Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon köszi a sok dicséretet a fiuk nevében is.Kép

Krisszi!
Nagyon köszi, a varrat szedésen túl vagyunk kis hősként viselte a végén kezdtett el egy kicsit hüppögni, még a doktor bácsi is megdicsérte.
Nagyon sokat kakilunk, de ehhez képest nem olyan vészes a feneke csak egy kicsit piros. Pedig azt mondták a doktor bácsik, hogy Geri lesz a piros seggű pávián. Kép). Azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz. Volt egy kis társunk akit ugyan így műtöttek és nekik teljesen eleven sebes lett a feneke. Remélem nem kiabáltam el, hogy a miénk szép. Kopp, kopp...
Szerintem valószinű, hogy a picurkáitok ezt az időt érzik meg. Nem? Azért nyűgösebbek.

Nadine!
Nagyon ügyesek vagytok, bár azt ajánlom kösd fel a gatyádat, mert nálunk is így volt Mátéval. Hát mit mondjak... Addig volt minden nagyon egyszerű amíg el nem indult(10 hó) utána nem volt egy nyugodt percem se.Kép
Gerike a drága sokkal megfontoltabb és félősebb. Annyit szoktunk rajta nevetni(rosszak vagyunkKép),mert olyan kis fosos mindentől fél. Máté már ennyi idősen már teljesen önállóan felállt minden megkapaszkodás nélkül. Innen látszik, hogy két gyerek sem egyforma. Kép
Szerintem Zsani nagyon eleven kis csajszi lesz. Kép

Ildikó!
Mielőbbi gyógyulást Nektek, remélem hamar átvészelitek. Vigyázz nehogy te is elkapd!

Mindenkinek a legjobbakat!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Krisztaa örülök, hogy minden okKép, és Geri milyen ügyesen viselte megint, csuda ügyes. Nem fél még/már az orvosoktól?
Sikerült mászkálnotok Pesten?

Nadine,
nálam is szalad az egész lakás, vendégek voltak és iszonyú kupi van. Eröt gyüjtök a romeltakaritáshoz. És szakdogát is kéne írnom. Jövö héten megyek konzultálni.

Dorka kapott ma egy párásítót a nagyapjától, pedig nem is említettük neki, hogy keresünkKép
Bekapcsoltuk egy fél órára és érezhetöen lehütötte a szobát. Kaptunk még számos habtapit, de olyan büdös, hogy az erkélyen szellözik. Egész nap azt figyeltem, hogy mikor fújja el az orkán a lapokat.

Manóka, Ildikó hogy vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
A habtapi nálunk is szellőzött vagy 2 hétig mire azt mondtam hogy OK. CSak nálunk az erkély üvegezett, szúnyogháló van rajta kívül, így rányitottam az ablakot, és nem vtte el. De azért volt összeborogatás. Nekem is a szakdogámat kéne írnom, de majd...... Most van fontosabb is :o

Kriszta
Ügyesek voltatok!!! Annak meg kifejezetten örülök, hogy nem csúnya feneke sem. Én is attól félek, hogy mi lesz itt ha Zsani elindul? Ma vettünk neki a Corából egy Bébitaxit, és tud vele a parkettán menni, sőt leszállni is le tud róla, úgy hogy meg se üti magát. A felülés még nem megy, de rutinosan áll fel mellette. Egyébként nem akartunk venni, csak bementünk ki volt rakva, Zsanit rátettem, és kapaszkodot bele, meg nyomta a dudát. Így megvettük, mikor itthon kibontottuk úgy örült neki.

Csináltunk megint Zsankáról képeket, 2-őt felteszek ide. Kérek véleményt!!!

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Na jó itt már fáradt, de rövid a haja ami a lényeg.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányok˘!

végre, péntek du óta nem ment a gép, át kellett állítani vmit. foggalmam sincs, hogy mit, de büszke vagyok magamra, hogy meg tudtam egyedül csinálni.

Krisszie,
végül pénteken nem mentünk le, mert nyűgösködtünk, helyette kimostam a függönyöket, és egyéb takarítási szörnyűségeket végeztem. de már semmi sem látszik belőle. azért nem tudtam megüzenni, mert elromlott ez a fránya gép... bocsi, ha vártál rám. de jövő héten mindenkép összehozzuk.

Ildikó,
vigyázzatok magatokra, és rengeteg tea, hogy ki ne száradjatok!!!!cukrosan, és jó sok citrommal.

közben rájöttem, hogy a hasfájás oka az általam elfogyasztott nagyobb mennyiségű savanyú káposzta lehetett. de a szerekből mindenkép szerzek be, ha máskor is előfordulna ilyen baleset.
Ja, és a párásító szerintem nagyon jó a gyereknek, de a férjem közölte ma éjszaka, hogy neki eldugítja az orrát!!!
Sajnos, azt a tipikus férfi témeszmét, hogy egyedül csak ő van a világon még nem sikerült teljesen legyőznie.

