Új privát üzeneted érkezett!

Nkem is mondta a védőnőm,itt van is ,a volt tornatanárom Fehérváron Kriston tornát tart..de amikor terhesen menni akartam, az orvos megtiltotta, hogy veszélyeztetettként tilos... :shock:

elmegyek majd, talán tavasszal,ráérek még..
tünci28

Itt vagyok és olvaslak benneteket.

Kép

Kép
melcsike70

Nem tüntem el :wink:

Kép

Kép
melcsike70

jó éjt Betti...

Megyek lezuhanyzok, aztán benézek még, de lehet a csajok is elmentek aludni...

Leda,jó reggelt!!!!
Hasadra süt a fagy!!! :lol: :lol:

Boboka!
Neked kitalálok valami becenevet,mert állandóan elgépelem a Bobokát... :D
tünci28

Már azt hittem kitúrt a 7 éves!!!
olyan édes, hogy pár napja így hívod!!! :D
tünci28

Vagyok még, csak apának levest melegítettem :lol:

Jó éjt Betti:)

Én valahogy az alapozót sosem tudtam rendesen felkenni :oops: Mindig úgy néz ki, mintha fél kiló vakolat lenne rajtam, pedig inkább a jobb márkákból vettem, de egyiket sem tudom "használni" :oops:

Én is max szemhéjfesték meg spirál...

Kabát téma nekem is esedékes lenne, amit őszre vettem abba most befagy a sejhajom. Pedig úgy készültem, hátha gyenge tél lesz és elég lesz az is, de úgy néz ki nem.

Melcsike, még meg sem dicsértem a szép tortádat:) Nagyon fincsi lehetett :lol:
Vendég

Tünci, aranyosak vagytok, hogy szépen kiöltöztetek Violához :) Én is, ha megyek Lackóhoz mindig olyan zavarban vagyok, hogy jó vagyok e így...Mindig olyan izgalommal megyek hozzá :oops:
Vendég

Tünci, hova tűnt a vonalzód?

Kisanya, merre vagy?

Szerintem még kb. max fél órát maradok, aztán megyek aludni :roll:
Vendég

Én is még vagyok ne izguljatok. Azt mondták ehető a tortám. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Kabát? most cseréltettem ki a cipzárt és igy új lett a tavalyi :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Megvan még a terhes kabátom és még ma is nyugodtan felvehetném, mert szövet kabát és elegáns. Azt hittem hasznát veszem, örültem neki hogy nem ajándékoztam el.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem a téli kabim kb. 4-5 éves, tavaly cseréltettem zipzárat benne, de még egy telet már nem bírna ki. Szegény nagyon ütött kopott már...
Vendég

Képzlejétek tavaly augusztusban adtam oda valakinek a Barci kiságyát, és a babakocsiját. Valaki közel állónak. Hogy majd jó lesz ha lesz unokája és nála lesz. Azóta sem volt használva, és nem is lesz mostanában nála. Plüss állatok vannak benne. És meg sem fordult a fejében hogy ha úgy van addig hozzam vissza. Vennem kellett volna másikat.

Kép

Kép
melcsike70

itt a vonalzóm, csak amikor egymás után sokat írok, van hogy kikapcsolom...
Lehet, hogy jó lesz nekem is a hároméves kabátom..meg hároméves csizmácskám...

Most néztem a szólás szabadságát, nagyon kényes téma, mindjárt utána nézek...

KépKépKép
tünci28

Ja hülye vagyok most jut eszembe tavaly vettem egy másikat is. HUUU arról meg is feledkeztem.

Kép

Kép
melcsike70

jó, hogy itt voltatok Lányok,már hiányoztak ezek a jó ki esti beszélgetések!!!
Betti is milyen rég nem volt így itt!!!! :D

Puszi,szép álmokat!

Most pár napig megint szabin leszek, pótolom a hiányokat!

KépKépKép
tünci28

Jó éjt aludjatok jól. Én még nem tudok.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka te vagy még?

