Új privát üzeneted érkezett!

Pucur, boldog szulinapot neked!!

Adri KépKép Gool.. No comment csak boldogsag. Asszem, teljesen normalis reakcio reszedrol az aggodas, mindig az elozo sikertelen terhesseg befejezo akkordjaig aggodik az ember, de amint atlepted a /buvos hatart/, mar konnyebb lesz. Es sikerulni fog, mi minden nagyon kellemes -hanyasokkal, emelygessel, kis etvagytalansaggal- tarkitott kismamasagot kivanunk neked. Amikor rosszul erzed magad, gondolj arra, amit anno nekem is mondott a nogyogyim: A magzat jelentkezik a rosszulletek alkalmaval, s csak azt akarja tudatni veled, hogy nagyon jol van, el- es fejlodik, hamarosan jon... ugyhogy keszulj fel es Kép

Eva! Ez a baratnos dolog nalam is bejott... Egyszerre lettunk terhesek anno a legeslegjobb baratnommel, az enyem 14 het utan elhalt, buskomorsag, letargia, mar sirni sem tudtam.. es ebben az allapotomban azt mereszelte mondani a tobbi munkatarsam elott, hogy nem nagy dolog, ha elment, hat elment, nem kene ennyire tulreagalni... S mindezt persze oriasi nagy pocakkal, problemamentes, elso sikeres probalkozas utan... Ennyit a jo baratnokrol!! Utalom, azota is. Vannak dolgok, amiket nem lehet megbocsatani. Az ilyen hulye noket el kell felejteni, bizony, jo-jo, nem kerjuk a lesajnalast, de, mint a Kriszti is irta, jol esik a tudat is, hogy melletted all valaki, aknek a vallan, ha ugy hozza a hangulat, kisirhatjuk magunkat...

Evici2, a dokid altal javasolt 3-4 honap nalam doki nelkul is igy zajlott, az elsotol szamitva a ciklusaim kozott 37, majd 25, 22, 31 napok teltek el, volt, amikor verezgettem, fajt nagyon!? a hasam, stb..Ki erti, igy utolag, mi lehetett odabenn.. Nem is akarom mar tudni, enelkul is fantazialok eleget. Lenyeg, azutan kovetkezo menseseim mar napra pontosan felvettek a 28-28-28 napos ciklusokat.. Gyujtsd az erodet, aztan szeptembertol hajra!

Kriszti! Imadom a KépHot-DogKépodat..

Pucur, a homerozesrol Erazmusz nagyon jol ertheto tanacsot adott a masik topicban, asszem, szombat este irta.. Amikor a hod hirtelen leesik a kb. 10-16. nap kornyeken, akkor fog kilokodni az erett petesejt es aznap ill. masnap kell akciozni, hogy a parod magjai eltalaljak feluton.... Kép

Pussz nektek, ennyi telt mara, ez nem az en napom, s nem tudok tobbet irni...Kép

Lella
Lella

Éva!

Kép Kép
Tudom, hogy most nagyon nehéz, de arra gondolj, hogy vetélés után nagyon sok esetben felborul a normális ciklus, de a Te szervezeted pontosan tudta, hogy mi a dolga, ugyanolyan hosszú ciklusokkal számolhatsz ezután is.
A barátnöd hozzáállása ledöbbentö volt. Az ilyen nem is barátnö.
A dokiddal pedig szerintem beszéld meg, hogy nem-e kell mégis a ciklus 2. felében progeszteront szedned, ahogy Erazmusz is javasolta. Én is ezt fogom tenni, jövö héten pénteken (a ciklus végén) megyek dokihoz.

Puszi!

Rita
Krita

Sziasztok lányok!

Kérek segítséget! Ma van a ciklus 28. napja, nekem általában 26-27 naposak szoktak lenni, mensinek semmi jele. Reggel "helytelenkedtem" is a párommal, de az se hozta meg...

Lehet, hogy a clostilbegyt-től lett hosszabb a ciklusom? Vagy esetleg reménykedhetek?

Nem merek tesztet venni, annyira utálom a negatív eredményt.

Akinek van tapasztalata a closti ciklushosszra gyakorolt hatásáról kérem írjon!!!

puszi: Lotti
Lotti

Szia, Lotti!

Nekem /csak/ ketto havi tapasztalatom es megjott mensim van a Clostival, nalam sajnos, pontosan a ciklusnapomon jott meg az elso, a masodik meg a ciklusnap utani 3. napon, itt egy kicsit en is koppantam... Persze, hogy remenykedj, de ne nagyon-nagyon, csak kicsit nagyon, nehogy csalodas erjen.

