Új privát üzeneted érkezett!

chello: és az utcsó 3 hétben?
zerko

Chello!

Itt röhögök,mint a fakutya. Nagyon tetszik. Kép
Lehet, hogy tényleg ez a baj? Ki gondolta volna!
Folyik a könnyem!

Zsuzsa!
Köszi a képet!
Laasan kiérdemled a főtanácsadói cimet részemről! Kép
Mucska
Most röhögök tovább...

Andi
Kép
mucska

Ja és irígyellek is ám, hogy Te ezt így birod. Bár ez akarat kérdése is. Tehát a konklúzió, hogy meg kell próbálnom. De ma meg vagyok elégedve magammal. Már ez is valami.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: és a baba meg agyrázkódást kap majd? Kép Kép Kép
Amúgy nem akarok én tanácsadózni! Csak aki állandóan telieszi magát, az hízik! Ez nem terhesen is így van! A gyomor tágul, és az eredmény a kilókban van! Kép

Zsuzsa
zerko

Mucska: nagy dolog! Egyél még vacsihoz egy kis salit sonkával vagy főttojással, vagy gyümit! Az kell!
A koplalást is csak ésszel lehet csinálni!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa

1x ettem ma pulykahúsos hamburgerszerűséget, később egy csak zölségből állót, majd 2 db alma. De nem kell vacsi, mert teljesen jól vagyok. Néha meg rágtam egy kis salátalevelet.
Ez teszik, holnap csinálok egy kis natur csirkemell filét magamnak. Ahhoz mehet a rizs vagy egyek zöldet?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Én szívesen veszem a tanácsaidat, ötleteidet. Sokkal jobb, mintha itt sopánkodok a végén, hogy nem így kellett volna csinálni!
Tessék csak osztani nekem a tanácsokat! Parancs.
Légyszi légyszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Még gyümit is küldök nekedKépKépKép

Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Látod!

Még meg is pucolom, hátha úgy szereted! Kép

Andi
Kép
mucska

En chellohozKép csatlakoznek...Nem nagyon voltam meg ehes,miota terhes vagyok.Nagyon jo etvagyam van es mindent megeszek,azelott valogatos voltam.Eddig 2.5 kg-nal vagyok,nekem ugy latszik kesobb jonnek majd a kilok.Igaz,mindent eszek,levest,fozeleket,hust,zoldet.Mindennap fott etelt,igaz allandoan nyomatjuk a gyumolcsoket,friss karalabet,fekete retket is.Azt is szeretjuk.

"Szex a terhesseg alatt"- akinek ez meresz ugorja at...
Mi az elso harom honapban el voltunk tiltva.Most mar egy honapja "szabad az ut".Nem lett nagyobb a szexualis etvagyam(a konyv szerint ez gyakran elofordul terheseknel),inkabb kicsit csokkent.De csokkent a parome is.Es,ha egyutt vagyunk,akkor sem olyan,mint regen.Nem jobb vagy rosszab...mas!A ferjem szerint is!Persze,tudunk mast is kitalalniKép,mint a hagyomanyos szeretkezes,de a ferjem annyira felti a babat,meg olyankor is,amikor en mar raugranek,mint egy vadmacska...
Kivancsi vagyok nalatok mi a helyzet "agyugyben"?Kép

szoszi 17+2
szoszi

Zsuzsa!Kép
Most latom csak,hogy ram ertetted a mailt...Megkaptam!Mar elszoktam tole,hogy a Kingara itt felfigyeljekKép
szoszi
szoszi

Szégyenlősek átugorni!

Szöszi!
Nekünk nem is nagyon lehet, de a párom azt mondta, hogy nézne ki, hogy bökködi a fejét. Így kedve sincs a hagyományoshoz.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kép

Andi
Kép
mucska

Mucska: is-is! A rízs is hasznos étel!
Én is bevacsiztam! Egy zsemi, sonkával és köményes sajttal, és egy kis csíra! Ez nem több, mint 3-400 Kcal, de jó volt! Kép

Szöszi: jól teszed! Én is eszek ilyeneket, és nekem sem árt! Persze válogatom, hogy mit, és mértékkel!

SZEX:
Mucska: nem böködi! A méhnyak, és a magzatburok útban van!
Én is ismerek olyanokat, ahol a férfi nem akarja, mert ha közben megmozdul a baba,...
El kell fogadni, de ami jár, az jár! (szerintem) Hanyagolni nem szabad egymást!
Mi csak 1.5 hónapg voltunk most eltiltva, de nehéz volt nekem.
Én azt tapasztaltam most már 14 hónap terhesség alatt, hogy a lényeg a jó póz, és a figyelmesség! Nem kell ezt feladni lányok!
A palikat is el lehet csábítani ám! Kép
Viszont ha nem vagytok jól, ne erőlessétek, mert az sem jó!
Most ennyit!

Jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Köszi!
Szép álmokat Nektek!
Böködi: magyarázd meg egy férfinak, ha úgy gondolja! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Még annyit:

Timi: én sem, bírtam elviselni a férjemen kivűl senkit sem az első hetekben, sőt a betegségek miatt én 1 hónapos látogatásszünetet rendeltem nálunk, persze azért jöttek a nagyszülők, de így csak max. 2 órára. különben nagyon fárasztó másokhoz alkalmazkodni és hallgatni a tanácsokat. Segítségként max. egy ebédet vagy sütit fogadtam el Kép Különben az első hónapokban én nagyon jó háziasszony voltam, hiszen a baba teljesen pontosan működött, így lehetett időbeosztást csinálni, aztán 4. hónapra jöttek a nyügik, a fogacskák, az értelme is nőtt, akkor lett vége a nagy sütés-főzésnek nálam, de még mindig több időm volt, mint most, mikor 2 éves és már nem lehet csak úgy letenni az ágyábaKép

Szöszi: szex és terhesség, hmm. Az első terhességemnél sajnos volt vérzésem, így az első trimeszter elment az aggódással, utána meg úgy mozgott az én drága lányom, hogy nem tudtam tőle ellazulni, így nem volt semmi, de kedvem sem volt. Szülés után pedig annyira tele van tejjel az ember, hogy kész tejes fürdőben úszkáltunk az urammalKép, amit meg kell eleinte szokniKép Na és persze Dorka mindig akkor kezdett el sírni, mikor az apja rám pillantot, ezt is meg kellett szokni, hogy rögtön megérzi, ha a szülők véletlenül jóba lennénekKép
Mostani babóval valahogy egész más, ő mindent engedKép rendes gyerek!Kép Lehet, hogy csak én nem parázok most annyit...
A lényeg az, hogy senki se érezze magát elhanyagolva, mert az hosszú távon nagyon rosszat tesz egy párkapcsolatnakKép
Remélem nem volt felesleges ezt leírni!

Jó éjt! zsuzsi

P.S.: szerintetek 21 hetesen veszélyes repülni?
zsu26

Zsuzsi!

Szép álmokat Neked is! Kép

Repülés: szerintem nem ha egyébként síma a terhességed.

Rendes a második babócád igazán! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!Kép
Az enyem is hasonlora gondolt(bokodiKép),bar o ugy fogalmazott,hogy most a baba van ott...
zsuzsi!Kép
Az en uramat is el lehet am csabitani (hal' istennek egeszsegesKép),csak furcsa,hogy kevesebbet kezdemenyez,meg ovatos,mint egy lopakodo szerzetes.
Erdekes,hogy 3 ismerosom is ugyanezt mondta a ferjerol,hogy ennyire be voltak tojva...Akkor ez altalanos volna?

Utazas:
Mindenki konyv ezt javasolja,a masodik harmadot utazasra.Szerintem repulj nyugodtan,elore irigyellek...Miert lenne veszelyesebb,mint maskor?
szoszi
szoszi

Sziasztok lanyok!

Nagyon sokat irtatok, probaltalak benneteket kovetni, de sajnos nem mindig sikerult.
A sorokbol ugy vettem ki, hogy mindenki jol van, aminek nagyon orulok. Mi is jol vagyunk, baba sokat mozog, es meg mindig meglepodom, ha megerzem.

Lino
nagyon vigyazz magadra, pihenj sokat, szedd rendesen a gyogyszert. Nagyon szoritok, hogy ne kelljen korhazba fekudnod.

Mucska
Ne aggodj a kilok miatt, en Lauraval 20 kg-t hiztam, ami marhara megviselt. Viszont ez a huszas 4 honap alatt lement, azonban az elotte meglevo 6 kg sulyfeleslegemmel 3 honapot kinlodtam, es utana csak visszajott. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy hizz 30 kg-t, de ne is foglalkozz vele tul sokat. Nagyon szep a sarga polod!

Suncsi
Gratula a nyelvvizsgadhoz, hogy sikerult a hetvegi vendegseg, es a vacsi?