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek, rossz belegondolni, hogy holnap kelni kell :twisted:

Tünci, jó, hogy pár nap pihid lesz. Bár otthon tuti fogsz tüsténkedni :wink: de azért adj magadnak pár óra pihit minden nap :wink:

Melcsike, igyál te is citromfű teát. Ahogy Betti írta múltkor, elolvastam a tájékoztatóját, tök jó álmatlanságra is, meg egy kis nyugtató hatása is van.
Én is beszerzek majd egyet.

Jó éjt mindenkinek:)

Holnap gyertek reggel :wink:
Vendég

Jó éjszakát.

Kép

Kép
melcsike70

Én nyitom a napot, jó reggelt!

Betti
Kép
betti0412

a párom egy órája fütyörészik!!!
Nem hagy aludni,hát mindjárt beragasztom a száját.. :evil: és nincs tej a kávémba,el van szúrva a napom.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt:)

Tünci, én is főzőtejszínnel oldottam meg a kv-zást ma reggel:)

Jó jel, ha jó kedve van a párodnak:)

Betti, birod még a kv mentes életet?
Vendég

boboka!
Te legtalább a pozitív oldalát látod, én meg azt hogy nem hagy aludni.. :?

Most megyek ablakot festeni,meg egyebek, aztán délután jövök...
tünci28

Reméljük szép idő lesz ma:)

Jó munkát Tünci 8)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem is vannak elintézni valóim délelőtt. De már ma madártejet csináltam, mert a férjuram ebéd után azt kíván. Én nem szeretem. Úgyhogy korán kezdtem a napot. Ja és 3/4 kettőkor sikerült lefeküdnöm.

Puszi mindenkinek.

Kisanya

Boldog 3. szülinapot a kis lányodnak. Nem felejtettem ám el. Ma van 10-e.
Kép Ezt neki küldöm. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Már régóta olvaslak Titeket ( remélem nem haragszotok, csak Rátok találtam, és annyira szívszorító dolgok történtek Veletek, hogy nem tudtam elmenni mellette), nem akartam "beleszólni", de amiről Tünci tegnap írt, az annyira feldühített, hogy úgy érzem muszáj megszólalnom...
Velem nem történt ilyen tragédia, mint Veletek, de még így sem értem, hogy az emberek hogy lehetnek ilyen borzalmasan tapintatlanok, érzéketlenek, hülyék... bocsánat. Nem igazán találok megfelelő szavakat arra, hogy hova tűnt az emberekből az érzelmi intelligencia. Nekem van egy kisfiam, így aztán azt végképp nem tudom felfogni, hogy akinek gyereke van, még az is képes durván tapintatlan lenni.

Mi az hogy valaki, aki ANYA ( merthogy az ember onnantól anya, amikortól annak érzi magát... van aki akkor sem lesz az, ha már felnőtt a gyermeke... ez nem a picurkák életkorán múlik), ne tudná, milyenek is az anyai érzések... Tünci, erre Te meg mondhatnád nyugodtan, hogy szerinted meg biztos neki volt könnyebb, mert neki meg már volt egy másik gyereke vígasznak... kíváncsi vagyok mit szólt volna, hisz ez ugyanúgy bántó és igazságtalan, mint amit ő mondott.

A legyintést meg már minősíteni sem tudom.

Egyszerűen teljesen ledöbbentenek az emberek, én ilyenekkel eddig nem szembesültem, most látom általatok. Katasztrófa!

Természetesen Mindannyian ANYÁK vagytok, nem is akármilyenek, ez érződik Rajtatok, így a soraitokon keresztül is ... sok-sok baba örülne, ha ilyen édesanya jutna neki!!!

És nagyon szorítok, hogy egy nap nagyon boldog, több( 2-3-4) gyermekes anyukák legyetek! :)

Ne haragudjatok a kirohanásomon, de nagyon feldühít, amikor a fájdalmat "okos" emberek tovább fokozzák, és most úgy éreztem, hogy ezt le kell írnom.

SZégyellem magam helyettük is....