Igazad van a teszttel kapcsolatban, en is utalom.

Figyusz, te szedsz most valamit, konkretan a Duphastonra napi 2-3x1-re gondoltam, mivel neked Erazmusz szerint alacsony a progeszteron-szinted , es ezt potolni kell, akkor is, ha esetleg terhes vagy, es az legy... E.azt mondta, a peteeres utani heten kell kezdeni, es a 36.hetig szedni, mivel, ha alacsony a sargatest-hormon/progeszteron, nelkule karosodhat a megtermekenyult petesejt. Nem akartalak megijeszteni, remelem, szeded.

Lella

Apropo, lanyok, nem tudok belepni az Erazmusz topicba, nektek is van ilyen problematok? Tegnap is csak sokszori probalkozas utan sikerult... Nem tudom, mi lehet az oka... Van valami otletetek?
Lella

Szia Lella, nem szedek semmit, az orvos azt mondta, ha van baba, én olyan hamar szoktam tudni, akkor azonnal kezel majd.

Most a clostitól is minden hormon túlteljesíthetett, így a progeszteron is, talán, mert tudod: jó kis cisztákat növesztgettem. Kép

ma már elszinezödött folyásom van, tehát meg fog jönni.

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!

Még mindig nem jött meg. Tegnap az egész délutánt átaludtam, mert fáradtnak éreztem magam. És émelygek is, és idönként indokolatlanul verejtékezem.

Tegnap délután csináltam egy tesztet, természetesen negativ volt. Kép

Azt hiszem, nem baba van a dologban, csak a kipukkant cisztákból elöntött valami hormon-féle, azért késik. Kép

Mindenkinek puszi: Lotti
Lotti

Jó reggelt lányok !
Lella,
Kösz a szép biztató szavakat, nagyon jól jött.
Pussz. KépKép
Hogy vagytok ma lányok ? Kép
adri

Jo reggelt Lanyok!

Lotti

Mivel is vidithatnalak fel egy kicsit??Ja,a delutani tesztek szerintem nem tul jok,csinalj reggel is egyet.

puszi Kriszti
kriszti

Kedves Lotti, sajnalom, tudod, E.szerint, megha progeszteron-hiany van, tehat indokolt a gyogyszer szedese, akkor is okozhat a Closti cisztat, de ez utobbi esetben 1-2 honapra abba kell hagyni a Clostit, majd ujra probalkozni vele.

Anno azt is kerdezted, van-e hatasa a ciklus hosszusagara a Clostinak, azert jo, ha tudod, szinten E.mondta, rendbe hozza a ciklust, inkabb roviditi, mint hosszabbitja...

Viszont vigasztaljon az a tudat, ha tudjak, mi a gond, jo kezelest is alkalmaznak ra, sikerulni fog, csak kitartas, igaz, ez a fajta turelem sokszor iszonyu nehez...

Nalam is - a Closti es a tuszorepeszto inj. ellenere, stagnal a ho, 37 fokon, ugyhogy nem valoszinu, hogy sikerult...Kép Ugyhogy en is szomorkodom, mar abban is ketelkedem, hogy volt-e peteeres, es nemcsak a szuri hatasara stimulalt a hom olyat, amit a peteeres hatasara kellett volna...

Ne haragudj, hogy nem tudlak vidamitani, pedig szerettem volna, azert is vagtam bele a levelbe, de csak a sajat szomorusagom leirasa sikerult..Kép

Lesz ez meg jobb isKépKép! Pussz, Lella

ui: sikerult belepnem az Erazmusz topicba, valoszinu, hogy tegnap tulterhelt volt a rendszer.
Lella

Üdv Mindenkinek!

Kedves Lotti!

Ne légy szomorúúúúúúúúúúúúú. Kép Ha van odabent valaki, szerintem még túl korai ahhoz, hogy bármiféle teszt kimutassa. Szóval remény mindig van. Kép Persze lehet, hogy tényleg neked van igazad. Nem tudom mi ilyenkor a teendõ, ilyen cipõben még nem jártam. Nem mondta a doktor bácsi, hogy milyen velejárói lehetnek ezeknek a cisztáknak, mennyire borulnak a dolgok?

Kedves Éva!

