Új privát üzeneted érkezett!

Kiéhezés az megvan,csak nem ekkora hassal...én mostmár megvárom mig megszülök... :lol: :wink: :oops:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

tuzriado volt. kiraly. 10 percig alltunk kint. majd megfagytam....

KépKép
KépKép
mush589

Gabi!
Én is pont azon gondolkodtam, hogy örülnék neki, ha tegeződnénk a szülésznőmmel. Kíváncsi leszek, hogy felajánlja-e?

Bocika!
Kitartás a rámoláshoz! És most hagyd, hogy anyukád pucolja az ablakot helyetted!

Márti!
Helyesek a fiaid! Nekem még mindig Hunor loknijai a kedvenceim!

Bella!
Gratula barátnődnek! Na akkor neked is lesz kivel együtt babáznod!

Niki!
Hűűű… mekkora pocak! És szemből elég egyedi a formája!

Zöldi!
Szerencsére anyós a remek ötletei ellenére nagyon segítőkész és persze csak akkor fog jönni, amikor én mondom, és azt fogja csinálni, amire én kérem. Ezt már megbeszéltük. Azt már Apának előre leszögeztem, ha bárki is kiakaszt a felmenőink közül, haza fogom küldeni.

Hát csütörtökön kiderül, hogy fogok-e előre fizetni a szülésznőnek…

Vera!
Tényleg szépen alakulnak Izabel méretei! Na akkor még 20.-ig húzd ki valahogy!

Gabidani!
Jobbulást a lábujjadnak! Egyszer én a sötét szobában felállított bőröndbe rúgtam bele úgy, hogy utána jó darabig csak csillagokat láttam. Bedagadt, belilult, másnap elcaplattam a balesetire, de nem sikerült eltörnöm. Bírják ezek a strapát.

Hálapénz: Barátnőim javasolták, hogy a doki pénzét még varratszedés előtt célszerű odaadni, mert már volt olyanra példa, hogy mivel az orvos nem kapott addig pénzt, állat módon szedte ki a varratot. Én sem kérdeztem meg a dokim tarifáját, nem is fogom, ő meg nem mondta.

Kép
Kép
lbernuska

Hálapénz: szigorúan a 6 hetes kontrollon...

Mindenki más: KITARTÁS SKACOK :)))) Lesz ez még így se :)))))

Egyébként le a kalappal azok előtt akik még cipelik a nagyobb tesókat, én bevallom már nem merem. Nem hiányzik egy koraszülés csak emiatt. Lépcsőzni megtanítottuk (kell is... 4. emelet nuku lift... az cipelje fel akinek 2 anyja van... vagy a férjem:))), az ágya oldalából kivettük a rácsokat így mgától be tud mászni... vagy a földön alszik egy szivacson - opcionális. Egyedül az etetőszék az ahová be kell pakolni és a kocsiban a gyerekülés de az azért nem olyan gáz. Ja, és a fürdőkád de az se. Pedig Lilla csak 10-11 kiló között lebeg.

(Éljen a jóga... vééégre járok:) ha minden jól megy szerdán és csütörtökön is megyek... heti 3 alkalom van belőve célként egészen a szülésig - ebből egy szülőpozíciós ami most elmarad ezért megyek ha minden jól megy 3* sima jógára... a szüleim kezdenek egészen hozzászokni, hogy Lilla minimum 3* fél napot náluk dekkol... Lilla meg iszonyúan élvezi, hogy a szűk lakás helyett egy hatalmas kertben rohangálhat...)
Vendég

zoldi. hat majd elegge pirulni fog a vejed, amikor "nagykoraban" elmeseled neki, hogy te is pelenkaztad! :wink:
jo etvagyat!

sarmi. mar nincs sok hatra, ropke 3 honap, addig meg ehes diszno is makkal almodik :wink:

berni. nalunk a fura nagynenit kell leallitani. o mar aznap jonni akar, amikor hazamegyunk a korhazbol, es kiakadt, amikor mondtam, hogy majd meglatjuk.nem kepes felfogni, hogy meg nekunk is ismerkednunk kell a helyzettel, nem kellenek hozza nezok, meg vendegek. lassan mar otttartok, hogy azt mondom neki, hogy ha nem fogja vissza magat, akkor soha nem mutatom meg neki a gyereket. na jo azert ennyire brutal nem leszek, de nem hagyom magam az tuti.