Pano
Ez a nev dolog nekem is tetszik, de en csak a baba harom honapos koraban tudom megmondani a nevet, mert akkor lesz a keresztelo. A finnek a szemilyiseghez megfelelo nevet probalnak adni a babanak. Hat nem hulyeseg? Azert en titokban probalok valami jo nevet talalni, ami valtoztatas nelkul jo itt is es otthon is. Hat nem lesz konnyu. A finn nevek annyira szornyuek, brrrrr.....

Bori:
Nagyon klasszak a kepek.

Szex:
Mi imadjuk, a ferjem mar rutinos roka, ha osszeszamoljuk akkor mar ez 4. "terhessege".

Mindenkinek nagyon sok puszi, vigyazzatok magatokra, egyetek finomakat, es, ha valami igazan magyarosat pl. toltott kaposztat esztek, legy szives gondoljatok egy picit ram is.

Puszko
Ildiko
salla

Sziasztok!

Voltam orvosnál,írt fel vasat,meg eltiltott szaunától,termáltól,pusziszkodtunk,meghalgattuk Bendegúz gőzmozdonyszívét,nekem meg írnom kell a vérnyomásom,meg ennem kell mustárt,meg inni sok fekete teát,ihatok néha kávét,majd meglátjuk.

A lucernacsírával tessék csínján bánni,magas a szaponintartalma,ami a vizes oldat felületi feszültségét csökkenti,így felfúvódást(habos erjedést)okoz,gátolja a fehérje felszívódást és felszívódva hemolízist okoz,ami ugye rendkívül káros.Valamint ösztrogén is van benne.

Szöszi,én mindig írok Neked!Terhesség+szex:én most csak aktívabb vagyok,kicsi hullámvölgy már elmúlt,még decemberben volt és a baba nem akadályoz semmiben.Szerintem ez nem gáz.

Zsuzsa,megkaptam a mailt,majd válaszolok,köszi.

Bori,édes a horgászod.Mammystic van Pesten is,ugyan én nem abban voltam,de utána nézek.

Bocs mindenkitől,de elalszom mindjárt,majd írok holnap!

Mucska,aludj most éjjel,vigyázz a szépséges aránkra,de azért szerintem böködheti Apuci kicsit a fejét!

Jó éjt,puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok Lányok!

Kereken 50 perccig tartott, hogy nagyjából elolvassalak TiteketKép
Nem tudom felűnt-e, de ékezetekkel írok, végre vettünk egy magyar billentyűzetet, úgyhogy próbálom szokniKép

Nem volt egyszrű, de azért megpróbáltam leszűrni a dolgokat és megpróbáalok válaszolni Nektek.

Mucska
Szuper volt a pizzás képKép Azóta most a tésztás dolgokat kívánom, tegnap este is zacskós gombaszószos tészta. ma meg sajtos-tejfölös tésztaKép Remelem holnapra elmúlik, mert sajnos ezek rendesen hízlalnakKép
Remelem nem marad semmi szövődmény, de csütörtökön megyek a körzeti dokihoz és alaposan megnézetem magam, igaz már semmi bajom, de biztos, ami biztos. Hétfőn meg megyünk a dokikánkhoz, UH és akkor fogok igazán megnyugodni, ha ott minden rendben lesz!

Bellana
A kívánásra, most írtam Mucskának, én most a tésztáknál tartokKép Ja, és a savanyúubi, fél üveggel be bírok vágniKép

Bori
Köszi a választ az UH-val kapcsolatbanKép A kismamabolt ahol én voltam, az a körúttól a Kálvin tér felé van, de nem tudom a nevét. A jobb oldalon az első kismamabolt. Mammystic a József körúton van, majdnem a Blahánál, azért tudom, mert mi is itt lakunkKép EgyelőreKép

Panó
Köszike a javítástKép

Kinga
Végre kapok tőled üzenetetKép És végre van egy sorstársam, akinek szintén a ruhák hosszával van baja! Te hány cm vagy?

Egcsi, hmmm(azt hiszem Timi?)
Én még csak a 13+4-nél tartok és már +3kg-om vanKép Igaz, ebben benne van a karácsonyi 2 kg, ami sajnos a családnak köszönhető és annak, hogy 6 év után először ünnepeltünk végre itthon együtt a családdal, ami sajnos tömés és etetés oldalon is erőteljesen jelentkezettKép Szóval én nem aggódnék a helyetekben a kilók miatt! Ráadásul ez alkati dolog is, annyi jön, ammennyi jön, majd lemegy! Persze azért zabálni nem kell, de a fogyózást MINDENKI FELEJTSE EL!!!!

