Új privát üzeneted érkezett!

Bori!

Az a macska a szívem csücske!!!!Kép Úgy megölelgetnem, meggyomroznám!!!

Timi
hmmm

Jó,eddig 3-szor hagytam le,bocs:
Nem tud valaki Linóról?Nem ám szegényt bent tartják!?

Zsuzsa,pénteken voltam fogdokinál,mert még 13 évesen nekiugrottam egy kovácsoltvas kapunak és letörött a metszőfogam.Úgy kipótolták,hogy látni sem lehet,de csütörtökön eltűnt a pótlás és úgy néztem ki,mint egy rossz matróz.Pénteken ráadásul szalagavatón voltunk,úgyhogy reggel a fogorvosnál kezdtem,nehogy elijesszem az aranyos srácokat.

Bori,édes ez a nyávogós nagyon,viszont látszólag hatalmas!Szegény Dani élvezhette a vigyázzban ülést!

Kinga
nyinike

Zsuzsa,mail még nem jött,ha esetleg megpróbáltad elküldeni.

Kinga
nyinike

Kinga, csak egyszerűbb dolgokat tudok varni de az is valami.

Alice, várunk délután! Kép

Panó, Vali, a törökbálinti Corában töltöm napjaimat mostanában. Egy hét alatt ma voltam ott harmadszor. Vettem magamnak egy kismama nadrágot 1500-ért, tavaszra pont jó lesz, most a vastagabbat hordom. És vettem babaruhát de most az egyik barátnőmnek akinek 2 hetes a kisfia. Panó, ma 9-f11-ig voltam ott, lehet, hogy láttuk egymást? Ritácskádnak mielőbbi jobbulást. Kép

Zsuzsa, csak síma zöldséges pizza volt és én csak két szelettel ettem, azért nem híztam. Kép

Szöszi, remélem hamarosan Te is otthon lehetsz és élvezheted a kismamaságot. Múlt héten még nem tudtam mit fogok kezdeni magammal itthon és most annyira jól érzem magam. Reggel felkelek, kitalálom az aznapi programot de ha nincs kedvem semmihez akkor pihizek, olvasok és persze dumcsizom Veletek. Kép

Pusza,
Chello
chello

Bori, aranyos a cicus. Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Kinga: nem vígasztal gondolom, de az én vérnyomásom most 82/55. Kép
KGST??? Az nem is annyira érdekes!
ÉS a vetkőzés?
Kép
Találtam jobbat is, de akkor megint lehurrogtok Kép
ÉS nem talánt mást a fogdoki?
Amúgy a freemail most sem megy. Írok ha elment! Kép

Bori: de hamar megvolt, és a nap még hosszú! Csak szegény fiad! Nem hagytátok aludni! Hát, igen, ezek a fránya vekkerek! Kép
Kép
Ja, és jól világít a macsek szeme! Kép
Kép
De akkor neked nem ketyegnek a nyugdíjba számító éveid sem! Ugye?

Timi: és te voltál fogorvosnál?
Kép

Zsuzsa

UI: megint virgonckodik a Kistesó! Kép
zerko

Kinga, Zsuzsa, Chello!

Rita köszöni, már jobban van.

Chello!
Én 8-f10-ig voltam a Corában. Akár láthattuk is egymást. Peti Törökbálintra jár oviba, úgyhogy ovi után gyakran beugrunk a Corába. De hol találtál te kismama nadrágot 1500-ért?

Bori!
Nagyon édes a cicus, nekünk is van három. Meg kutya is van, majd kölcsönkérem a tesómék gépét és én is rakok fel képeket.

Kinga!
Linó tegnap nem tudott elmenni az orvoshoz, mert beteg volt az orvos, így ma délelőtt ment a kórházba egy másik orvoshoz. Délután majd biztos megírja mi volt.

Panó
panó

Mucska!
Remélem most alszol és nem konyhát takarítasz!

Panó
panó

Sziasztok!

Most már nem vagyok olyan hisztis!

Bori!

Megyünk Ginóval látogatni Johnnyt. Szereti a cicákat. Imádni valók a képek! A második baromi jóKép!

Kinga! Anna is szeretni fog aludni, ha az apjára üt. Ha rám akkor hajnalo bagoly lesz. Én már csak ilyen vagyok. A régi szép időkben reggel 6-kor már sült a süti és kezdtem a főzésnek..... Én már csak ilyen dila vagyok. Most sem vagyok fáradt, csak olyan kis libuska.

