Jó reggelt Csajok!
Lefáradtam tegnap rendesen... Anyós javasolt pár remek dolgot.
Pl. lehet még Apának mostanában el kell utaznia meló ügyben vidékre 2 napra. Anyósom mondta, hogy addig hívjam el anyukámat. Én meg felvilágosítottam, hogy sokra nem mennék vele, sőt! Mehetnék érte az állomásra, meg vihetném vissza, plusz ha gond van semmiben nem tud segíteni. Mentőt vagy taxit én is tudok hívni. Másik: Ha majd hazajövünk a kórházból Apa vagy anyukám vegye ki, tegye be mindig a gyereket az ágyba, mert az emelgetéstől méhsüllyedésem lehet.
Mondtam neki, hogy már a kórházban egész nap velem lesz a baba és senki nem lesz ott, hogy segítsen. Plusz az én gyerekemet ne emelgesse más... Felment bennem a pumba...
És ha belegondolok, ha majd jön hozzánk segíteni, akkor is ilyen remek ötletekkel fog bombázni...
Délután viszont végre kettesben voltunk Apával!!!
Trombi!
Én csütörtökön megyek az első NST-mre, a fogadott szülésznőmhöz, rákérdezek a tarifára. Állítólag a Jánosban előre!!! elkérik a szülésznők a zsét!
Én a dokimnak magánrendelésen 8.000.- Ft-ot fizetek, havonta járok, kb. 15 percet foglalkozik velem. Kórházban nem jattolok se neki, se másnak.
Zsiráf!
Remélem mára már jobban vagy!!! Én is jártam nemrég így! Jó bekajáltam, aztán másnap meg egész nap fájt a gyomrom, de nagyon. Nekem a mozgás jót tett. Jobbulást!!!