Sziasztok!!!!
Krisztaa
Homeopátiás szerek fülfájásra:
A fülfájás és a gyulladás csökkentésére:
OSCILLOCOCCINUM: 3 napig 2*1 tubus
ACONITUM 9-15 CH: 2 óránként 5 golyócska, lehülést követő megfázásnál, főleg éjfél körül fellépő fülfájádalomra. Magas láz kialakulásánál.
CAPISCUM ANNUUM 5 CH: óránként 5 golyócska, az Aconittal váltakozva a fül és a fül mögötti csomós terület fájdalmára.
BELLADONNA 9 CH: napi 4-6*5 golyócska, lüktető fájdalmak, magas láz, verejtékezés
CHAMOMILLA 15 CH: napi 3*5 golyócska, az otitis oldali arc piros és meeg, a másik fehér, a fájdalmakat rosszul tolerálóknál. Fognövekedéskor fellépő fülfájásra is jó.
FERRUM PHOSPHORICUM 9 CH: napi 2*5 golyócska, középfülgyulladás, nem túl magas lz, a beteg sápadt, levert.
MUCOSUS OTITIS HALLÁSCSÖKKENNÉSSEL
KALIUM MURIATICUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, hurutos fülkürtel, orr eldugulásával
ARSENICUM IODATUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, a hurutus fülkürt kezelésére, a Kalium muriaticummal kombinálva.
MERCURIUS DUCIS 9 CH: napi 1*5 golyócska
KALIUM BICHROMICUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, nyúlós fülfolyás, nyálkás-gyennyes orrfolyással.
GENNYES FÜLFOLYÁS
HEPAR SULFUR CALCAREA 15-30 CH: napi 1-2*5 golyócska, a gennyes folyamat gyógyításra.
ARSENICUM ALBUM 9 CH: napi 2*5 golyócska, rossz szagú gennyes váladék, nyugtalansággal, szomjúsággal, éjszakai rosszabbodással
MERCURUS SOLUBILIS 9 CH: napi 2*5 golyócska, rossz szagú, zöldessárga, bő váladékozás, fokozott nyálzás, hidegrázás, verejtékezés.
KALIUM BICHROMICUM 9 CH: napi 3*5 golyócska, nyúlós fülfolyás, nyálkás gennyes orrfolyás.
Aerobik este 8 után?? Az tudom, hogy a Malomparkban az új épület 2 emeletén van torna, de ott csak TAE-BO van este 8-tól. 7-től fél8-tól van Step Dance, Fittball , Step zsírégetés, alakformáló torna. Mi érdekelne? Mert most itt van előttem egy órarend.
Era!
Sziasztok, végre itt vagytok ti is! Utólagos engedelmeddel felrakok egy közös képet Annáról Zsankával. Igaz itt még csak 5 hónaposak a rosszcsontok.
Ha akarod átmegyek majd a nyírógéppel, és megnyírom. Jobb ha a megszokott könyezetben van. De csak ha akarod! (azóta mindenki kisfiúzza). Holnap majd csörrencs meg ha indultok sétálni, ha mi megyünk hamarabb hívlak!
A többieknek: Mi már Erával ismerjük még pocis korunkról egymást, sőt mindketten túlhordtuk, így megvárva egymást. Én 3-án, Era 4-én szült
Krisz
Te már megkaptad a TB-től a papírt a TGYS-ről? Én is bevallanék, de nincs hozzá papírom.
A páromét meg akarom ma csinálni, minél előbb be kéne adni, mert Sulineteztünk, és inkább nekem kamatozzon, mint nekik.
Táti
Fogalmam sincs, még mi se voltunk, de szeretnék egyszer eljutni.
Manóka
Irgum-burgum! Nem ettél semmit délutánig??? És a Tejcsi??? Az első 6 hónapban mindenképp egyél reggel délben és este legalább!!! Én nagy nem reggeliző vagyok, ha nem ettem reggel estére sokkal kevesebb tejcsim volt. Most is próbálok enni valamit, igaz ha pár falat is a lány mellett, vagy a lány reggelijének a maradéka. De eszem.
Na és rakok fel egy képet a babakocsinkról, ilyen nincs a környéken. És az én télikabátom egy sárga, szürke kockás Budmil, általában szürke sapka van rajtam és kék farmer.
Na megyek, mert regényt írtam.
Nadine