A barátnõdhöz: no comment. Kép Nekem is volt már negatív élményem e téren. Vígasztalásnak szánták ugyan, csak valahogy nem úgy sikerült. Mindenesetre tudom, hogy õ tényleg nem akart megbántani, úgyhogy meghallgattam és igyekszem nem foglalkozni vele. Egyébként mikor olyat mondanak, ami engem szívenüt, akkor azzal szoktam nyugtatni magam, hogy az embernek azért van két füle, hogy az egyiken bemenjen, a másikon meg kijöjjön. KépKépKép Bár sokszor ez sem elég és legszívesebben zokognék. Kép Mindenesetre nem kell komolyan venni. Igaza van a többieknek: csak az értheti igazán, aki már maga is átélte ezt. Meg persze az Évicik Kép, akik ugyanúgy együtt éreznek velünk és bátorítanak minket. KépKépKép Úgyhogy...

...Kedves Évici!

Mi is nagyon szorítunk neked. Szeptember már nincs olyan messze. Kép

Kedves Bubi!

Tényleg nem rossz a nagypárna. Kép Ma kezdem az ovulációs tesztet is. Nagy nehezen sikerült beszereznem. Kész rémálom volt, de végülis megvan, úgyhogy ez a lényeg. Hõmérõzöm is, na meg gyerta is van! Kép De hogy így milyen hamar elzsibbad az ember lába?! KépKépKép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Lánykák!

Az orvos véleménye szerint is leginkább a ciszták okozzák a mensi késést. Kép

Köszönöm az aggódást, ha megjött jelentkezem.

Puszi: Lotti
Lotti

Pucur,

Az nagyon jo, a pete kb 22 mm-esen ugrik, es 1 mm-t nö naponta. Tehat mar most kezdjel el akciozni.

Sok sikert

Anna
Anna

Szia Anna!

UUUUUUUUgy orulok neked!Ez most azt jelenti,hogy mostmar benezel ide edonkent?????

Andy

megse jottel dolgozni??Irtam emilt is.

Lotti!

Ezek a nyamvadt cisztak,elkiserik az utobbi 10 evemet.Teljesen aterzem a szomorusagodKépDe azert a remeny eltet mindannyiunkat,teged isKépKépKép

cuppppppp K.
kriszti

Lányok!

Mi ez a rossz kedv ma? Probáljuk a dolgok jobbik oldalát nézni. Az "uj lehetöség" mindig reménykeltö.

Ma megint nagyon meleg van, még a jegesmaciknak is melegük van image{DKÉPEKJmedv.jpg}

Puszi Pucur
Pucúr

Pucur

Csak GIF-et es JPEG-et szeretiKépKép

K.
kriszti

képek Képjmedv.jpg
Pucúr

Sziasztok!

Anna! Örülök, hogy látlak (olvaslak). Mi újság veled? Hogy vagy?

Lotti!
Persze, hogy reménykedj. De ne ess túlzásba, csak úgy alapszinten kell reménykedni. Nekem ugyanis a Clostilbegyttõl és a Serophenetõl is 5 napot késett a mensi. Egyébként meg soha nem késik. Nem akartalak letörni, csak azért írom, hogy ezzel is számolni kell, hogy ilyen is van. De azért még fel a fejjel, hisz baba is lehet. Mi az hogy?Kép

Pucur!
A petesejtek mennyisége és nagysága szerintem nagyon jó. A tüszõrepedés idején kell úgy 2 cm-esnek lennie. Az általad leírt nagyság, hogy jó -e az attól függ, hogy hányadik napon tartassz. A mennyiség meg kimondottan szuper, hisz "rendesen" egy ciklusban csak egy tüszõ érik meg annyira, hogy megrepedjen. Remélem nem voltam túl zavaros.
Ha valaki többet tud errõl a témáról, kérlek világosítsatok fel engem is.

Krita!
Köszi a hozzászólásodat. Gondoltam én is, hogy fogok szólni az orvosnak, hogy próbáljuk meg a prgoeszteron gyogyit (már úgyis felírta nekem és kiváltottam). Csak most ment szabadságra és majd csak szeptemberben jön vissza. Addigra és mostantól számítva már a másdik ciklus vége felé fogok járni. Úgy hogy most ez a két ciklus úgy fog eltelni, hogy semmi uh., semmi gyógyszer, semmi kezelés, csak várjuk, hogy magától jöjjön össze a baba. De nem hiszem.
Majd írd meg, hogy neked mit szól a dokid ahhoz, hogy szedjed-e a progeszteront?
Amúgy meg mindent bele!!!!!!!!!!!

