Sziasztok Lányok!
Kereken 50 perccig tartott, hogy nagyjából elolvassalak Titeket
Nem tudom felűnt-e, de ékezetekkel írok, végre vettünk egy magyar billentyűzetet, úgyhogy próbálom szokni
Nem volt egyszrű, de azért megpróbáltam leszűrni a dolgokat és megpróbáalok válaszolni Nektek.
Mucska
Szuper volt a pizzás kép
Azóta most a tésztás dolgokat kívánom, tegnap este is zacskós gombaszószos tészta. ma meg sajtos-tejfölös tészta
Remelem holnapra elmúlik, mert sajnos ezek rendesen hízlalnak
Remelem nem marad semmi szövődmény, de csütörtökön megyek a körzeti dokihoz és alaposan megnézetem magam, igaz már semmi bajom, de biztos, ami biztos. Hétfőn meg megyünk a dokikánkhoz, UH és akkor fogok igazán megnyugodni, ha ott minden rendben lesz!
Bellana
A kívánásra, most írtam Mucskának, én most a tésztáknál tartok
Ja, és a savanyúubi, fél üveggel be bírok vágni
Bori
Köszi a választ az UH-val kapcsolatban
A kismamabolt ahol én voltam, az a körúttól a Kálvin tér felé van, de nem tudom a nevét. A jobb oldalon az első kismamabolt. Mammystic a József körúton van, majdnem a Blahánál, azért tudom, mert mi is itt lakunk
Egyelőre
Panó
Köszike a javítást
Kinga
Végre kapok tőled üzenetet
És végre van egy sorstársam, akinek szintén a ruhák hosszával van baja! Te hány cm vagy?
Egcsi, hmmm(azt hiszem Timi?)
Én még csak a 13+4-nél tartok és már +3kg-om van
Igaz, ebben benne van a karácsonyi 2 kg, ami sajnos a családnak köszönhető és annak, hogy 6 év után először ünnepeltünk végre itthon együtt a családdal, ami sajnos tömés és etetés oldalon is erőteljesen jelentkezett
Szóval én nem aggódnék a helyetekben a kilók miatt! Ráadásul ez alkati dolog is, annyi jön, ammennyi jön, majd lemegy! Persze azért zabálni nem kell, de a fogyózást MINDENKI FELEJTSE EL!!!!
Huh! Biztosan elfelejtettem valamit, pedig előtte jegyzeteltem is, hogy kinek mit akarok írni! De sajnos 4 napot nehéz ebben a topikban behozni
Most már próbálok majd minden nap jönni, csak tegnap dolgoztam először a betegségem óta és iszonyatosan elfáradtam!
De a gyerekeim nagyon ügyesek voltak! Rendesen gyakoroltak, és annyira örültek nekem, hogy végre van fuvola, meg furulya órájuk
Nagyon aranyosak voltak!
Na, most készültem ki, mindjárt 1 óra, pedig megfogadtam, hogy 12-kor ágyban leszek
Puszi mindenkinek, újra aktivizáltam magam, úgyhogy ÍRJATOK
Puszi
Orsi
13+4