azóta ment le 16.
Nektarin! Sajna folyamatosan pocsékul vagyunk. Most megint lehúzódott a tüdejére.
Szemfoghoz gratula!
Mi csak küzdünk, de nem akar egy sem kijönni.
Zsand! Dorina feláll a lovon? Nem semmi ügyes csajszi!
Az hogy egyenlőre csak szemlélődik, nem baj szerintem, most került közösségbe, előbb gyűjti az infokat, aztán majd ő is belemelegszik a játékba!
Libás recepttel szemezek már egy hónapja, de még nem vettem rá magam. Te csináltál?
Mi hétvégén meg is vettük a szaloncukrot!
Asztalosunk van, ha még aktuális, bár annyi a bibi, hogy újpalotán van a műhely, de oda csak egyszer kell kimenni színt választani. Egyébként kijönnek, mindent korrekten lecentiznek, küldenek terveket, és ki lehet választani, mit szeretne az ember. Nekünk is ki kellene menni színt választani az előszobához, de mivel folyamatosan betegek vagyunk, nem tudjuk összehozni, pedig karira szerettem volna a bútort.
Gratula Dorinának az ovihoz!
Mimi, Sylph! Nekem kórházban mondták, hogy egy évig tabu a fütykös. 10 hósan kérdeztem rá mostani védőnénitől, aki azért furcsállta, hogy még hozzá sem nyúltam eddig. Megmutatta, azóta csináljuk, és haladunk, de nagyon lassan.
A gyerek evőeszközökre gyűjtöttem először, aztán a városban találtam feleáron, így azt vettük meg, rögtön a kistesónak is egyet!
Az elásott konyhacuccokról jut eszembe, hogy még nekünk is kell lennie valahol egy dobozzal, még 2 évvel ezelőttről, amikor Prágából költöztünk haza, de azóta sem találom, pedig jó kis staropramenes poharak voltak benne.
Sylph! A karácsonyi dilit én is utálom, ezért próbálom mellőzni, amennyire lehet. Szombaton bemegyek terveim szerint pestre csavarogni. Apósom meg is kérdezte, hogy már karácsonyozok? Csak azt felejti el, hogy gyerkőc mellett nagyon be van osztva az ember ideje, hétvégén meg állandóan családozás van.
Jobbulást Lilinek! Bálinttal visszamentetek már a dokihoz? Használ a kence?
Gabi! Üdv köztünk!
De kis picurkád van!
A terhességi cukros diétát nem tudom, hogy viselném. Attól nagyon paráztam. Én 20%-os hízást olvastam egy helyen. Mondtam is, hogy milyen jó, hogy túlsúllyal indultam, mert 60 kilósan az 12 kilot jelent, 80 kilósan 16-ot is megengedhet az ember!
120 nm-ben már jót lehet bújócskázni!
Konyhabútor a leghúzósabb szerintem. Mondjuk nálunk sincs sok bútor még, mi tavaly decemberben költöztünk és apránként gyarapszunk csak. Remélem jövőre lesz valami cucc a nappaliban is, mert most táncterem, ha Gézu nem pakol szét nagyon!
Viki! Sajna oviügyben még tapasztalatlan vagyok.
Pontgyűjtés szerintem klassz, de persze meg kell nézni, hogy mi is az, amibe belefeccölsz. Szóval szerintem ha körültekintő az ember, akkor nem lehet mindennel elbódítani. Mondom ezt úgy, hogy 1 éve folyamatosan veszem a kuponos pelusokat (is) a dm-ben, és most néztem, hogy inkább mindent a hó eleji bevásárlásnál érdemes, mert a 15% sokkal többet jelent, mint a 400 ft!
Na jó hosszú lettem!
Dolli