Huh! Biztosan elfelejtettem valamit, pedig előtte jegyzeteltem is, hogy kinek mit akarok írni! De sajnos 4 napot nehéz ebben a topikban behozniKép Most már próbálok majd minden nap jönni, csak tegnap dolgoztam először a betegségem óta és iszonyatosan elfáradtam!
De a gyerekeim nagyon ügyesek voltak! Rendesen gyakoroltak, és annyira örültek nekem, hogy végre van fuvola, meg furulya órájukKép Nagyon aranyosak voltak!

Na, most készültem ki, mindjárt 1 óra, pedig megfogadtam, hogy 12-kor ágyban leszekKép

Puszi mindenkinek, újra aktivizáltam magam, úgyhogy ÍRJATOKKép

Puszi

Orsi
13+4

avocado

Jó reggelt Lányok!

NAgyon szép napot mindenkinek!
Tegnap depi, ma boldogság! Kép
Igy ma délelőtt csavargok is egy kicsit!

Na mitől vagyok boldog? Hát nem a bököditől...Kép
Éreztem én, hogy van egy kis víz az én szervezetemben is. 2 napja fent a lábam, tegnap a Zsuzsa zöldségkúrája (Zsuzsa: imádlak) és ott tartok kilóban, mint január 20-n, amikor a védőnéninél jártam. Hát nem happy!
Tehát igazi súlynövekedésem nem volt így ez azt jelenti, hogy 22 hetet 4 kilóval kezdem.

Zsuzsa! Most már véképp folytatom, és nem adom fel! Kép De azért a káposztás baba kép az jó, nem?

Orsikám Drága!

Csak neked!Kép

Örülök, hogy most már jól vagy.

Ildi Pusza Nekekd. Jó egy rutinos rókával Kép!

Szöszi, Kinga vigyázni magatokra!

Pusza mindenkinek! Majd délfele jövök! Addig csavargyári leszek!
MucskaKép

Ez a mai napi jókedvre buzditó képecském!

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt lányok!

Tegnap este nem tudtam jönni mert képzeljétek 8-kor elaludtam.

Zsuzsa, az utsó 3 hétben leszoktam az állandó rágcsálásról mert már csak ritkán van hányinger és gyomorégés. Nekem tuti, hogy ez tett be de muszáj volt mindig enni valamit amikor rosszul voltam. Szerintem így sikerült tartani a súlyom, meg a sok zöldség, gyümi evéssel. Kép

Kinga, tessék betartani az orvos utasításait.

Sex: mi is el voltunk tiltva az első 3 hónapban, alig vártuk, hogy vége legyen. Most mikor meg már szabad, nincs olyan nagy kedvünk. Nálam csökkent az étvágy, a férjem pedig félti a picit, de úgy látom nincs vele egyedül.

Puszi,
Chello
chello

Mucska, nagyon ügyi vagy ! Kép

Jó csavargást de aztán térj vissza hozzánk. Nekem meg pont ma nincs kedvem csavarogni azt mondták hideg lesz és havazás. Nem hiszem, hogy kimozdulok.

Orsi, örülök, hgy végre meggyógyultál de tessék korábban lefeküdni. Kép

Chello
chello

Kinga!Kép
Nem ugy ertettem,hogy Te nem irsz nekem...Hanem Zsuzsa kuldott mailt (ezek szerint mindkettonknek), es szolt itt,hogy:"Kinga kuldtem mailt".En eloszor azt hittem neked szol,nem szoktam felfigyelni a Kingara itt a neten,mert az Te vagy...
Aztan meglattam a mailt nalam is es elmagyaraztam neki,hogy nem gondoltam rolam van szo.Ezek szerint nem is en voltam.
Szoval bocs,bekavart a nevazonossag...
szoszi (alias kinga,a masik)
szoszi

Jó reggelt!

Nem volt valami jó éjszakánk, de élek!

Zsuzsi: nem volt felesleges, én is így gondolom!

Szöszi: az én férjem is óvatos! Főleg a 2. babónál! Majd leírom mailben, hogy miért!
Az üzenet tényleg Kingának ment, mert egész nap nem ment a freemail, és nem tudtam neki válaszolni! De neked hamarabb ment el a mailem! Gondolom, így sem bánod, és hogy 2 legyet ütöttem egy csapásra? Kép Hát így csak jobb! Kép Kép Kép
De ma neked fogok írni mailt, ha lesz egy csöpp időm!

Kinga: hátha bejön a terápia! Amúgy a termált, és a szaunát te kérdezted?

Orsi: Jó hosszú kötelező olvasmány vagyunk, mi? Kép
Ez volt a porontyoknak a te téli szüneted! És valóban szép tőlük, hogy gyakoroltak!
Óvatossan a visszaszokással, és várjuk ékezetes szösszeneteidet!

