Új privát üzeneted érkezett!

Mush! Már ideje! :wink: És utána meddig maradhatsz otthon?

zsebi_baba

Aida, mondott a dokid valamit, hogy hogy lehet hogy csak a buksija nő?
Tudod mi is hasonlo helyzetben vagyunk, vagyis nő a lábszárcsont is, de a buksi hetekkel előre jár..
Mi csak csütörtökön megyünk, nagyon izgulok...

Kép
Kép
zsiraf8

zsebi. hivatalaosan 1 evig, de mivel nem tudom, hogy lesznek meg a dolgok, en megmondtam a fonokomnek, hogy nem tudom, hogy visszajovok-e. ezt majd csak akkor tudom, ha mar velunk lesz a bebi egy jo par honapig. ha nem jovok vissza, akkor fel kell mondjak 2 honappal hamarabb. o pedzegette a heten, hogy lehet o mar nem lesz itt egy ev mulva, na akkor viszont tuti nem jovok vissza. vele nagyon jol elvagyok. roviden ez meg a jovo zeneje.

andy. most mar szulhetsz tenyleg. a 38 hetet kezded. pihizz is azert, de csak rohangalj!

KépKép
KépKép
mush589

Andy:
[quote]m írta:ég egyben vagyok, de doki szerint már nem sokáig

- :lol: itt már senki se lesz egyben sokáig!!! :lol:
Nyugi Andy...már nem lesz semmi baj,ha regi megszületik,ne izgulj,mi gondolatban veled vagyunk!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocsi Regi nagy R-rel!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy!
Megy a drukk! Szólj mindenképpen, ha megindult a szülés!!!

Vera!
Ti ma hogy vagytok?

Zsiráf!
Gyomrod helyrejött???

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Ahogy nézem a vonalzókat, egyre többen vagytok finishben :)
Szerintem rajtam van a fészekrakási nyavalya, már megint mostam, leszedtem a penészt afalról, 9-re készen volt az ebéd :lol:

Most tömtem magamba egy nagy tányér bolognait, és elkezdtem enni a Milka kekszet..:)
Annám megint palacsintát enne, na de 2 naponta azt süssek? Nem mondom , Bence is örülne, de akkor is..:)

bellanitta:
Sms jöhet, én csak örülök, ha hozhatom a hírt!

Most olvastam, hogy második terhességnél már nem jönnek elő újabb striák. Hát ezt megcáfolom! Iszonyatosan becsíkosodott a hasam, kenem gőzerővel, de semmi haszna... :cry: Asszem szülés után már csak egyrészes fürdőruhát tudok hordani...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Örülök hogy mindenki jól van, a kisebb éjszakai és egyéb "panaszokat " leszámítva,, de szerintem ezen már nem kell meglepődni ilyenkor,, :D

Andy: drukkolunk, majd jelentkezz!
én is 2111-es méhszájjal fekszem itthon egy hete, remélem még 2 hetet sikerül igy maradnom.

Csinik vagytok pocakosok! :wink:

A holnapi napom elég zűrös lesz, kezdek hajnalban vérvételen, aztán védőnő, majd háziorvos.

A héten még 3! szülinapi "bulin" kellene megjelennem, az egyiket pont miattam hozták előbbre, h ott lehessek.

Zsiráf: nálunk is ez a helyzet buksiügyben,,, hetekkel előz minden más méretet,, :roll:

Táblázatba: 70/ 941 0901 mindig elfelejtettem,, :oops:

Kép
eszterke24

[quote="zsiraf8"]A írta:zsiraf8ida, mondott a dokid valamit, hogy hogy lehet hogy csak a buksija nő?

