Új privát üzeneted érkezett!

vagyok,csak dadomi drága,kedvet kaptam tőled,és elkezdtem a nagytakarítást. Kiszámoltam,ha egy szobával 2 nap alatt végzek,akkor egész jó vagyok,és még lesz időm kedvenc foglalatosságomra is,dkorálhatok :D
Nagyon édesek lehettek a fiaid :lol:
Olyan aranyosak,mikor együtt játszanak-mondjuk ilyen nálunk elég ritkán van :?
Na,megyek,mert így nem végzek sosem :x

ja,nem sütök pulykát,lusta voltam ma bemenni Szd.ra és venni,hétvégén meg elfelejtettem :?
Vendég

hali!
Pici Rékának nagyon sok boldog névnapot!
Devcsa, bakter, úgy ég a képemről a bőr, legközelebb rúgj bokán, vagy üss fejbe, és üvölts a fülembe, hogy a babanetrőőőől vagy! :lol: Hihetetlen, hogy mennyire nem tudtalak hova tenni, mikor integettél... Még a hátam mögé is néztem, h biztos oda integetsz... :lol: Egggészen más vagy, mint az iwiwes fotón, illetve, mint amilyennek képzeltelek!
Szal, tök aranyos vagy, és még egyszer: bocs... :oops: Kérjük ám a képeket!
dadomi, nagyon aranyosak a fiaid!
Cseriani, én is dekorálok, vagyishogy mi, üveget festünk a hannával, ez motivál arra, hogy ablakot puceváljak... Deee úúútálom! Már "csak" a háló meg a fürdőszoba van vissza.

been

Emma! Utána akkor jöhetsz hozzánk még mielőtt kiesnél a gyakorlatból :P :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Köszönjük a köszöntést.

Cseriani sajna nincs időm libát sütni, pedig nálunk az oviban tettek ki jó kis recepteket is. Most egy kicsit nosztalgizágatok. Pont öt évvel ezelőtt voltam 2 in 1 Evelinnel. Az akkori éjjelen már nem aludtam és másnap délután negyed háromkor már ketten voltunk. És pont keddi napon született. Most, hogy dolgozok hétvégén ünnepeltük Evét. Kapott szép szivecskés tortát és sminkkészletet (persze olyat ami gyerekeknek való).
Emma hozzám is jöhettek ablakot pucolni és itt nincs is olyan sok.
Vendég

Zsombibabáknak és Rékának sok boldog névnapot kívánok így utólagosan is.
Csilla megint beteg :evil:

Kép
Kép
josi

és akkor most én leszek az első,Evelinnek meg sok boldog szülinapot!!!!! :lol:

Kép
Kép
josi

Szegény pici Csilla,jobbulást kívánunk neki!!!

én is gondolkodtam ma,hogy elvigyem-e Kristófot oviba,éjjel nagyon köhögött. De nem fájt semmije,láza sem volt,így elvittem.
De az oviban alig köhögött. Remélem nem hétvégén fázott meg,szombaton Fehérváron voltunk,nem volt túl jó idő,meg sietni kellett haza,mert négyre meg szülinapi zsúrra voltunk hivatalosak.Úgyhogy volt nagy rohanás,rendesen elfáradtam estére. Bakancsokat vettünk a gyerekeknek,meg én is vettem egy cipőt,pénteken ovis alapítványi bálba megyünk,és csak barna cipőm volt,az meg furin nézett volna ki a fekete gatyámhoz :?
Ma megcsináltam a Kristóf szobájának a felét,már csak az ablakpucolás van vissza,meg a porszívózás,felmosás,és kész :D
De nagyon messze van még a vége,hogy az egész ház készen legyen. :evil:
Emma,kocsival mi újság??
Timi drága,hogy vagy????Hiányzol nagyon!!!
Banoed,fiacskáddal mi újság?
devcsa,hogy áll az ügyetek?(mármint a drágalátos volt pároddal)
Vendég

lányok Timi ismét kórházban,csütörtök óta. Pénteken érfestést csinálnak nála,és egy érsebész megoldja majd az eddig megoldhatatlant. Eddig vért kapott.
Ráadásul ma van a születésnapja.

