Ennyire vagyok feldobva!
Ebéd helyett kimentem, és találtam egy Baba-Mama boltot! Vagyis eddig is tudtam, hogy van, de most be is mentem szétnézni. (De utána vettem ebédet is, még mielőtt kikapnék, most pont kajálok)
Egyszerűen annyira furcsa érzés volt, hogy még alig van pocim, szinte csak én látom a változást. És mit is keresek itt....
Na mindegy, gondoltam, azért szét lehet nézni. Mondtam, hogy mijáratban vagyok...két annyira rendes eladő nő van ott, hogy egy élmény vásárolni. Rögtön adott a nő rengeteg félét, volt egy részes, két részes, ruhás, nadrágos...Próbáltam egy két részes nadrágosat, de annak nagyon sok anyag maradt elől, ha beszűkítettem! Aztán a nő adott egy másik szabásút. Adott egy farmer gatyót! Nagyon jól nézett ki, és nagyon kényelmes volt. Elől félkör alakban betétes, és a dereka még állítható. Aztán mivel alkalmi kell nekem, próbáltam egy ugyanolyan szabásút, csak fekete alkalmibbat. Nem tudom, hogy milyen anyag...Két részes, a teteje is fekete. Épp egy fehér ing van rajtam, harang ujjú, kihajtós gallérral...Felvettem együtt...gondolhatjátok...megvettem.
(11900,-)
De még fogok venni ilyen farmer kétrészest is!!!Imádni való cuccok vannak kismamiknak is és babáknak is. Eszembe nem jutott volna, hogy én ilyen nadrágot keresek. Tudtam, hogy mi a problémám a sajátjaimmal, de nem tudtam, hogy hol keressek helyett. Ez a naci 38-as, fenékben, combban csini, pont jó, és még pocakban is jó, és még bele fogok férni egy darabig!
Én most olyan boldog vagyok!
Ja, és mellékesen láttam egy annyira tüneményes plüss szerű macis takarót!!! valami 3500.-volt. Minden féle színben. Eldöntöttem, hogy olyan lesz a babámnak!!!!
És a nő közölte, hogy bármikor kedvem van, menjek be, mert ők tudják, hogy melyik időszakban mire van szükségem, fölösleges dolgot nem adnak el, de minden van, ami a babának, és a mamának kell!!!
Zsuzsa!
A fogorvoshoz nekem kicsit több idő kell, mert Alsózsolcán van, az kb. 80 km. De nagyon szeretem ezt a fogorvost, így hozzá megyek majd, csak meg kell szervezni.
Bori!
Folttakarómat még anyukám varrta nekem középsulis koromban, mert mindig imádtam, de már gondolkoztam, hogy akarok varrani a babámnak valami jópofát. De kell hozzá könyv majd, mert fejből nem megy!
Süncsi!
Pénteken sajnos nem leszek körötökben, mert szabin leszek!
Mucska!
Én gondoltam, hogy van másik pólód is!
Pussz:
Timi