Azt mondta ezek átlagok, minden magzat más, más méretekkel. Noel ilyen amilyen. Ő spontán szülést tervezt, reméli hogy nem kell császározni emiatt. Hát én is. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: én is rákérdeztem erre a dokinál (,talán te írtad h egy adott fejméret után császár.. ) azt mondta h hiába nagyobb a buksija nem mondja rá h császár.. úgyis a helyzet "hozza" a következő lépést.

nekem pont ugyanezt mondták,hogy ezek átlagadatok... sőt állítólag az UH gépek sem egyformák, nem kalkulálnak ugyanúgy-
Szóval a pontos adatok ugyis akkor derülnek ki ha kibújnak :D

Kép
eszterke24

Tegnap voltam utoljára a dokim magánrendelőjében és teljesen meglepődtem amikor mondta h a szülésznővel minden nst alkalmat úgy kell megbeszélni h ő is ott legyen. Betöltött 35. hét után, azaz 2 hét múlva esedékes az első. Onnantól kezdve hetente. Akkor ugyúgy el fogja majd kérni a 8000 Ft-ot alkalmanként az orvosom?? Az durva lenne.. :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Nekem is azt mondta a dokim, hogy minden UH gép máshogy van beállítva, tehát ugyanaz a fejátmérő az egyik dokinál mondjuk 34 hétnek felel meg, másiknál 34+5-nek.

És azt is említette, hogy a gyerek fejátmérője nem oszt, nem szoroz, minden a szülés közben derül ki. Lehet, hogy egyik nőnél a kis fejű baba nem fér ki, másiknál meg a sokkal nagyobb buksi is kijön. Ez a helyszínen fog csak kiderülni.

Én is úgy megyek NST-re, hogy utána mindig megnézi a doki az eredményt. De a kórházba fogok hozzá menni. Én ott sosem fizetek.

Kép
Kép
lbernuska

hogyhogy utoljára? én ugy tudom ( vagyis itt úgy van ) h innentől kell gyakrabban menni,, :roll: hol fog vizsgálni a dokid ezentúl?

én szerintem nem is látok szülésznőt a szülésig,, nemhogy beszéljek vele.. :roll:
itt az nst a kórházi szakrendelés alatt van, doki elvileg lesz a közelben meg az asszisztense.

durva lenne sztem olyankor is fizetni a magánrendelés árát... :shock:

Kép
eszterke24

Aida,nekem is nst után van hogy épp az én dokim nézi meg az eredményt,de ott én se fizetek,hát oda épp ő van beosztva,az nem magánrendelésnek számit.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A kórházban fog hetente vizsgálni az orvosom. Csak attól félek, hogy ott is 8000 Ft lesz alkalmanként, ami kicsit sok lenne.. Főleg ha Noli baba megviccel és a 41. hétig bent marad. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! Azta, mekkorapocak! Dokid mekkora gyereket saccolt?

Ma voltam védőnőnél. Haskörfogat 108, súly 80 kg.

Mush! Szerintem nem szabadna már ilyen sokat dolgoznod. A takarítónő miatt meg ne aggódj! Ez nem a te hibád, hanem az övé! Ha valaki ilyen pofátlan és buta, annak ez a következménye!

Aida! a buksija az én fiamnak is pont ekkora, a többi mérete viszont nagyobb!

Andy! Mennek a drukkok, hogy még 1-2hétig kibírjátok egyben. Szülésznő miatt ne parázz, lehet, hogy pikk-pakk meglesz a baba.
Apa hogy áll a festéssel? Ha kész van kérünk még fotókat!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mentem elso segely tanfolyamra (babas), majd jovok. :)

KépKép
KépKép
mush589

Aida sztem a kórházban nem kell fizetned a dokinak. :roll:
Jó bekajáltam most elfekszem,még van egy órám gyermekek nélkül... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

enikő:

festés tegnap kész lett,begyorsitott h megtudta bármikor szülhetek:)ha lesz erőm lefotozom..

berni, sarmi:

köszi, rámfér, be vagyok tojva rendesen:)

eszter:

nekem már nem is irt kódot a méhszájra, hanem azt mondta, h el van simulva:) remélem ezek után már tényleg rövidebb vajudásra számithatok..bár ha azt vesszük, hetek óta vajudok a sok keményedéssel és éjszakai görcsökkel:)

na megyek is vizszintbe, mert igy nem birom.

mindenkinek kitartást!!!!!

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Háát eléggé régen voltam!
Megpróbáloltam visszaolvasni de csak nagyjából sikerült.
Örülök, hogy mindenki jól van a finises panaszokat leszámitva.

Pocifotok szépek!

