Új privát üzeneted érkezett!

Popi.
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

RÉKA

ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPODON

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Akkor mégegyszer:

Réka babák Boldog Névnapot!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni,gratula :) Csak sikerült :)

Mi meg nemrég jöttünk haza doki nénitől.Egy kicsit meghült Luca,nem vészes kapott rá rhinatiolt.Meg megemlítettem az alvásunkat is,és arra is kaptunk homeopátiás szert,3hétig lefekvés előtt kell szedni,és akkor is ha felébred.Hátha sikere lenne,és ki tudnánk pihenni magunkat mind2en :wink:

Névnaposoknak,hogy telt a mai nap ?

Kép
Kép
tundi24

Popinak boldog névnapot kívánok! Kép

Réka babának boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Letti,Ati babának is boldog hóforuldót :)

Kép
Kép
tundi24

Tényleg Ati baba Boldog Hófordulót!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok mind a kettő Réka babának!!!

Kép

Atikának pedig boldog hófordulót :)

Köszi ,hogy hiányoltok megvagyunk.....suli megy 1000rel vizsga vizsga hátán :( De azért azt elmondhatom ,hogy eddig nagyon jól sikerült az összes van 2db 4-esem és 3db 5ösöm eddig :) Úgy,hogy nincs okom panaszra most mondjuk már sokkal nehezebb mint eddig volt,pedig azt hittem ennél rosszabb már nem fog jönni de jött :) Ez pedig a bérszámfejtés ..... hát nagyon nehéz :(
Gyerkők jól vannak hál istennek velük minden oké :) Velem már annál inkább nem...képzeljétek 1 foggal már 2 hete szenvedek és eddig még nem csinált vele semmit a doki.. Ehhez tudni kell,hogy elmentem a körzetishez mert ugye úgy gondoltam biztosított lévén ez már tb szakkifejezés :D elfog látni a doki. Hát rosszul gondoltam,mert csak abban az esetben lát el ha foghúzás lenne ami ugye gyors beavatkozást igényel. De hát nem igazán szerettem volna ha kihúzza mert 1.hogy pont látszik is a fog, 2. pedig hogy azért úgy gondolom még pici a lyuk ahhoz ,hogy rögtön húzzák mikor meglehet menteni. Elküldött az Sztk-ba röngenre és már vissza sem mentem hozzá mert azt mondta,hogy mostanában nincs neki időpontja majd talán 27. után... na besokaltam és ma elmentem Erdődi feleségéhez aki nagyon aranyos kedves volt már holnapra adott is időpontot gyökérkezelésre és nem húzásra,megnézte azt mondta ezt szépen rendbe lehet még hozni. na ennyit a körzetisről.......... borzalom ez ha nem velem történik meg el sem hiszem :( Holnap szorítsatok nekem mert nagyon félek a kezeléstől.

Bocsi,hogy szólítok meg senkit de olyan sokat írtok mostanában,hogy teljesen levagyok maradva.
Kép

KépKép
diÁcska

Popinak itt is nagyon sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából!

Kép

Köszönjük a köszöntéseket és a sok szép képet! :D

Kép
pimelinda

Ati babának én is boldog hófordulót kívánok :)

Vali:Én nagyon szorítok neked holnap és kerilányod is :) Puszi nektek. :)

Tündi:Köszi,azért még nem 100-as :P Lucusodnak jobbulást!
Milán elég sokat pihent ma,még az udvarra is alig tudtam kicibálni :? Aztán el is aludt,ami nemigen jellemző rá.Most épp müzlit eszik tejföllel :lol: Remélem nem lesz komolyabb,én is a rhinathiolt adom neki.

Többiek ti honnan töltötök képeslapokat és miért olyan nagy? :)

Na el is köszönök,a fiúk már itt toporzékolnak fölöttem.Zolcsinak nem lesz holnap suli,így még nem akar lefeküdni.

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Aztaaa, Atika már 7 hónapos :shock: :D
Boldog hófordulót neki! :) Kép

Kép
pimelinda

Attila babának nagyon boldog hófordulót!!

Névnapi fotó:

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok a Rékáinknak nagyon boldog névnapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Kicsit le vagyok maradva, de hétvégén nagyon "hülye" hangulatom volt, még olvasni sem nagyon volt kedvem :?
Az irodában rengeteg a munka, apa még itthon van, szal, nem nagyon tudtam jönni.