hoppá,jut eszembe:Evelin kishölgynek nagyon boldog szülinapot kívánunk. Kép
Vendég

Cseriani, nem lehet, hogy száraz a levegő éjszaka, azért köhög Kristófod? Én nagyon észreveszem éjjel, ha fűtünk napközben.
Óóó, megvan az autó, ma megyek is vele be Paksra cipőt veszünk a kölkeknek, mert nincs meleg cipőjük (megyünk a deichmannba ) :wink: , aztán veretek majd vele. :P Persze, lájtosan csak. Szombaton meg elmentünk vele Szekszárdra, jó volt.
Jajjj, Evelinnek nagyon sok boldog szülinapoooot! :D Képeket nem kaphatunk? :wink:
Csilla, szegénykém, most mi baja? Gyógypuszik neki!
Timesz, jelentkezz, hogy vagy? Hiányzooool!
Yuyu, veletek mi újság?

been

Úristen, már megint, szegény Timesz, ez nem igaz máááár... Érsebész? Eztet nem értem... Küldök majd neki sms-t, felköszöntöm én is, majd írom a nevetekben is, jó?
Anyukámnak is ma van a szülinapja, az 59.

been

tudod Emma,vérzett megint ott,ahol műtötték,ezért csinálnak érfestést,hogy pontosan megtudják,hogy hol is,és ezt oldja majd meg az érsebész.
Vendég

Evelinnek boldog szülinapot, meg Timesznek is!!! Névnaposoknak is minden jót és szépet!

Enikő meg ma 3 hónapos :-)

Köszi Emma, jól vagyunk, Enikő épp átalussza a délelőttöt, ez a legújabb szokása... Utána délután nem tud eleget aludni, este meg nyűgös... De éjszaka újra csak egyszer kel, a múlt heti 2 után ;-)

Egyábként már kezd fogni a kezecskéivel, de még elgé nehezen megy neki... Ha jó kedve van sokat vigyorog, és nagyokat sikongat :-D Majd teszek pár új képet is...

yuyu79

Timinek jobbulást! Remélem kiderül, hogy mi okozza a vérzést :roll:

yuyu79

Gratula Enikő 3. hónapjához, és milyen jó, hogy így ügyeskedik!
Jézusom, szegény Timesz... Így már értem.

been

Ilyenek vagyunk most:

Kép

yuyu79

Nagyon szép család vagytok! Nekem jobbról-felülről a második kép a kedvencem, de a többi is szuper. csak arra nem jövök rá, melyőtökre hasonlít jobban Enikő... Rokonyok mit mondanak? :D

been

A kiskori képeink alapján tiszta apja :wink: De a vércsoportja legalább az enyém :)

yuyu79

jajj,nekem meg a 3.sorban a 2.,ahol a válladon alszik. Jajj,ott nagyon-nagyon édes :D
Utólag is boldog 3.hófordulót Enikőnek.
Vendég

Az a másik kedvencem, Cseriani! :lol:
Yuyu, a vércsoportotok legalább egyezik, ez jó... :lol: Nálunk még az se. Pontosabban: mindannyiunknak egyforma, egyedül Hanna nullás... :shock: Apósomtól örökölte. Amúgy nálunk azt mondják, hogy ezeknek a kölkeknek csak az apja biztos... :roll:

been

Pedig az anya szokott biztos lenni, mert hát Te szülted őket ;-)

Nekem meg a férjem nullás, mi lányok meg ások vagyunk

De amúgy szerintem Rád is hasonlítanak a gyerekeid, vagy rosszul látom?

yuyu79

Igen, csak vicc volt... :wink: Hasonlítanak rám is, kicsinek jobban az apjuk voltak.