Kissé nagyon ki van nyilva a méhszáj, és hát feküdnöm kell. :cry: Nem is nagyon bírok csinálni semmit, olyan mintha nem is én lennék. :roll:
Manónak még legalább jövő hét végéig benn kéne maradnia.
Remélem sikerül!!!
Azt mondta a doki minden nap legyen ajándék amikor benn marad.
Így eléggé ritkán ülök a gépnél inkább pihizek.
Vendég

Aida!
A kórházban miért kéne fizetned??? Engem a dokim még a 38. hétre visszahívott a magánrendelésére is.

Szorsolya!
Neked is drukkolok, hogy még maradjon bent a kiscsaj egy darabig!

Basszus, nekem meg még mindig 3000 az értékem... :shock:

Kép
Kép
lbernuska

Hát gondoltam azért, mert úgy beszélt az egészről. Párom kérdezte, hogy mennyire rugalmas ez a dolog pl. időpont szempontjából, azt mondta mindent meg lehet oldani. Meg tudom, hogy csak hétfőn délelőtt van bent a kórházban, nekünk meg az az időpont nem hiszem hogy jó lesz. Meg olyan lelkesen elkéri mindig a pénzt. :D No jó remélem én vagyok a paranoiás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Kedves kollégámnak 1 órával ezelőtt hatalmas kislánya született. Rebeka 4,2 kg-mal és 56 cm-rel láttam meg a napvilágot. Rendes szülés volt, le a kalappal a mama előtt!

Kitartás mindenkinek, szerintem nagy baj már egyikünkkel sem történhet. Holnap mi is elkezdjük a 37. hetet, én is kértem Hunort, hogy még legalább 1 hétig maradjon bent, de szerencsére nem nagyon mutatja jelét, hogy jönne már kifelé. A méhszáj 2000-es. Holnap belgyógyászhoz megyek, csütörtökön meg ultrahangra, alig várom, hogy lássam a babát.

Szorsolya! Melyik orvoshoz jársz? Én ugyan a megyeiben fogok szülni, de tanácsadásra a Semmelweis-be jártam, Steierhofer főorvos volt a tanácsadó orvosom.

Verzsoról, Bkatiról tudtok valamit?

Ma karfiol krémlevest csináltam meg túrógombócot, holnap rakott krumpli lesz, meg almás rétes.

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Röff!
Reggel 7-ig viribültem, azóta megint alszom :)

Trrombi, Zsiráf! Asszem nem mentem szülűszobát látogatni ;) Most nem tudom, hol fog apa vajúdni,amíg én a műtőben leszek :(

Niki! Köszi! Eszedbe jutott azóta, kire hasonlítok?

Kjarip! Cukor teszt csíkot lehet kapni a www.vitani.hu -ban!

Berni! Savas produkció nálam is mindennapos. De már nem sokáig ;)

Gabi! A francba, lebuktam, hogy útállak! :lol: :wink: Hát az úgy volt, hogy anno azokat raktam be, akik engedélyt adtak rá.
Te csak talis táblában szerepeltél eddig.
Na jó, egye fene beírtalak.

Musi! Kitartááááás!

Sarmi! Malac-szépségversenyen simán indulhatnék! Tuti kiválasztanának, mert már simán vágósúlyban vagyok.
Fodrász? Én két éve voltam utoljára, előtte meg 8 éve...mondjuk látszik is :)

Aida! A méhszájat nem tágítják, felejtsd el ezt a butaságot. Noel meg pont jó, úgy, ahogy van!

Andy! Hajrá, most már nagyon közel a cél!

Mági! Én malacságom már régóta csak egyrészes fürdőruhát hord, és abban is csak a Balatonba merészkedik ki napnyugta után a nádas közt.

Eszterke! Esetleg egy nevet is nyomathatnál a táblázatba!

Enikő! Az én dokim nem egy saccolós típus, utoljára 29. héten saccolták 41 cm, 1700 g-ra. (Apja 193 cm 112 kg, anyja 183 cm papapapapapapapa kg)

Berni! Nekem is 3000...ééééés nem a magánrendelés ára!