Kép

Kép
nóna

Nóna, nagyon köszönjük a "kirohanásodat" :)

Jól esik, hogy nem csak mi vagyunk ilyen érzékenyek ezekre a dolgokra. (már néha ugye azt hisszük, hogy a mi készülékünkben van a hiba, azért harapunk egy-egy beszólásra)

Nagyon köszi a jókívánságokat is :wink:
Neked gratula Istvánkához :wink:
Vendég

Na lefoglaltam a Darshant:)

11-kor nyitnak, úgyhogy ráérünk. Olyan belső teres, kis hangulatos sarok ülőkés helyet kértem, ahol 6-8 emberke kényelmesen elfér, és mondtam, hogy ebédelni is szeretnénk.

Jó ez így?

Majd megbeszéljük, hogy hol találkozzunk előtte:)
Már nagyon várom, de azért van bennem drukk rendesen, mint a vizsgák előtt :lol: 8) 8)
Vendég

Sikeresen kétszer küldtem el 8)
Vendég

Létezhet az, hogy a privik közül maguktól törlődnek az üzik? Vissza akartam egyet nézni, és 100%, hogy én nem töröltem, de sehol sem találom :oops:
Vendég

Boboka,Ha olyasvalaki írta, aki törölte a regisztrációját akkor eltűnik a privátja..pl:Manomano.. :(

Nagyon jó lesz így az asztalfoglalás, amúgy is azt beszéltük, hogy kb 10-11 között érjünk..akkor még nem néznek ki minket, ha ott vagyunk délutánig..
Biztos ami biztos, akkor ezt megírom sms-ben Sütőtöknek, hátha most nem olvas minket!
Én azon izgulok, hogy most akkor ott is Bobokának, meg Melcsinek hívlak e majd titeket, vagy rendes néven! :lol:
Még jó, hogy Betti,Betti! :D

Melcsike!
Én se szretem a madártejcit, de az uram imádja, ezért gyakori vendég nálunk..Ma neki már főztem, most csinálok magamnak is,mert tésztát nem eszem..

NÓNA!

Nagyon köszönjük a kedves szavakat!
Ahogy Boboka is írta időnként már nekünk kellemetlen szólni, hogy ezt azért már ne mondják!!!!
Hidd el tudnám még fokozni,hogy micsoda butaságokat mondtak és ez nagyon fáj, mert Viola nem ezt érdemli..
Ma nagyon sokáig voltam nála,gyönyörűen sütött a nap,lemostam a pici sírt, közben meséltem neki,mi van itthon,milyen lesz a szobája..
Aztán elsírtam magam, hogy ne haragudjon, hogy tegnap nem tudtam megvédeni, hogy igyekezni fogok ezentúl jobban!!!
Mert úgy szeretem, annyira hiányzik!!!!
Most már jókat játszhatnánk,lehetne dögönyözni, apuka repülőzne vele,Ő meg kacarászna,amikor fürdé után puszilgatnánk, cuppogtatnánk a hasát!!!Mert a babák azt annyira szretik!!!
Legalább a gondolatainkat ne vegyék el,ne legyintsenek!!!

Szóval nagyon jól esik a kirohanásod, mert azt jelenti, hogy vannak azért érző szívű Anyák,olyanok, mint MI!!!!

KépKépKép
tünci28

Hello!

Szerintem jó lesz igy Boboka! :lol: Ne izgulj annyira, mert eléggé izgulok én is. Közben megnézegettem a térképet, igazából nem nehéz odatalálni a keletiből. Úgy néztem Metróval a Blaháig onnan meg megy a Rokk Szilárd utca a Krúdy utcáig. De nem tudom hogy milyen hosszu az az utca, de ha hosszú akkor busz megy ott gondolom. Jó ez igy ahogy néztem?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Nekem a nevemet nyugodtan én csak itt vagyok inkognitóban a kivül állóknak. Nektek nem . :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Kedves NÓNA!

Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, köszönöm. És nagyon nagyon jól esik nekem is, hogy kivül állóként így megértesz minket.

Kép

Kép
melcsike70

A 4-es 6-os villamos megállójához van közel a hely.