Pénteken az edző csak rábeszélt az ausztriai tornára, így jövő hét végén megyünk. Ha minden jól megy, az egyik csapattárs szüleivel egy kocsiban. De még alakul.
Ma Diákolimpiára mennek természetesen fociból. Holnap meg nyílt nap, próbálok délelőtt bejutni az órákra, azért csak kíváncsi vagyok :lol:
Ja és tegnap negyedéves értékelővel jött haza a fiam (mondjuk hogy két hónapból hogyan lett negyedév azt nem értem), háááát, mondhatom teljesen kitűnő, mindenhol a legjobb volt aláhúzva. Na, hát elégedett vagyok :lol: Jaj, csak ne lenne otthon akkora szája. Néha az agyamra megy olyan hangon beszél velem :?

Vali, na ugye-ugye, én is mindig ilyen voltam. Féltem vizsga előtt, aztán 4-5-kel jöttem haza. A végén már senki nem hitte el nekem, hogy jaj, én nem tudok semmit :lol:

Tündi, jobbulást Lucádnak! Na, kíváncsi vagyok hat-e a homeós bogyó, nálunk anno ilyen még nem volt. Hja, alvás sem....

Erika, nagyon jó ez a névnapi kép! Olyan nagy lány már Réka!

Lucuska, szokod már az abonyi légkört? Hogyhogy nincs ma suli?

Nóri, Ti hogy vagytok? Lilcsi bírja a bölcsit?

Katlina, mizujs a házzal? Tényleg, a fogad rendbe lett téve? Az apeh-os dolgot nem igazán értem, tudott Judit segíteni?

Hajni teljesen eltűnt...

Linda, rakj Te is egy képet a névnaposról! Hogy vagytok?

Betti, láttam odaát kis Bettit! Nagyon sokat nőtt!!! Kész nőci!

Judit, már megint fáj a torkod? Nekem volt anno egy ilyen időszakom, egyik torokgyusziból a másikba. 3 hónap után nem bírtam tovább, csináltak vérvételt és kiderült, hogy streptoccoccus az oka. Hú, de addig nagyon sokat szenvedtem vele! Remélem nálad gyorsan elmúlik.
Csongi sem volt soha egy egyedül játszós fajta. A mai napig örülök, ha néha el van magában... vagy barát, vagy én vagy valaki kell, hogy szórakoztassa. Szal, szerintem normális, személyiségfüggő

:wink:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

Vali,megy ez neked,mint a karika csapás.A többi vizsgád is jól fog sikerülni ne aggódj :)

Évi,tuti nagy élmény lesz Csonginak ez az út! :) Mi januárban megyünk barátnőmékhez ki 1vagy 2hétre.Már nagyon várom.Még sosoem voltam ausztriában ,csak átutazóban,de még így is tetszett.És gondolom a meccsen kívül lesz már program is.

Erika,ez a nézés :) pózolt a csajszi :) Popi felfedzete miket tud a járműve? :)

Móni,én mindig más oldalról töltök,mikor hol találok kedvemre valót.És a kép mérete az mindig változik.
www.e-kepeslap.com

Linda,ti kipróbáltátok a hintát?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Móni! Tényleg, Milán meg Marci között csak 1 hónap van :)
Marci azért a bölcsiben még alszik minden nap. Csak otthon hagyja ki néha. Ez OK is, ha alszik 8-fél 9-ig. De ha már 7 órakor fönt van, akkor tuti elfárad délutánra. Mint vasárnap, amikor Apukáján csüngve aludt 3/4 órát. Utána fölkelt, bemászott a fotelba, és még ott is aludt egy kicsit. Hát jót mosolyogtunk, nagyon édes volt.
Egyébként 9 körül alszik el majdnem minden nap. Akkor sem sokkal hamarabb, ha kihagyja a délutáni alvást.
És Milán mikor megy oviba, csak ősszel?
Nincs is Lucának elálló füle :)
Egyébként én sokszor a google-ban keresgetek képeket. De látom nagyon belejöttél a színezésbe :)

Letti! Azért örülök, hogy Marci nem egyedi eset, és más gyerkőcök sem jászanak el magukban... Azért nektek biztos jó lesz, amikor Antónia pár év múlva együtt játszik majd a tesóval. :)
Atikának boldog hófordulót utólag is!