Panó!

Már aggódtam, hogy reggel nem jelentkezel. Megszoktam, hogy Te is hajnali bagoly vagy!
Álmos nem vagyok, és most már a kedvem is kezd jobb lenni. Voltam a Tescoban, nézelődtem, de aztán arra is ráuntam. Így még mindig meg van a táppénzem.

Zsuzsa!

A párom nem akar salátát enni én meg sztrájkolok! Csináltam egy fél pulykafasírttal és iszonyatos mennyiségű zöldséggel egy hamburgerszerűséget. Jól esett és tele vagyok, mint a délibusz. Aztán még rágtam egy kis paradicsomot.... Nekem jól esett. Mondtam a fiúknak ma ez van vagy semmi. Ezt kapják ki....

Timi!

Vigyázz magadra, jó vásásrlást! Kép

Szöszi!
Ne hajtsd magad agyon!

Alice!

Várunk, gyere! Kép

Mucska a kis dilis golyóbis

Andi
Kép
mucska

Panó!

Ha küldesz képet ígérem megmutatom, hogy van másik pólóm!
Ja és Mucska nem alszik ám, hanem csavargott és most olvasgat.Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Egy kis érdekesség tőlem nektek!

Lucerna (alf-alfa) csíra:
-olyan ásványi sókat tartalmaz, melyek lúgosítják a vért
- rostja lelöki a koleszterin lerakódásokat az erek faláról, szponin tartalma lekaparja és feloldja
- magas mangántartalma miatt csökkenti a vércukorszintet
- segít izületi gyulladásnál, reumánál, fekélynél
- szoptatós anyáknál tejserkentő
- roborál
- a benne levő rengeteg növényi hormon miatt csodálatos ösztrogén hatása van, amely pl. segíthet a mellrák kialakulásának megelőzésében
- segít érszűkületnél
- B12-vitamin tartalma vérszegénységet gyógyít
- K-vitamin tartalma megelőzi a thrombus (vérrög) kialakulását, csökkenti a vérzéseket (fokozott havi vérzés, méhvérzés)
- vastagbél-gyulladásban szenvedők gyógy-tápláléka
- L borostyánkősav-tartalma a kötőszövetek rugalmasságáért felelős
Kép
ajánlott adagja napi 2-3 evőkanál!!!

További érdekességek:
http://www.vegetarianus.hu/irasok/csira.html#lucernacs

Zsuzsa
zerko

Panó, akkor lehet, hogy láttuk egymást. A Kismama osztályon volt a nadrág, világos drapp színű, elöl betétes és fel van sliccelve kétoldalt. Még 9 hónaposan is bele fog férni a pocim. 2500 volt ráírva de a pénztárnál 1500-öt vett be a gép, lehet, hogy azóta megint leárazták? Nem tudom de örültem neki nagyon. Kép Ha utána már csak rongynak használom akkor is megérte. Nem érdemes drága cucokat venni erre a pár hónapra. Ha legközelebb megyünk a Corába akkor talizhatunk. Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Chello,de legalább olyannal foglalkozol,ami a Noémiért van.Már várom,hogy beüvegfesthessem a fürdőszobát,meg az ablakot!

Zsuzsa,tényleg nem vigasztal.Olyan hülye érzés,mintha üres lennék.Lufikinga.
Naná,hogy volt katalógus.Még jó,hogy nem érint,de jó lenne már a kezemben tartani a papírt a kedvezményes tanrendről.
De,még van egy lyukas fogam,meg 3 bölcsességfogam,amiket ki kellene műteni az ínyből,mert nincs helyük,de azt talán nem vállalom fájdalomcsillapító meg érzéstelenítő nélkül.a 4.-et már kioperálták.Még mondja azt valaki,hogy nagy a szám. Kép

Kinga
nyinike

Kép
panó

Azért folytatom, nem érem be pár sorral...

Mucska,
Ahogy olvasom a kismamik írásait, hát senki nem hiszi el, hogy tényleg van másik pólód!!! Ez már rajtad ragadt!!!

