Sziasztok!
Megvagyunk mi is, csak hétvégén írni már nem volt időm, de olvastam szorgalmasan
Cory,
írtad, hogy találkoztok Zitékkel. Hogy vannak? Nagyon rég nem írt már ide, remélem minden rendben
Vera,
örülök, hogy jobban vagy már
Kistesót illetően megértelek. A legjobb az lenne, ha kiderülne, miért így alakult a várandósság Bencivel (mármint miért vált le a lepény). Doktornőnk nem mondott rá semmit? Valami oka csak volt...
Én már nagyon szeretnék kistesót Zsoltikának
Sokszor gondolok rá, milyen jó lenne egy kislány
De még várunk vele, egyrészt a szopi miatt, amit minél tovább szeretnék folytatni, másrészt még elég zsúfoltak a napjaink. 1-2 éven belül mindenképp jó lenne még egy baba
Panu, Ann, DBarbi: nagyon szépek a lánykák! Gyönyörűek, mint mindig.
Dóra,
fogacskához gratula
Egész hamar kijött.
Barbi,
Ádámka nagyon huncut, és gyönyörű szemei vannak, hidd el
Anita,
Zsoltika háton alszik, vagy néha oldalt fekve. Viszont mostanában hason is elalszik, egyik este is így sikerült a kiságyában
De visszafordítottam a hátára, észre sem vette
Nekünk nincs légzésfigyelőnk, ezért nem merem hason altatni. Felbuzdultam Vera és Diti példáján, és olyan képet teszek fel, amin Zsoltikával ketten vagyunk
Hétvégén készült.
Sajnos széklet-ügyben nem tudok segíteni
Zsolti még csak anyatejcsit kap, és nagyon ritkán van olyan nap, hogy nincs kaki
Zsizsa,
babakocsis sétához gratula! Nyűgi lehetett a fogacskától? Vagy "csak" az időjárástól? Remélem, ma már hagy Gabó picit netezni, nehogy elsorvadj nekünk
Orsi,
én is üdvözöllek, gyere gyakran
Regi,
áramszünet
Kistesó-ügy: nálad lehetett tudni, hogy miért alakult ki a probléma?
Doki: mi az 5 hós oltásig 2 hetente jártunk tanácsadásra, természetesen ezután is megyünk szorgalmasan
A doktornő nekünk is mondta, hogy kijön ő, de félreérthetetlenül közölte, hogy az már pénzbe kerül nekünk. Persze megértem... De úgy gondoltuk, hogy mivel közel is van a rendelő, meg úgyis megyünk sétálni, inkább mi megyünk
Ott szoktunk méredzkedni, és a doktornő mindig alaposan meghallgatja Zsoltikát, megnézi a fogacskákat is (amik még nincsenek). Én így nyugodtabb vagyok.
Egészséges rendelés nálunk is van, eddig mindig ott voltunk szerencsére
Viszont gyerek az nem nagyon van errefelé. Eddig alig láttam a rendelőben más babákat, most is mentünk és senki, de senki nem volt, a doktornőt és a védőnőt is úgy kellett megkeresni... Igy legalább nem kellett várakoznunk
Többen is írtátok, hogy a babócák szeretnek ülni
Zsoltikám még nem tud, viszont tegnap kipróbáltuk az ülésbe húzást. Igazából már többször próbáltuk, de nem hajlította a gerincét, mi meg nem eröltettük... Aztán tegnap a férjemnek sikerült!
Nagyon szereti Zsoltika, szinte nyújtogatja a kezét, hogy fogjam meg és húzzam fel
Néhányszor felhúztam, de nem tudom, ártok-e vele esetleg. Persze nem hagyom ülve, csak felhúzom, és szépen visszaengedem. Olyan ügyesen ül, kihúzza a hátát, valami fantasztikus
Szerintetek ha napközben néha felhúzom ülésbe, az nem baj?
Ma mi sem megyünk sétálni
Iszonyú szél van. Pedig amúgy jó lenne, az előbb még szépen sütött a nap.
Most már be kell fejeznem, reggel óta írok
Ja, még a képek, egyet rólunk, egyet pedig csak Zsoltiról.
Puszi:
Gabi