Új privát üzeneted érkezett!

Ma én is bementem a gazdaságos hipermarketbe és a Infós pultnál 3-man álltak sorban, hogy megcsináltassák a nyomtató garanciáját. Azt hittem ingyen osztogatják, se karácsony, se ballagás, se más, csak válság. Nekem is ez jutott eszembe.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, lányok, pedig írtam, hogy anyuéknál leszünk a hétvégén 8)
De nagyon jól esik, hogy kerestetni akartatok már, ezek szerint hiányoztam :oops: :lol:

Most gyorsan kipakolok a táskákból, meg a sok kajcsit berakom a hűtőbe, és jövök is :lol:
Vendég

Mi ma amúgy anyáméknál voltunk este fél 7kor jöttünk haza, de még rendbe kellett tennem a 7évest. De már ágyban van. Kép Tegnap úgy volt 7-ig lesz a buli. Volt akit negyed 9-kor vittek el.9-re végeztem a összepakolással.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Anyu főzi a heti menüt? Hmmm...........? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Azt tudtuk Boboka, hogy anyukádnál lesztek, de azt nem hogy nem is íííííííírsz!!!! :wink:
Mamához be kell köttetni a netet!!! :D

Leda sem volt tegnap,Sütőtök mondta, hogy ritkán tud jönni...Manomanó végképpeltünt??! :(

Más:Ti kaptatok valami választ az Államkincstártól???
Már a kétszer 8 nap is letelt..
tünci28

Tünci

Nekem már 3szor is 8 nap. Szerintem marhára lesz..... a levelemet.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, néztem a ház képeit, ügyesek vagytok, szépet alkottatok.
Tudod még mi az érdekes, hogy ezek ott dumcsiztak a terhességről, meg milyen érzés, és mikor beleszóltam, hogy igen nekem is olyan volt, akkor meg jön a hallgtás.
Én is terhes voltam! Tudom milyen, a 20. hétig.
Tudom, hogy fáradékony vagyok, tudom, hogy mozog, milyen érzés a mellek fájdalma, tudom. És akkor én hallgassak mert nem illik nekem beszélni erről.

Penny Marketes prospektus tele van karácsonyi dolgokkal ?! :shock: Már itt van?

Betti
Kép
betti0412

bürokrácia...pfúj...

Volt ma egy jó sztorim elmesélem:

Vevő:Jó napot van egy csereizém..
T: :shock: :shock: :roll: :roll: Elnézést,mije van???
V:egy ilyen csere bizbasz..
T: :evil: Csereutalványra gondol?
V:ja.
T:Itt tessék kitölteni,alul..(név, cím,sz.ig szám.)
V:nem tudom az ig.számom!
T:olvassa ki a személyiből!
V:ja,tényleg...Melyik az?(ennél a résznél kezében volt a lakcímkártyája és arról akarta leírni a számot..)
T:nem ,úgy kezdődik, hogy AH....
V:he-he,tényleg..akkor kész...
t:a címet is legyen szíves!
V:hová?
T:oda, ahol az van írva, hogy név, cím,ig.szám..
V:ja...
T:az irányító számot is legyen szíves!
V:azt nem tudom..
t:Most tetszett odaköltözni?
V:Nem, ott lakom gyerekkorom óta...
T:semmi gond,ne bajlódjon vele, majd kikeresem a telefonkönyvből...
tünci28

minden tele van karácsonyi dolgokkal..nálunk már az a dekor..
tünci28

Tünci

Ezt hogy birtad végig csinálni, hogy közben jó képet kellett hozzá vágni.

Kép

Kép
melcsike70

Ma láttam már ablakban bemászó Mikulást. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, erről megboldogult vendéglátós múltam jut eszembe.

Pizza rendelés telefonon, helyi miliomos vállalkozo IQ barátnője:
- két pizzát kérek, az egyik gombás legye, a másik ne legyen gombás.
- OK. Fél óra múlva jöhetsz érte.
Csajszi jön, extra szerelés, parfüm illat, friss haj, jaj, de már siet is, mert festik a lakást (érdkes festős cucc volt). Fizet, elmegy.
Pár pillanat, jön vissza:
-Ne haragudj, melyik a nem gombás pizza? :shock:
- Az, amelyiken, nincs gomba. Már ha kinyitod a dobozt.

Betti
Kép
betti0412

Vannak emberek az biztos.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike!