Z.Zsuzsa,
Ráckevei horgászat: Dani nagyon komolyan tudja űzni a dolgot, Karcsi hébe-hóba belógatja a micsodáját, snecizik. De minek?!
Kép

Chello,
Sokunk fantáziáját beindítottad a varrással. De egyelőre még csak azt, a varrógépeket nem, mert még senki nem írta, hogy máris követte a példádat...Két éve készülök beiratkozni egy tanfolyamra, mert tényleg csak egyeneset tudok varrni, és szerintem nagyon jó dolog, ha az ember varrni tud. Pl. egy egyszerű törökbugyogó nadrág nyárra, simán gumis derékkal, nem lehet nehéz, de mekkora sikerélmény! Meg is fogom próbálni...
Gratulálok a súlytartásodhoz. Szép teljesítmény, főleg, ha nem is esett nehezedre. Irigyellek.

C.Vali,(lehetnél nekem simán "Vali"...?)
Én itthonra vettem egy bálnaméretű sztreccs nadrágot, tudod, ami olyan, mint egy harisnyanadrág lábfej nélkül, nem tudom, minek hívják. Nem macskagatya, mert az kötött. De nagyon jó, és bármilyen nagyobb pólóval, flanellinggel hordva annyira kényelmes. És a mérete: amekkorára nyújtom...Persze, nem mindenki szereti ezt a fajta ruhadarabot, én szívesen hordom, csak elrejtem az elrejtenivalót.
Kíváncsi vagyok, milyennek találod a Brendont, számomra (2-3 hete )nagy csalódás volt.Állítólag külön üzlethelyiségben szokott lenni, csak most azt átalakítják, de persze a fő gond a választékkal volt.

Szöszi,
Várom már, hogy feltedd a képeket!!!

Timi,
A folttakaró miatt kérdezem: patchwork-özöl? Az szuper lehet.

Kinga,
Itt Budapesten van ez a Mammystick? Merre?
Üdv Bendegúznak. Jó edzést neki.

Bellana,
Képzeld, ma éjszaka nálunk is beindult valami "új" riasztó, rögtön az jutott eszembe, erre mondják, hogy Murphy! Valami autó, de jó erős volt.

Mucska,
Lefotóztam neked a konyhámat, a kedvencemet a lakásban, elküldöm mail-ban, remélem, meg tudod nézni ott is rendesen. Ugye te is küldesz nekem -vagy nekünk - egyet?

Puszi mindenkinek

Mi lehet Linoval?

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Kinga: és az előtte lévők jók? Mert van, hogy abból kapnak ki, és akkor van helye kijönni! Nem irigyellek miatta! Kép

Zsuzsa
zerko

Lányok!

Nagyon sok név van a táblázatban, akik nagyon el vannak tünve!

Elveszett lányok hol vagytok?

Mucska

Andi
Kép
mucska

Panó: kösz a tablicskut!

Bori: nagyon komoly ez a horgászlegény. Asszem 2 gyerek mellett én már nem fogok Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

En is bemerészkedem, mert latom, Mucska mar nem hisztisKép

Chello,
ügyes vagy a kilokkal kapcsolatban. Most akkor én is bizakodok, hatha ez a hizas hullamokban jön!Kép Fö az optimizmus!

Bori,
még mindig jobb, mintha forditva nézted volna el az orat és elkésel! A macskad egy nagy bohoc!
Szivesen meggyürném én is, Ginoval együtt!

Mucska,
ez a zöldséges hamburger jol hangzik. Minden nap Te hozod meg az étvagyam!

Kinga,
a vérnyomas ölég alacsony.Kép
MatrozKép Jo Neked, hogy tul vagy a fogdokin, én is akarok menni, de kicsit félek.

Pano,
megprobalok mindent megtenni az ügy érdekében, hogy feltegyem a képeket, de sajna otthon döglödik minden, ami a szamitogéphez kapcsolodik. Leirasom egyelöre nincs, azt ma rendeltem meg emilen. De ha profi vagy, biztos elég a kép is.
Szoval igyekszem!

Timi!
Aztan pénteken figyellek, hogy szabin leszel-e!!!

Zsuzsa!
Bizony, nagy gond az a harisnyalehuzasKép

Most elindulok haza és pihizek. Nem lesz a héten kismamatorna, mert siszünet van a sulikban és mindenki szabin van. A cégnél is alig dolgozik valaki.

Puszi Mindenkinek
Süncsi
süncsi

SziasztokKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
hmmm

Szisztok,
Én egy elveszett vagyok, de vagyok!!! Csak időnként tudok jönni, bele-bele olvasgatok a levelekbe.
Nálam eddig szerencsére minden rendben, tarkóredő--mérésen voltam túl, az is normális. Most jön majd az APF legközelebb.
Sziasztok!
Góca

Ennyire vagyok feldobva!