Mucska: aranyos, de ismertem! Kép
És csak ésszel, te ne éhezzél lelkem, jó? Akkor te nem híztál, csak sok volt benned a salak, vagy a víz, vagy ...
Na, mit vettél??? Kép

Alice nem volt Kép

Timi: mi van veled ma? Sikert aratott a szerkód?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Mucska: nem tudom, hogy sikerült a 9 kiló anno, de talán azért mert az elején is volt már rajtam pár kiló (65 körül indultam). Aki vékony, az mindig többet hízik szerintem. Pólós képKép Csak így tovább a zöldségekkel!

Bori: nem tudom pontosan, majd megnézem, de a 28-30. hét körül már nyílt a méhszájam. Fekvés, gyógyszer, stb. Aztán Lili meg a 42. hét első napján született. Szóval azért nyitott méhszájjal is sokáig lehet húzni.

Védőnő: elsőnél mindig én jártam hozzá, ő csak szülés után jött ki. Másodiknál (közben költöztünk) csak egyszer találkoztam amikor odaadta a kiskönyvet, utána meg egyszer szülés után volt itt. Még most is csak egyszer találkoztunk, de majd felhívom, hogy most nem is tudok menni.

Zsuzsa: szüléssorrend: Lili elvileg 8 nappal később jött, Nóra meg 2 héttel korábban, úgyhogy most passz, hogy mikor akar kibújni Gömböc. Egyébként a csajokkal nem varrtak össze, csak sokat kellett feküdnöm. Lánykád hasa rendbejött?

Zsuzsi: szerintem nyugodtan lehet repülni. Azt hiszem 34 hétig simán lehet.

Továbbra is köszi mindenkinek a drukkokat, ennyi már biztos segíteni is fogKép

Szex: nálunk nem okoz fennakadást, ha lakik valaki a pocakban.

Na megyek vissza az ágyikómba:
Linó
21+5
lino

Linó: igazad van. Én is dagi vagyok, így könnyebb nekem is nem hízni! Zsófival gebe voltam, ott jött is fel rendesen!

Aha, rendben van a hasa. Tegnap 5-kor elkezdte a termelést, és elalvásig volt vagy 4 adag! Egy napot kihagyott, és felgyűlt benne. Van ez így! Most teljesen rendben van. Jól bekajált, és boldog nagylány! Kép

Pihizz sokat, és meglátod, jobban leszel.
A lányok hogy viselik a távollétet?

Zsuzsa
zerko

Szöszi: a mail elment!
Kép

Zsuzsa
zerko

Hello Lányok!

Nem nagyon olvastalak végig Titeket!

EGy kis gond!

Véreztem ma reggel, vagyis még most is van egy kis pirosas barnás valami!
Mitől???? Nem tudom, hogy elmenjek e a dokihoz, vagy mit csináljak???? Tiszta ideg vagyok!

Timi
hmmm

Sziasztok!

Szöszi,bocs,nem is tudtam,hogy Te is Kinga vagy!Ráadásul engem is Szöszinek hívtak,csak már nem vagyok szőke,így bár egyesek tartják magukat a becenévhez,egyre inkább lekopik.

Bori,Orsi leírta,hol a Mammystic.Nekem tetszenek a cuccok,ráadásul ígértek márc-ra miniszoknyát,ruhákat és bikinit.Sajna,még mindig nem vehetek semmit,mert továbbra sincs nagy hasam.

Orsi,halihó,visszataláltál?Én 175 cm vagyok és roppant nehéz így ruhát venni,mert még a 38-as is rövid,a 36-os pedig jóformán halásznadrág,viszont szélességre az a jó.Illetve az volt és az lesz szülés után.Gáz van a konfekciómérettel.Vagy velünk? KépTe milyen magasra nőttél? Ja, és az orvosom szerint 12 kg mindenképpen normális ekkora termethez,pontosabban nekem 12-t mondott,amúgy 11-15 kg körül jó.

Panó,nem kell javítanod a táblát,köszi,még csak a 22-t töltöttem.

Chello,jó nagyot aludtál.Itt tegnap esett hó,de közben ragyogott a Napocska,meg most is süt.Állítólag ezért voltak keményedéseim.És betartom,amit mondtak,csak nemtom,hogy kiskanállal egyem-e a mustárt. Kép

Zsuzsa,én kérdeztem,mert sokat járunk egyébként termálba,és van szaunánk is.Nagyon szeretem és olvastam,hogy a finn nők simán használják.De mindegy,hallgatok az én kékszemű orvosomra.Hogyhogy nem volt jó az éjszaka?Csak nem Zsófi hercegkisasszonnyal volt baj?