Kép
zölddisznó

zöldi:

közel közel, de még egy hetet szeretnék kihuzni.

most hivtam a dokit a barnázás miatt azt mondta nem baj, ez a méhszájvizsg. ilyenkor már elég brutális sajna.

megjött a sztrepto eredményem is negativ, viszont találtak vmi sarjadó gombát :roll: erre meg aszonta h vegyek gyóccertárban canesten combi kurát rá (még akkor is ha nyitott a méhszájam) hát ő tudja, holnap megveszem. amugy az az érdekes, h semmi tünetem nincs pedig én aztán tudom mi az a gomba, volt már elégszer. tisztábbnak érzem ott magam miota terhes vagyok mint kislány koromban mégis ezt irják:)

ja legviccesebb: nem vette fel a telót-gondoltam is, mi lenne ha már szülnék ls azért hivom, erre visszahivott!!:)ilyet még sosem csinált h visszahiv, ez már jelent vmit mi? :P

na megyek feküdni mert most is görcsölgetek...

pápá

andy

ja szorsi:

mennyire vagy kinyilva? nálam biztos nem jobban:)

Kép
andy30

Aida!
Nekem a dokim elmondta, hogy melyik napokon van bent a kórházban, aztán a további NST időpont egyeztetést rám, meg a szülésznőre bízta. De ha tényleg szívességet tesz nektek az időponttal, akkor tuti tartja majd a markát...

Szeles!
Gratu kollégádnak a méretes kiscsajhoz! De főleg az anyukának a teljesítményhez!

Fodrász: Én a XIII. kerületbe jártam, mert még 2 éve ott laktam és hát nem volt szívem lecserélni a csajt. Céges kocsival még bele is fért a büdzsébe, de mióta táppénzen vagyok marad az itthoni kencézés (mer hogy rőtségem nem eredeti). Kéne itt Érden fodrászt keresnem, de lusta vagyok rá...

Zöldi!
A te 3000-es értéked meg az enyém közt az a különbség, hogy neked nem is lesz szükséged ezen a téren változásra. Bezzeg nekem! Én tök jól elhatároztam, hogy Zsófi jöhet már nov. végén, meg is beszéltem vele, de valahogy most úgy érzem, hogy örülni fogok, ha a 40. héten kidugja a buksiját és nem húz rá még egy kicsit.

Vera!
Hol vagy??? Helyzetjelents, mert aggódom!

Kép
Kép
lbernuska

Szép estét!

Andy, Szorsolya kitartás! és PIHENÉS!

Azt hiszem most már én is ismerkedem milyen is a jóslófájás... :? legalábbis remélem h az..
Apa lelkesen csinálja a vacsorát :lol:

Zöldi: bocsiiiii a nevem lemaradt,, :oops: Lantos Eszter :wink:
szerintem én is kinézek majd valakit aki utánam van kiirva.. akik a tábliban vannak azok közül bárkinek mehet?

Nekem a dokim annyira hozta szóba az Nst-t h majd a jövőhét után kell mennem...

Szeles: gratula a nagy babához a kollégának! nem semmi súllyal született,,,

Kép
eszterke24

Javított:
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi: ne utááááálj léccci...
Kép

Viszont új frizum van, 10 centivel rövidebb és satírozott, és szép vagyok, és most nekem jó.
Kép

Szeles: nagyon sok örömet meg mindent a kollégádnak, és egy hős volt!

Kép

Kép
gabilany79

Naaaa jóóó!

Ezt toltam be Cocába az imént:

Kép

...igazi menzástányér!

Kép
zölddisznó

Hanna sarok (kicsit még kupisan)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Szép estét mindenkinek,

Helyzetjlentés gyomorfronton: először is mindenkinek nagyon köszönöm az érdeklődést és tippeket. Zöldi mentatea tippje tegnap segitett at a gyomorfájáson, még aludtam is, igaz nem sokat ettem tegnap, de igyekeztem.
Ma egész jól voltam de. aztán elmentem szülésfelkészitőre és nem birtam a tumultust, fulladtam, gyomron fájt, minden...le is léptem :(
Most viszont ehetnékem van, de nem merek... :shock:

Aztán gondoltam kiprobálom Szeles tippjét a Magnézium pezsitablettát. A gyogyszertárban kiröhögött a nő, hogy ez nem jo gyomorfájásra, de mondom proba cseresznye.
Megittam egyet, és mintha jobb lenne...hmmm :shock: hátha tul vagyok rajta.
Szeles van esetleg valami tudományos háttér amiért jo a Mg a gyomorfájásra? Most már kiváncsi vagyok :D

Zöldi, hiányoltunk a felkészitőről, egész jó volt, megnéztük a gyermekágyas részt is, szerintem az egész sorozat egyik legkiemelkedőbb része volt... Bár a szervezés nem volt az igazi, tiszta tumultus volt. :twisted:
Trombival szenvedtünk, de nagyon közérzetigondok miatt...