been

Jó reggelt.
Kristófom is itthon. Tegnap ovi után elvittem dokihoz,nézze már meg a köhögését. Hörghurutja van-vagy hogy hívják-kapott gyógyszert. Elvileg mehetne oviba,de inkább a héten már maradjon itthon. Most ketten visítanak mellettem. Azt hiszem,a hétre akkor már hagyom a ganyézást,dekorálunk majd,ahol már kész a helyiség :D
Vendég

Szegény Kristófod Cseriani :( nálunk Csilla már jól van,Noémi reggelente köhög,és tegnap óta nekem is fáj a torkom :evil:
Timi drága siess haza!
Emma milyen cipőket vettetek? Csillának is kellene télire valami csizma féle.
Julcsi boldog hófordulót Enikőnek!
Dadomi hogy vannak a gyerekek,köhögnek még?

Kép
Kép
josi

josi a deichman szuper,mi is voltunk szombaton,csak fehérváron. Eliza és Kristóf is kapott jó bundás lábbelit.
Meg beváltottam a triumph utalványt :D
Vendég

Köszi Josi!

Minden betegnek jobbulást!!

Enikő megkapta tegnap a 3 hós oltást, szerencsére jól van, csak este volt kicsit nyűgös meg nyomott... Majd valamikor a pneumót is megkapja, azt mondta a dokinéni, szólnak, ha megjött az oltóanyag. Csak az zavar egy kicsit hogy szegénykémnek még abból is 3-at kell kapni :cry:

yuyu79

yuyu nem várhatsz a pneumóval,hogy Enikő elmúljon 1 éves? Akkor csak 2 kapna. Nálunk nem is nagyon adják be 1 éves kor alatt,csak hihetetlen indokolt esetben.
Vendég

Julcsi,nekem azt mondta az Egry,hogy dec 10.-e után érdeklődjek,mert előbb nem igen lesz meg az oltóanyag. Szegénykém hármat kap????????
Na most felcsigáztál Cseriani,azt hiszem hamarosan bemegyek a Deichmannba :lol:

Kép
Kép
josi

Josi! Már csak néha-néha köhögnek, de ezt már észre sem veszem :wink: Az a borzalmas köhögés szerencsére elmúlt.
Cseriani! A libasülted illata nem ért el idáig!!! :P :P A hörghurut az nem jó dolog :( Nincs sópipátok? Az nagyon jó ilyenkor. Dani hörghurut miatt kapta meg az emelt családit (obstruktiv bronchitis), csak nála tavaly októberben kezdődött és májusra gyógyult ki belőle igazán :roll: Meg ami még fontos, hogy legyen párás a levegő a szobában, de nem a radiátorra akasztható párológtató a jó ilyenkor, hanem vagy hideg párásító, vagy ha az nincs, akkor teregess a szobában. És kérdezz nyugodtan, mint bronchitis-szakértőt :lol: :lol:
Timinek pedig ismét ezerrel mennek a gyógypuszik!!!!!!
Yuyu! Szerintem is várjátok meg az egy évet, utána már csak két oltás kell. Elég fájdalmas oltás ez (Domi még mindig emlegeti, nem felejtette még el, pedig már lassan egy hónapja lesz, hogy megkapta), és Enikőnek nincs olyan krónikus betegsége, ami miatt veszélyeztetett lenne, szerintem még várjatok (persze ez a ti döntésetek).
Betegeknek jobbulást!!!! Na léptem mosogatni...

dadomi

Sziasztok csajok!
Köszönjök szépen mégegyszer a névnapi gatarukat :P

Ablak pucolás:kezdhetem előről :evil:
Kívül a legyek szarták össze :evil: belül a Zsombi tevékenykedett :twisted:

Timi:Remélem már után jobban leszel.Gyóygsugik!!!!