Nadine,
a homeos bogyókat én a terhesség alatt a Böszörményi úti patikából szereztem be, ott megrendelésre lehet, de az Ispotály az jobb, ott tudnak esetlegesen segíteni?
Nekem Zsani mindkét képen tetszik, szerintem nagyon édi leányka. A felálláshoz gratulálok neki!

Kriszta,
krémezz, és akkor Gergő feneke szép marad!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Végre megint it hálistenek csak egy kis gyomor rontás de már semmi baja ugyan olyan eleven mint voltKép
tegnap egész nap a levegön voltunk olyan jó idő volt csak egy kicsit fújt a szél de azért jó voltKép

Lányok mit tudtok a nagydomb melleti játszótéről mikor lehet bemeni oda ?

KrisztaKép
Minél hamarabi gyógyulást és örülök hogy már túlvagytok a nehezzénKép

NadineKép
Nagyon édi a kicsilány a feláláshoz gratula és azok a gyönyőrű szemek csodásakKép

Mindenkinek további szép hétvégét sziasztok Ildikó

Képés még egy kis vidámságKép
ildikó_4

Sziasztok!

Nadine,
csuda klassz csaj a Zsani és azok a hatalmas szemek...Kép
Te vágtad le a haját? Hogy viselte?

Ildikó,
örülök, hogy jobban vagytok és mégsem influenzaKép
Kíváncsi vagyok én is arra a játszira, de Dorka még kicsi hozzá.

Manóka,
a párásítóra nekünk is mondták, hogy akkor menjen, amikor nincs bent Dorka, mert felkavarja a port a szobában mielött beszívná, és ellenkezö hatást ér el.
Én sem tudtam egy darabig jönni, mert a ZoneAlarm, néha leblokkol. Szintén valami beállítási dolog lesz.
Sétát meg majd egyeztetünkKép

Krisz

Krisz
krisszie

Lányok Kép
Szép jó éjszakát nektek és a családnak majd holnap találkozunk sziasztok.Kép

IldikóKép
ildikó_4

Kriszi
MEglepően jól bírta a nyírást. Van egy új gépem, Philips akkus hajnyíró, azzal kb 3-4 perc lehetett. Na nem lett a legtökéletesebb, de majd holnap még igazítok rajta, mikor ketten vagyunk.

Köszi a gratulákat az új frizurához, a család elszörnyedt, hogy kisfiú lett a lányból. De mondtam nekik, hogy nem operláltattuk át, csak a haja lett rövidebb. És nkább most nyírtam meg, hogy egyenlőbb legyen, mint hogy majd 1 éves kora után kezdjem. Mert így már ismeri miről van szó, apukáját előtte nyírtam meg, látta és érezte hogy nem fáj. A gépet a kezébe adtam, és nagyon tetszett neki hogy rezeg. De szerintem még megfogom majd kurtítan nyárra a drágát. csak a családom még nem tud róla Kép Na megyek fürcsitájm van.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Sajnos mi nem vagyunk a legjobban ugyanis Máténak tegnap du-án elkezdett fájni a füle(már sokszor szurták neki). Bevittük a klinikára, teljesen felidegesítettek, uyanis közölték velünk, hogy most már nem lehet beutaló nélkül bemenni a dokihoz. Így át kellett menni a gyerekklinikára beutalót kérni. a sok influenzás gyerek közzé mert valószínű nem tudom eldönteni hogy tényleg a füll-orr-gégészhez kell-e mennüink mivel a füle fáj. Ugyhogy fél hatkor indultunk és fél kilenchor érkeztünk meg. Nagyon fel voltam háborodva, de nemcsak én hanem a doktornő is feleslegesnek tartotta.
Szóval így vagyunk, remélem a másik füle nem fog elkezdeni fájni és Geri sem lesz beteg. Ja és sajnos megint felszúrták a fülét.annyira sajnáltam, hogy el se tudom mondani.

Nadine!
Miis mindig vágtuk Máténak is és Gergőnek is vágni fogjuk. Nlunk érezhető volt, hogy sokkal erösebb lett a haja mint volt.Pedig azt mondják az okosak, hogy ez nem így van. Nálunk bevállt.Kép
Máté nagyon rosszul viselte a hajvágásokat mindig annyira félt pedig kicsi kora óta vágtuk neki. mindig úgy sajnáltam szegényt, mikor már nagyobb lett csak akkor értette meg,m hogy ez egyáltalán nem fáj. Gerinek is vágtuk már Ő is pityergett de nem volt vészes. Most legutóbb meg csak ollóval igazítottam meg a haját de nagyon ari feje lett.Kép
Lehet csak azért sírtak mert férfiak lesznek Ők is . A férfiak pedig csak ilyenek. Kép)

Ildikó!
Örülök, hogy nem volt komolyabb bajotok.

Manóka!
Gratula a takarításhoz. Én mindig azért morgok mert annyira bánt, hogy amit csinálok egész nap annak soha semmi látszatja. Borzasztó hálátlan dolog.
vigyázz a szeles dolgokra, ezek szerint érzékeny rá a picurod.

