Lányok az elmúlt másfél órában hiába próbáltam betölteni ezt az oldalt!!!
Na, ma pihenős napom lesz,csak házimunka volt,már végeztem azzal is.
Melcsike természetesen elgondolkodtatott amit írtál, meg sok emlék előjött, de nem emiatt kenődtem el..nem volt semmi, aztán jön be a párom, letette a pultra a pénzt és ránézésre tudtam, hogy mi jött...
Nem kaptunk semmi értesítést róla, semmi levelet,pedig én is azt hittem..majd lehet jön vlmi néhány nap múlva.
Az jutott eszembe, amikor a kórházi idődet írtad, hogy az is egyszerűen hihetetlen, hogy a műtő nem azonos emeleten van, mint a vajúdó, vagy mint a szobád????Egyáltalán ez a tologatás????Hogy a beteghordó fiú visz?????
Fehérváron ez így néz ki:
három emeletes épület.
fsz:csecsemő,újszülött, és gyermekosztály,gyermek ambulancia, terhes ambulancia.
1.em:terhespathológia,normál szülő oszt,másik oldal császáros oszt.Szülőszobák,MŰTŐK-a szülőszobából kb 10 méter se volt ,és kb 20 másodperc amíg átvittek...ÉS SZÜLÉSZNŐ TOLT A TOLÓKOCSIBAN a vajúdóból a szülőszobára.
2.em:onkológia egyik oldal, nőgyógyászat másik oldal,középen MŰTŐK..
3.em:meddőségi ambulancia
Semmi fel-le tologatás!!!
Emlékszem az osztályos szülésznő berohant hozzám, amikor mindenki futkosni kezdett,hogy elfolyt a magzatvíz..és fogta a kezem,amíg eldöntötték, hogy mi legyen...és aztán amíg bennt voltam a főorvosnő ahányszor csak odajött hozzám beszélgetni Tündikének hívott és amikor meghalt a Kicsikém,őt Violának hívta..Hálát adok az égnek, hogy nekem azt nem kellett végigélnem, amit BETTI,MELCSIKE,SÜTŐTÖK megéltetek,nem kellett éreznem ahogy megszületik és én minden erőmmel bennt tartanám...emlékszem előtte csináltak uh-t és mondta z orvosom, hogy pont az "aprórészek"(lábacskák)vannak lefelé..és hogy minden esélyt megadunk, ezért császár lesz, hogy ne sérüljön..aztán addigra még el is fordult oldalra,harántfekvésbe, úgyhogy így nem engedték volna,akkor sem, ha érett magzat...
Amit még mondani akartam Melcsike,hogy nem is mondhatták volna vetélésnek, akkor sem ha halva születik, mert betöltött 24 hét után már a magzat neve:"infans"-ember, aki nem beszél!!!!!és ha nem mutat életjeleket fél óráig kötelesek próbálkozni az újraélesztéssel!!!!!!!!!!!!
Az én Drágám is 2-es Apgar-ral született, de a két percese már 5 volt!!!
És Bettinél is,mi az hogy kicsúszik valami!!!???Állatok vagyunk, vagy mi?????
Hú de felhúztam magam, pedig nem is velem voltak ilyenek, de hogy tehették Veletek ezt??????????????????