KépKép
KépKép
mush589

erdemes ilyesmit venni?
Kép
ti hol fogjatok furdetni a babat? (zoldi tudom te az ebedloasztalon)

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Zöldi: Jóóóóóóóóó van má.... :D meg sem szólaltam... :D

Képzeljétek hétvégén jártam az Elefáni bababoltban és teljesen el vagyok ájulva. Mindent lehetett kapni, nem úgy mint a Brendonban és baromi kedvesek voltak és segítőkészek. Szóval (jutalék nélkül mondom), ajánlom mindenkinek!

Kép
mannababoca

Mush: Zöldinek van igaza, tényleg az ebédlőasztal az ideális hely :))) (én is vettem egy ilyet amit aztán elő se vettünk, a sima dézsát használtuk helyette a dohányzóasztalon... aztán a nagykádat csúszásgátlóval..... most, hogy belegondolok téééényleg... nekünk van egy ilyen kiskádunk is... és egy kiságyra tehető pelenkázólapunk is amit ugyancsak nem használtunk soha és 99,9999%, hogy most se fogunk...)...

Jaaa... ha ilyen kiskádat veszel, leeresztőst vegyél különben vért izzadsz amire kiöntöd belőle a vizet. Még jobb megoldás ha két "lécdarabra" pakolod a kiskádat a nagykád tetején. (ha jó a fűtés a fürdőszobátokban)

Jól teszed ha előre tisztázod, hogy senki se járjon a nyakadra. Nincs is annál rosszabb mint az első időben amikor még gyógyul az esetleges gátseb te meg azért harcolsz, hogy sikerüljön kényelmesen leülnöd, a melled esetleg véresre van rágva, a szoptatás még kifejezetten és nagyon fáj és szíved szerint egész nap félmeztelenül rohangálnál ... erre valaki ott sertepertél körülötted.
Vendég

csaki. nalunk valoszinu, hogy majd a szobajaban vagy a mi szobankban kell majd furdetni, mert a furdoszobat nem tudjuk olyan jol befuteni. nincs konektor. viszont az a ket szoba, ha becsukom az ajtot, akkor nagyon jol bemelegszik. csak hat az a kerdes, hogy mire tegyem a kiskadat. gondolom a foldon nem lenne tul kenyelmes... szoval asszem nekunk majd venni kell egy ilyet, vagy marad az agyunk. :lol:
olyan kisagyra teheto pelenkazo lapot mi is kaptunk a baratnomtol. lehet azon pelankazok majd es a pelenakzon meg furdetek... jaaaj nem tudom, hogy lenne praktikus.
az ebedloasztal a haz masik vegeben lesz. :wink:

a kiskadunk mar megvan, de meg a csomagolasban van. foglamam sincs, hogy le lehet-e ereszteni belole a vizet, de ha hazaertem megnezem. :shock:

asszem van bennem annyi szufla, hogy elhajtok mindenkit.(kiveve, aki kajat hoz es nem marad tovabb 5 percnel). engem konkretan az idegel fel, hogy nem azt mondtam, hogy nem, hanem hogy majd meglatjuk hogyan erzem magam akkor, mert azt most meg nem tudom megmondani. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.10 17:35-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Mush annyiból praktikus hogy nem kell nagyot hajolni fürdetésnél,de én valszeg nem is fogok ,tuti nálunk Apáé lesz a fürdetés... :lol:
Jósolgatok,jósolgatok... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na hát én nem cipelem Annát, csak akkor van így kézben, amikor meg akarja nézni mi fő, vagy bánata van és kéedzkedik :) Egyébként lépcsőzünk, potom negyed óra alatt le is érünk az elsőről, de nem bánom :) Bár most jöttünk játszóról, hintába be, hintából ki, csúszda... El is határoztam, ha túlhordanám Bencét, akkor kimegyünk játszózni, hátha beindul. :lol:

Nekünk volt ilyen állványos kádunk, mert Annát a szobában fürdettük. Macerás kiönteni belőle a vizet...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja mert mi a nagykádba belehelyezett kiskádban szoktuk fürdetni a babáinkat...(ez lemaradt) 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

a vizet majd apaval ontetem ki meg hozatom be, ugy jo lesz? :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mush úgyse kell még eleinte olyan nagyon sok viz a kádba,mikor már több kell majdnem nyár lesz,aztán meg már a nagykádban is tud fürdeni,az meg leereszthető... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush mi behozzuk a szobába a kiskádat és az asztalon fogjuk fürdetni. Néztem én is ilyen vázat, de helyhiány miatt lemondtam róla!
Szerintem a földre letett kiskádban való fürdetés is megteszi.

Kép

Kép
dcili81

Olvasgatok, olvasgatok, de nem jutok a végére, mert akkor mindig írtok újat.

Mush: szerintem mi is ilyen állványos-kádas megoldásban fürdetjük a FŐNÖKÖT. A keresztlányom állványát megkapjuk, majd most akarunk egy kádat venni. Én arra gondoltam, hogy a nappaliban a kandallónál fürdetjük, ott tuti meleg lesz.

Niki: hatalmas a pocid. De tényleg.

Ja az enyém állítólag lentebb ment. Tegnap a férjem, ma meg anyukám jegyezte meg. Nem tudom, nekem úgy tűnik mintha nem nőtt volna bár talán tényleg lentebb van. De holnap megyek a védőnőhöz és majd kiderül. Ráadásul most délután megyek, mert akkor a háziorvos is ott lesz. A védőnéni javasolta, hogy egyszer úgy is menjek. Jövő héten meg megyek NST-re és az utolsó laborba, meg a dokibácsihoz.
Hálapénz: állítólag az én dokim meg szokta mondani a tarifáját, de amikor mi "felkértük" hogy jöjjön be a szülésre, nem mondott semmit. Én utána nem kérdeztem. Úgy tervezem, hogy a varratszedésnél kapja meg, persze csak akkor ha bejön és ha normális lesz!

Ibernuska: hagytam ablakot pucolni anyut, de a függönyöket felraktam én. Nem is volt olyan vészes.
Holnap rámolom a gyerekszobát, meg ezt a vendég-dolgozó szobát. Ide lett minden berámolva. Amúgy annyira tuti lett a dekor a gyerekszobába, ahogy felrakták a srácok. Holnap ha nagyjából rend lesz rakok fel képet!!!

Susy: ja már nem dolgozom, csak itthon. Egyébként pénteken voltam nyugdíjas búcsúztatón és valahogy olyan fura volt. Mintha évek óta nem találkoztam volna senkivel és nagyon kívülállónak éreztem magam. A főnököm is érdekes volt, valahogy fura volt velem. Közölte, hogy majd decemberben jönnek babát látogatni és majd esznek a finom sütiből. Mondtam neki, hogy jobban örülnék, ha januárban jönnének és hát sütit sem ígérek.

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez. Remélem nem gáz, hogy nem írok mindenkinek, de az agyam kapacitásából ennyire telik! :lol:
Vendég

Manna!
Az Elefánit én is nagyon bírom! Tényleg baromi segítőkészek. Eddig ahányszor ott jártam, mindig csatlakozott hozzám egy eladó, aki végigjárta velem a boltot és segített dönteni. Igaz egyszer pont akkor jártam ott, amikor a Palotás Petra ökisasszonysága is. Na őt azért jobban körbeugrálták, mint engem. :-D

Csaki!
Tényleg jobb, hogy nem emelgeted Lillát!

Mush!
Szerintem (bár én laikus vagyok) jó dolog ez az fürdető állvány, pont olyan magasságban van így a kád, hogy ne kelljen lehajolnotok hozzá. Mi csak azért nem vettünk, mert sajnáltuk rá a 7-8 ezer Ft-ot. Nálunk Apa még kreál valami tartót a nagykádra és arra rakjuk majd rá a kicsit. Vagy a mosogatógépre.