Krisszie!
Gratula a párásítóhoz! Használjátok sokat!
Szakdolgozatot ne is emlegessed!Kép) Nekem is kéne!!!Kép

Pusz
Krisztaa
krisztaa

Krisztina,
átérzem, ezek a hülye dolgok engem is nagyon fel szoktak idegesíteni. Az a sok felszúrás, nem árt? nekem kicsi koromban anyukám sópárnát csinált, mostanság meg kövirózsát cseppentettem, és bevált. Vagy Nadine, nem tud vmi homeos bogyókát?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányok!

Hova tünt mindenki? Lankad a topicéletKép
Remélem nem vagytok betegek!

Képzeljétek Dorka ki tudja venni a cumit a szájából KÉZZELKép, eddig csak köpködteKép, persze kézzel is eldobja. Megmutattam neki a habtapit, nem volt még túl lelkes töle.

Nadine,
jó ötlet a hajnyíró, mi a max hosszúság amit be lehet állítani, talán jó lenne a férjemnek is.
A család kis aranyos csuris csajt akar?

Tegnap filmnapot tartottunk megnéztük dvd-na T3-at (felejthetö) és a Shrek-et (ZSENIÁLIS), Dorka felváltva az apja hasán és nálam cicin élvezte végig a filmeket.
Na megyek mert úgy hallom csuklás vanKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
Mire elküldem megjelentek a hsz-ok. Vissza amit a topicéletröl írtamKép

Krisztaa,
nem akarlak elkeseríteni, de az öcsém nagyon megjárta a sok felszúrással - amikor kicsi volt mindenre ez volt a megoldás - romlott a hallása, kiszakadt a dobhártyája és müteni kellett végül a fülétKép

Mire bementem Dorkához elmúlt a csuklás és alszik mint a bunda.

Manóka,
a ti párásítótok is nagyon lehüti a szobát?
Azt hallottam, hogy az elsö három hónapban még a déligyümölcsöket is kerülni kell a szoptatás alatt. Annyira allergizálhat?
Én csak annyit tartok be, hogy nem eszek K betüsöket, meg visszafogtam magam kávéilag, és csak sütve eszek fokhagymát, pedig azt imádom.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, gondolom fontos információk cserélnek gazdát!
Nekem egy nyolc hónapos lányom van, Anna. (Pontosan 4-én volt nyolc hónapos)

Nadine
Szerintem nagyon jó így Zsani haja, nekem tetszik. Lehet, hogy megyünk hozzád nyírásra.

Majd rakok fel kicsi lányomról friss képet.
Egyenlőre ennyi.
Sziasztok.
Era.
Era75

Sziasztok!

Most jöttünk haza a sétából, Krisszie, reggel azért nem mertelek invitálni, mert az apukámmal találkáztunk. De nagyon sok kocsis anyukával találkoztam, egy @ kell pingálni a kocsira, így felismerhetjük egymást.

A mi párásítónk nem olyan hiper szuper, kb 20 éves, még anyukám vette nekünk. nem hűti le a szobát.
A déligyümiket sajnos én is most olvastam. Sóskát szeretnék már egy ideje, de nincs egyik boltban sem a környéken.
A fokhagymát, azt én is imádom, tegnapelőtt a brassóiba tettem is egy egész fejet....

Én egy hónapja szeretnék megnézni egy feliratos filmet, de még azóta sem sikerült. Sőt, mióta hazajöttünk a kórházból, csak a való világ marad nekem alapzajnak.

Na, megyek, van itt egy vasalnivaló hegy, ill. még ma nem is ettem semmit.

manóka

manóka
manóka

HelloKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megörjit ez a babanet, folyton eltünnek a hsz-ok. Nektek nem?

Era légy üdvözölve nálunkKép Írjál magatokról.

Manóka,
Mi is most jöttünk fel, majd elfújt a szélKép
Tényleg kellene már egy tali, hiszen simán elsétálhattunk egymás mellett.
Brassói jó ötlet, imádomKép

Nekiállok adóbevallani, amíg alszik Dorka.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok debreceni babások!
Segítsetek!
Érdemes -e átvinni(Nyíregyházáról)a nagyfiúnkkal élményfürdőzni a kicsit is?A kicsi Balu 11 hónapos. Van-e ilyesfajta tapasztalatotok?
köszi:Rozi ,Balu
táti

Sziasztok!