Mucska,nem megmondtam,hogy ne izgulj a súlyodon?Csak nem mondok hülyeséget,még a végén ciános palacsintát kapok.Mit vásárolsz?Nekem olyan izomlázam van,mert tegnap "sétáltam" két órát,ez másnak általában sietés.Mármint a tempó.Mit főzöl ma?Egyébként a sárga póló a párodé is lehet,vagy a szomszédé,nem rajtad volt. KépJó a kép,nekem ilyenekkel van díszítva az egész falam.

Bellana,hová tűntél?Nem ment át a mail,azt írták,nincs ilyen cím!!!

Kinga
nyinike

Sziasztok, jó sokáig olvastalak titeket visszamenőleg. Kép

KINGA: nem jött meg a mail!! Lehet, hogy az index vacakol már megint.
Amúgy én is beléptem a magas vérnyomásúak táborába, tegnap voltam védőnőnél: 153/84 volt.
Fogytam 2 kilót is. Érdekes, miután eszek rendesen. A védőnő fenyegetett, hogy ez lesz-az lesz, de hát tök mindegy, mert a férjem elutazik 2 hét múlva amerikába a cég kiküldi (jó neki), úgyhogy úgysem tudnék kórházazni meg pihenni. Azért remélem lehet gyógyszerrel is igazítani rajta. Amúgy állandóan álmos vagyok, azt hittem a magas vérnyomásnál az ember a plafonon van.

Süncsi: a szüleim, hosszú történet, a lényeg, hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Amúgy 6 éves koromban már elváltak.

Bori: én 1 időben írtam másik topikba, ha érdekes volt a téma, de az utóbbi időben elharapóztak a durva névtelen fröcsögések, úgyhogy azóta csak ide írok, meg időnként a váciba és a szentendreibe. Sajna eléggé kihalóban vannak. Kép

Csicsóka: a mi "védőnő"nk nem a szivem csücske, nem viszi túlzásba a munkáját,csak Dani születése után volt itt összesen 3-4 szer. Egyébként csak ijesztgetni tud, meg huhogni. Annó jó lett volna ha többet foglalkozik velünk, mert az elején volt gondunk elég.

Lino: örülök, hogy sikerült rendezni a vérnyomásod. Pihenj amennyit tudsz!

Szöszi: ágyügy: a férjem szeretné, én meg nem. valahogy mire letsszük a Danit és el is alszik addigra van már vagy fél tíz és én örülök, hogy ha zuhanyozás után beájulhatok az ágyba...Időnként félek is mi lesz ha besokal...

Puszi mindenkinek:
Bellana
bellana

Timi: MENJ EL! De hívd fel azonnal! A barnás sokkal veszélyesebb, mint a piros!
Szépen kérlek, FOGADJ SZÓT!!!
Inkább felesleges legyen az aggodalmad, mint hogy baj legyen! És készülj a tp-re!

Zsuzsa
zerko

TIMI! AZONNAL MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!

RÖGTÖN!!!!!
bellana

Kinga: de! 11 volt, mire végre elaludt, és hajnalban 3-kor felkeltett! Asszem innen érthető a dolog!

Bellana: vigyázz magadra, mert ez nem alacsony, és a két érték túl messze van!
Akkor te már lassan el is fogysz?
Mennyi időre megy el a férjed? Mielőtt elmegy, add meg azért magadat! Kép

Zsuzsa
zerko

Jajistenem, remélem Timi, már telefonál és indul?!
Akár az ügyeleteshez, ha a saját dokija nem elérhető!
Timi,nagyon-nagyon szorítok és gondolok rád, hogy minden rendben legyen!!!!!!!
Jelentkezz amint tudsz valamit!!!

Kinga: csináltam új címet, mert az index meghülyült, a férjem se tud rá küldeni levelet.
Új cím: greencat123@freemail.hu

Ne haragúdj a kellemetlenségért. Úgy tűnik akkor senkitől se kaptam meg a levelet és az enyémek is elszálltak.

Bellana
bellana

Zsuzsa, holnap, vagy holnap után megyek a körzetihez és akkor megméretem ismét a vérnyomásom.
Remélem semmi komoly.
Ez a fogyás tényleg érdekes.
Te tudsz valami tippet,magas vérnyomás ellen??