Trombi, remélem jobban vagy, megtudtad esetleg mi lesz jövő héten?

Egyébként kezdem én is nagyon nehezen érezni magamat, eddig nem volt semmi nehézség, egész nap rohangáltam..
Most meg, egyre többet vannak fájásaim, mensi szerű görcsök, este alhasi görcsök is, derékfájás, és kezs megint fájni a szeméremcsontom... :shock: ezek már jóslók?
Kicsit be is paráztam, semmi nincs komosva, összepakolva :shock: Holnap nekikezdek..

Berni, én is ugy voltam, hogy tuti tulhordom Laját, de most kezdek ugy lenni vele, hogy nem biztos, egyre több a fájás... Elvileg én is zárt vagyok, csüt doki, nem tudom megvizsgál-e... :?:

Na, jo hosszu lettem, bocsi :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Na sziasztok!

Voltam védőnéninél és nagy volt a káosz. Van gyakornoka, meg a háziorvos is ott volt. 2 kg-ot híztam eddig +9-nél járok, hasam 3cm-t nőtt, most 115 cm. A védőnöm szerint is lentebb ment. vérnyomás, fehérje OK.

NST: én jövő héten kedden megyek. Nekem a doki annyit mondott, hogy úgy kérjem az NST időpontot a szakrendelőben, amikor ő is ott van tehát vagy hétfőn vagy kedden. Így is kértem telcsin és kedd 8,30-ra megyek. Másnap meg magánrendelésre. Én csak ott adok neki pénzt. Szerintem utána már vissza sem hív magánra, csak a szakrendelőbe megyek NST-re és ott megnéz. Ott meg miért adnék neki pénzt? Aida szerintem te sem adjál. A magánrendelés ok, azért magán, de sem a kórházban sem a szakrendelőben szerintem nem jár!

Zöldi: húú jól néz ki ez a menzástányér. Én nemrég csukapörit ettem!!! Szép a Hanna sarok is.
Ma mi is vettünk egy-két dolgot még Bogyócskának. Pelenkázó szivacs, kiskád, szemetes, lámpa......

Gabi: de jó neked, hogy új frizkód van. Én is gondolkodom, hogy valamikor meglátogatom a fodrászomat, de nem tudom mit kezdjek a hajammal. :cry:

Pénteken megyünk babalátogatóba. A férjem barátjáék nyár közepén kapták meg az újszülött kisfiúkat (örökbefogadás). Most már ideje lesz meglátogatni, mert lassan hozzánk is jönnek. Már nagyon várom, hogy dajkálhassam egy kicsit a srácot. Szombaton meg a keresztlányunk egy éves szülinapi partijára megyünk. Igaz holnap van a szülinapja, de szombaton lesz megtartva.
Na lelövöm magam!
Vendég

udv.
jo volt a tanfolyas. megtanultunk babat ujraeleszteni. volt, aki babaval jott. volt egy 2.5 hetes kislany es egy 6 hetes kisfiu. annyira cukik voltak.

takaritono ugyben annyi a fejlemeny, hogy mar tudjak, hogy ki az, es delutan vontak kerdore,de en ugye tanfolyamon voltam, igy nem tudom, hogy mi tortent. holnap meg nem lesz bent a fonokom, igy majd csak csutortokon tudom meg. addig meg furdalja az oldalam a kivancsisag. delelott tovabbi jelenteseket kellett kinyomtatnom es atneznem. augusztus 17 ota folyamatosan csinalja az illeto es havi 8-9 oranyi beszelgetesre jon ki.

en november 28-an megyek fodraszhoz.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!!

Zöldi nagyon köszi a táblázatot.Édes a mózeskosaratok.Ja és a pocakod sem semmi.Te tényleg hirtelen rádnézve vkire nagyon hasonlítalak én is,csak azt nem tudom h színésznőre e,vagy vki ismerősömre. :wink: :wink: :wink:

Cili:köszi Réka nevében is a köszöntést :lol:.Milyen az a húsgombóc leves?Receptet kérhetnék?Köszike

Sarmi:neked is szép pocid van.