Mérges vagyok, mindenkinek írtam erre mikor kész lettem akkor minden elszállt.Kezdhetem előrről.
Fülfájásról: Sajnos nállunk nem olyan egyszerű, Máténak még akármikor fájt mindig szúrás lett a vége, pedig mindig minden bevett szokást kipróbáltunk de nem sok sikerrel, nálunk semmi nem használt. A legelső alkalommal a szoboszlói doki nem szúrta fel, hát szegény gyerek egész éjszaka vergődött(iszonyú volt, hogy nem tudtam neki segíteni), majd hajnalban nagy nehezen kitikadt és reggelre magától kifakadt a füle. Vissza vittem a dokihoz majd adott egy cseppet és azt mondta, hogy reméli, hogy be fog forrni, mert elég rossz helyen szakadt neki át. Majd egy pár nap múlva szegénykém olyan süket lett, ha a háta mögött álltam és szóltam neki nem hallotta. Bevittük Debrecenbe és ott is kaptunk cseppet és szerencsére szépen befort neki és visszatért a hallása. Ekkor világosított fel a debbereceni doki, hogy az a legrosszabb ha magától fakad ki a fül mert akkor rossz helyen repedhet és esetleg halláskárosodást is okozhat.
Azt is mondta, ha sokszor szúrni kell neki akkor ki kell venni az orr manduláját(mert nálunk ez volt a ludas). szerencsére egyre ritkábban volt rá példa, az idén most volt az első alkalom, ahhoz képest, hogy tavaly és előtte elég sokszor, sajnos.Most meg már jön a jó iidő ez is jó, mert csak télen szokott ilyen problémánk lenni.

Tudtok valami jó helyet Debrecenbe ahol lehet elmenni aerobikozni, ahol esti órákban kb. 20 óra vagy későbbi időpontban van torna? Én csak ilyenkor tudok kiszabadulni itthonról ezért lenne lényeges ez az időpont.

Era!
Örülünk neked, gyere nyugodtan sűrűbben hozzánk.
Írjál magatokról!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Táti,
szerintem simán érdemes, nagyon klassz az élményfürdö. Mi Dorkával még nem voltunk, de sokan vannak kint picurokkal.

Krisztaa,
én is most gondolkozok valami mozgáson, sok helyen lehet, bár 8 után az elég késö. A malomparkban szerintem nyitva vannak sokáig, a corpus fitness is lehet. Leginkább a konditermek vannak 8 után is. Utánanézek, ha gondolod.
Csak az aerobik érdekel?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!!!!

Krisztaa
Homeopátiás szerek fülfájásra:
A fülfájás és a gyulladás csökkentésére:
OSCILLOCOCCINUM: 3 napig 2*1 tubus
ACONITUM 9-15 CH: 2 óránként 5 golyócska, lehülést követő megfázásnál, főleg éjfél körül fellépő fülfájádalomra. Magas láz kialakulásánál.
CAPISCUM ANNUUM 5 CH: óránként 5 golyócska, az Aconittal váltakozva a fül és a fül mögötti csomós terület fájdalmára.
BELLADONNA 9 CH: napi 4-6*5 golyócska, lüktető fájdalmak, magas láz, verejtékezés
CHAMOMILLA 15 CH: napi 3*5 golyócska, az otitis oldali arc piros és meeg, a másik fehér, a fájdalmakat rosszul tolerálóknál. Fognövekedéskor fellépő fülfájásra is jó.
FERRUM PHOSPHORICUM 9 CH: napi 2*5 golyócska, középfülgyulladás, nem túl magas lz, a beteg sápadt, levert.

MUCOSUS OTITIS HALLÁSCSÖKKENNÉSSEL
KALIUM MURIATICUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, hurutos fülkürtel, orr eldugulásával
ARSENICUM IODATUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, a hurutus fülkürt kezelésére, a Kalium muriaticummal kombinálva.
MERCURIUS DUCIS 9 CH: napi 1*5 golyócska
KALIUM BICHROMICUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, nyúlós fülfolyás, nyálkás-gyennyes orrfolyással.

GENNYES FÜLFOLYÁS
HEPAR SULFUR CALCAREA 15-30 CH: napi 1-2*5 golyócska, a gennyes folyamat gyógyításra.
ARSENICUM ALBUM 9 CH: napi 2*5 golyócska, rossz szagú gennyes váladék, nyugtalansággal, szomjúsággal, éjszakai rosszabbodással
MERCURUS SOLUBILIS 9 CH: napi 2*5 golyócska, rossz szagú, zöldessárga, bő váladékozás, fokozott nyálzás, hidegrázás, verejtékezés.
KALIUM BICHROMICUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, nyúlós fülfolyás, nyálkás gennyes orrfolyás.

Aerobik este 8 után?? Az tudom, hogy a Malomparkban az új épület 2 emeletén van torna, de ott csak TAE-BO van este 8-tól. 7-től fél8-tól van Step Dance, Fittball , Step zsírégetés, alakformáló torna. Mi érdekelne? Mert most itt van előttem egy órarend.

Era!
Sziasztok, végre itt vagytok ti is! Utólagos engedelmeddel felrakok egy közös képet Annáról Zsankával. Igaz itt még csak 5 hónaposak a rosszcsontok.

Kép

Ha akarod átmegyek majd a nyírógéppel, és megnyírom. Jobb ha a megszokott könyezetben van. De csak ha akarod! (azóta mindenki kisfiúzza). Holnap majd csörrencs meg ha indultok sétálni, ha mi megyünk hamarabb hívlak!