Évi! Szerencsére elmúlt a torokfájásom. Marci Sinupretjét szedtem be + C vitamint. Most a páromnak fáj...
Biztos élvezni fogjátok az utazást, főleg ha egy másik családdal együtt utaztok! És Csonginak is nagy élmény lesz.

Tündi! Kíváncsi vagyok, beválik-e a homeopátiás szer. De jó lesz nektek is, hogy mentek Ausztriába! Lucának ne felejts ám útlevelet csináltatni!

Nekem is olyan mehetnékem van, jó lenne kiszakadni egy kicsit a szürke hétköznapokból. Bár a hétvégéink egyelőre be vannak táblázva karácsonyig.
Ez az Óperenciás Hotel is nagyon tetszik nekem, csak kár, hogy ilyen messze van innen Szolnokról.
judit_79

Sziasztok!

Erika:Nagyon édi Popi,kis komoly :) Tetszett neki a taxi?

Évi:Hát...lassan szokogatom :) muszály.Nem tudom az okát,hogy miért nincs suli,csak ennyi volt beírva,ma tanítási szünet.Ausztria bizti nagy élmény lesz :)

Tündi:Luca jobban van már?Ezt az oldalt is elmentettem,köszi :) Közben már Vali is segített főzés és fogorvos között :wink: Köszi neki :)

Linda:Mégiscsak szükségünk lesz a ti varrónőtökre.Mivel írtad,hogy ő messzebb lakik csak akkor tudnék elmenni hozzá amikor már apa itthon van.Ez kb 1/2 5 után van,ha ez így jó neki.Beszélsz vele te először,vagy megadod a telószámát?

Judit:Igen,csak 1 hónap van köztük :) Na tegnap este majdnem éjfél volt mire elaludtunk :( Amióta itt lakunk,azóta alszik ilyen későn.Vagyis nem akar lefeküdni este :( Hááát az ovi...még nem tudom,ősznél hamarabb semmiképp.Már most nagyon félek tőle :( Nemtudom mi lenne a jobb,ha már ősszel menne vagy csak majd,ha már muszály.Fogalmam sincs :roll:
Marcinak boldog hófordulót :)

Na további szép napot Mindenkinek,megyek kávézni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Még egy gyors kép Lucáról :)
Itt 3 hetes :) és sokkal több haja volt,mint most és sötétebb is :) De imádom :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Évi!
Ház nem áll sehogy nincs engedély,talán november végén kapjuk meg akkor meg már hova kezdjünk bele :twisted:
Apeh-hát csinálni semmit nem csinálunk befizetjük a büntetést,fel lehetne lebbezni de inább nem tennénk ilyet!
Fogam helyrehozták,habár úgy tömte be hogy olyan mély a lyuk hogy ha újra fáj akkor húzás-kopp kopp azóta nincs vele gondom!

Voltunk ma havi orvosi vizsgálaton
Robi hízott 15dekát-biztos a jó levegőtől :wink: -kaptunk étvágygerjesztőt-kivi leszek rá
Kukac-műtét 2évesen idáig abban a tudatban voltam hogy minden oké vele,hát addig nem lehet felhúzni míg kellene
Kutacs húzódott
Doki bácsi semmi kórósra nem gondol,és ezzel le is zártam azt a részét hogy a gyerekemnek felszívódási problámálya van,átnézett minden leletét ami idáig volt és ő nem mondott semmi ilyet

Kép

Kép
katlina

Évi,Judit,én is kíváncsi vagyok,hogy fog-e használni valamit a homeos bogyókánk.Remélem azért igen.

Judit,én is megnéztem ezt a hotelt.Tetszik nagyon,lehet,hogy az üdülési csekkünket rá is szánjuk :) Feltéve ha apánk belemegy :) Marcinak boldog hófordulót :)

Móni,nagyon kis édi Luca :) nálunk is hosszú fekete,göndör hajjal született,és most pedig szög egyenes és szőke :?Nagyfiú élvezte a mai szünetet?

Katlina,ez jó hír,hogy nincsenek felszívódási gondjai Robikának.Az nem lehet,hogy ő egyszerűen ilyen alkat?Tavasszal akkor nagy melóba fogtok ti is :)
Hát mi is nekikezdünk márciusban ha apa hazajön a felújításba.Már ma a kandallókat nézegettem :) Csak nem tudom,hogy kivitelezhető lesz-e,de remélem igen :)

Kép
Kép
tundi24

Kandallót nekünk is tervezett a házikóba a tervező,ebből annyi valósul majd meg eggyenlőre hogy a kémény helye meglesz,és majd egyszer építettünk bele egy kandallót is

Most belenyugottam hogy Robi ilyen alkat

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Mire végigolvastam mindent...szemem már jojózik...