A táblázatból különben mindegy h kinek írok majd sms-t?
Vagyis inkább kérdezem h kinek írhatok?

Bocika:látom te is jövő héten kedden mész nst-re,én is.... :lol: :lol: majd gondolok rád :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Na ez meg jól lemaradt. :oops:

Andy:jó neked h már ilyen előre vagy,már lennék a helyedben.
Most valahogy úgy érzem mintha megállt volna az idő. :roll: :roll:

Ja,36. vagy 37. héttől nem "baj" ha megszületik a baba?Mikortól nem számít koraszülöttnek?

solya051020
Káld

Zöldi: sajna vannak olyan elvetemült orvosok akik tágítják a méhszájat... DE ők kifejezetten azért, mert pl. épp ügyelnek és praktikusnak tartják ha sikerül beindítaniuk a szülést... de ezek jellemzően iszonyú gáz dokik és a hírük meg is szokta előzni őket... (K.tarcsán is van ilyen doki, de ő szerencsére túl drága ahhoz, hogy egy magamfajta csórikámhoz leereszkedjen így nem fenyeget a veszély - Aida: Téged se fenyeget :))))) Egyébként meg sajna a végefelé tényleg egyre kellemetlenebbek a vizsgálatok, én is csak reménykedni tudok, hogy mostmár békén fognak hagyni... (tudtommal a 36. hét után már nem is szabadna... )... bár a dokim sajna mostanában elég vizsgálgatós fajta lett, Lillánál anno talán a 26. hétig hozzám se nyúlt csak kiírta a vérvételeket.

NST: most hívtam a dokim, mondta, hogy ő egész héten nem lesz, kérjek magamnak egy időpontot aztán majd tovább fognak terelni az aktuális orvosoz aki majd ránéz aztán csörögjek rá és ennyi... Na ez pl. korrekt. Ehhez tényleg nem kell a fogadott doki.

Jaaa... és elkezdtünk rendet rakni... a férjem kirámolta a gázóra alatti szatyortároló szekrényt... és rájöttünk, hogy jééé, ide bőven elfér a porszívónk is és a gőztisztítónk is, amit eddig az előszobában kerülgettünk:)))) Jövő héten elvileg végig szabin lesz, akkor talán sikerül festenünk is.

Nevet még mindig nem találtunk és egyetlen babaruha sincs kimosva :) (a bölcső matraca is csak azért lesz mert apukám bevállalta ha már úgyis náluk tároljuk:) Innen szép nyerni... nem?:)))))) (fú...és házassági anyakönyvink sincs kikérve és a kórházi csomagot is csak hírből ismerem)
Vendég

Laura! Gratulálok a kollégádnak!

Zöldi nagyon szép a Hanna sarok! Több kabátja van a kiscsajnak, mint nekem! :D A mozeskosárban lévő betét (nem tudom mi a neve) gyönyörű. Azt a kosárral együtt vetted?
Ja, ilyen vacsi után már nem is csodálkozom, hogy savra panaszkodsz! :?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi: végre letöltötte a gépem a képeket :) (éljena ZoneAlarm)... Nagyon aranyos a babasarok:))))))

Jaaa... nyitott méhszáj: abszolut nem kell, hogy nyitott legyen a szülés előtt, sőt. Engem speciel kifejezetten zavar, hogy elkezdett kinyílni a külső... Lillánál ugyanis végig teljesen zárt volt és mégis könnyű és gyors szülés lett belőle... Most meg parázhatok, hogy várjon még legalább 1,5 hetet (de inkább a tökéletes 3,5-öt)...
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastalak titeket. Örülök, hogy még mindenki egyben, bár látom, hogy Andy és Solya már nagyon sietősre fogta... :D

Én csak pénteken megyek a dokimhoz, utána jövő héten labor meg nst. Nekem a 37. hét előtt azt mondta nem kell járni nst-re. Majd meglátjuk...

Mush: Én nem szoktam csekkolni a kollegáim mobil számláját, de ha ez kiderülne, azonnal elbúcsuznék a munkatárstól. Néha egyszerűen nem értem az embereket, úgy viselkednek, mint a rossz gyerekek, azt hiszik, hogy mindent lehet, következmények nélkül.