Cseriani:kristófnak jobbulást,A Humanic ban nem látam jó téli csizmit :evil: Se a Bernire se a Zsombira.
Bernit meg kiverte valami .Tiszta kiütés az egész törzse.Csalánkiütés szerű(olyan ,mintha össze csípkedték volna a szúnyogok)
kapott fenistil cseppet,calciumuscot meg fenistil gélt.
nem viszket neki,bari hímlős meg volt már -nem átlagosan kapta el annó :evil: .
Szóval egyenlőre passz ,hogy mitől van.
Van kis katica bogaram :twisted:

Zsombinak végre valahára áttört a rágófoga,ma aludt egész éjjel.

Enikő gyönyörü bébi vagy Kép

Evelin Boldog Szülinapot
Kép

Csillának is gyors gyógyulást! gyógysugik mennek!!!!!

Libát anyósom sütött :twisted: én pont nyílt napom voltam a suliban.
Jók legyetek csajok,talp puszi a csemetéknek! :P
berni611

yuyu:dadominak igaza van állítólag nagyon fáj ennek a szurinak a helye.
Zsombi dec.4-n fogja megkapni.
A 15 hónapos oltást a karjába kapta,semmi gond nem volt vele.
Éjszakára kapott viburkol kúpot(homeósat)

Nadon dönölü a lánykád egyszerüen nem tudok betelni vele.

Lehet elgondolkodom a 3-dik gyerek lehetőségén....... :lol: és te
Cseriani ?:twisted: :wink: :lol:
berni611

Hali!
Deichmannban biztos találsz jó kis csimmákat a csajaidnak, Josi, én Hannának nehezen találtam, mert az Elephantent drágállottam :oops: , ilyen márkájúból nagyon sok szép volt, de olcsóbbak közül is egyébként, Majd beteszem a képet, ha érdekel benneteket, csak le kell szednem a gépemről, hogy miket vettünk. Ármin is kapott bundás cipőt, meg én is csizmát meg cipőt :lol: , Hannának még kell majd egy hótaposó.
Betegeknek jobbulást, szegény Kristóf mostmeg...
Berni, grat Zsombi fogacskáihoz, végre, nem kínlódik vele... Lánykádnak is jobbulást.
Én ablakaimat is összecarták a legyek, hát nemtom, meddig kellett volna várnom, tán, míg leesik a hó... :twisted:
Komoly, ennyire fáj az oltás? Jéézuss... Védőnénink javasolta, ha megyek a másfél évest beadatni Árminnak jövő hétfőn, adassam be a pneumot is, ha már megérkezett... Na, szép napnak nézünk elébe. :cry:

been

Eliza is a 15 hóssal hapja majd decemberben a 2.pneumót,Kristóf meg akkor kapja a pneumovax 23-at. Asszem nekem is szép napom lesz aznap. Ráadásul pont karácsony elött :cry:
Feltegyem én is a kiscipőket?? :lol:

Évi,basszus,a doki mit mondott a pöttyökre? Szegény Berni,nem lehet kellemes.
Én eddig csak a Kristóf szobájában puceváltam ablakot. Most,hogy itthon van mindkettő,ráadásul alig alszik Eliza napközben,képtelen vagyok megcsinálni. Majd a hétvégén a mi szobánkat,aztán jövő héten a többit :?
Vendég

Igen, Cseriani, tedd csak, tedd csak, kíváncsi vagyok/unk!
Én tudok mellettük puceválni, csak tudod mit nem engednek? Leülni basszus... Amint leteszem a fenekem valahol, Ármin már jön és kapaszkodik, hogy anyaaa, anyaaa... Minden más megy egyébként... :P
Meg még az üvegdekorálás is visszavan, sosenem érem magam utol, ki vannak már húzva a kontúrok, ki kellene festeni... Talán a jövő héten sikerül. Te szoktál üveget festeni? Valaki közületek? Jah, és Dadomi, köszi azt a jómúltkori üvegfestős linket, ezt az oldalt még nem ismertem!
Geszti, eltűntél, mizu a petesejtjeiddel? :wink:

been

Hű, hogy milyen rövid az agyam!!! :oops: Rékababa! Evelinnek nagyon boldog szülinapot, Rékának pedig boldog névnapot picit megkésve!!!!