A többieknek: Mi már Erával ismerjük még pocis korunkról egymást, sőt mindketten túlhordtuk, így megvárva egymást. Én 3-án, Era 4-én szült Kép

Krisz
Te már megkaptad a TB-től a papírt a TGYS-ről? Én is bevallanék, de nincs hozzá papírom. Kép A páromét meg akarom ma csinálni, minél előbb be kéne adni, mert Sulineteztünk, és inkább nekem kamatozzon, mint nekik.

Táti
Fogalmam sincs, még mi se voltunk, de szeretnék egyszer eljutni.

Manóka
Irgum-burgum! Nem ettél semmit délutánig??? És a Tejcsi??? Az első 6 hónapban mindenképp egyél reggel délben és este legalább!!! Én nagy nem reggeliző vagyok, ha nem ettem reggel estére sokkal kevesebb tejcsim volt. Most is próbálok enni valamit, igaz ha pár falat is a lány mellett, vagy a lány reggelijének a maradéka. De eszem.

Na és rakok fel egy képet a babakocsinkról, ilyen nincs a környéken. És az én télikabátom egy sárga, szürke kockás Budmil, általában szürke sapka van rajtam és kék farmer.

Kép

Na megyek, mert regényt írtam.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine
Milyen volt a mai sétátok? Mi lementünk a hugommal, de Anna úgy gondolta, hogy nem alszik. Így negyed 2-től már nem aludt. Persze este fél 7-kor már bealudt. Reggel majd kuruttyol nekem.
Olyan jók azok a képek a csajainkról!

Magunkról egy kicsit.
Hát igen.Nadinnal a lányaink úgy gondolták,hogy a legnagyobb melegben minden nap mászkáljunk a klinikára.....na de megérte.
Kicsi lányom azóta jól megnőtt. Felül, feláll, kúszik, mászik. Már ő is próbálgatja elengedni a kezét, amikor áll, de ez kb. 2 másodpercig tart. Mindent megnyal, pakol állandóan.
A hozzátáplálással voltak gondok, de így a nyolcadik hónapot betöltve már nem olyan vészes.
Hű, de nem írok ennyit, mert idő előtt ránk untok!

A betegeknek gyógyulást kívánunk!

Mindenkinek szép álmokat!

Sziasztok!
Era.
Era75

Nadine,
Nekem a munkahelyemröl jön a papír, ma kaptam meg.
Kerestem képet magamról és a kocsiról de nem találtam. Nekem agy PP Veneziám van sötétkék-kockás.
A kajával én is hadilábon állok, direkt figyelmeztetem magam, hogy egyek mert kell Dorkának. Simán elvagyok egy túrórudival du-ig.
Fényképezö
Nektek hány Mpixeles a gépetek, és milyen memóriakártya kell bele?
Ja és a csajok NAGYON aranyosakKép

Krisz

Krisz
krisszie

Újra itt.
Egy két kép.
Kép
KépKépKép
Mára ennyi belőlünk.

Era
Kép
era75

Ezt nem így akartam.

Era
Kép
era75

Szia Era!
Jesszus, alig ismertem meg Annát! Most gondolkoztam, hogy 1 hónapja nem láttam overál nélkül, mert nem egyszerre voltunk méreckedni. Józsi és az anyósom első körben meg se ismerte. Pedig voltatok fent nálunk. Látszik rajta a HÍZÁS! Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Gyerekek!

Ezt nem hiszem el megint kivágott a gép pedig mindenkinek írtam egy regényt. Pont küldeni akartam amikor kivágott.
Már nincs türelmem újra kezdeni az egészet ezért majd holnap írok megint.

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Erika, légy üdvözölve Annácskánal együtt. Tetszik a lány, aranyos.

Krisszie,
a PP Veneziával akkor téged láthattalak ma a posta előtt, miközben én onnan jöttem kifelé?
Véletlenül, nem az Arany Jánosba jártál?

Nadine,
én téged megismerlek, bár sapkában nem mondom 100%.

Krisztina,
próbáld meg a homeos bogyókat, hátha...

Tegnap jött meg a Westwltől a számla, + a Találkozások magazin, abban is van most egy 5 oldalas homeos melléklet. Még nem olvastam, de megnézegetem.
Holnap megyünk a hat hetes kontrollra ( vagyis csak a gyerek, nekem most még nincs kedvem). Kiváncsi leszek, mekkora most a fiú. Ti a 2 hónapos agyhártyás oltást gond nélkül beadattátok, ill. viselte a baba?

táti,
még én sem voltam az élményben, de kintről úgy láttam, hogy aranyos kis gyerekrész van. Legalább nyáron már lesz indok, hogy miért menjünk.

És végül, ilyen az én kis vizilabdásom fürdés után.
Kép

manóka

manóka
manóka

SZiasztok!

