Sziasztok lányok!
Eddig nem írtam, mert öszintén szólva nem is olvastam a topicot és nagyon jót tett. Abszolút nem figyeltem semmilyen hülye jelet magamon, utána kellett számolnom a ciklusnapomnak, mert nem figyeltem és végre jól érzem magam.
Itt meg naponta a jel figyeléssel töltöttem az idöt. Az kicsit idegörlö. Másrészt viszont hiányoztatok.
Engem picit zavart, hogy hirtelen több lett az ismeretlen, mint az ismerös, de most látom a "régi" ismerösöket és ez feldobott és most írtam is gyorsan.
Nekem hiányzott a kis meghitt társaság, ahol 7-8 ember beszélte meg a dolgait, de hirtelen vagy huszan lettünk és ennyi emberre nem lehet ugyanúgy odafigyelni. Ezmiatt remélem nem támadtok, hanem értitek mit mondok. Szóval hirtelen jöttek sokan, nem ahogy eddig.
Tényleg mostanában megrekedt a baba esö. Szerintem azért, mert akiknek hamarabb sikerülhetett, kevesebb problémájuk volt (persze kivételek mindig vannak/voltak!!), azoknak sikerült és mi maradtunk azok, akiknek nehezebben megy. Mindig jönnek újabbak, közülük is sokan gyorsan elmennek innen, mert hamar sikerül és a végén a 'mag' mindig az marad, akiknek nem sikerül.:-/ Egyenlöre én is benne vagyok, de ez nem mindig lesz így.
És egy tipp:
tényleg
ne szedjetek semmit be, amit nem a doki ír fel!!! Én már 2 hónapja gyógyteákat és vitaminokat SEM szedek és jobban vagyok, mint valaha! A természetes
hatóanyagok is nyilván hatnak, ezért
ható a neve és ezek egymásst is befolyásolják, sokszor nem a legjobban. Vigyázzatok magatokra!!
Én lassan indulok nyaralni és csak 14-e körül leszek, úgyhogy majd utólag helyesbítem az adatomat a listán, ne vegyetek le. Pont a nyaralás közben jön meg, bár remélem csak a végén, mert csúszni fog, mert a tüszörepedésem is csúszott ~ 4 napot.
A listában rosszul voltam benne, ezért kijavítottam.
Boglárkának miért lettek hiányosak az adatai?
Ancsi: Adács 27 év
Lora: 8 c 35 cn Várpalota 24 év
Kriszti: 11 c 31 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Cincérke: 29 c 25cn Budapest
Boglárka: 6 c 23 cn
Margit: 4 c 23 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 22 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 20 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 20 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 20 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 16 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 10 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 8 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 7 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 6 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 2 cn Budapest 31 év
Nagyon remélem hogy a 'mag' is lassan fogyni fog, mert ránk férne egy kis feldobottság és babaesö.
[color=#FF0000]
Puszi:
Jázmin