Szép estéket,
RékaPopinak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!
A megszületett kis porontyoknak is jó egészséget kívánunk!
Kata, Veletek mi hír?????
A barátnődet sajnálom, hogy így alakult, remélem azért nemsokára hazamennek, aztán ott minden jobb lesz! (Amúgy ott nem akartam már mondani, de az ő arcán már nagyon látszott, hogy itt baba lesz nemsoká...Kivi vagyok, mik votlak ez előzmények...)
Szami, remek korút lehetett, a Mikulással készült képre kíváncsi vagyok én is, ha tudod, ,majd valahoyg felteszed?
Vérképem kész lett mára, de pont az ellenanyag nincs még meg, remélem ott sem hibádzik semmi sem, és teljes védeleme t nyújt az Anti-D.
Csecsemősnővérek: én sem tudtam ez a cukros vizes dolgot!
Szabi is kapott pár kortyot akórházban,d e szintén csuklás miatt, de nem tom, miylen víz lehetett...
JJUdit, de jó, nem is mondtátok, hogy Nikiékkel mentek!!! A csajok olyan aranyosak együtt, kész kis csipet csapat!!!
Börze a Gimiben, 16-án délelőtt, asszem 400 Ft a belépő, de ez nem bizti... Majd ha látok plakátot, megsasolom, sok helyen kint van a városban.
Olga, már annyiszor akartam írni, itt vannak nálam a DVD-k, akkor megírom őket este neked, jó?
Nagyon szép tortátok volt, Balázsról oylan rég tettél képet, jó volt látni a NAgyfiút!! (Mostanában pont alukált, mikor taliztunk)
Ditke, Szabi már minden séta alatt Zsófit hiányolja, minidg sírás van belőle...
Jó lenne már találkozni, de sajna ma voltunk dokinéninél, az elmúlt 4 napban semmi javulás nem volt... Úgyhogy újabb szert kaptunk a köhögésre, elvileg 1 hét múlva kaphatjuk a Prevenart.
Szóval se játszóbölcsi, se Ringató a héten.
Zsófi holnap kapja?
Judit, aranyos lehet Annalucus, ahogy puszikat dobál, ahogy ér benneteket!! Nálunk is megy a nyálas puszi, meg újabban a bibis kezére kér napjában 6-8x is, mondja, hogy Puci, és tartja a kezét...
A rosszullétekhez meg csak eltűnnek egyszer csak... Idővel...
Niki, Katusnak is jobbulást, ugye cska múló kis hasmenés volt?
ma láttalak az ablakból benneteket.
Szilbee, köszi a mélt, estére megnézem! Hétvége változatlan?