Manóka
Hatalmas ez a fiú!!!! Nagyon nagy! A féred ilyen magas?

Ma menn akartam kicsit csavarogni délután erre mit látok reggel? szakad a hó. Zsani nem biztos, hogy élvezné, ha vízszintesen esne a kocsiba a hó. ÍGy maradok.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Anna végre elaludt.
Hát a nagy havazás miatt elhalasztottuk a vérvételt. Pedig már lelkileg ráhangolódtam...
Szívem szerint teljesen elhalasztanám..

Nadine
ennyire megváltozott Anna?
Szerintem a sétánkból nem lesz semmi. Ez a hét nem a nagy sétálások hete.

Megyek pakolgatni.
Nekem is munkaundorom van!!!!!!!!

Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Era
Nagyon sokat változott, a kisbabából emberke formájú lett Kép (csak is jó értelembe). Az jó ha anna alszik, Zsanett valahol a lakás területén kolbászol, hallom, hogy kopog, szerintem a kutyát támadná, csak elmenekítettem szegényt, had pihenjen. Kép Egyébként furcsa, ha én megyek ki a szobából ahol ő van ordít mint a sakáll, ha ő megy kolbászolni nincs semmi baja. Pedig ugyanúgy egyedül van.
A séta szerintem elhalasztva, Zsanett nem különösebben csípi a szelet. Remélem holnap nem esik így, és mehetünk.
Tegnap találkoztam azzal a csajjal, akinek szintén Annája van. Azt hiszem Andrással dolgozott együtt. Képzeld leesett a kislány a pelenkázóról. Otthagyta rajta míg átment a másik szobába egy 8 hónapos gyereket, mert még sose fordult le. Na most megtette. KépKép Én pár naposan nem mertem a pelenkázón ott hagyni, még 2 lépésre se, mert k tudja mikor gondolja, hogy tágasabb a világ.
Ha a pakolással végeztél jöhetsz hozzánk is, nekem is munkaundorom van, és vasalnom is kéne ma. Na berakom a mosást, legalább az legyen meg.
Közben Zsanett bedugta a csörgőjét a mobil rack nyílásán, de még megy a gép Kép

Na balra el, de még jövök Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Megpróbálok még egyszer neki fogni az írásnak remélem most sikerülni fog.

Nadine!
Nagyon köszönöm a homeos bogyókat, le fogom írni és ki is fogjuk próbálni.
Torna: mindegy milyen tornáról van szó. Én nem szeretem a kondi termet lusta vagyok és ott nincs húzó erő. Köszönöm előre is a válaszodat.

Mi baja lett a kisgyereknek aki leesett a pelenkázóról?

Manóka!
Tényleg vigyázz a kajálással, mert lehet hgoy most nem veszed észre a tejcsökkenést mert nem eszel de ez később biztos baj lesz és akkor meg lehet ezerrel küszködni a tejcsi mennyiségének növelésével. Úgyhogy tessék csak enni!!! Neked muszáj!! Örülj, hogy ehetsz, én hidd el szivesen cserélnék veled a fogyókúra közepén tartok. Kép)

Gyerekek egész télen nem esett a hó így mint most esik nálunk. Én sem örültem neki ugyanis ez a 2. hete, hogy ki sem mozdultam a gyereket miatt. Egy kicsit most már kezd elegem lenni ebből az itthon ülésből. Szerettem volna ma lemenni a gyerekekkel sétálni. Hát így jártunk.

Csók

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Mesélte nekem is, hogy Annája leesett a pelenkázóról. Szerencsére nem lett komolyabb baja. Lett egy púp a fején. Bevitték a kórházba, egy napig bent kellett maradniuk megfigyelésen. Ennyi.
Én sem hagytam még Annát soha magaslaton egyedül. Nem lehet őket kiszámítani, még picin sem.

Felkelt kicsi lányom.
Nadine
nálunk is ez van, ha én kimegyek ordítás, ha ő egy hangja sincs. Néma csendben megy pakolni. A rácsot szinte már egyáltalán nem tudjuk használni, ha meglátja, hogy bezártam elkezd sírni, és lóg rajta. "Féjdalmában" még játszani is elfelejt.
Azt olvastam, hogy másfél két éves korukra ez elmúlik......"alig" van hátra valami.

Era.

Era
Kép
era75

Era
Na ja alig van hátra valami, de mi aakorára a következőt szeretnéknk, tehát vége is lesz és kezdődik is Kép

Krisztaa
Ha elaludt a lány csinálok egy táblázatot és küldöm mailben

Most megyek megkérdezem az üvöltőtől, hogy akar e aludni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Megjöttem Nyíregyröl. Ilyen iszonyú idöt, vigasztaljon benneteket, hogy ott sokkal rosszabb. Kiderült, hogy Dorka utálja a fagyitejet. Most, hogy hagyjam így itt, ha suliba megyek?
Dorka mostanában hihetetlenül nyáladzik, ugye az lehetetlen, hogy jön a foga?