Mi meg megvettük magunknak a karácsonyi ajándékot, mindjárt ki is próbáltuk (gondolom rájöttök, hogy mit vettünk :lol: ), íme a próbaképek:

Közös fürcsi:
Kép

Dani:
Kép

És az én legutóbbi üvegfestés műveim:
Kép

Kép
Kép

dadomi

Valami normális képátméretezőt nem tudtok? Így lekicsinyítve elég szar lett a minősége a képnek :evil:

dadomi

Sziasztok csajok!

Oltás:én megbeszéltem a dokimmal ,hogy ne adja be egyszerre a 2 oltást-15 hónapos és a Pneumo ellenit.

Érvelésem:amúgy is fogzunk és sajnos volt olyan nap ,hogy hőemelkedése volt tőle,A másik nem hajt a tatár .Ráér 4 hét múlva is.A harmadik ,nem akarom ennyire beterhelni a gyerek szervezetét ezekkel a gyengített bacikkal vrusokkal .Még is csak bacik meg vírusok.
A dokim egyet értett velem.

A szuri fájdalmat meg a barátnőm mondta,ők már megkapták,lehet valami ideg közelébe sikerült beadni a dokijának..
Hát remélem nekünk nem fog fájni.

Dadomi ,micsoda kék szemek :roll:
Nagyon jó lett az alkotásotok :wink:
Jó a kari ajándék is :lol:

Ani:én sem tudok Zsombitól semmit csinálni,főleg ha nyügős Kép

Szerncsére nem viszketnek ezek a pöttyök,mintha kissebbek lennének (most néztem)
Kár ,hogy nem most van farsang,beöltözhetne katicabogárnak Kép
Hú de csúnya vagy anyaKép
berni611

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magamról, már nagyon régen voltam köztetek!
Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de annyi minden történt.
Nem tudom emlékeztek-e mikor még írtam hogy pozitív lett a tesztem. Sajnos most is barnáztam, sőt még véreztem is(ezáltal veszélyeztetett terhes vagyok), de szerencsére a fekvés, pihenés és a gyógyszer segített. Na meg a doki is, mert nap mint nap szinte Szd-on voltam a kórházban uh-on és figyeltük hogy minden rendben van-e odabenn. De mára már mindez elmúlt. Dobog a pici szíve, megvan mindene. Pont ma voltam Szd-on a kórházban uh-on és már 5,96 cm a kis drága és mocorgott ezerrel. :D Egyszóval minden rendben van vele és növekszünk. :D Pocakomon már látszik, hogy lakik odabenn valaki!

Amúgy meg jól vagyunk. Bence múlt hónap 14-én megkapta a 18 hós oltást és rá egy hétre a pneuomot is. Ennél úgy kellett lefogni szegénykémet, nagyon sírt és fájlalta is napokig. Nagyon sajnáltam.
Most meg tele van piros pöttyökkel, de az egész teste. Elvittem dokinénihez és mondta, hogy ez egy vírus ami így mutatkozik, de szerencsére Bence nem is lázasodott be. Valaki be is lázasodhat tőle.
Voltunk méreckedni is még múlt hónapban és 13 kg és 82 cm. Egy igazi kis „töltött galamb” :) !! Majd teszek fel képet ha nem bánjátok!!
Én meg megint suliba járok, lassan kezdődnek a vizsgáim. Tanulnom kellene de nincs energiám hozzá, de majd ezzel is megbirkózom.

Nem untatlak tovább benneteket!
Bocsi hogy regényt írtam!

