Sziasztok!
Jöttem életjelet adni magamról, már nagyon régen voltam köztetek!
Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de annyi minden történt.
Nem tudom emlékeztek-e mikor még írtam hogy pozitív lett a tesztem. Sajnos most is barnáztam, sőt még véreztem is(ezáltal veszélyeztetett terhes vagyok), de szerencsére a fekvés, pihenés és a gyógyszer segített. Na meg a doki is, mert nap mint nap szinte Szd-on voltam a kórházban uh-on és figyeltük hogy minden rendben van-e odabenn. De mára már mindez elmúlt. Dobog a pici szíve, megvan mindene. Pont ma voltam Szd-on a kórházban uh-on és már 5,96 cm a kis drága és mocorgott ezerrel.
Egyszóval minden rendben van vele és növekszünk.
Pocakomon már látszik, hogy lakik odabenn valaki!
Amúgy meg jól vagyunk. Bence múlt hónap 14-én megkapta a 18 hós oltást és rá egy hétre a pneuomot is. Ennél úgy kellett lefogni szegénykémet, nagyon sírt és fájlalta is napokig. Nagyon sajnáltam.
Most meg tele van piros pöttyökkel, de az egész teste. Elvittem dokinénihez és mondta, hogy ez egy vírus ami így mutatkozik, de szerencsére Bence nem is lázasodott be. Valaki be is lázasodhat tőle.
Voltunk méreckedni is még múlt hónapban és 13 kg és 82 cm. Egy igazi kis „töltött galamb”
!! Majd teszek fel képet ha nem bánjátok!!
Én meg megint suliba járok, lassan kezdődnek a vizsgáim. Tanulnom kellene de nincs energiám hozzá, de majd ezzel is megbirkózom.
Nem untatlak tovább benneteket!
Bocsi hogy regényt írtam!
Jó éjszakát mindenkinek!!