Kép
Kép
lbernuska

gabidani:Hajnika 3250 és 50 cm volt..átlagos..kiváncsi vagyok Vivi mekkora lesz..

nem tom már ki irta de hogy egyedi a hasam szemből?hát nem tudom..:D :oops:

Kép

Kép
nikianya21

Fürdetés: Mi is ilyen állványos kádban tervezzük, ez Gergőnél már bevált. A földön, ill. nagykádban kiskád megoldás a hajlongások miatt nem tűnik túl kényelmes megoldásnak!

Én az előző szüléseimnél a varratszedéskor adtam oda a pénzt, előre semmikép sem adnám!!

[quote]K írta:iéhezés az megvan,csak nem ekkora hassal.

Nem akarok dicsekedni, szerencsére én nem vagyok kiéhezve, a nagy hassal is fantázia kérdése! :oops: :wink:

zsebi_baba

Hazaértem kismamatornáról. Vicces, mert én vagyok ott a legterhesebb, ehhez mérten mókásan mozgok, a gyógytornász mindig kérdezgeti, hogy minden oké-e.

Voltam előtte anesztes dokinál EDA ügyben, hát erre is csak azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon pozitív volt (az anyagiakról nem esett szó, ő nem hozta fel, én meg "elfelejtettem" megkérdezni). Mondta, hogy hívhatom bármikor, ha valami eszembe jut, megvizsgált, részletesen kikérdezett a dolgokról, és adott egy többoldalas ismertetőt.

Fürdetés: az állványnak sajna nincs hely, úgyhogy olyan kádunk lesz, ami a nagykád peremére rakható, mert a derekam miatt nem tudok belehajolni annyira, hogy annak az aljára tegyünk egy kiskádat.

Az Elefáni nekem is nagyon bejött a múltkor, hihetetlenül segítőkészek, és az áraik sem olyan vészesek szerintem... Ráadásul kilehet fogni jó akciókat.

Kép

Kép
gabilany79

asszem ma itt alszom. :?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Mi a fürdőkádra tettünk egy falapot és arra a kádat. Kevés helyet foglalt és nagyon jól bevált.

Gaby! Melyik dokinál voltál?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A kórház (ahol szülök) anesztes főorvosnőjénél. Ő adja az EDA-t természetes szülésnél.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Csak jöttem körülnézni,még Győzike nem kezdődik :) :)
Örülök h mindenki jól van.Én ma nem voltam vmi fényesen,vagyis fizikailag nincs semmi bajom,de lelkileg ma totál kivagyok.Én nem tudom mi van velem.Ma semmi nem jó,délután csak úgy rámjött a sírógörcs....jó hülye vagyok mi?És ilyenkor minden hülyeség jut az eszembe. :cry: :cry: Volt már veletek ilyen?
Ja és ma tök rámtört az az érzés h mi van ha én ezt nem tudom végig csinálni(szülés,két gyerek,stb...)olyan sz@r volt,remélem hamar elmúlik ez az érzés,és remélem csak a hormonok miatt van...

Kérdés:az a táblázat amiben a tel számok vannak,akinek lehet írni ha vki megszül,azt nem tudjátok kb-ra h melyik oldalon lehet megtalálni.Az az igazság h most nincs kedvem/erőm visszalapozni annyi oldalt,és be sem írtam őket a tel-be.
Köszike :lol: :lol:

solya051020
Káld

solya. en lementettem, elkuldom priviben.

hazaertem. apa elvitt egy indiai etterembe enni, mert hulla vagyok es nem volt lelkierom fozni, meg neki sem. degeszre zabaltam magam. juj.

megyek zuhanyozni, aztan tentike. mindekinek tovabbi szep estet.

KépKép
KépKép
mush589

mush:nagyon ari vagy ,köszönöm szépen :)

solya051020
Káld

berni. itt 5-6 ezer korul van egy ilyen allvany, de apa nem akar venni. majd kialakul hogyan csinaljuk.

csaki megneztem a kiskadat. van lefolyoja. hu. nagy ko esett le a vallamrol. :D

eniko. lehet nalunk is az lesz ( fa az van boven, mivel apa asztalos), de meg ugy is hajolgatni kell.