Szandra: 4 c 54 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Lora: 8 c 34 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 30 cn Budapest 31 év
Kriszti: 11 c 30 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Boglarka: 6 c 22 cn
Margit: 4 c 22 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 22 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 19 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 19 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 19 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 15 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 9 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 7 cn Szekszárd 21 év
Bubi:5c 6 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 5 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 4 cn Nyíregyháza 26 év

Remélem nem rontottam el a listát. Ellenõrizzétek.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok Lanyok,

Olvasgatom rendszeresen, persze nehez eligazodni ennyi iromany alatt.

Nagyon örülök az optimista hozzaszolasoknak, es mindig ha itt vagyok honvagyat ezek kis hazank fele.
Velem semmi különös nics (meg), a veteles ota meg volt a masodik peteresem, most csak varok.
Lassan mar annyit tudok a megtermekenyitesröl, korai terhessegröl, hogy mar tul sok.

Mar regen lattam itt ket csikost, agy csak elkerülte a figyelmemet?

Lotti!

Hogy nez ki a höd?
Mindenkit puszilok

Anna
Anna

Anna
tejjesen jol latod a helyzetet,azota az aprilisi babadomping ota csak hebe-hoba jon ossze valakinek.Remelem azert elobb-utobb mindenki kiesik ebbol a topicbol.Rad szamitunk babaugyben,hol tartassz eppen?Vagy irtad mar? Ne hari!!

puszi K.
kriszti

Sziasztok Lányok!

Hát újra itt vagyok! Kicsit belefáradtam a konyha felújításába és idegileg is tönkre mentem.

Adrinak gratulálok a babához!Kép

Nem gyõztem olvasni az utóbbi két hét termését. Most jutottam a végére, de már elfáradt a szemem is.

Velem annyi történt, hogy 2 hete voltam dokinál. Felírta megint a Clostit és a tüszõrepesztõ injekciót. Azt mondta ha most sem sikerül szeptemberben mesterséges megtermékenyítés.
Múlt héten szerdán voltam UH-án és volt egy 20*22 mm-es tüszöm amit meg is repesztettek.
Volt játék is és kipróbáltam a hempergést is.
A gyertyaállást még gyakorolnom kell. A hõm csak ma ment fel 37,1-re, ezt nem igazán értem miért.
Nincs más hátra csak várni türelmesen.

Üdvözlöm a topic új tagjait is.

Kriszti mindjárt írok emilt.

Puszi mindenkinek

Andi
Andy

Kriszti!
Voltál a találkozón? Hogy sikerült?

Lotti!
Olyan jó lenne, ha baba lenne! Kép Túl hosszú a lista, le kéne már faragni belőle, és bővíteni kellene a friss kismamáknál a listát Kép

Képzeljétek, kezd egy kicsit feszülni a hasam, úgy mint ahogy peteéréskor szokott, pedig még csak a 7. napon vagyok. Lehet, hogy ebben a ciklusban ilyen hamar lesznek az "akciós" napok??? Remélem szerencsét hoz majd...

Pusssz
Ildi
másikildikó

Lotti: 7 c 30 cn Budapest 31 év
Cincérke: 28 c 25cn Budapest
Névtelen

lanyok

Ez a lista tenyleg nagyon hosszu!

Kriszti
kriszti

Szia Cincerke

Nagy nehezen kiskubiztam miert lett uj lista.Ugye te mar jartal itt par honapja?Valami dereng.Irjal magadrol lecci.Vagy csak megmutattad magad??Udv neked,remelem nemsokaig leszel ezen a listan atkerulsz egy masikra.

Kriszti
kriszti

Kriszti!
Köszönöm a megszólítást. minden nap többször olvaslak benneteket. Én sajnos nehéz eset vagyok baba témában, de remélem egyszer számunkra is elérkezik az az idő, amikor a vágyva vágyott gyermek beköltözik a pocakomba, az életünkbe, az otthonunkba...
Nem egyszerű az esetem. Elzáródott petevezetékek voltak. Megnyitás előtt lombik, de nem sikerült. Valószínűleg egyedül sosem lesz siker...
Hát röviden ennyi az én bánatom és persze az idő múlik... ja és ami még fontos: a férjem már 45 éves... mindig az jár a fejemben, hogy valamiről lekéstünk... szeretném, ha még focizna, játszadozna a fiával, lányával...
Cincérke

Sziasztok lányok!

Értem se kell már izgulni, legalábbis nem most. Kép

Híven követem a topic címét: ma megint megjött...

itt a helyes lista:

Cincérke: 28 c 25cn Budapest
Lotti 8 c 1 cn Budapest XIV., 31 év

Nagyon erösek a görcsök, de tulképp örülök is, vége ennek a nemnormális, fájdalmakkal tarkitott hónapnak. Most vagy nem kapok gyogyit, vagy csak fele ennyit, mert ezzel picit túllöttünk a célon.