Ebéd helyett kimentem, és találtam egy Baba-Mama boltot! Vagyis eddig is tudtam, hogy van, de most be is mentem szétnézni. (De utána vettem ebédet is, még mielőtt kikapnék, most pont kajálok)
Egyszerűen annyira furcsa érzés volt, hogy még alig van pocim, szinte csak én látom a változást. És mit is keresek itt....
Na mindegy, gondoltam, azért szét lehet nézni. Mondtam, hogy mijáratban vagyok...két annyira rendes eladő nő van ott, hogy egy élmény vásárolni. Rögtön adott a nő rengeteg félét, volt egy részes, két részes, ruhás, nadrágos...Próbáltam egy két részes nadrágosat, de annak nagyon sok anyag maradt elől, ha beszűkítettem! Aztán a nő adott egy másik szabásút. Adott egy farmer gatyót! Nagyon jól nézett ki, és nagyon kényelmes volt. Elől félkör alakban betétes, és a dereka még állítható. Aztán mivel alkalmi kell nekem, próbáltam egy ugyanolyan szabásút, csak fekete alkalmibbat. Nem tudom, hogy milyen anyag...Két részes, a teteje is fekete. Épp egy fehér ing van rajtam, harang ujjú, kihajtós gallérral...Felvettem együtt...gondolhatjátok...megvettem.KépKép (11900,-)
De még fogok venni ilyen farmer kétrészest is!!!Imádni való cuccok vannak kismamiknak is és babáknak is. Eszembe nem jutott volna, hogy én ilyen nadrágot keresek. Tudtam, hogy mi a problémám a sajátjaimmal, de nem tudtam, hogy hol keressek helyett. Ez a naci 38-as, fenékben, combban csini, pont jó, és még pocakban is jó, és még bele fogok férni egy darabig!Kép Én most olyan boldog vagyok!KépKépKépKép
Ja, és mellékesen láttam egy annyira tüneményes plüss szerű macis takarót!!! valami 3500.-volt. Minden féle színben. Eldöntöttem, hogy olyan lesz a babámnak!!!!Kép
És a nő közölte, hogy bármikor kedvem van, menjek be, mert ők tudják, hogy melyik időszakban mire van szükségem, fölösleges dolgot nem adnak el, de minden van, ami a babának, és a mamának kell!!!

Zsuzsa!

A fogorvoshoz nekem kicsit több idő kell, mert Alsózsolcán van, az kb. 80 km. De nagyon szeretem ezt a fogorvost, így hozzá megyek majd, csak meg kell szervezni.Kép

Bori!

Folttakarómat még anyukám varrta nekem középsulis koromban, mert mindig imádtam, de már gondolkoztam, hogy akarok varrani a babámnak valami jópofát. De kell hozzá könyv majd, mert fejből nem megy!

Süncsi!

Pénteken sajnos nem leszek körötökben, mert szabin leszek!Kép

Mucska!

Én gondoltam, hogy van másik pólód is!Kép

Pussz:

Timi
hmmm

Sziasztok Lányok!

Ma felhívott a védőnőm (akivel még nem találkoztam, mert 15 hetesen, amikor a kiskönyvemért mentem, helyettesítés volt, és akkor azt mondták, hogy elég 5 hetente mennem, ami most lesz csütörtökön), azt mondta, hogy szeretne velem találkozni. Mondtam, hogy majd jöv. hét csüt. megyek, mert most a 4D-re megyünk. Erre azt mondja, hogy jó, akkor majd megbeszélünk jövő héten egy időpontot, amikor ő eljön hozzánk családlátogatásra.

Szerintetek minek jönne még ilyen korán, még csak 20 hetes vagyok, nincs még se babaszoba, se megszületett baba, se semmiféle babaholmi. Az anyagi körülményeinkre kiváncsi?? Nem elég, ha a rendelőben találkozunk?? Szerintem, ha nekik ez előírás, akkor is ráér kijönni a baba születése előtti 1-2 hétben.

Nálatok is ilyen túlbuzgóak a védőnők?

Csicsóka 19+3
Csicsóka

Timi,
Örülök, hogy ennyire örülsz! Engem is fel tud dobni, ha valamival meg tudom lepni magamat. A kétrészesedhez a felső olyan tunika-forma? Azt annyira szeretem!
Te Timi,
Miért vagy benne olyan biztos, hogy Mucskának van másik pólója is? LÁTTAD?!