Manóka,
igen-igen én voltam, még meg is fordultam, hogy olyan ismerös vagy valahonnanKép, te is az Aranyba jártál?
Dorkának a 2 hóst oltástol kutyabaja sem volt.
Csak egy kicsit felsírt, amikor kapta de annyiKép

Krisztaa,
szólj, ha elhatároztad magad tornailag. Lehet én is mennék veled. Egyedül nem bírom rávenni magam, olyan lusta vagyokKép, pedig kellene a mozgás.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie
Az én lányom is már nagyon pici korától kezdve nyáladzik, hol jobban, hol kevésbé. Én azt hittem, hogy 4 hónaposan már foga lesz, de időben kezdtek kibújni, kb.7 hónaposan. Már van is neki kettő.
Jó időt fogtál ki az utazásra! Most vizsgáztál?
Szia.
Era.

Era
Kép
era75

Szia Era!

A vizsgákon túl vagyokKép,most beiratkozni voltam, meg szakdoga ügyben konzultálni. Csütörtökön és pénteken is kellene menni, de úgy döntöttem kihagyomKép

Dorka meg anyukámat boldogította. Amint elment beájult a lány és aludt mint a bunda.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKépKép

Csak most tudok irni mert egész nap csak szaladgálok ,remélem jól vagytok és nincs senkinek semmi bajaKép

A képek nagyon aranyosak Kép
szép gyerekekKépKép

Azért jó neketek hogy igy ismeritek egymást Kép
Lányok hova akartok menni tornázni?

Nem mondom a tegnapi időhöz képest a mai nagyon szörnyű de remélem jönn a jó időKép

Na ennyi majd holnap leszekKép

Mindenkinek szép jó éjszakát megyek most már pihizzniKép

Sziasztok Ildikó

Kép
PuszikaKép
ildikó_4

Jó estét mindenkinek!

Én szeretem a hóesést, meg ilyen időben sétálgatni is. Szeretem, amikor az arcomba fúj a szél, miközben én jól fel vagyok öltözve. De a gyermeket nem tehettem ki ennek a viharnak, úgyhogy taxival mentünk el a 6 hetes kontrollra a klinkára.
A fiú 4820g, és 57 cm. Szerencsére,minden rendben van vele. Olyan kis aranyos, idegenekre mindig csak néz nagy, érdeklődő szemekkel. És nem is sír. Most még pisilni sem pisilt le semmit, úgyhogy nagyon büszke voltam rá.

A tornával kapcs., szerintem a Malompark, az jó. Igaz, hogy én nem tornáztam ott, de több oktatót is ismerek. Nagyon jó a step, meg a tai bo is.Nem találtam őket a neten,az órarend miatt...
Menjetek, én még a szopi miatt nem gondoltam rá, de később igen.

Krisszie,
igen, én is oda jártam, szerintem te egy évfolyammal felettem. én 1975. Megértheted, ha Dorka nem szereti a fagyitejet, nincs most olyan jó idő:-)

Krisztina,
jobban van már Máté?

Nadine, Erika,
a pelenkázós eset elég horrorisztikus. Én legtöbbször nem is ott, hanem az ágyunkon pelusozom, öltöztetem a fiút, olyan jó közben játszani vele.
Babamasszázst próbáltátok a lányoknak?

Ildikó,
ez a napocska feldobó ebben a hóviharban, köszönjük.

Jelentem, az evést megfogadtam. Megyek is, eszek egy kis palacsintát....

manóka

manóka
manóka

Jó reggelt mindenkinek!

Manóka,
nem csak neked kellett menni 6 hetes kontrollra?
Tök jó, akkor már mehet a szexKépKépKép

És mekkora nagy a fiacskád, Dorka 3 hósan volt 5 kg, és 57 cm. A 62-es méretet most nötte kiKép
Csípöszürésen is voltatok?

Én a szopi mellett is eljárnék tornázni, persze módjával. Meg akarom örizni a kis párnácskáimatKép
Amíóta írtad a brassóit, folyton azt kívánom, de zöldborsót lehet enni?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Era
Ha olvasod, megyünk ma sétálni? Renciék jönnek ma le? Beszélnem kellene vele a Gyed-ről.

Manóka
SZépenn nő a fiú. De azért fiú, hogy gyorsabban nőjjön mint a lányok Kép

Krisz
Zöldborsót én ettem mindig semmi baja nemv olt tőle, de ha te nem eetél, akkor először csak egy picit, utána többet.

Na megyek rendet teszek, mert mint mindig ronhan a lakás.

puszi Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine
Megyünk ma le, attól függ, hogy Anna hogy alszik. Majd csörgök.
Elvileg Enciék is jönnek.

Manóka
Tényleg szép nagy fiad van. A képen is látszik, hogy szép hosszú.
Mi próbáltuk a babamasszázst, a netről szedtünk le leírást. Élvezte nagyon Anna. Mostanában nem csináltuk, mert már egy percig sem bír nyugton lenni.Meg félek, hogy megfázik csupaszon.