Tündi! Lucának jobbulást! Vagy már jól van?
Fókasón nem voltunk...sztem ki is hagyjuk.

Katlina! Akkor remélem, ez már a végső pozitív diagnózisa Robinak!

Judit! Lili sem játszott el soha, de soha egyedül. Még a mesefimlet is úgy nézi, hogy időről időre odahív maga mellé :roll:

Évi! Akkor jó fárasztó 7vége elé nézel :wink:
Lili nyomja a bölcsit, semmi problem :lol: Tegnap már csak ketten voltak, mire odaértem érte. De még akkor is épített, úgy bele volt merülve. Mondtam is a dadusnak, hogy akkor még megyek egy kört :lol:

Holnap meg megyek életem első szülői értekezletére! :P

Csütörtökön meg pesztonka leszek 1 4 hónaposnál. Sajnos nem jókedvemből (szülők a nagymama temetésére mennek)

Vali jól van, találkoztam vele! Sőt, még beszéltünk is :wink: , funkcionál a szája.

Hajniékkal is összefutottam reggel, de épp telefon volt a fülemen, így csak integettünk.

Ma meg vettem Lilinek egy tip-top kis magasszárú cipőt. Széééép!

Huhh, ennyi voltam....

Jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Cipiről képet kérünk!!!!

Eldöntöttem nem fogok mindre felülni,majd ha látok én is kissebb tüneteket csak akkor,komolyan monom ez a hónap felért egy szép fogyókúrával

Kép

Kép
katlina

Katlina:Megkérdezhetem milyen étvágygerjesztőt kapott Robika?Milánomra is ráférne valami lötyi :? Nem nagyon eszik ő sem :(

Tündi:Ő élvezete,én nem annyira :? Egyfolytában nyírták egymást Milánnal :? Állandóan ez megy.De az a kis piszok incselkedik mindig a naggyal :roll:
Nem írtad Lucád jobban van már?

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Kép

Sehol senki :( Akkor megyek én is.
Olyan csúnya idő van,utálom :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok!

Mi délelőtt a bankos ügyeinket intézütk,de hogy milyen tapló nőci van az ersténél,az már fáj.Már majdnem összevesztem vele,nem sok kellett :twisted: :twisted:

Köszönjük az érdelődést,Luca még köhög.Adom neki a rhinatilolt aztán remélem hamar helyrejön.

Nóri,cipiről képet! :) Hol vetted?Én a deichmannban láttam vagesz csajos csizmiket elérhető árakon:) Este tessék megírni milyen volt a szülői :)

Móni,én is utálom ezt az időt!Már meleg nyarat szeretnék :wink:

Katlina,apa haverjáék most csináltak kandallót,nagyon jó lett nekik,és fűtés számlán is spórolnak.Nálunk is ez az elsődleges szempont,hogy ne kelljen annyi gázszámlát fizetni,és más meleget is ad,mint a központi vagy konvektoros fűtés.na és látványnak is szép.

Többiek merre?Miért nem írtok? :( :cry:

Kép
Kép
tundi24

Mi is ezért gondolkodunk rajta,vagyis ne is gondolkodunk csa elősször a ház legyen meg,amúgy eredi fűtés központi,de szalmabálás megoldással
Diéta megy még,birod?Mennyit fogytál?
Lucusnak jobbulást!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket.

Tündi! Hogy álltok az alvással?
Én mostanában éjszakánként 2-3x kelek Marcihoz. :roll: Csak felsír, odamegyek, eligazítom az ágyában, betakarom, aztán alszik tovább. Csak nekem nem mindig sikerül egyből visszaaludni.

Móni! Nagyon szép baba volt Luca már 3 hetesen is :) Tényleg mennyivel sötétebb haja volt akkor.
Miért félsz attól, hogy Milán oviba menjen?

Katlina! Hogyhogy meg kell műteni Robikát 2 évesen, annyira vészes a helyzet? Nem várnak vele még?