Ez nem is az idegesítő kategória,ez inkább elszomorító..még csak nevetni se akartam..de szomorú, hogy egy átlagos külsejű 30-as nő nem tudja melyik a szem.ig.száma..hová lesz a világ..és autóval volt, láttam a kulcsot..hogy lehet jogsija valakinek, aki ennyire tanulatlan...vagy nem tudom erre mi a megfelelő szó..
tünci28

Betti

Talán meg kellett volna mutatni neki hogy nyilik a doboz. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nem, sajna nem főzi meg a heti menüt, csak ilyenkor vasárnapi ebédre annyi sok kaja marad, hogy mindig kapunk :) Mondjuk ez elég még hétfőn, kedden:)

Van net otthon, csak tegnap egész nap mászkáltunk, ma meg ebédet készítettünk, mamámért mentem stb. Bocsi :oops: De gondolatban veletek voltam ám :wink:

Tegnap hívattunk elő képeket a Picúrról, meg pocakos képeket, majd viszem a talira:)

Holnap felhívom a darshant, hogy asztalt foglaljak. Hányan is leszünk akkor?

Tünci, ilyen sötét emberkék vannak? Nem irigyellek...

Betti, pont ez a szörnyű, ha már ők is átestek hasonló tragédián, legalább nekik tudniuk kéne, hogy jól esik erről nekünk is beszélni, hisz mi is átéltük!

Ma, ahogy jöttünk hazafelé, eljöttünk egy temető mellett, és egy fiatal asszony bandukolt a sötétben. Rögtön az jutott eszembe, lehet, hogy a picikéjétől jön:( Gondolatban kértem a jó Istent, hogy mindig tartsa meg bennem az alázatot, soha se felejtsem el, hogy nem vagyunk mindenhatók, és min mentünk, megyünk keresztül. Ma anyuval beszéltük, hogy mennyire sajnált, hogy minden fájdalom ellenére milyen keményen tűrtünk férjemmel mindent, és sosem panaszkodtunk. Olyan távolinak tűnik most minden, pedig még csak négy hónap telt el. Ti nem érzitek néha úgy, mintha sokkal régebben történt volna?
Vendég

Betti, mekkorát röhögtem,ez jóóóóóóóóó!!!! :lol: :lol:

majd mindig megírom az ilyen eseteket..

várjatok ez volt a legjobb, pályafutásom során..visszahoztak egy szoftvert,játék, ezt nem lehet csak úgy cserélni, szerzői jogvédelem,stb,ki kell próbálni..

V:ez nem jó,nagy szar,egyszercsak leáll és nem megy tovább..
T:kipróbálom..mondom neki, hogy ott a szint vége és azt írja, hogy nincs több élet..
V:hát ez az, meghalt a kiskatona..
T:És ezzel én mit csináljak??
V:hát én mit csináljak, most akkor nem lehet vele többet játszani???
T:de,tessék újra indítani és ezután jobban vigyázni a kiskatonájára...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.11.09 20:30-kor.
tünci28

Én még csak múlt hét hétfőn adtam fel az államkincstáros levelet...
Vendég

Tünci, Betti, nagyon jók ezek a sztorik :lol:

A kiskatonás gáz, de aranyos :lol:

Apropó jogsi: ti láttatok már kisebbségit tanuló autóban? Én még nem... A kresz vizsgán volt anno egy, de oda is kocsival érkezett...
Vendég

Nem láttam, de egyirányú utcában szembejönni már igen. És még fel is volt háborodva, mert szembe mertem vele menni.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!

Néha tényleg úgy tűnik, hogy mennyi idő eltelt ,pedig van amikor meg olyan, mintha tegnap lett volna..

Annyira szeretnék már drukkolni valakinek, hallani a jó hírt tőletek!
Mert az nekem is reményt ad..

Asztalfoglalás:Kisanya,Boboka,Betti,Sütőtök,Melcsike,Tünci..ennyi..aztán, ha valaki hírtelen beugrik, majd összébb húzzuk magunkat!

Valaki kimegy valakiért???
tünci28

Most lesz kedden 3 hónapja.
Olyan nagyon távolinak tűnik.
A vacsora után olyan nagyon dühös voltam, hogy nekem is így kellene kinézni most. És az hagyján, hogy decemberben nincs baba, de még minimum szeptemberig sincs, és én nem hiszem el, hogy valaha lehet egészséges gyermekem. Itt ebben a mostani állapotban olyan álomszerűnek tűnik, és távolinak.
Mit is jelent egy pozitiv teszt? Semmit, onnantól kezdődik a vesszőfutás.

Betti
Kép
betti0412

Betti, nálam is ez a gáz, hogy már azt nézem egy klinikán, hogy van e újszülött intenzív osztálya... mintha ez lenne a természetes, hogy nem a karjainkba, hanem az intenzív osztályra viszik a picikét a születés után...
Vendég

Ezek szeirnt bennetek is sok a félelem..nagyon tisztellek titeket ezért, hogy ezzel együtt is meritek...
annyira hihetetlenül szretném, de nem merem.
Sokkal könnyebb lenne, ha mondhatnám, hogy igenis van gyermekem, terhes voltam, szültem,majd valamikor talán lesz második,nem másik...
tünci28

Néha annyire tudom gyűlölni a világot és ezt az egész helyzetet. Tényleg sokszor nem tudom, mit akar velem az Isten, ebbe a 30 évbe már annyi mindent belezsuppolt, hogy a fele is sok lenne már néha.