Mindenkinek puszi a kedves mondatokért:

Lotti
Lotti

Sziasztok!
Jo pár napja nem irtam,nagyon lefoglalt a tanulás, de most itt vagyok megint.
Na, ha valaki tud nekem segiteni, akkor irjon: az elmult kb 1 héten végig szurogatott alol a hasam, ahogy azt irtam is már korábban. De hömérsékletileg semmi sem történt, nem változott egy cseppet sem. Aztán jött a szobat éjjel, amikor egyik pillanatrol a másikra BELÁZASODTAM, 38,5 csak ugy spontán . Pár ora alatt lement magátol,(elötte folyamatosan rázott a hideg, dideregtem,mint egy falevél) Másnap reggelre kutyabajom, kirándulás, hegymászás normálisan.
Ez mit jelentett? Attol tartok,hogyha véletlenül volt is valami peteérés odabennt, ez a láz keresztbehuzott mindent nekem. Azota megint normális a reggeli höm,ugyanannyi mint elötte.
Ma megyünk a dokihoz, nem tudom, érdemes-e rögtön megemlitenem neki, életemben ma látom elöször...
Ugyhogy nálam nagyon nincs semmi, de azért mindenki elöre!!!
Kriszti, tényleg nem irtál még a talirol, milyen volt? Esetleg lesz valahol fénykép rola, hogy azok is megnézhessék, akik nem tudtak ott lenni??
Sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok, Lanyok!
Milyen volt a talcsi? Kriszti, beszamolot, esetleg kepeset, kerunk!

Pucur, a jegesmedved kellemesse hutotte errefele a levegot, tudod, affele akcionak kedvezo idore..KépKépKép

Ildi, ez jo jel lesz, aztan mindent bele 2-3 naponta...KépKép

Cincerke, fej a fejjel, te is tudod, hogy az elzarodott petevezetek nem lehet problema, miert nem probalod meg megegyszer a lombikbebi programot..? Nagyon kivanom, hogy a kovetkezo leveleidben mar sokkal jobb lenne a hangulatod... El kell neked mondanom valamit, biztatasul: az en aposom 61 evesen ejtette teherbe a feleseget!Kép, es nemcsak jatszott a fiaval, de kivarta az unokaja megszuleteset is, es nemregen, 96 evesen ment el... Tessek vidamodni! Plane a fiuknal NINCS idohoz kotve!!! KépKép Minden jot!

Lotti Kép sajnalom, egyutterzek veled, es remelem, a kovetkezo ciklusod vegen egyutt orulhetunk..Kép

Lella
Lella

Jo reggelt Lanyok

Sajna nem voltam a talcsin mert beszeltem Bejaval telefonon es nem volt senki rajata es Mamacican kivul senki akit ismernek.Veluk du.talakoztam maganban.A fenykepezogep pedig vegig ott lapult a taskamban csak elfelejetettemKépKép
De asszem meg talalkozom veluk.Ugye Beja?????
Azt mondtak,hogy jo volt nagyon sok baba volt,kismama szinte csak ok es hat akinek nem megy szinte senki nem ment el.Azt hiszem ez ertheto.

Szandra: 4 c 55 cn Mohács 23 év
Lora: 8 c 35 cn Várpalota 24 év
Kriszti: 11 c 31 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Cincérke: 29 c 25cn Budapest
Boglarka: 6 c 23 cn
Margit: 4 c 23 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 23 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 20 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 20 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 20 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 16 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 10 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 8 cn Szekszárd 21 év
Bubi:5c 7cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 6 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8 c 2 cn Budapest XIV., 31 év

Lotti!

remelem tul vagy a nehezen es a kov.ciklus szerencsesebb lesz.KépKép

Barbi
Szerintem MINDENT mondj el neki akkor biztosan konnyebb neki is diagnosztizalni.

Puszi K
kriszti

Lella!
Köszönöm Neked is a kedves szavakat!!!!
Őszintén írom, hogy nagyon-nagyon jól estek. Én azért nem szeretnék addig várni... Kép

Semmiképp sem akarom, akarjuk feladni. Sőt! Hamarosan (ősszel) irány a következő lombikprogram!!! Már alig várom.
Csak vannak depisebb időszakok, főleg "megjövés-közelben"....

Igyekszem majd a jobbik oldalamat is mutatni nektek és vidámabb lenni, amikor olyan leszek. Rendben?
Cincérke
Cincérke

Sziasztok Lányok!