Zöldi: Elég király a pocakod, kiváncsi leszek a baba valós méreteire...

Nekem nagyon ritkán vannak fájdolgálásaim, főleg esténként, de elmúlik hamar. A kórházi csomagot még nem raktam össze, ruháknak is csak negyede van vasalva, na csakegy....ki zárkózik fel előbb??? :D

manna
mannababoca

Zsiráf! Hát, én azért is nem mentem ám, mert taknyos lettem és fáj a torkom, és nem akartam nektek átadni. Az alvás meg az apátlanság csak pont volt az i-re.

Solya!
[quote]v írta:kire nagyon hasonlítalak én is,csak azt nem tudom h színésznőre e,vagy
...szépségkirálynőre? ;)

Én azt javaslom, hogy olyannak írj SMS-t, aki utánad van, mert aki már babázik, sokkal elfoglaltabb lesz, és nem tuti, hogy odafér a géphez és inkább "kész" lesz, mint "naprakész".

Enikő! A mózesben a "betét" egy fejvédő (kiságyrácshoz) de átmenetileg most itt fog lakni. Külön vettem (egy ezresért a vaterán)
www.vatera.hu/kisagy_fejvedo_89250002.html
nekem is nagyon tetszik!
Ó, savam egyáltalán nem köthető a táplálkozáshoz. reggel is tud lenni éhgyomorra, és egy száraz zsemle után ugyanúgy.

Csaki! Köszi neked is, jó az ízlésed! ;)

Manna!
[quote]Z írta:öldi: Elég király a pocakod, kiváncsi leszek a baba valós méreteire...

Hámmosmá' én is!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Csak egy gyors életjeladás!
Danival még nem tisztázódott, hogy mi baja. Már harmadik napja járunk orvoshoz. Talán ma kiderül! De még mindig lázas.

Kislábujjam már jobban. Színe változó, de mozog és kevésbbé fáj.

Remélem nemsokára normalizálódik a helyzet és jövök egy hosszabbra!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

jo reggelt

zöldi:gügye vagyok mert nem ugrik be a hasonmás neved:Dde most a filmen gondolkozok amiben láttam.

volt tegnap a védőnő,nagyon kis cuki volt.lemérte a hasam és kiderült hogy multkor jooooooool elmértem magamnak :shock: szoval a hasam 134,5cm. :shock:
megkaptam a listát a homeos golyokhoz most csak 2 félét kell szednem ,de azt mondta hogy kezdjem el,mert szerinte nincs sok hátra... :o meg el kezdhetem inni a málna levél teát.már nem is találkozunk azt mondta ha megszültem hivjam fel és akkor kijön.
be kell mennem majd a dr.nőhöz a receptekért de csak akkor válthatom ki ha megszületett Vivien.tiszta bosszanto..és nem találok olyan patikát ahol lehet kapni ezeket a homeos cumokat.5 helyen voltam tegnap és csak küldözgetnek tovább.

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt!

Iszonyúan megszenvedtem éjszaka a savam miatt. 1 órától legalább fél 3-ig ébren voltam, majd kiköltöztem a nappaliba és ott sikerült elaludnom. Igazából semmi nem hat, csak átmeneti javulásokat érek el. De úgy döntöttem, ezt a pár hetet már négykézláb is kibírom. Ma elkezdtem a 37. hetet! Hurrá!!!

Zsiráf! Semmiféle tudományos magyarázata nincs a magnézium pezsgőtabi gyomorfájdalomra gyakorolt hatásának, én csak arra gondoltam, hogy a pezsgés talán megmozdítja a bélműködést és nekem működött (ezek szerint valamennyire neked is).

Ma délelőtt babázni fogok, a hugomék jönnek Miskolcra ügyintézni, addig én leszek Dorkával. Délután belgyógyász, remélem, minden rendben lesz.

Jó pihenést, fészekrakást, mosás-vasalást, főzést, vásárlást, lótás-futást kinek-kinek tetszőleges sorrendben!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt Csajok!
Hát az én éjszakám is elég kemény volt! Tegnap úgy este 6 körül úgy elkezdett fájni a keresztcsontom, mint a fene. Lezuhanyoztam és 9-kor beestem az ágyba. Egész éjjel szenvedtem tőle, sehogy sem volt jó. Most ülve kicsit jobb...