Krisszie
Én azt vettem észre Annán, hogy kezdetben nagyon zavarta a hasiját, ha én borsót ettem. Persze a főzelékben az lett a kedvence!!

Képzeljétek, tegnap este kicsi lányom megevett egy egész üveg főzeléket. Ilyen még nem fordult elő. Utána persze még szopizott is.

Szép napot mindenkinek!
Olyan jó, hogy süt a nap!!!!!
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Era
Na látod Anna étvgágya is megjön, nem lesz ő mindig cicifüggő. Kép Most Zsanett fejlődik visszafele, nem eszik meg egy kajcsira, csak fél üvegnyi kajcsit.
Majd csörögj ránk és megyünk lefele, tegnapelőtt meg bealdut felöltöztetve fent, lepakoltam és fel se ébredt. Most volt egy jó kis ordítás, lefejelte a kiságyat, mert minda két kezében játékotfogott és közben felállt.

Zöldborsófőzelék??? Na Zsanci azt nem eszi meg, az tuti, pontosabban, csak a miénket enné, a gyárit utálja....

Babamasszázs: nekem van egy könyvem, én masszíroztam Zsanit, míg hagyta, most egyszerűen elmászik és otthagy. CSak nem gondolom én, hogy 10 percig nyugton marad????

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Köszi a masszász infót.
Megnétem a neten, hátha. Kerestem a babkendő kötését is, de az istennek sem találok, csak mindenhol a rendelés...
Azt mondjátok, hogy le lehet menni? Nem csúszik nagyon? Én mennék ezerrel, csak a babkocsi miatt aggódik, nehogy lecsússzon itt a lejárón.

manóka

manóka
manóka

Mi még nem voltunk ma lent.
Anna bealudt, ha ébred megyünk egy kicsit, bár elég hideg van. De muszáj levinni egy kicsit. Hiányzik neki a séta.
Nálunk is volt ordítás. Valami van (vagy volt) a szemével, mert dörzsölte, nem tudta kinyitni. Szegénykémet úgy sajnáltam! Már a szemészetet is hívtam, azt mondták vigyük be, lehet, hogy egy kezdődő gyulladás. Ha nem lesz semmi baja nem viszem, mert még infulenzát kapunk.

Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Manóka
A trükkje az a babakocsinak, mikor tolod lefele a fix kerekeinél megbillented, és a baba lényegében vízszintesen van, így nem csúszik meg. Neked milyen kocsid van?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Zsani alszik?
Jösztök majd le?
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Sétáltunk egyet Erával, hát hideg van lent az tuti, befagytam (még ott is Kép)

Manóka
VOltunk felétek le van takarítva a feljáró, száraz a beton, nem csúszik, megnéztem direkt. De nagyon hideg van és fúj a szél, a piciknek nem igazán jó.

Zsani lent aludt másfél órát, még aludt volna de felkeltettem 5-kor mert így se fog aludni 10-ig. Most meg itt rosszalkodik a hátam mögött. Leesett az asztalról 1 szam francaidrazsé, azt üldözi, tanulja a csipeszfogást Kép
Valahol láttam kendőkötési módokat, na majd megnézem.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Helló!

Csak lementünk egy kicsit fél négy körül az apukával. De csak a boltig, meg vissz. Én is szétfagytam, de a kicsi úgy aludt, mint a bunda. Egyedül a kis kezén éreztem, hogy kint voltunk, amúgy olyan jó meleg volt.
Neonato a kocsi, de majd rakok egy képet.
Van a gyerek hordozójára felkötve egy csörgő, este azt ütögette, közben csodálkozott. Az apja azt mondja- csak bemagyarázza szerintem, hogy milyen kis okos, tudja, hogy szótakozzon. Hiába mondom neki, hogy 6 hetesen még azt sem tudja, hogy van keze, nemhogy ütögessen vele!! Szóval, ilyen elfogult az apukája. Ja, meg nagyon büszke, mert mindenki dícséri, hogy tiszta apja a gyerek.
Az én szemem már ragad, jó éjt nektek.

manóka

manóka
manóka

Manóka
Az apukák már csak ilyenek. Az én férjem is olvad, hogy milyen, ügyes, okos, szép (rám hasonlít Kép) erős kislánya van. Na ja, nekem rendetlenkedik egész nap, mindent megtapasztal, megrág, az apjának meg produkálja magát.

Egyébként tegnap óta megint új dolgot csinál a lány: feláll, de nem felhúzóckodik, hanem ül, majd felgugol támaszkodva, onnan meg feláll kapaszkodás nélkül és áll pár másodpercig, de ha nagy a lendület akkor ebből szépen seggrecsücs lesz. és még csak 8 hós+ 10 napos.

Na most megyek, míg alszik hajat mosok Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
ha indulni akar, had menjen. Ügyes, erős lány!
Nem bírok többet írni, mert etetési dő van, úgy hallom

manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?