Mi ez a mai lazsálás? hol vannak az üzenetek?

Lella

E.-nál igértél nekem e-mailt táblázattal és hömérözéssel, elküldenéd kilsteve@hotmail.com, vagy fogacs@forgacs.hu Köszike!! Kép

Kép

Puszi Pucur
Pucúr

Lella

En is kaphatnek abbol a tablazatbol??

Koszi K.

krisztina.torok@oracle.com
kriszti

EBRESZTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
kriszti

Kriszti!

Tündéri a kiskölök!! Kép

Szerintem mindegyikünk ilyenre vágyik! Bár csak már lenne egy kisebb változat belöle a pocimban.....Kép

Lányok hol vagytok???

Puszi Pucur
Pucúr

Pucur

Lehet,hogy a chat-ben vannak!
kriszti

Üdv Lányok!

A gutaütés szélén ugyan, de itt vagyok. Utálom, mikor feleslegesen kell dolgoznom. Kép Kép Kép Na mindegy. Kép

Kedves Cincérke!

A nagynéném nemrég esett át a második beültetésen. Az elsõ sajnos nem maradt meg, de reméljük most sikerülni fog. Úgyhogy sok-sok-sok sikert és egy babát kívánok neked is. KépKépKép

Valaki!

Jó híreket kérünk! Rajtam megint kitört a "de sajnálom magam" hangulat. Kép Tegnap már (megint) egy kutyusért sírtam a páromnak. Olykor feltör bennem. Annyira szeretnék már szeretni valakit! Kép Azt hiszem ez a "ha ló nincs szamár is jó" effektus. Kép Egyébként nem értem. Megfigyeltem, hogy minden hónapban a lehetõség idõpontjához közeledve megy el a kedvem az élettõl, holott pont ekkor kéne kicsattannom a jókedvtõl. Mindig is tudtam, hogy nem vagyok normális. KépKépKép Remélem holnapra elmúlik.

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Koalamaci

Ez a kutyus sema ismeros!Jo hirek nalam sajna nincsenek,de kuldok neked egy kis happyt
KépKépKépKépKép
mindjart keresek naked valami edi kepet is

Kriszti
kriszti

Kép
kriszti

Kedves Kriszti!

Köszönöm, máris jobb kedvem van. KépKépKép
A szólással ellentétben: õk jól elférnek a bõrükben! Kép Én is küldök valamit:

Kép

Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok!
Micsoda állatkák várnak itt engem ma! De jooooo!!! Legalább ettöl vidámkodunk egy kicsit Kép
Nekem most kicsit van rá okom, mert tegnap ugy néz ki rátaláltunk a mi segitö dokibácsinkra!!!
Elsö vizit volt, nagyon kedvesen végighallgatott, utána leszürte a véleményét, és azt is nagyon barátságosan adta elö. (az rögtön tetszett, hogy nem jött a "egy év a minimum probálkozási idö"cimü sztorival)Szoval ma megyünk laborba, nekem 13 dologot pipált ki a lapon amit meg akar nézetni,remélem nem ennyi kémcsövel vesznek vért,mint legutobb...Kép
Két hét mulva megyek vissza hozzá, akkor tetötöl talpig átvizsgál, kivül-belül, és az eredmények birtokában kitaláljuk milyen terápia lesz nekem jo. Pont jo volt az idözités, mert a progreszteron szintet a 20-21-ik napon akarta megnézni, erreföl ma vagyok a 20-ikon, remélem nem véletlenülKép
Szegény féjrem zokszo nélkül veszi a labort, pedig neki a véren kivül spermavizsgálat is lesz, és ez váratlanul jött, hogy már ilyennel is kezd, de tulajdonképpen nagyon jo, hogy ennyire részletesen mind a kettönket kivizsgál.
Szoval lányok én most happy vagyok, folyt köv két hét mulva...
Egyébként még nem hiszem hogy volt ovuláciom ebben a honapban, a höm legalább is semmit nem mutat. De majd lesz ez még igyse!!!Kép
Sziasztok, és bocs a litániáért...
Barbi
Barbi

Sziasztok Lányok!

Végre megtaláltalak titeket. Olyan régen nem találok vigaszt a bánatomra eddig gyakran azt gondoltam, hogy egyedül vagyok. Sajna látom nem. Köszönöm Nektek, hogy van ez a topic és olvasva leveleiteket sokat segített nekem. Szerenék csatlakozni a topic csapatához, de remélem hamarosan veletek együtt átmehetünk a friss kismamák topicba.