Zsuzsa, (korábban Z.Zsuzsa...)
A nyugdíjam folyamatos, pont ezért fizetem a havi 14e forintot! Egy része az állami, másik a magánnyugdíjpénztári rész. Minden évben küldik az értesítést, mennyire emelkedett, vagy az arányt változtatják.
A csírák nagyon jó dolgok, én imádom őket, bár nem mondom, hogy gyakran veszek, kb.félévente egyszer...Azt hiszem, lucernát még nem próbáltam.Szóját szoktam, meg van egy másik, amit étteremben szoktam enni, kicsit pikáns, talán zsázsa vagy mustármag...? Isteni. A jobb üzletekben már legalább 5-6 félét árulnak, én pl. Kaiser's-ben láttam, csak oda ritkán jutok el. Voltatok már a Marcibányi téri biopiacon? Annyira régen szeretném megnézni! Kedvenc ilyen jellegű üzletem egyébként a Nagycsarnok aljában az Ázsia Bt.

Panó,
Köszönjük a táblázatot!
SZép kis állatkertetek lehet! Annyira szeretnék én is többet, de arra várunk "öregkorunkig", amikor majd kertes házba költözünk. Addig elég John.

Tele a hasam, már ebédeltem, most irány az ágy. Délután pedig (lejárt a két hét) megyek masszíroztatni a kozmetikushoz. Annyira jóóóóó....

Bori

Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Na, végre megjöttem az orvostól. Úgy volt, hogy tegnap megyek, de az én dokim beteg és csak ma rendelt a másik akihez tudtam menni. Gömböc nagyon jól van, nő mintha húznák, méhszáj rendben, egyenlőre a magzatvíz is átlagos mennyiségű. Kaptam gyógyszert, ami remélhetőleg javít a vérnyomásomon, vagyis nem lesz majd ilyen ugrálós, és remélik, hogy a pulzusom is normális lesz. Most naponta többször kell mérnem és írnom. Sokat kell innom, és a kajára azt mondták hogy 2/3-a fehérje legyen annak amit megeszem. Elvileg, ha rendbejön a vérnyomásom, akkor le kéne álljon a vizesedés is, remélem így lesz. Ha nincs semmi extra, akkor 1 hét múlva kell mennem, addig fekvés stb. Úgyhogy a lányok megint mennek nagyszülőzni. Ha nem javulok, akkor jövő héten be kell feküdnöm a kórházba Kép Hát most ennyi van velem kb. De az legalább megnyugtató, hogy a baba jól van és mindezek ellenére jól fejlődik. Egyébként a kezdeti súlyomhoz képest most + 4 kilót mértek, ami jó is lenne így a 22 héten, ha nem egyszerre jött volna 1 hét alatt 7 kg. A kezdetihez képest meg azért „csak” ennyi, mert elég sokat fogytam az elején. A hasam egyébként orbitális, most 9-10 cm-vel nagyobb mint egy hete.

Na ezt most elküldöm, aztán végig olvaslak benneteket.

Mindenki jó és problémamentes pocaknövesztést:
Linó

Ui: Mucska! Nagyon köszönöm az emilt, igazán jól esett!!!
lino

Bori!

A felső tunika jellegű. Nagyon édes!Kép Abban persze még nem látszik a pocim, talán még fel sem fogom venni, de a nadrág írtó kényelmes!
Eddig mindig kertésznadrágban gondolkoztam, de most rájöttem, inkább kétrészeseket fogok venni farmelből is, mert tündérien néznek ki, és nagyon kényelmesek, nem szorít sehol, viszont feszül, ahol kell...popó...stb.Kép

Én csak úgy megnyugtatás képpen írtam Mucskának, hogy van másik pólója. De tényleg nem láttam. MI van, ha ebből van neki több???Kép Én azon szoktam elgondolkodni, hogy ha látnának bugyiban az emberek, akkor sokan rosszat gondolnának, mert most vettem egy féléből négyet, mert nagyon kényelmes, és jó anyaga van.Kép

Timi
hmmm

Góca: csak így tovább! Kép

Csicsóka: ez kellett neked? Takaríthatsz miatta Kép
Amúgy lehet, hogy felmér csak. Nálunk csak a születés után jött anno, és mivel itt lakunk most is, nem fog ő jönni!
Amúgy lehet, hogy azért most, mert most esetleg kevesebb a meló, és van ideje!