Zöldi!
Naon szép a Hanna sarok! Meg a menzás tányér tartalma is! Nem tudsz egy garnitúra menzás tányért szerezni kéz alatt? :-D Apa meg van érte őrülve, de sehol nem lehet kapni.

Zsiráf!
Örülök, hogy már jobban vagy gyomorügyileg!

Csakegy!
Persze, második gyereknél már nem paráztok úgy rá a készülődésre... :-D

Ma megyek átvenni a légzésfigyelőt, amit Vaterán lőttünk. Angelcare és légzésfigyi+bébiőr együtt. 35 ezer helyett 22. Spóroltunk egy keveset és remélem jó is lesz.

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem jól vagytok, tegnap elég sokat írtatok alig győzöm visszaolvasni.

Megvolt az nst, a szülésznő megdicsérte a kisfiamat, nagyon szépetket produkált. De az az érdekes hogy szinte csak ott mocorgott, előtte utána meglehetősen inaktív volt. És tegnap amikor felértünk a kórházba, pont akkor toltak ki egy kisbabát látogatni hétfőn született, nagyon aranyos volt. Gyönyörű kislány, hatalmas hajjal, és az anyukája december 2-ra volt kiírva. Majdnem bőgtem, hogy te jó ég pár nap és nekünk is lesz egy ilyenünk...

Tegnap megnéztük a Madagaszkár 2-t, aranyos volt. Előtte ettünk egy jót, és végre a párom velem töltötte a napot. Már úgy hiányzott!!!!

Látom már mindenki a végét járja...

Danival megbeszéltem, hogy szombaton töltöm be a 37. hetet, elptte semmiképpen ne jöjjön, de utána egy kicsit belehúzhatna... remélem hallgt az anyjára.... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem, és mehetek is lassan tovább.
Utolsó vérvétel letudva, de a néni olyan brutális módon döfte belém a tűt, h meglepődtem :shock:

Védőnéni is letudva, vérnyomim kissé alacsony, 103/40 :roll: azt mondta ovisoknál lehet ilyet mérni...
Az én pocakom is lent van már állítólag.. azt mondta h talán találkozunk még 2 hét múlva, ha nem, hívjam és majd jön ha hazajöttünk a kórházból.

Még hátravan a háziorvosom..

Nst-re jövőhéten mehetek, azon a napon és akkor amikor akarok, nem kell előre jelentkezni........ és azt hiszem ma én is kezdek kórházi csomagot pakolni...

Én még málnalevél teát sem kapok sehol nemhogy homeós bogyót... :roll: szerintetek igyam majd egyáltalán végig nyitott méhszájjal??

Zöldi: nagyon cuki a Hanna sarok! van ruhakészlet :lol: :wink:

Jók legyetek :wink:

Kép
eszterke24

Solya: na majd én is gondolok rád!

Csakegy: még mi sem állunk sehogy. A kórházi pakkom csak úgy oda van dobálva egy helyre, de át kellene néznem hogy minden benne van e (szerintem nincsen) és hogy kell e még valamit venni! A gyerekruhák mosásának is ma állok neki. Jó igaz, mi hétvégén letudtuk a festést, de apa a polcrendszerrel még nem készült el, na ott még lesz kupi meg káosz.

Homeós bogyók: én tegnap olyan "zavarban" voltam a nagy tömegtől a védőnőnél, hogy elfelejtettem megkérdezni. Mindegy megyek majd jövő héten is (most már hetente kell) és akkor megkérdezem. Na meg a dokit is kifaggatom!

Ibernuska: remélem jobban vagy. Én olyan jót aludtam, alig tudtam kikelni az ágyból. Na ez sem sűrűn fordul elő velem!

Szeles: jó babázást. Remélem a savad elmúlott már!
Vendég

Eszterke!
Nem értek hozzá, de szerintem nyitott méhszájjal felesleges málnalevél teát innod. Amúgy én gyógynövényboltban vettem.

Kép
Kép
lbernuska

Kérdés: Holnap megyek 10 órára CTG-re. Akkor fogják az utcsó vérvételt is megcsinálni. Akkor éhgyomorra kell menni, ugye??? Hogy fogom addig éhesen kibírni...

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?