Betti
Kép
betti0412

Betti,detto...

ma is nézem a buszra felcincál egy nagyon fiatal pár egy babkocsit, menne mindkető beszélgetni a haverokhoz..veszekednek, hogyk i álljon a babakocsi mellett..aztán felkiállt a lány:fogd már meg a leányt,tEEEEEE!

Nézem őket és nem értem..ők igen, mi nem... :cry:
tünci28

Bennem nem félelem van, hanem a nem hiszem el érzés.
Egyszrűen nem tudom észileg felfogni, pedig tudatni kell majd magammal, hogy várandós vagyok, mert azt nem tehetem, hogy tudomást sem veszek róla.
Most úgy vagyok vele, hogy kihasználom ezt a rámszakadt függetlenséget, járok tornázni, szoláriumba, minden olyan dolgot csinálok, amit talán egy hónap múlva már nem lehet.
De az is lehet, fejben én még nem készültem fel az anyaságra. Sok-sok évet töltöttem gyerekneveléssel, tudom, a szépségei mellett milyen feladat és kötöttség, felelősségteljes döntés, a leghatározottabb mértékben.

Nekem egyre rosszabb, ahogyan jön a december, én úgy gondolom, az egy fordulópont lehet majd, ha túlesek azon az időponton.

Én megyek a találkozóra.

Betti
Kép
betti0412

Betti,az biztos, hogy a kiírt időpont körül nagyon nehéz lesz..én akkor voltam a legjobban oda,kimondhatatlanul zaklatott volta, hatalmasakat sírtam, ráadásul akkor mentem vissza...próbáld akkor kicsit tehermentesíteni magad, mert az a Ti időtök,Franciskával!!!

Betti ,Nektek hamar összejött egyébként a baba??
tünci28

Tünci, nem gondolom, hogy a gazdasági válság jelentene valamit karácsony környékén....
Nekem nincs kedvem most vendégeskedőst játszani, egyáltalán az egészhez, legszívesebben csak otthon maradni karácsonykor.

Tavaly szilveszterkor arra koccintottunk, hogy mindenkinek legyen babája az idén. Be is jött, kivéve egyet. Az idén én már nem kívánok semmit, az is jobb, ha ennél rosszabb nem lesz.

Betti
Kép
betti0412

Hamar?
Az első, legeslegelső alkalomma, de tényleg a legelső, mikor eldöntöttük. Ez volt áprilisban, nagyjából kiszámoltam, mikor van peteérés és rögtön, abban a pillanatban. 3 nap múlva már éreztem, hogy valami más, mert nagyon fájtak a melleim.

Betti
Kép
betti0412

Betti, nem elkeseríteni akarlak, de sok minden nem fog változni az időpont letelte után :cry: Nálam olyan, na ezt is kibírtuk érzés volt. És persze úgy, ahogy Melcsike is írta, egész nap néztem az eget, este a csillagokat, és sírtam, hogy ennek nem így kellene lennie. De másnap ugyanúgy nehéz volt minden.
Vendég

Ez szinte nekem is hihetetlen volt, azt gondoltam, lelkileg én még kicsit gátlom majd, de nem, azonnal.
Még szinte fel sem fogtam, hogy babát akarunk és már ott volt. Olyan gyors volt minden.
Namár most teljességgel biztos vagyok benne, hogy ilyen még egyszer nem lesz.

Betti
Kép
betti0412

Nem tudom Boboka, az lesz még szép, majd ha megszületik itt a házban a pici decemberben és szembesülök vele, mekkora lenne az enyém is.

Szerintem el fogunk költözni jövőre majd.

Betti
Kép
betti0412

Betti, lehet, hogy most a lelki dolgok sokat fognak nyomni a latban, de tuti, hogy most sem kell majd sokat várnotok :)

Én most várom is a január végét meg nem is. Úgy lenne a legjobb, ha megfoganna a kistesó, és gyorsan előre pörgethetném az időt kilenc hónappal, és tudnám, minden rendben van.
Vendég

Betti,dehogynem!Mért ne lehetne??Akkor termékenyek vagytok,nem kell semmi segítség,ez jó!!!
Mi annyit kínlódtunk..Istenem hányszor, de hányszor zokogtam, hogy megint megjött...
És már miért gátoltad volna???Hiszen annyi szeretet van benned!!!
tünci28

Csak már ne nagy pocakkal költözködjetek :roll:
Vendég

Azt is észrevettem magamon, hogy sok minden nem érdekel már.
Azelőtt mindig ügyeltem, hogy csinosan legyek felöltözve, mindig új cuccok, cipők, most?
Augusztus óta nem vettem új ruhát, télire sem, előkerestem a tavalyiakat, cipőt is, kabátot is, farmert húzok, 5-8 évesek átlagban, meg ami épp a kezembe kerül.
Párom meg is jegyezte, hogy csinosabban is öltözhetnék, de komolyan nem érdekel.
A munkahelyen nem követelmény, ha tárgyalás van, vagy vhova mennni kell, felveszem a 2 kosztümöm közül az egyiket és kész.
Érdekes, hogy átfordult a fontossági rangsor.