Nóri! Azért ugye milyen érdekes, hogy a bölcsiben meg simán eljátszanak egyedül is.
Marci is szeretni, ha mesenézés közben mellette ülünk, sőt fogjuk a kezét jobbról-balról :D

Mi is pont ma készülünk a Deichmann-ba Marcinak cipőt/bakancsot venni.

Én meg azt utálom, hogy már 4 órakor sötétedik.
judit_79

Katlina,nem csinálom már a diétát,mert amikot beteg lettem abbahagytam,aztán meg nem kezdtem el megint :?

Judit,alvással ugyanaz a téma,mint eddig.3hétig tart a kúra.Nem tudom mikor lesz eredménye.annyi változás van esetleg,hogy könyebben elalszik,de sokat felkel.Majd ha már nem fog köhögni,jobban tudok viszonyítani.
Én sem szeretem a korai sötétedést :?

Kép
Kép
tundi24

Erika,ide miért nem írsz?olvasom ám blogot,de sajnálom,hogy mostanság nem írsz:( És szilbee sem,és még sorolhatnám... :cry:
Popinak boldog hófordulót! :) Nemsokára szülinap :)

Kép
Kép
tundi24

Popinak én is boldog hófordulót kívánok!
Bizony, már csak 1 hónap! :)

Jut eszembe! A Zagyva cukrászdából szeretnék majd tortát rendelni, még sosem voltam ott, de csak jókat hallottam róla.
Aki rendelt már onnan, attól kérdezem, hogy van katalógus, amiből lehet választani??
Valami autó vagy mozdony formájút szeretnék majd, marcipánbevonattal.
judit_79

Sziasztok!

Tündi: Igéretemhez híven itt vagyok.
:)
Remélem nem gond, hogy én is írok ide. Tündi már nagyon mondogatta, hogy írjak.
Először is szeretném megköszöni Tündinek a lehetőséget, hogy megismerkedhetek Veletek. :D
Már nagyon régóta olvaslak benneteket de csak most vettem rá magam, hogy végre írjak is valamit. Nem tudtam, hogy így ismeretlenül mit is írjak és mit szóltok hozzá, hogy egy idegen betolakodik ide. :oops:
Egy kicsit magamról: Most várom első gyerkőcöm aki most 17 hetes pocaklakó. Már nagyon várom, hogy megmozduljon végre az Apukája is nagyon törelmetlen mindig azt mondja, hogy "Lusta mint az apja, de ha egyszer megmozdul le se lehet majd állítani." :)

Lucuska: Tündi mondta, hogy van kismama nadrágod eladó. Előre is köszi, hogy gondoltál rám és valamelyik nap át is mennék megnézzni őket ha nem nagy gond. Mert már egy nagrágom se jön rám csak a melegítők de abba nem mehetek el dokihoz.

Katlina: Mi is nézztük a szalma bálás kazánokat a férjem nagy álma válna valóra ha nekünk is lenne egy olyanunk de attól még nagyon messze vagyunk.

Nem is untatlak benneteket tovább.
:wink:

Mindenkinek további szép napot!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Köszönjünk szépen a hófordulós köszöntéseket. Nagyon gyorsan eltelt az elmúlt 7 hónap.

Utólag is boldog hófordulót kívánok Marcinak és Milánnak!

Boldog hófordulót Popinak!

Jaimee!Hatalmasat nőtt Popi.én is csatlakozom Tündihez: kár, hogy nem irsz és ez Szilbeere is vonatkozik.

Évi!de jó lesz Csonginak, biztos nagyon várja már azutazást.És Gratulálok neki, hogy ilyen ügyi a suliban.

Betti!Tesem nagyon irsz mostanában :(
Megnéztem Bettikét a másik forumban,nagyon szép nagylány.

Judit!Akkor nagyon nehéz lehet igy másnap dogozni menni.Régóta tart Marcinál?

Móni! Tényleg sokat változott Luca,tündéri ahogy alszik.

Linda! Ti hogy vagytok?

Cleo! Te is régen irtál.

Vali! Szépek jegyeid, ügyes vagy. Ki a körzeti fogdokid?

Sajna én meg lebetegedtem, tiszta takony vagyok és úgy érzem magam mintha jól megvertek volna. Remélem,hogy Antónia nem kapja el.

Ráadásul nem túl sokat aludtak ma a gyerekek ebéd után.

Megyek melegiteni a pofázmányomat.