Timi: akkor a te bajaidra a gyógyír a vásárlás. Amúgy hordd majd dolgozni is a rucit, mert kül. nem használod majd ki!
A fogorvost meg ne feledd!

Bori: egyik helyen sem voltam. De szerintem ezeket a bioboltok is tartják, nem? Abból van bővel felénk is. Amúgy a Tescoban, Metroban is szokott lenni.
És ez az oldal tök jó!!!
Viszel engem is a kozmihoz?
A fiúk nagyon helyesek! Kép

Linó: szurkolok, hogy a kórház kimaradjon. Talán a gyogyi csodákat tesz, és a víz is távozik.
Amúgy egy kis pihenés neked is jó lesz, csak ne lenne kényszer, mi?
A lányokkal anno nem volt semmi bajod?

Zsuzsa
zerko

Timi: lazulnak a gátlásaid? Az emberek látnának bugyiban??? A múlt héten ezen még pironkodtál Kép

Zsuzsa
zerko

KépKép

Azok után, hogy kismamagatyót vettem magamnak, nagyon laza vagyok!KépKép

Nem hiszitek el, milyen néhéz volt bemenni abba a boltba!Kép
hmmm

Timi: a bugyisba? Miért? Magasan van? Vagy akadályvezseny volt? Kép Kép Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Ezeket a csírákat készen kell venni? Én azt hittem nekem kell csíráztatni az ablakpárkányon!

Chello!
Legközelebb megbeszélhetünk egy Corás randit!

Süncsi!
Előre is köszi a fáradozást!

Csicsóka!
A védőnő hozzánk is elég hamar eljött az első baba előtt. Fel kell mérnie, hogy milyen körülmények között laktok. Aztán a másodiknál már nem jött, remélem most sem fog.

Góca!
Tessék néha hírt adni magadról, különben azt hisszük elvesztél!

Timi!
Én is örülök az új ruhádnak!

Lino!
Jó pihenést!

Lányok!
Szerintetek nem kellene a táblázatba beletenni egy új oszlopot, hogy mi lesz a baba neve?

Kinga!
Ha jól emlékszem valami szülinapot emlegettél januárban. Akkor javítsalak a táblázatban 23 évesre? Vagy még csak most lettél 22?

Panó
panó

Linó!

Örülök, hogy előkerültés nagyon sokat emlegettelek itthon! Vigyázz magadra és drukk, hogy jövő héten otthon legyél!

Csicsóka!

A védőnő miatt ne idegeskedj. Én 6 azaz hat hetes terhes voltam, amikor már volt családlátogatáson.

Nem i skell még, hogy legyen babaholmi. Van aki csak a legutolsó pillanatban vesz, mert babonás! Nem úgy, mint itt egy páran ugye?

Timi!

Látom csak te bíztál bennem. De kitolok a lányokkal.... Kép

A párom bemutaja, hogy csak van másik pólóm!
Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

TimiKép
Írtam mailt!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Panó: lehet ott is szerintem, de készen lehet venni! Kép
Neve, vagy neme? Kép

Mucska: és ez nem a párodé???? Kép

Zsuzsa
zerko

Panó!

Én gondoltam rá, csak nem akartam + munkát Neked! Így is nagyon kedves, hogy bajlódsz vele!

Timi!

Tegnap én is akartam menni vásárolni, de ma hogy depis voltam nem volt kedvem.
Neked sikerült visszahozni a kedvem a vásárláshoz. Én is meglepem magam valamelyik nap valami csini darabbal.

Góca!

Eredményekben így tovább, de öt sorocskában leírni nem ér! Ezért kikapsz. Tessék jönni gyakrabban! Kép

Bori!

Én akarok masziroztatni. Na ezért mutatom a sárga pólómat, mert most sárga (irígy) fejjel elég hülyén nézek ki!

Te Timi!

Csak elárultál, hát mégsem bízol bennem! Kéééééész vagyok! Kép
Már Te sem! Holnap valami jó zsírosat kapsz bosszúból, hogy hízzál utánam. Kép

Süncsi!

A hisztim leginkább a páromra veszélyes csak, Rátok nem! Étvágy: legalább nem csak én hízok.Kép
Vigyázz magadra azért!

Zsuzsa!