Betti
Kép
betti0412

Én félek, hogy valamit ott ez a mesterséges dolog elrontott, amit most még lehet, hogy nem tudok.
Meglátjuk, lassan kevesebb mint 30 nap múlva.
Egyébként épp most lehetne próbálkozni, párom már mondta, hogy most próbáljuk meg, de én ragaszkodom a decemberhez.
Igazából még lehet a január sem ártana, de decemberben már 4.-re fog megjönni, szerintem elég.

Betti
Kép
betti0412

Betti,ez nálam is így van,nem is értettem..mindig kínosan ügyeltem a megjelenésemre, most meg,nekem is elegáns kabát helyett mellény,szövet nadrág helyett,kord..copf,néha semmi smink...tényleg nem fontos már...
tünci28

Milyen mesterséges dolog?
Vendég

Tegnap vettem új csomag Elevitet, szedem szorgalmasan.
Iszom az új teámat is.
Kezdem megszokni az ízét.

Betti
Kép
betti0412

Én akkor öltöztem fel csinosan, mikor Lackóhoz mentem, hiszen kisgyerekes anyuka vagyok, nem mehetek slamposan... Aztán vissza a régi kerékvágásba...
Vendég

Az mindenképp jó, hogy ezt a hónapot még megvárod, mert szépen elkezdtl méregteleníteni..egyébként a teáról jut eszembe, hogy biztos nem árt..A citromfű tea az nyugtató hatású is ,ugye???azt én ittam, amikor fekélyem volt 14 évesen..az íze se rossz..
tünci28

Boboka
A szülés megindítására gondoltam a két oxitocinnal, meg a gyógykaparással utána, meg a lamináriákra.
Mikro szakadásokat okozhat, és később nem lesz képes a méhszáj tartani....
Halomnyi irodalom van a művi vetélés későbbi kockázatainak felsorolásáról....Az interten hol előny, hol hátrány.

Betti
Kép
betti0412

Boboka!
Képzeld mindenszentekkor késő este mentünk az urammal és ragaszkodott hozzá, hogy szépen felöltözzünk!!!
tünci28

Betti!
Nekem az a rémálmom, hogy nem tart a méhszáj..hiszen minden terhességgel gyengül..nem elég, hogy volt egy koraszülésem idő előtti méhtevékenység miatt, most még gyengébb is...én már csak ezért is várok még...hátha még erősödik..
tünci28

Néha úgy elnézem a kolléganőimet, mind csiniben, színek összerakva, szépen, ízlésesen, én meg olyan vagyok, mint egy kamasz, smink max egy alapozó, a karikás szemeimre, meg a hajamra vagyok csak érzékeny, hogy ne legyen zsíros.
Szegény férjem, biztos szeretne jobban látni.

A múltkor voltam üzletben, gondoltam vásárolgatok. Össze is szedtem olyan 40eFt ruhát, de aztán rájöttem, hogy egy db-al nem érek semmit, többre meg nincs pénzem.
Németországból, amit ott a német hölgyek kitesznek, szokott unokatesóm küldeni nagyon jó cuccokat, onnan tettem szert egy jó kabátra most, tök ingyen.

Betti
Kép
betti0412

hú,a kabát téma érzékenyen érint..még mindig nincs..De most nem is akarok elegánsat.Inkább olyat amiben kényelmesen buszozok, nem kell félteni..

Úgy vagyok ezzel, hogy azért van szép ruhám egy-kettő,ha kell fel tudok öltözni,de most nem is olyan helyen dolgozom, hiszen egyenruha van, akkor meg minek költsek, van jobb helye a pénznek..

Melcsike, hová tűnt??,
tünci28

Tünci
Azt hallottam, hogy az intimtorna segít a belső izomzatnak, a Kriston Andreának van videója róla, meg tanfolyamok is indulnak, nagyobb városokban. Szerintem próbáld meg, én is akartam menni rá, a hüvelyizmok tornáztatása miatt, hogy a szülést és a regenerálódást segítsék, de úgy tudom, fentebb is használ.

Betti
Kép
betti0412

Csajszik, megyek aludni, mert reggel ülés van, kell az energia.

Jó éjszakát nektek, reggel majd jelentkezem.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?