Nem tudom mennyire ismeritek azt a részt. Ha szemben állsz a kis térrel, akkor a bal oldalon a stex ház van, a jobb oldalán meg egy kis utca, a darshan utcája.

Melcsike, szerintem, ha a metróval elmész a Blaháig, onnan 4-es 6-ossal lenne a legegyszerűbb jönni. A Petőfi híd felé.
Vendég

Melcsi, nekem akkor is Melcsike vagy, nem .... :lol:
Vendég

Boboka

Nekem a villamos is jó!

Kép

Kép
melcsike70

Igy nem okozok vele senkinek gondot. Mert a vonatokra sem lehet adni pontosan érnek e vagy sem késhet is akár fél órát is bármi miatt. Max. ha valami van telefonon még tudunk konzultálni veletek. Ha ott vagyok már. Igy jó lesz nekem. Nyitásra én is odaérek. Ha meg időben jön a vonat akkor meg még előbb.

Kép

Kép
melcsike70

Most még van olyan hogy vonaljegy ami mindenre jó?

Kép

Kép
melcsike70

Kérjél napi jegyet, az mindenre jó.
Vendég

Állomáson lehet kapni ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Na már utána is néztem. Most lépek csajok, mert a 7 éves hiába nagy lány még el kell érte menni az iskolába és cipelni kell a nehéz suli táskát, ami kb. 10 kg.

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem a keletinél az újságosnál is, de a metró környékén mindenképp lehet kapni.

Lányok, ti mi alapján választottatok háziorvost?

Ma kéne elmennem, le szeretném cserélni a régit. Az előzőt úgy választottam, hogy ahol legtöbben voltak, oda mentem... Úgyhogy ez a teória kilőve, mivel egy érzéketlen ősbunkót fogtam ki....
De az is lehet, hogy tolom szerdára a doki válogatást :roll:
Vendég

boboka!
Itt két orvos van, az egyik nő, a másik pasi..Tehát a nőhöz mentem, aki ráadásul egy tündér..Bár nyáron a psit ki kellett hívni az uramhoz,nagyon rendes volt, akkor voltam először kórházban, mert látta, hogy fáj a hasam és szólt, hogy rögtön hívjam a dokim!!

Fehérváron négy doki volt a körzetemben, először oda mentem, ahol alig voltak, nem véletlen mert ősbunkó volt,pedig nő..Úgyhogy második alkalommal, bementem a pasihoz és kértem, hogy kérje át a kartonom..Meg is mondtam, hogy miért...
nem izgattam magam, hogy a másik megsértődik, mert a jóra nem mondaná senki, hogy rossz,nem igaz..

Jaj, csajok most telefonált az uram, hogy el kell küldenie két embert, mert csökkentik a létszámot..de sz*r ez... :(

KépKépKép
tünci28

Tünci, köszi szépen. Tehát akkor egyik teória sem jó :roll: ahol sokan vannak éppúgy lehet gáz, mint ahol kevesen. Pedig most úgy akartam, ahhoz mennék, ahol kevesen vannak, mert végül is a házidoki nem sok mindent csinál, táppénz, receptek, beutalók.

Én is próbáltam már ott átkérni magam máshoz, de azt mondta a nő, hogy nagyon jóban vannak, és megsértődne rá a doki, így inkább nem vállal el... Szabad orvosválasztás, mi :?: :twisted:
Vendég

Annyira elfáradtam, kész vagyok.
Még haza kell mászni....

Betti
Kép
betti0412

Nekem még lánykoromból meg volt a házi dokim ő maradt. Amúgy 1 évig jártam a fiával, protekciós vagyok nála a mai napig is. :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Igazából ő nem is mondhatná el mert a titoktartás szerintem kötelezi, ugyhogy nem is feltétlen kellene megtudnia. Szerintem ez egy hülye kifogás volt csak a doki részéről.

Kép

Kép
melcsike70

már egy órája teszem-veszem magam,imitálom a házimunkát..valahogy nincs kedvem.pedig át akarom pakolni az egyik szekrényt..hú, de elkapott a lustitizmus... :D
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?