Jó éjszakát mindenkinek!!
dius02

Dius,ez nagyon jó hír!!! Végre megint van kismamánk :lol: akiért izgulhatunk. Szegény Bence,már előre félek ettől az oltástól,minenki azt mondja,hogy nagyon fáj utána :?
Vigyázz magatokra,és gyere sűrűbben!

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Dius:vigyázz nagyon magadra,biztos ,hogy jót tesz neked most egy vizsga drukk???? :(
Becének szép paraméterei vannak :wink:

Na leszedtem a függönyöket a szobákban most száradnak aztán vasalhatom őket.Olyan izé Kép az anyaguk már bánom,hogy ilyen lett véve.

Szóval megfertőztetek :twisted: a nagy takarítás elkezdédével.
Innen már nincs ki út Kép lassú lesz a gyógyulás Kép
berni611

Ja November 30. Advent Kép első vasárnapja
berni611

Cseriani!Szeretném megkérdezni hogy milyen a távirányítós Villám?Gurul a szőnyegen is? A távija vezetékes vagy nem?
Mert már az is felkerült az ajándéklistára,de nálunk mindenhol szőnyeg van és kár lenne venni ha ott nem is gurul. KÖszi
geszti1

geszti,hallod,még ki sem bontottuk.
De bizista megnézem neked a hétvégén,ha belefér az időmbe,ami sajna elég sűrű lesz :? Megvettük,hazahoztuk,eldugtuk anyu ágyneműtartójába :lol:
Vendég

Hű Csajok,olyan szuoi kis csizmát vettem Csillának :D 2990-ért!!!!!

Kép
Kép
josi

Dius! Vigyázz magatokra nagyon! A vizsgák meg majd meglesznek valahogy, ne stresszelj rajtuk!!! Ismerős a helyzet, kb 10 hetes terhes voltam Dominikkal mikor a májusi vizsgaidőszak volt, aztán a december-januári vizsgaidőszak alatt meg is szültem :lol: Akkor már nagyon fárasztó volt a tanulás is meg a vizsgázás is. A lényeg csak az volt, hogy sikerüljenek a vizsgák, a kettes legyen meg a többi meg nem érdekelt.

Berni, ezek szerint ilyen fertőző volt a nagytakarítás beharangozásom? :P Először Cseriani, aztán Emma, most meg te is, hűűűűű nem lesz ez így rendben :wink: :P :P :P :P
Ma megvettük a vízszűrős porszívót a tecsóban (Dyras), meg vettünk Daninak télikabátot a kínaiban.
Az új kabi:
Kép

dadomi

És ha már van új gépünk, akkor a tegnap esti jókedv: :lol:

Kép

dadomi

hű de nem jó minőségű lett a kép a fiúkról. Apánk átállította a megapixelt, ami eredetileg 10-es, de ő átállította 2-re :evil: :evil: :evil: :evil: Na majd csinálok ám még jobb képeket :P
Ja és egy karácsonyos oldal, nézzétek meg ha sok időtök :P lesz:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=5074063

dadomi

És mégegy oldal, ahol üvegfestéshez találtok sok mintát:
http://www.kifesto.atw.hu/telimintak.htm

dadomi

sziasztok

Nagyon jó buliban voltunk tegnap,hajnali kettőig roptuk,nagyon jól éreztük magunkat :lol:
Remélem hasznos is volt a bál,és jó sok pénz gyűlt össze az ovinak. Idén az asztalokat-székeket-ágyakat szeretnék lecserélni,mert kb.20 évesek,ha nem több :?
Na,megyek,folytatom a takarítást,ma a mi szobánk van soron.
Vendég

Köszi megvárom a kocsipróbát!! :D
Nem tudja valaki véletlenül,hogy hány fokot kell levonni/ha kell eggyáltalán :roll: /a fülhőmérős lázmérőből????Valami nem stimmel.A Virág lázas lett, a fenékbe mértem mert mégiscsak az a tuti,de gondoltam ha már megvan ez a kütyü nem kínoznám, de túl nagynak találom a két hő közötti különbséget.
geszti1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?