Kép
Kép
mongi

Szia Kriszti!

Üdvözöllek a topicban, de jó hogy lett egy kismamink. Kihez jársz dokihoz,
én az első gyerkőcöt a 19. héten éreztem meg a 2.-at a 17.-en. Nem sokára te is érezni fogod a fincsi kis mocorgást.

Kép
Kép
mongi

Kép Kriszti! :)

Jó,hogy rávetted magad,hogy írj :) Nemsokára meg fog mozdulni a pocilakód ne aggódj :) Nekem a 16.ikon mozdult meg először Luca,utána nem éreztem "sokáig",és a18-ik-tól meg folyamatosan :)

Judit,Luca tortája is a zagyvából volt.Jó nagy volt és fincsi is :) Nekem fényképeket mutogatott a nőci,hogy milyenből lehet választani.A mienk 4000ft-ba került,sztem egy akkora tortáért elfogadható ár volt.Cipőbeszerzésről majd számolj be :)

Letti,jobbulást!!!Reméljük nem kapják el a gyekőcök.Amikor én beteg voltam,Luca amég szopizott akkor ő nem kapta el érdekes módon.Tényleg Ati szopizik még?ezt a részt elveszítettem :oops:

Csajok,cseréltette vmelyikőtök az ablakot az "Aranyablaknál"?Van róla véleményetek?

Nóri,el ne feljtsd a cipis képet :)

Kép
Kép
tundi24

Móni, privát üzenetben küldöm Eszti teló számát! :D

Ne haragudjatok, nem nagyon van időm most reagálni... megvagyunk, Réka borított a napi ritmusán, próbálok alkalmazkodni :P

Katlina, örülök, hogy Robika azért hízik :D tényleg, mit kapott étvágycsinálónak? ja, és ki volt a doki?

Betegeknek jobbulást!!!
léptem, boltba is mennem kell még...

Kép
pimelinda

Linda!
Ez az öreg főorvos Dósa :?: ,már nevet nem jegyzek,mult hónapban is ő volt
Peritol szirupot kapott napi 5mili esténként,1hónapig és utána megnézzük a súlyát

Ezen is kibuktam ma!Bevittem délelőtt a patikába receptet,azon már meg sem lepődök hogy nincs mert itt alapvető gyógyszereke sem lehet kapni,csak úgy délelőtt viszed a receptet délután meg mész a cuccért(patikus úrnak Besenyszögön is van boltja mi onnan kapjuk a dolgainkat minden délután hozza át kocsival)
Na és megyek délután közli velem elég érdekes hangon és grimasszal a "gyógyszerész"hölgy hogy nincs,mert hogy ketten rendeltek ilyet a faluban csak egy szirup érkezett az meg nem a miénk,majd pénteken délután menjek vissza(csüt.délután nincs patika)!!!!!!!!!!!!!!!!!Hazamentem közben jól felszívtam magam,és visszafordultam elkértem a receptet a pénzt,hozzáfűztem hogy akkor holnap majd Szolnokon kiváltjuk a gyógyszerész Úr pislogott a pultos hölgy grimaszolt de nem szólt semmit visszaadta!

Felháborított az egész,viszont tudom hogy legközelebb is be kell mennem,akkor lehet én szívom meg de ami sok az sok :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Mongi!
Jobbulást!!!!!!

Erika!
Üdv itt!
Végre friss husi :wink: :D
Kihez jársz Szolnokon szülsz,vagy most hülyeséget kérdeztem? :oops:

Kép

Kép
katlina

Kriszti! Mindent tudni akarunk az új kismaminkról!!!! Nem tudsz annyit írni, hogy megunjunk (ez mindenkire vonatkozik....arra is, aki azt mondta nekem, hogy ezt a topikot jobban szereti :cry: ).
Doki, vizsgálatok, közérzet, babatervezés időszaka, mi és hogy volt, mindent!
Amúgy mindenki úgy jött ide először, hogy mit is fognak szólni a többiek...stb...

1. szülőim....hát, nem hatódtam meg. Leginkább nevettünk. Hol nyíltan, hol csak diszkréten a bajszunk alatt.
A lényeg, hogy adAkozhatunk megint, mert a MIkulás olyan rendezvény lesz, mint a gyereknap :roll: .
Hajni férje amúgy klasszul elszórakoztatta a társaságot :lol:

Cipőt majd holnap d.e. lefotózom, ha el nem felejtem. Néztem a honlapon, de nincsen fent ez a tipus..fazon.