Üdv Mindenkinek: Gabó
Gabómanó

Koalamaci

Micimacko a gyengem!Kulonosen Fules a szivem csucske, van is otthon egy oriasi meretuKép/egyszer a babae leszKép/

Barbi
Bizakodas 1/2 siker,egy jo orvos pedig teljes siker.Orulok,hogy jol ment

megyek mostmar haza,holnap`dumcsizunk`

cuppppppp K.
kriszti

Koalamaci!

Kép

Gabomano!

Üdvözlünk körünkben.Kép
Reméljük, hogy tényleg nem leszünk itt sokáig.

Puszi Pucur
Pucúr

Na lányok, ahol ennyi kutyus van, ott elfér egy kiscica, ugye??? (Remélem itt is sikerülni fog, nemcsak a probábanKép)
Kép
Barbi

Üdv Lányok!

Kész állatkertet csináltunk itt! Kép
Pucúr, õk is nagyon aranyosak. Imádom a kutyákat, meg általában minden állatot. Úgyhogy Barbi cicája is jöhet. Kép Csak a kígyók, pókok és egyéb nyalánkságok kerüljenek! Kép

Kedves Gabómanó! Kép

Üdv néked körünkben! Mesélj egy kicsit magadról.

Kedves Kriszti!

Örülök, hogy tetszett. Én is imádom Macikáékat. Már próbáltam kitalálni, hogy melyikük is a kedvencem, de mindig arra jutottam, hogy fogalmam sincs. Micimackó, Füles, Tigris, Zsebibaba... Kép Hát lehet itt választani? Egyébként ha majd egyszer végre odáig jutunk, a gyerekszoba falára is mesefigurákat szeretnék festeni. Persze Micimackó és társai elõnyben. Kép Úgyhogy ha új Micimackós szép kifestõkönyvet találok, meg kell vennem. Kép Már van Micimackós mappám, asztali tolltartóm, pizsamám, stb is. Tiszta dili vagyok! Kép Pumuklit is imádom. Mekkmester, Pampalini, Nils Holgerson... Ezek mind-mind annyira jó kis mesék voltak. Úgy sajnálom, hogy most ezek a Pokemon, Batman stb. ökörségek mennek. Bocs, ha belegázoltam valakinek a lelkivilágába! Kép Na jó, mesedélután befejezve, lelõttem magam. KépKépKép

Holnap jövök. Jók legyetek. Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Koalamaci, ami a meséket illeti, szintén zenész vagyok, nekem is a régi mesék a kedvenceim. Igy nagyon örültem, amikor a Vuk-ot, és a Ludas Matyit megkaptam CD-n, ezt én is bármikor meg tudom majd mutatnia gyerköcnek. Na, és az is élményszámba ment, amikor az itteni magyar tv sorozatban leadta a Süsü-t, és a Pom-pom meséit.
Na jo, én is eldugulok meseügyileg, éljen Micimacko és társai!!
Barbi
Barbi

Sziasztok lányok!

Eddig nem írtam, mert öszintén szólva nem is olvastam a topicot és nagyon jót tett. Abszolút nem figyeltem semmilyen hülye jelet magamon, utána kellett számolnom a ciklusnapomnak, mert nem figyeltem és végre jól érzem magam.Kép Itt meg naponta a jel figyeléssel töltöttem az idöt. Az kicsit idegörlö. Másrészt viszont hiányoztatok.KépKép
Engem picit zavart, hogy hirtelen több lett az ismeretlen, mint az ismerös, de most látom a "régi" ismerösöket és ez feldobott és most írtam is gyorsan.Kép Nekem hiányzott a kis meghitt társaság, ahol 7-8 ember beszélte meg a dolgait, de hirtelen vagy huszan lettünk és ennyi emberre nem lehet ugyanúgy odafigyelni. Ezmiatt remélem nem támadtok, hanem értitek mit mondok. Szóval hirtelen jöttek sokan, nem ahogy eddig.

Tényleg mostanában megrekedt a baba esö. Szerintem azért, mert akiknek hamarabb sikerülhetett, kevesebb problémájuk volt (persze kivételek mindig vannak/voltak!!), azoknak sikerült és mi maradtunk azok, akiknek nehezebben megy. Mindig jönnek újabbak, közülük is sokan gyorsan elmennek innen, mert hamar sikerül és a végén a 'mag' mindig az marad, akiknek nem sikerül.:-/ Egyenlöre én is benne vagyok, de ez nem mindig lesz így.Kép

És egy tipp:
tényleg ne szedjetek semmit be, amit nem a doki ír fel!!! Én már 2 hónapja gyógyteákat és vitaminokat SEM szedek és jobban vagyok, mint valaha! A természetes hatóanyagok is nyilván hatnak, ezért ható a neve és ezek egymásst is befolyásolják, sokszor nem a legjobban. Vigyázzatok magatokra!!