A férjem úgy 10 napra megy, de lehet, hogy 2 hét lesz belőle. Megpróbálom összeszedni magam, nehohy kiéhezve menjen el. egyébként amikor nem vagyok terhes nagy-nagy malac vagyok, de ilyenkor elmegy a libidóm szabira. Kép

Puszi
bellana

Timi,menj el gyorsan,azonnal orvoshoz,remélem,már nem is olvasod el!
Szorítok,millió puszi,Kinga
nyinike

Hello csajok!

Hat ma senki sem foz?????? A tegnapi levelek utan gondoltam, ma ellopok toletek valami jo otlet es fozok valami finom hamit szep finn hazamban. Mast ugysem tudok csinalni, mert -16 fok van, de legalabb a nap gyonyoruen sut.

Timi
Szerintem mar el is mentel az orvoshoz.
Szep napot mindenkinek!
Ildiko
salla

Bellana: a freemail is nagyon túlterhelt. Van, hogy csak éjjel, és korán reggel enged be! Kép
férjem most ezt tartja jónak: http://tvn.hu/sessyaqwsxcderfvbgtzhnmjuiklop918273645qpwoeir987freemail2002/inde x.tvn

Malac? Ez tetszik! Én is malackodnék, ha hagynának! Kép De nem mindig tehetem meg...
Kép

/b{TIMI: SZURKOLOK! }

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!Kép
Megkaptam...d.u valaszolok mindenkepp!Jo,hogy megirtad!
szoszi 17+3

Timinek!KépHatalmas MEGA-GIGA DRUKK!!!!!!
szoszi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok!Kép Köszi a drukkot mindenkinek!

Elmentem a dokihoz, kis körözés után meg is találtam. CSinált egy uh-ot, közben elmondta, hogy mitől lehet ez, és közölte, hogy a baba köszöni jól van.Kép Nagyon megnyugodtam! Viszont finoman mondta, hogy húzzak haza pihenni!Kép
TAnács megfogadva, irány haza pihizni, már a héten nem jövök!

Puszi Mindenkinek!

Timi
hmmm

Bellana,a magas vérnyomáshoz azért nem gratulálok.Viszont elküldtem a mailt.Vajon miért cat a címed? KépNem jó,hogy elmegy a párod,de szerintem is szedd össze maradék disznóságodat!

Ildikó,légyszi ne küld erre a -16 fokot,én már pulcsiban,hamarosan meg pólóban akarok mászkálni.Remélem,még hasam is lesz egyszer.Azt értem,hogy a Te párod rutinos,de az enyém mitől???Én pizzát rendelek szerintem.Ha főzök,akkor gyümilevest meg krumplipürét grillezett zöldséggel.

Zsuzsa,részvétem.Ezt a részét nem várom annyira az anyaságnak.Ráadásul én is hiperaktív gyerek voltam,szerencsére Anya nem dolgozott és mindig talált valamit,ami lekötött,egy időre.Később meg versenyt olvastam.

Védőnő:engem havonta látni akar,már 4-szer voltam nála,majd jön is,de mondtam,hogy festetés után.Azt mondta,hogy oké.

Kinga
nyinike

Szia Kismamák,
Megijesztett Timi, remélem, még ma elkeveredik az orvoshoz, mindegy, ha csak az ügyeletre is...
Timi, kollektív fenékbe r...s lesz, ha elbagatelizálod! HMMM!

Tegnap valamelyikőtök sajnálta Danit a korai kelés miatt, emlékeztek, elnéztem az órát...Na, akkor most elmondom, hogy nálunk éppen Manó kelti a családot: általában fél 7 körül, lemászik az ágyikójáról, beszól a hálóba, hogy "anya, apa, megyek kakilni!". Szóval mi minden reggel arra ébredhetünk, hogy hála Istennek, a gyerek emésztése kitűnően müködik...Persze, akkor valakinek menni kell a "kész vagyok!" kiáltásra. Apa most próbálja rávenni az önálló popsitörlésre. Kivételesen Dani erről úgy vélekedik, hogy ehhez még nem elég nagyfiú...

Zsuzsi,
Áruld el, hová fogsz repülni...

A haskeményedést az időjárás is befolyásolhatja?! Nekem egyre kellemetlenebbek, pedig szedem újra becsületesen az utálatos tablettákat! Főleg autóban rossz, mert közben rázkódom. Lino, miből lehet észrevenni a kinyílást egyébként? Azt hiszem, ezt nem írtad. Kis vérzés, vagy micsoda? Az orvosom soha nem háborgat belülről, ezért is aggódom egy kicsit, persze, ha elmondanám neki félelmeimet, biztosan megnézné.

