Sziasztok!
Nircee!
Nagyon jók a képek a legényekről! Marci nagy kópénak látszik a nagy fazékkal a kezében! Simi pedig nagyon édes ahogy az ujját szopizza.
Örülök, hogy nincs gond Simi hallásával. Egyébként nálunk is volt ilyen, hogy 1-2 napig nem igazán reagált a hangokra Bulcsú, de aztán visszarázódott, és minden okés lett. Nem tudom, hogy mitől lehet ez. Úgy látszik a gyerekeknek is néha szükségük van 1-2 nap "kikapcsolásra".
Sun!
Sajnálom a rossz éjszakát!
Nagyon szépek a gyerekek!
Tiop!
Gratula a nyereményhez! Tényleg jól sikerült az a kép Zsaniról!
Pimpo!
Sajnálom, hogy Lelle ilyen rosszul eszik, de ha a dokinéni azt mondja, hogy nem sovány, akkor ne aggódj nagyon! Persze tudom, hogy ezt könnyű mondani... Gyümölcsöt sem eszik?
Andi!
Ezt nem lehet szóvá tenni az óvónőnél, hogy itassa többet a lányodat? Vagy ez már "extra" kérésnek számít?
Nálunk már másfél hete beteg a család. Igaz, nem mindenki, Bulcsú kicsit később, én meg még később kaptuk el a náthát. Most folyik az orrunk, és köhögnek a gyerekek. Tegnap már elvittem őket az orvoshoz, mert már nyugtalanított a dolog. Azt mondta, hogy valószínűleg a fogzás miatt húzódik el ennyire. Lilinek most bújik ki 2 szemfoga, Bulcsúnak meg még mindig az első 4 van megduzzadva. Fogalmam sincs, hogy ezek mikor óhajtanak kibújni végre.
Jövőhéten pénteken viszem a legényt babaúszásra. Merthogy még mindig nem áll négykézlábra, nem mászik, stb... Nagyon kettős érzés van bennem, mert egyfelől nagyon szeretném ha már csinálná ezeket, megnyugtatna, hogy nincs semmi baja, másfelől viszont nem akarom siettetni, mert azért hallottam én olyat is, hogy a kislány 10 hónaposan csinálta mindezt, és 1-2 hét alatt teljesen behozta a lemaradását.
Tudom, most sokakban felmerül a kérdés (aki még emlékszik rá), hogy mi van a dévényessel. Megmondom őszintén, hogy nem vittem vissza. Egészes egyszerűen nem volt hozzá szívem. Akkora fájdalmat okoztak ott neki, hogy én nem akartam ennek kitenni újra. Tudom, hogy ezzel most sokatokban visszatetszést váltok ki, de ez van. Nem hiszem, hogy ez az egy "csodamódszer" van arra, hogy a gyerek elinduljon a fejlődés útján. Ott van pl. a rengeteg fejlesztő torna, a csiribiri, a gekkó, a Katona féle gyógytorna, a babaúszás, és még sorolhatnám. Én most egyszerűen egy másikat választok. Hátha... Aztán lehet, hogy ezekre igazából semmi szükség...
Megyek,mert megéhezett a ház ura.