Sziasztok Lányok!
1,5 napig nem voltam, de alig bírlak visszaolvasni Titeket!
Tegnap elég sok volt a melóm, ráadásul egy 3,5 órás megbeszélésen ültem...azt hittem megőrülök, úgyhogy egyszer ki is lógtam mosdó címszóval, de inkább csak megmozgattam a végtagjaimat!
Tegnap reggel voltam én is védőnőnél. Megkaptam a kiskönyvemet. Hát mit mondjak?! Az enyém kissé túlbuzgó. Rögtön kaptam egy csomó listát...és közölte, hogy vegyek fertőtlenítő szappant, mert az első 6 hétben ő hetene jön majd, és mielőtt megfogja a gyereket azzal akar kezet mosni...a férjem erre csak azt mondta, hogy hozzon magának (persze nem neki, a védőnőnél egyedül voltam)
A toxaplazmózisról: Nekem rögtön megcsinálták a vizsgálatot, negatív lett, így felhívták a figyelmemet, hogy fokozottan ügyeljek. Mondjuk sosem éltem állatok közelében, így ez nem lesz gond.
Amire még felhívták a figyelmemet, az a nyers hús (sushi, tatár beefstek), kolbász (mivel csak füstölik), illetve nem ehetek homokozó közelében. Ez utóbbi hatalmas gondot fog okozni!
Igazából én úgy gondolom, hogy jobb félni mint megijedni. Az ilyen nyers dolgok után egyébként is érdemes egy felest meginni...ugye az meg nekünk most nem megy. De a fagyit én sem értem. Arról még olvastam, hogy a nyers tojás sem jó...de a fagyiban szerintem az nincs.
Mormota! Szerintem ruszlit nyugodtan ehetsz, mert az hal, nem hús, és azt olajban áztatják, szemben a sushival. Kávét nyugodtan lehet napi 1-et. Én is 3:1-et iszom. Szerintem ennek inkább majd a vége felé lesz jelentősége!
Gijane, a nadrág már engem is szorított, ezért a CundA-ban vettem egy kismamanadrágot. Lányok! Isteni jó! Olyan behúzója van, mint a gyereknadrágoknak, így a méretemre tudtam igazítani. Szürke szövet kockás nadrág. Nem lehet megmondani, hogy kismamanadrág, de én imádom, mert nagyon kényelmes.
Igaz 9900 Ft volt, de azt gondoltam, hogy ezt nem adják olcsón. Én majd még egy farmert akarok, és szerintem ennyi elég is lesz.
Meg majd valami alkalmit karácsonyra.
Én sima dove krémmel kenem magam. Én a DM-es baleát vettem meg, de az olaj és minden ruhámat összekente. Ráadásul nem használt, viszketett a bőröm. A dove intenzív kréme viszont nagyon bejött. És a lényeg a bőr puhítása.
A karácsonyra visszatérva...sajnos már nem tudom ki írta. Mi is babacuccokat kérünk, de mivel én is magamnak akarom kiválasztani én listát készítek. Mi minden évben így szoktuk. Csinálunk egy szép listát, felírjuk rá a vágyainka, és akik szeretnének erről választanak. Így meglepetés is lesz, és megkönnyítjük a másik helyzetét is. De tuti nincs pénzkidobás, hiszen mi választottuk. Én inkább olyanokat írok fel mint pl. bébiőr, és egy konkrét típus vagy textilpelenka. A ruhákat majd én magam választom ki!
Na megint hosszú lettem, de most már nem maradok le ilyen sokáig!