Ildikó,
de jó, hgy bejelentkeztél! Nagyon érdekes dolog ez a kései névadás! Engem nagyon érdekelne, ha leírnád bővebben, mit jelent az! Hogy hívjátok a babát az elején? Milyen nevek ezek, hogy személyiséghez kapcsolhatók? Szóval hogy van ez?

Orsi,
Jó, hogy te is jössz mostmár gyakrabban! Remélem, minden vírust kiírtottál magadból, meggyőződésem, a múltkor te fertőztél meg...

A védőnő és anyós témához csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem mindkettőből (azokból is...) szerintem a legjobb jutott. Én tényleg Isten egyik kedvenc gyermeke lehetek.

Ma nincs nagy kedvem főzni. 3-4 napja megint erősen ég a nyelőcsövem (reflux?!), szerencsére a gyomrom teljesen rendben van, nem is értem ezt. Már alig merek gyümölcsöt enni, hiszen mindegyik téli kedvencem savas...

Puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Timi,
Otthonról tudsz netezni?! Örülök, hogy minden rendben. Lehet, hogy este volt egy kis arcpirongató "malackodás"...?

Tényleg, kislányok,
van valaki, aki majd a későbbiekben már nem tud hozzánk csatlakozni, internet hiányában? ( Otthonról értem.) Csak azért kérdezem, hogy tudjuk, arra is ( 1.:Mucskának póló )gyűjtést szervezzünk?

Ildikó,
tessék menni főzni! Én tegnap eléggé magyarosat és egyszerűt főztem, paprikás krumpli volt, apa megkívánta, nekem meg elő kellett vennem a szakácsfüzetemet, mert már olyan régen csináltam, hogy a részletekre nem emlékeztem. Isteni lett! De a nyelőcső-égésem nem köszönte meg!
Van nálatok túró? Olyan magyar értelemben vett túró? Van egy isteni receptem, amit mindenki mindenhol imád, a tepsi süti 10 perc alatt bekerülhet a sütőbe! És van egy mexikói leves receptem, semmi extra alapanyag nem kell hozzá, és még soha, sehol nem olvastam róla (pedig iszonyú mennyiségű szakácsújságot és könyvet bújok folymatosan), az is közkedvenc mindig. Vagy valami magyarosat akarsz...?
Küldök neked egy képet a "testvérkonyháról", a mail-edre

Pusza
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ildikó,
Nincs mail-ed...

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Nem malackodtunk, ha így lett volna, akkor nem lettem volna ilyen ideges!Kép

Este felnézek otthonról a netre! Végigolvaslak benneteket!
Hiányozni fogtok!

Puszi:

Timi
hmmm

Timinek örülök, és tényleg nem ártana neki némi pihi! Remélem komolyan veszi a dolgokat!

Szöszi: várom a válaszodat!

Kinga: egyik sem rossz kaja Kép
Amúgy ez nem minden nap van így, de most ez volt. Tény, terhesen kisebb a toleranciám. Kép
Én a védőnőnél eddig 2-szer voltam! a 9. és a 16. héten. Nem visszem én ezt túlzásba Kép

Bori: haskeményedés a frontra? Lehet. Nekem ma a fejem fáj, de csak tompán.
A kocsit az én babám sem szereti, de Zsófi sem szerette. Akkor lányom lesz megint???
És a szg előtti csücsülés alatt is folyton fent van. Érdeklődik?
A reggeli termeléssel nincs baj! Nálunk ue. este van... A lényeg a rendszeresség!
Amúgy Dani sem lehet mindenben nagyfiú!
És akkor ma mit esztek?

Amúgy a szomszédban 3 napja folyamatosan fúrnak. Lassan elkérem Mucska bunkóját, vagy fegyverét, mert UNOM! Kép Kép Kép

Zsuzsa
zerko

Bori: te ismered a Príma Konyha újságot? Nekem az nagyon tetszik!

Zsuzsa
zerko

Bori,örülj neki,bélcsavarodása nem lesz a Daninak,de ha baj van egyszerre tudnátok,mert mindkettőtök elaludna.
Befolyásolhatja az időjárás,tegnap mondta a dokim.Nem is volt nekem azóta,csak pont mikor front volt,pedig tegnap sokkal jobban megerőltettem magam,mégsincs semmi gáz.Engem havont egyszer megvizsgál az orvosom belülről és onnan tudja,hogy zárva van a méhszáj és ezt be is írja a kiskönyvembe,úgy,hogy Cp.3000.És majd ennél kevesebb szám lesz,ha kinyílik.Lehet,hogy már az őrületbe kergetem a szakmai kérdésekkel?

Kinga
nyinike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?