POPINAK BOLDOG HÓFERDÜLŐT!!

Kati! Én Dósában megbíznék. Bár ismerek olyat, aki nem volt vele megelégedve, mert egyből az antibiotikumot adta bizonyos estekben, nem a homeót. Hát én meg a homeóban nem bízok már....

Judit! Igen...kérdeztem a dadusát, hogy szokott-e mással EGYÜTT játszani Lili, és azt mondta, szokott, de jellemzően az a megfigyelő, szemlélődő típus :lol:
Ha én melléfexem mesét nézni, abból általában birkózás meg nevetés lesz :wink: :lol:

Huhh, megyek House-nézőbe...micsoda szójáték 8)

Jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép estét Mindenkinek!

Judit:Köszi :) Hát,szóval az ovi...Milán borzasztó anyás,nagyon félek a beszoktatástól :( Januárban elkezdtük a bölcsit,mert amikor még beírattuk,nem tudtuk,hogy lesz Luca :) 3 hétig jártunk,kegyetlen volt :cry: Igaz este időben elaludt,sőt napközben is aludt otthon.De a bölcsiben szinte semmit nem evett,nem volt hajlandó" leválni" rólam :( Amikor pedig ott kellett hagynom,azthittem megszakad a szívem,mondjuk gondolom ezzel más anyuka is így van,de borzasztó volt.Olyan nagyon sírt,hogy sokszor alig bírtam magam türtőztetni,hogy fel ne kapjam és haza ne vigyem.Ezenkívűl csak velem aludt onnantól kezdve,és sokat ébredt éjjel szinte üvöltve :cry: Úgyhogy úgy döntöttem hagyjuk a bölcsit,úgyis otthon leszek Lucával.Szóval ennyi :roll:

Erika:Popinak boldog hófordulót :)

Linda:Köszi a számot :)

Letti: :) Én gyerekeim is elromlottak ma :roll: Vagyis Luca elromlott,Milán megjavult.Luca fél7kor ébredt(fél8-8között szokott)De végülis evett és visszaaludt 8-ig.Aztán napközben nem volt hajlandó aludni,hiába akartam letenni.Kb.fél órát aludt,amikor hazafelé sétáltunk a városból.Őrá nem jellemző,mert délelőtt 2-2,5 órát,délután 1-1,5 órát alszik,vagy fordítva.Este letettem a szokásos időben és harcolt az alvás ellen.Cumiját és rongyókáját amilyen messzire csak tudta eldobta :) Ez ment párszor,ha otthagytam sírt,de nagyon keservesen :( Aztán kivittem még a nappaliba,és 1 órát ráhúzott,aztán elköszöntünk és letettem,el is aludt.Szóval Milán meg éhes volt :) Ez meg őrá nem jellemző :( Jól be is vacsiztunk sültcsászárt ettünk :)

Kriszti:Üdv a csapatban :) Örülök,hogy jöttél :) Fölveszlek msn-re és ott megbeszéljük mikor talizzunk.Elméletileg itthon vagyunk a héten minden nap,csak holnap délelőtt nem,megyünk Szolnokra fogdokihoz :(
Türelem nemsoká mocorog a babád :wink: Nekem az első 17.héten,2.:15.héten(azóta le sem áll :) ) 3.:15.héten mozdult meg.
Melyik dokihoz jársz?Szolnokon fogsz szülni vagy Cegléd?

Na lépek is,végre Milán is álmos :?
Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket!

Kriszti: üdv! Ha olvasol bennünket, akkor tudod, hogy alig várjuk az újakat. :wink: Nekem Réka 20. héten rúgott először, de előtte hetekkel kapirgált és bugyborékolt. Talán a 16. héttől. Csak akkor még nem tudtam, mi az.

Évi: gratula a negyedéves értesítőhöz!

Hú, reagálnom kellene még hosszan, de most nem megy. Mintjárt holnap van. :shock:
jaimee1

Jó reggelt!

Sziszikének nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Szilbee-nek nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Katlina,és miért pont az a másik vki kapta meg a szirupot?Szerintem én is kikértem volna a receptet.

