Sziasztok!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat mindenkinek! Nagyon nehéz ebben a dologban (is) megtalálni a középutat. Mert ha ráhagyom akkor esetleg számíthatok rá, hogy hetente előfordul. Ha pedig megbüntetem, akkor félek, hogy inkább nem mondja el (bár azért biztos észrevenném, de ha épp a barátjánál alszik....?).
Egyébként azt próbáltam elmagyarázni neki, hogy azért egy hétköznap délután 2-kor italozni nem egészen normális dolog. Azt mondja, Ő sem tudja hogy jutott eszükbe, egyszerűen így alakult. De annyira rosszul volt, hogy "soha többet". Persze tudom, hogy ilyen nincs, de azt nem bánom, hogy most így érzi. (tényleg nagyon rosszul volt szegény, de állítólag 4 kortyot ivott)
Remélem ebben nem hazudik többet....
Más:
Icus! Annyira szépek a gyerekek
! Levi is milyen nagy már
. A keresztelő ruha szuper lett!
Melcsi! Nagyon jó megint olvasni téged
! Emese és Luku hogy összenőttek! A taliga nagyon praktikus, és úgy látom szerelőben sincs hiány
. Máté hány éves most? (csak azért, hogy mikor lesz már vége az őrületnek
)
Úgy irigyellek a sok energiádért, én már nem mernék vállalni még egy babát, mert félek akkor a zárt osztályon kötnék ki....
.
Fanny! Én már nem is tudom, hogy Alexra hogy lehet hatni. Mert igazság szerint mindíg bűnbánóan bólogat, de semmit nem tesz, hogy változtasson a dolgokon.....
Regi! És ha Ádi elfogadná mondjuk a cigi kipróbálásának a lehetőségét, és azt mondaná, hogy ez jó, és Ő cigizni fog?
De jó, hogy már minden megvan a babának! Nekünk is tetszett a Réka név is, csak a vezetéknevünkhöz nagyon nem passzolt. Én is láttam azt a reklámot, de annyira sokat nem adták, remélem később nem lesz ezzel problémánk.
Szerintem se kockáztass, nem éri meg. Ha tervezett császár, akkor ébren lehet lenni nem?
Húú, milyen szép nagy poci:)!
Nika! Akkor ti is nagy izgalmak előtt álltok! Arra gondoltam, hogy most nem lenne lehetőségetek meghívni Apukádat vagy két hétre? mert az jó próba lenne az együttélésre. Nem tudom, ha régen nem éltek együtt azért sok problémát is rejthet az összeköltözés.
Móni! Gratulálok Jankának az első szülinapjához!! Nagyon jó a sátor, kár hogy nálunk már semmi nem fér.
Engem is érdekelne a költözés!
Emese nagyon nagy dumás már, és folyton kérdez.
Egyik este tócsnit sütöttem,és kérdezi: mit csinálsz?, mondom tócsnit sütök. De minek hívod tócsninak???
Rendszeresen bejár most már a nagyok szobájába, minden lében kanál.
A boltban megfog egy nagy csomag gumicukrot, mondom nem, azt most nem veszünk. "Csak a nagyoknak kell"
Most ennyire futotta az időmből, ilyenkor amikor alszik tanulnom is kell egy kicsit.
Szép napot mindenkinek!