Olvasgatok, olvasgatok, de nem jutok a végére, mert akkor mindig írtok újat.
Mush: szerintem mi is ilyen állványos-kádas megoldásban fürdetjük a FŐNÖKÖT. A keresztlányom állványát megkapjuk, majd most akarunk egy kádat venni. Én arra gondoltam, hogy a nappaliban a kandallónál fürdetjük, ott tuti meleg lesz.
Niki: hatalmas a pocid. De tényleg.
Ja az enyém állítólag lentebb ment. Tegnap a férjem, ma meg anyukám jegyezte meg. Nem tudom, nekem úgy tűnik mintha nem nőtt volna bár talán tényleg lentebb van. De holnap megyek a védőnőhöz és majd kiderül. Ráadásul most délután megyek, mert akkor a háziorvos is ott lesz. A védőnéni javasolta, hogy egyszer úgy is menjek. Jövő héten meg megyek NST-re és az utolsó laborba, meg a dokibácsihoz.
Hálapénz: állítólag az én dokim meg szokta mondani a tarifáját, de amikor mi "felkértük" hogy jöjjön be a szülésre, nem mondott semmit. Én utána nem kérdeztem. Úgy tervezem, hogy a varratszedésnél kapja meg, persze csak akkor ha bejön és ha normális lesz!
Ibernuska: hagytam ablakot pucolni anyut, de a függönyöket felraktam én. Nem is volt olyan vészes.
Holnap rámolom a gyerekszobát, meg ezt a vendég-dolgozó szobát. Ide lett minden berámolva. Amúgy annyira tuti lett a dekor a gyerekszobába, ahogy felrakták a srácok. Holnap ha nagyjából rend lesz rakok fel képet!!!
Susy: ja már nem dolgozom, csak itthon. Egyébként pénteken voltam nyugdíjas búcsúztatón és valahogy olyan fura volt. Mintha évek óta nem találkoztam volna senkivel és nagyon kívülállónak éreztem magam. A főnököm is érdekes volt, valahogy fura volt velem. Közölte, hogy majd decemberben jönnek babát látogatni és majd esznek a finom sütiből. Mondtam neki, hogy jobban örülnék, ha januárban jönnének és hát sütit sem ígérek.
Mindenkinek gratula a jó eredményekhez. Remélem nem gáz, hogy nem írok mindenkinek, de az agyam kapacitásából ennyire telik!