Én lassan indulok nyaralni és csak 14-e körül leszek, úgyhogy majd utólag helyesbítem az adatomat a listán, ne vegyetek le. Pont a nyaralás közben jön meg, bár remélem csak a végén, mert csúszni fog, mert a tüszörepedésem is csúszott ~ 4 napot.

A listában rosszul voltam benne, ezért kijavítottam.
Boglárkának miért lettek hiányosak az adatai?

Lora: 8 c 35 cn Várpalota 24 év
Kriszti: 11 c 31 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Cincérke: 29 c 25cn Budapest
Boglárka: 6 c 23 cn
Margit: 4 c 23 cn Budapest 30 év
Száva: 5 c 20 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 20 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 20 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 16 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 6 c 10 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 8 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 7 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 6 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 2 cn Budapest 31 év

Nagyon remélem hogy a 'mag' is lassan fogyni fog, mert ránk férne egy kis feldobottság és babaesö.KépKép [color=#FF0000]

Puszi:
Jázmin
Jázmin

Sziasztok!

Kriszti: 11 c 32 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Cincérke: 29 c 26cn Budapest
Boglárka: 6 c 24 cn
Margit: 4 c 24 cn Budapest 30 év
Száva: 5 c 21 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 21 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 21 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 17 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 11 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 11 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 9 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 8 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 7 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 3 cn Budapest 31 év

Kicsit nem voltam, pontosan két hétig és két napig. Szabin voltunk a párommal. Sajnos a nyaralásunk nem ugy sült el, mint ahogy szerettük volna. Galyatetön voltunk egy hétig, persze végig esett az esö. Az elsö pár napon Canesten kura volt, utána pedig meglepetésre mikulás (24 napra)Mindegy, majd most!

Örömhir, (had dicsekedjek)hogy juli 22.-én voltunk egy éves házasok!!!!!!!! Ünnepeltünk is, tortával, borral. A másik, hogy megszült az unokatestvérem. 3 ora altt lerenezett mindent, az indulástol a varratokig. A baba adatai: 3,6 kg 53 cm, és Bianka. Nagyon szép, és nem csak azért mert a rokonom. Hamar meglett, nem kellett dolgoznia. Tényleg szép baba!

Üdv az ujaknak, remélem nem sokáig lesznek itt.

Az én dokim aug. 6.-án lesz legközelebb (3 hét után), majd akkor megyek hozzá. Ja,nekem is van egy hormoneredményem, a 19.naprol: 41 nemtommi. Talán a második, amiket írtok (progeszteron)Majd kiderül, hogy jo-e.

a listát frissitettem, remélem jo, de nézzétek át.

Ha minden igaz, akkor szobmaton leszek félidös, már dolgozunk is rajta. Persze a párom mindig elrontja a "két-napos" ciklust. Belezavar. Persze élvezem, illetve élvezzük.

Bocs, hogy ilyen hosszura sikerült, de sokáig nem voltam. Ja, 5 és fél orát olvastam a hozzászolásokat. Szép kis termés.

Szoritok a félidösöknek, és gratula Adrinak!

Lora
Lora

Szandra: 4 c 56 cn Mohács 23 év
Kriszti: 11 c 32 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Cincérke: 29 c 26cn Budapest
Boglárka: 6 c 24 cn
Margit: 4 c 24 cn Budapest 30 év
Száva: 5 c 21 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 21 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 21 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 17 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 11 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 11 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 9 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 8 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 7 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 3 cn Budapest 31 év
Névtelen

Jo reggelt!

udv,Gabo remelem nemsokaig leszel itt.Kép

jazmin!

sajnos igazad van,mi vagyunk a mag :*(
Figtu,ha neked jot tesz,hogy nem jelentkezel be nap mint nap akkor mi tiszteletben tartjuk.Az a lenyeg,hogy neked jo legyen,hiszen szinte egyedul kell megbirkoznod a tudattal,hogy nem megy konnyen.Azert neha adhatnal jelt magadrol.A ketcsikrol pedig egyenesen tudni akarunkKép
Minden jot neked.

Szija Lora!

Kipihiztetek magatok?Sok boldogsagot kivanok az evfordulotokraKép

Andy

Hol jarsz???????

Ma kell telcsiznem,hogy van-e eredmeny!!!!!!

Puszi K
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?