KépKép
KépKép
mush589

ki mit főz holnap?én már ezen agyalok,de eddig semmi használható nem jutott eszembe :roll: :roll: :roll:

solya051020
Káld

mush sztem jó ölet ez az állvány,nálunk nem lesz,mi a szobában az ágyon fogjuk fürdetni,meg sajna nem is nagyon férnénk el vele :(
niki:jó nagy a pocid...de szép :) :) :) ha nem látnám a vonalzódat h utánnam egy nappal vagy kiírva,hát el sem hinném... :) :) és mit mondanak mekkora lesz ez a baba?Hajnikával is ekkora volt a pocakod?Bár mondjuk nekem azt mondta védőnő h a második terhességnél jobban,előbb meglátszik a pocak.De aztán ki tudja..sztem ez is alkat függő...

solya051020
Káld

Musi! Nem rossz az az állvány, de kizárólag szabvány méretű embereknek. Nekem - és egyes apáknak - alacsony.

[quote]Z írta:öldi: Jóóóóóóóóó van má.... meg sem szólaltam...

Na jó, néha szé' beszélhetsz! :)

[quote]M írta:ég jobb megoldás ha két "lécdarabra" pakolod a kiskádat a nagykád tetején. (ha jó a fűtés a fürdőszobátokban)

Az szerintem azért nem jó, mert az még alacsonyabb, és ráadásul nem lehet közel állni hozzá, hiszen a kád alá nem tudsz belépni, ergó még messzebb kell hajolni.

Solya! Hát szólj Cocának, és felteszi újra!
Kép
Túróscsuszát, és még maradt gombapaprikás is.

Kép
zölddisznó

Éjjeli malac:

Kép

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

zöldi:szép nagy a pockod neked is:Dhasonlitassz egy szinésznőre arcban:Da neve nem ugrik be:D

mi lehet BB-vel?nagyon ritkán jön.remélem minden oké vele.

fürdés:nekem sem állványos a kád.én a dohányzoasztalon fogom fürdetni mert ott van a pelenkázo mellett....de már ki lett jelentve hogy hamar fog apával fürcsizni:D

solya:jövöhéten megyek uh-ra meg ctg-re.remélem mondanak egy hozzávetőleges méretet.mert nem mindig szoktak.Hajnika átlagos volt 3250gramm....:D50 cm.

a védőnő is azt mondja hogy nagy a hasam és hogy mások igy mennek szülni..apropo ma jön hozzám házhoz:D

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!
Mindenkinek kitartást kívánok a végére. Ne haragudjatok, hogy "rátok török", de nagyon meg vagyok ijedve. Én is decemberre várom a kisfiamat, de tegnap teljesen véletlenül derült ki, hogy nagyon magas a cukrom. Ha valakinek esetleg lenne komplett diétája, vagy jó tanácsa, szívesen fogadnám.
Lehet kapni olyan tesztcsíkot valahol, amilyet a védőnők használnak?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
kjarip

Jó reggelt Csajok!
Remek élményben volt részem éjjel. Feljött a savam és arra ébredtem csak fel, hogy már fel is szippantottam egy kicsit. Elég undi... :? Aztán meg szenvedtem, mert csípte az orrmandulám... :cry: Köszönhető ez a barátnőimnek, akik hétvégén hoztak egy csomó édességet én meg tegnap este rávetettem magam.

Mush!
Szerintem se aggódj a fürdető állványon. Lehet, hogy elméletben tök jól kitalálod, aztán meg mégsem lesz úgy praktikus, kényelmes. Majd menet közben alakul. Ha mégis kiderül, hogy azzal jobb, akkor Apa majd elugrik és vesze egyet.

Te még jársz Aquanatalra? Én több hetet kihagytam most, de most gondolkodom rajta, hogy elmenjek-e. Ha nem is Aquanatalra, de úszni jó lenne...

