Szép estét mindenkinek,
Helyzetjlentés gyomorfronton: először is mindenkinek nagyon köszönöm az érdeklődést és tippeket. Zöldi mentatea tippje tegnap segitett at a gyomorfájáson, még aludtam is, igaz nem sokat ettem tegnap, de igyekeztem.
Ma egész jól voltam de. aztán elmentem szülésfelkészitőre és nem birtam a tumultust, fulladtam, gyomron fájt, minden...le is léptem
Most viszont ehetnékem van, de nem merek...
Aztán gondoltam kiprobálom Szeles tippjét a Magnézium pezsitablettát. A gyogyszertárban kiröhögött a nő, hogy ez nem jo gyomorfájásra, de mondom proba cseresznye.
Megittam egyet, és mintha jobb lenne...hmmm
hátha tul vagyok rajta.
Szeles van esetleg valami tudományos háttér amiért jo a Mg a gyomorfájásra? Most már kiváncsi vagyok
Zöldi, hiányoltunk a felkészitőről, egész jó volt, megnéztük a gyermekágyas részt is, szerintem az egész sorozat egyik legkiemelkedőbb része volt... Bár a szervezés nem volt az igazi, tiszta tumultus volt.
Trombival szenvedtünk, de nagyon közérzetigondok miatt...
Trombi, remélem jobban vagy, megtudtad esetleg mi lesz jövő héten?
Egyébként kezdem én is nagyon nehezen érezni magamat, eddig nem volt semmi nehézség, egész nap rohangáltam..
Most meg, egyre többet vannak fájásaim, mensi szerű görcsök, este alhasi görcsök is, derékfájás, és kezs megint fájni a szeméremcsontom...
ezek már jóslók?
Kicsit be is paráztam, semmi nincs komosva, összepakolva
Holnap nekikezdek..
Berni, én is ugy voltam, hogy tuti tulhordom Laját, de most kezdek ugy lenni vele, hogy nem biztos, egyre több a fájás... Elvileg én is zárt vagyok, csüt doki, nem tudom megvizsgál-e...
Na, jo hosszu lettem, bocsi