A páromnak megmutattam az oldalt, amit küldtél. Azt mondta, ha neki ilyet kell enni agyon csap! Már csak az a kérdés, hogy talál e agyat? Kép

Bori! Majd megy egyszer kép a konyháról csak állnának már úgy a dolgok. Az a szerencsém, hogy a szobában sem kellett kipakolnaom, mert a párom azt mondta, hogy ne csináljam, nincs értelme. Ha megjön a szekrénysor akkor egy füst alatt elintézünk mindent egyszerre! Kétszer ne fáradjak, csak főzzek!

Pusza mindenkinek! Kép
Mucska, akinek egész jó kedve lett

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Isten bizony már vártam Tőled a kérdést! HA nem teszed fel csalódok. Kép
Ez csak vicc volt, de majd bizonyítok!

Hogy van a tündér lányod? Szeretem a képeit, nagyon fotogén! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Nem a bugyisba, hanem a babásba!KépKép

Mucska!

őőőőő.....izzzéééé...az nem olyan árulás volt....Kép

Timi
hmmm

Timi!

MAjd még meggondolom.... Holnap meglátod az eredményt...Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

TimiKép
Elárulod, hol találtad ezt a szuper boltot? Hátha vásárolni támad kedvem.Kép

LinoKép
Remélem rendbe jön a vérnyomásod és nem fektetnek be!Kép

Bocs lányok, hogy nem írok mindenkinek, de nincs túl jó kedvem, inkább olvasgatok.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mucska Kép Talál, ne aggódj! Amúgy az urammal nem etetem! Én eszem!
Akkor nem okoztam neked csalódást mi???
Amúgy a lányka jól van. SZunyál... Bár az előbb csengetett a postás, de nem zavartatta magát hála Kép Majd ha lesz új kép, kaptok, jó?

Zsuzsa
zerko

Egcsi!
Mi a baj?

Panó
panó

Egcsi!

Várom a leveledet, de még nem ért ide!

A bolt a kórházzal szemben van a Minaretnél. Baba-Mama, vagy valami ilyesmi a neve! VAn mellette hallókészülék szaküzlet, meg gyógyászati segédeszköz...szerintem nagyon jó hely, megtetszett, és nagyon segítőkészek!Kép

Timi
hmmm

Zsuzsa!
Jó neked, hogy Zsófi alszik, Rita már másfél órája kurjongat az ágyában. Azt hiszem lassan feladom és ma sem lesz délutáni alvás.

Panó
panó

MI baj Egcsi?

Timi
hmmm

Panó: nálunk ez nem fordulhat elő! Azaz nem fordul elő!
Talán nálatok is az az oka, hogy nincs jól a kiscsaj...

Egcsi: mi a baj?

Zsuzsa
zerko

Egcsi!

Mi baj, reggel én is így keltem, de már fel vagyok dobva! Irjál légyszike!

Zsuzsa!

Várjuk a képet a kisasszonyról, mert szupi képeket tudtok csinálni Róla! Ja persze ilyen alapanyagból nem nehéz! Kép

Csalódást nem okoztál! Rossz lett volna, ha ez miatt újra rossz kedvem volna! Kép

Egyébként egész jól vagyok a salátával. Ki gondolta volna. Majd ügyesen csinálgatom keddig, aztán majd meglátjuk, hogy a védőnőnél mit mutat a fránya mérleg.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska Kép
Mi a jó anyag? a gyerek, vagy a masina? Kép

Zsuzsa
zerko

Lányok!

Köszi az érdeklődést, tulajdonképpen semmi és minden. Ezt csak kis Vuk effektusnak hívom, tudjátok "Kicsi vagyok, egyedül vagyok, éhes vagyok. Ki segít most Vuknak a kis rókának?"
Majd elmúlik, hangulat. Szerencsére ritkán esek depibe.

TimiKép
Tudom már melyikről beszélsz, a kirakatot már megnéztem, legközelebb be is megyek.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa!
Na ná hogy a gyerek! Ez lehet kérdés?! A gépet nem ismerem.De lehet, hogy festitek, mert ilyen szépet csak festeni lehet! Kép

Almátlehet sokat enni?

Mucska

Andi
Kép
mucska

Egcsi!

Én is így mentem be abba a boltba, már többször elmentem előtte, és nézegettem.Kép

Itt vagyunk Neked, nem vagy egyedül!!!

Timi
hmmm

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?