Niki!
Én írtam, hogy egyedi a pocid alakja szemből. Olyan, mintha harántfekvéses baba lenne benne. :-D

Zöldi!
Szépek az éjszakai pocakfotók! Te sem panaszkodhatsz, hogy nem látszik, hogy terhes vagy. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Berni nem irigyellek! Nekem is szörnyű éjszakám volt. Napok óta nme tudok aludni, de nem fáj semmim... egyszerűen nem megy az alvás... most meg hulla vagyok! Ez a savas dolog elég szörnyű, tudom mert én is 4-5 rennie-vel élem túl az éjszakát!

Kisfiam ma fél 6-kor keltett, éhes volt! :shock: megetettem aztán sikerült visszaaludni egy kicsit.

Zöldi szép pocak!

Solya először is boldog névnapot így utólag a kislányodnak! Másodszor én holnap bugaci húsgombóclevest csinálok, és császármorzsát. Meg a héten főzök kocsonyát is! Nyami!!!!! :lol: :lol:

Rég volt Sinaszi is Bébic is, Bkati is remélem minden ok velük, és még egyben vannak!

Most megyek rántok még ki húst, aztán irány az nst!

Kép

Kép
dcili81

Reggelt!

Bejöttem dolgozóba (vagyis apa behozott), mert megyek ma birkanyírásra, és nem tudott volna hazajönni értem. Tök jó így bent lenni, hogy nem kell dolgoznom :lol:

Zöldi: utálol, hogy még mindig ki vagyok maradva a táblázatból? :twisted: :( (bár nyilván így is jó sok lehetőség van az értesítésre :))
Viszont a számom változott: 30/891-4912

Kép

Kép
gabilany79

jo reggelt.

ritka szar ejszakam volt. hulla faradtan vetettem be magam az agyba n11 korul, majd olvastam egy picit. majd leragadt a szemem, de nem birtam elaludni. fajt a hasam lent. nem volt jo sehogy. se fekve, se ulve, se allva. 1 ora szenvedes utan Warrickkal (CSI) es McDreamyvel (Grace kilina) probaltam elterelni a figyelmemet.kb hajnali f2-re sikerult ugy kiutnom magam, hogy el tudtam aludni. de aztan voltak egy jo par kemenyedesem, igy kb orankent fent votlam, es most mehetek dolgozni.lehet, hogy a tegnapi 12 oras munkanap hatasa volt ez?

raadasul valoszinu, hogy valakit ki fognak rugni miattam. neha utalom, amikor hasznalom az eszem. a fonokom megkert, hogy nyomtassak ki egy jelentest, hogy mennyit hasznaltuk a telefont oktoberben a szobakban (vendegek) es az irodakban. es amikor atneztem, akkor eszrevettem, hogy a takaritonok kozul valaki iszonyatosan sokat telefonalgat kulfoldre. naponta, neha tobbszor is egy nap. ami eleg felhaborito.peldaul, mert oktoberben szoktunk fizetes emelest kapni, de iden egy levelet kaptunk, hogy majd csak januarban kapjuk meg, mert nincs penze a szallodanak ( jo fejek), es akkor valaki ilyet csinal, amivel a tobbiekkel cseszik ki, mert ezek (telefonszamla) is kozrejatszik a dontesekben. a szamla tobb szaz fontra rug. a fonokom nagyon kiakadt. 1 oran keresztul azt hajtogatta, miert csinalja ezt valaki, hogy gondolja, hogy nem fog lebukni stb. akarki is csinalta, nagyon buta volt, mert ha csak havonta 1-2 alkalommal teszi ezt, akkor szerintem nem bukott volna le. szoval kivancsi vagyok, hogy mi lesz ebbol.

berni. mivel most nagyon sokat tuloraztam mar egy honapja se jogan, se aquanatalon nem voltam, de jovo hettol szeretnek menni ind a kettore szulesig.
remelem mar jobban vagy!

zoldi. olyan, mintha lenyeltel volna egy szep kerek gorogdinnyet. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Kép
pedig nézzétek meg szemből nekem is tök ilyen formájú a hasam mint Nikié,és pedig tutira a buksija van lennt. :)

