Kicsit le vagyok maradva, de hétvégén nagyon "hülye" hangulatom volt, még olvasni sem nagyon volt kedvem
Az irodában rengeteg a munka, apa még itthon van, szal, nem nagyon tudtam jönni.
Pénteken az edző csak rábeszélt az ausztriai tornára, így jövő hét végén megyünk. Ha minden jól megy, az egyik csapattárs szüleivel egy kocsiban. De még alakul.
Ma Diákolimpiára mennek természetesen fociból. Holnap meg nyílt nap, próbálok délelőtt bejutni az órákra, azért csak kíváncsi vagyok
Ja és tegnap negyedéves értékelővel jött haza a fiam (mondjuk hogy két hónapból hogyan lett negyedév azt nem értem), háááát, mondhatom teljesen kitűnő, mindenhol a legjobb volt aláhúzva. Na, hát elégedett vagyok
Jaj, csak ne lenne otthon akkora szája. Néha az agyamra megy olyan hangon beszél velem
Vali, na ugye-ugye, én is mindig ilyen voltam. Féltem vizsga előtt, aztán 4-5-kel jöttem haza. A végén már senki nem hitte el nekem, hogy jaj, én nem tudok semmit
Tündi, jobbulást Lucádnak! Na, kíváncsi vagyok hat-e a homeós bogyó, nálunk anno ilyen még nem volt. Hja, alvás sem....
Erika, nagyon jó ez a névnapi kép! Olyan nagy lány már Réka!
Lucuska, szokod már az abonyi légkört? Hogyhogy nincs ma suli?
Nóri, Ti hogy vagytok? Lilcsi bírja a bölcsit?
Katlina, mizujs a házzal? Tényleg, a fogad rendbe lett téve? Az apeh-os dolgot nem igazán értem, tudott Judit segíteni?
Hajni teljesen eltűnt...
Linda, rakj Te is egy képet a névnaposról! Hogy vagytok?
Betti, láttam odaát kis Bettit! Nagyon sokat nőtt!!! Kész nőci!
Judit, már megint fáj a torkod? Nekem volt anno egy ilyen időszakom, egyik torokgyusziból a másikba. 3 hónap után nem bírtam tovább, csináltak vérvételt és kiderült, hogy streptoccoccus az oka. Hú, de addig nagyon sokat szenvedtem vele! Remélem nálad gyorsan elmúlik.
Csongi sem volt soha egy egyedül játszós fajta. A mai napig örülök, ha néha el van magában... vagy barát, vagy én vagy valaki kell, hogy szórakoztassa. Szal, szerintem normális, személyiségfüggő