Nóri,legalább az első szülői jó élményként marad meg benned :) Várjuk a cipis fotót! :) Megszoktad már a rohanó életmódot? :wink:

Móni,hmm de fincsit vacsiztatok! :) Lucának lehet nem volt jó napja.Reméljük ma már jó lesz.De azért jó sokat alszik napközben a kisasszony :)

Erika,de ma már tessék reagálni :)

Linda,hogy rendezgeti Réka a napirendet?

Judit,sikerült megvenni a cipőt?

Hát nálunk változatlan a helyzet,Luca még mindig köhög.Este hányt.Jól meg is ijeszett.Váladékot hányt ki.Meg megfeszítette magát és csak sírt+sírt.Nem tudtunk mit kezdeni vele,sehogy nem lehetett megnyugtatni.doki nénit is felhívtam,ő meg akkor ért be pont a kórházba,vmelyik kolléganőjének segíteni.azt mondta,ha nem alszik el,akkor éjfél fele eljön.De aztán nagy nehezen kidőlt a kisasszony,de sokat fent volt.Hányni nem hányt.De nem értem,hogy pl miért csak este hány?Hétfőn is hányt,de csak este és 1x.De akkormás problem nem volt.Nem értem én ezt.Esetleg valakinek valami ötlet?Tápszer okozhatja?doki néni azt mondta,hogy még az is lehet,mert azt csak este issza meg,és hogy most a foga miatt,keserűbb és meghánytatja.

Ja,és képzeljétek apáéknál ESIK a HÓ!!! :)

Kép
Kép
tundi24

Névnaposoktól bocsika a kicsi képekért :oops: de annál nagyobb szerettel!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Andi Sziszijének és Szilbee-nek nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kriszti üdv a csapatban! Mesélj... :wink:

Meli, gyere te is, ha már egyszer nekikezdtél :wink: :lol:

Én kissé (nagyon) magam alatt vagyok.... kicsit összeszedem magam, aztán majd jövök!

Mindenkinek szép napot!

Évi és
Kép
csongianya

Köszönöm a köszöntéseket! Kép

Sziszi! Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D

Kép
szilbee

Sziszkének nagyon boldog névnapot!

Kép
jaimee1

[color=red]Sziszikének bOldog névnapot kívánok![/color] Kép

Szilbee! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Majd még később próbálok irni. Ati most aludt el , megyek pakolászni.

Kép
Kép
mongi

SZISZINEK BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kép

ÉS SZILVINEK IS BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kép

Tündi! Lili is hányt szombat este. Spec akkor azért, mert a kakaó után még 80x körberohanta a szobát, ugrált és sorolhatnám. De szerintem az természetes, ha kihányja a slejmet Luca. Sajnos, azt még hiába mondod neki, hogy ha felköhögi, köpje ki :cry:

Elmentem ma a Tescoba mosóporért. Aztán jól vettem 1 Micimackót és egy Fülest is :lol: . Mici a Mikuláscsomagban csücsül már :wink: Füles meg majd megy a fa alá....
Majd megveszem a többieket is.....mondjuk szülinapra.

Itten van a cipő...
Kép
Elég fakó így képen, igazából azért jóval pinkesebb.

Tegnap jót röhögtem...Hajni, bocsi, hogy leírom, már ha olvasod :oops: :roll: .
Szülői előtt találkoztam Hajnival és Attilával, mikor hoztuk el a lányokat. Már akkor mondta Hajni, hogy mit akarnak a Mikulással kapcsolatban. Mondta is, hogy mondta Attilának, hogy nehogy bevállaljon valami sütisütést.
Hát azt nem is vállalta el. Csak az ajtók lecsiszolását és lefestését, meg "báááármit" :lol: :lol:

Tündi! Jó fárasztó ez a pörgés, de jó :wink: . Igaz, a lakáson meg is látszik. Most viszont leadam a kérdőívezést, kicsit fellélegezhetek.

A maradék pelusokat meg Francira örökítettük. Olyan furcsa volt otthagyni más szekrényében. Még most is olyan fura a gyomrom tájéka, ha rágondolok. Azért csak lezárult megint egy korszak.

Évi! Összejöttek a dolgok, vagy csak a szokásos hullámvölgy? :cry:
FEL A FEJJEL!! :wink:

Nemsokára megyek babázni....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Névnapos lyányoknak sok boldogságot kívánok!

Szilbee, Kép Sok szeretettel!

Sziszike, Kép Sok szeretettel!

Kép
pimelinda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?