Szia Kjarip,még nem késő csatlakozni hozzánk...még babánk sincs... :lol:

Zölddi tök csini vagy az éjszakai fotókon... :wink: Milyen szép lehetsz nappal! :wink:

Én reggel arra ébredtem kegyetlenül fáj a fejem és tele van az orrom...aztán kifújtam és félig megalvadt vérdarabkák tömkelege jött ki az orromból.Milyelyst kifújtam meg elmúlt a fejfájásom! :shock:

Hú nekem is még egy fodrászhoz el kéne menem mielőtt megszülök,hogy a fotókon majd "szépek legyünk" a kiscsajommal,de csak a végéből kellene a törötteket levágni,mert én a festést saját kezűleg oldom meg itthon.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi. nekem is ilyen felig alvadt darabkak jottek ki a minap reggel. akkor kerdeztam, hogy nem lehet-e, hogy ejszaka valamiert felment a vernyomim.
szovl van sorstarsad. megjegyzem azota sem volt ilyen.

KépKép
KépKép
mush589

Cili!
Inkább én nem irigyellek téged! Nekem ez a savas dolog szerencsére ritkán jelentkezik, és csak akkor, ha nem bírok uralkodni az evési kényszeremen. Ha normálisan kajálok, akkor nincs semmi gondom. Most sem vettem be rá semmit, reggelre simán elmúlt.

Gabi!
Azt én is szoktam élvezni, amikor beviszem a táppénzes papíromat és elüldögélek, beszélgetek a kollégákkal. Ezért pénteken szoktam bemenni, mert az amúgy is lógós nap. :-D Akkor jobban ráérnek pletyózni. :-D

Mush!
Takarítónéni miatt ne hibáztasd magad! Ő tehet róla, hogy ilyen bénán csinálta. Ha nem te, akkor lebuktatta volna más. De már tényleg rád fér, hogy otthon legyél a túlóra helyett!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sarmi, Zöldi: szépek a pocik.

Mush: szerintem ez már annak a jele, hogy ideje abbahagyni a melót! :lol:

Amúgy én egész tűrhetően alszok mostanában. Két napja helyet cseréltünk apával az ágyban. Ez azért volt fontos, mert nekünk nagyon kicsi a hálónk és én aludtam azon az oldalon ahonnét csak az ágy végéről lehet leszállni. Na mármost ez egyre nehezebben ment. Aztán szóltam apának, hogy cserélhetnénk. Persze kb. 3 napig ugyanúgy feküdtünk le, mert ez már régóta így ment és nehéz átállni. Szóval most egy kicsit fura, de megszokjuk!
Én ma még mindig takarítok és pakolok, talán egész hétre kitart. Délután védőnéni! Kíváncsi vagyok a mázsálásra!!! :lol:
Vendég

Enikő!
Sima szülése volt a barátnőmnek.Tegnap már járkált lekísért minket mint aki nem is szült.Az arcán voltak piros foltok az erőlködéstől.De neki minden úgy zajlott mint ahogy a Nagy könyvben meg van írva :roll: Mázlista.Mondtam is neki.

Aida!
Nem volt tegnap óta csak nincs valami baj????

Kép

Kép
bellanitta

Mágnes!
Én lehet h neked küldök üzit ha megszülök.Elküldöm priviben a számom h tudd ki is vagyok :wink:Mert te dec végére vagy kiírva és a közepére és ha hamarabb jön a Bébi rád akkor is számíthatok.

Kép

Kép
bellanitta

nekem beis vérzett a szemem mikor az első fiamat spontán szültem...az erőlködéstől.A fehér rész jó pár napig tiszta piros volt,mint akinek benyomtak!
mert mindig mondogatták hogy csukott szemmel nyomjak,de engem tök idegesített,hogy akkor nem látom mi történik...Na ezt jegyezzétek meg :nyomni szigorúan csukott szemmel!!! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Én is szeretek bemenni a munkahelyemre így, hogy csak pletyózni kell :wink: .

Súlyom úgy néz ki, megállt, kb 3 hete fél kg le-föl ingadozással megállt a +12 kg-nál. Remélem, ez már nem is változik.

Mush! Nem semmi, hogy még most is ennyit dolgozol! Én tuti nem bírnám!!

zsebi_baba

Sziasztok!

Gyors bekukk:

Tegnap voltam védőnőnél, utoljára. Vérnyomás rendben, pulzus szokás szerint magas és 6 kg+ van rajtam.

Délután orovsnál is voltunk. Tegnap valamiért nekem is fájt a méhszáj vizsgálat, még fel is szisszentem, pedig nem hiszem, hogy tágítani próbált a 34. hét elején. :) Kaptam már megint hüvelykúpot mert az orvosom szerint folyásom van. :( Én ezt észre sem vettem.

Noel jól van, szerencsére múltkor nem fordult meg, vszínű csak a popóját éreztem. Azóta is szélsebesen növeszti a buksiját, sajnos a többi a értékét nem annyira. :(

BPD: 86 mm
FL: 64 mm
AC: 275 mm

Becsült súly: 2077 g
Becsült hossz: 44 cm

Mivel hiába nagy a feje (35 betöltött hetesnek felel meg) a többi érték lemaradása miatt összességében most adatok alapján is csak 3 nappal lett "idősebb".

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Gyors bekukk:

Tegnap voltam védőnőnél, utoljára. Vérnyomás rendben, pulzus szokás szerint magas és 6 kg+ van rajtam.

Délután orovsnál is voltunk. Tegnap valamiért nekem is fájt a méhszáj vizsgálat, még fel is szisszentem, pedig nem hiszem, hogy tágítani próbált a 34. hét elején. :) Kaptam már megint hüvelykúpot mert az orvosom szerint folyásom van. :( Én ezt észre sem vettem.

Noel jól van, szerencsére múltkor nem fordult meg, vszínű csak a popóját éreztem. Azóta is szélsebesen növeszti a buksiját, sajnos a többi a értékét nem annyira. :(

BPD: 86 mm
FL: 64 mm
AC: 275 mm

Becsült súly: 2077 g
Becsült hossz: 44 cm

Mivel hiába nagy a feje (35 betöltött hetesnek felel meg) a többi érték lemaradása miatt összességében most adatok alapján is csak 3 nappal lett "idősebb".

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zsebi. tegnap azert kellett olyan sokaig maradnom, mert a telefon ugyletben kellett segitenem a fonokomnek.
ma meg holnap csak 9-1-ig dolgozom.
csutortokon meg 9-5-ig. aztan vege! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Hahó!

Gyors bejelentkezés.

Jó rég nem voltam, de még egyben vagyok, de doki szerint már nem sokáig!

Apa használta a gépet majd mindennap meg már nem bírok ülni előtte, a wifink meg nem műxik igy ágyból már nemtok netezni:(

Remélem mindenki egyben van még, most nemtok visszaolvasni, meg minden ok!!!

Nálam: tegnapi méhszájvizsg.: elsimulva, kívül belül nyitott, megtekinthettük a magzatburkot és a fejecskéjét is :shock: de a doki nyugodt...én meg egyre idegesebb:) egész éjjel görcsöltem, de nem volt rendszeres meg reggelre elmúlt, úgyh csak jósolgatok, de elég para ám, aszonta bármikor szülhetek, mert a méhszájam már olyan stádiumban van. pocim még nem szállt le, ja és a legdurvább, h vizsgálat után bevéreztem!!! ma reggelre múlt el, mert még éjjel is volt barna izé, úgyh már nem hívom fel.

Szóval szoritsatok lányok, nemtom meddig tok még benézegetni, de ha van vmi, mindenképp megoldom, h írjak, v vkinek dobok smst, v akármi.

Szülésznőm sem lesz, a héten derült ki ugyh mégnagyobb para :roll: ez van ezt kell szeretni...most megyek pánikszerűen babaholmit összerakni, stb. mert mi van ha menni kell..jajjjj!!!

bocs h így berontottam csak gondoltam megosztom...

andy

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?