Nem, sajna nem főzi meg a heti menüt, csak ilyenkor vasárnapi ebédre annyi sok kaja marad, hogy mindig kapunk
Mondjuk ez elég még hétfőn, kedden:)
Van net otthon, csak tegnap egész nap mászkáltunk, ma meg ebédet készítettünk, mamámért mentem stb. Bocsi
De gondolatban veletek voltam ám
Tegnap hívattunk elő képeket a Picúrról, meg pocakos képeket, majd viszem a talira:)
Holnap felhívom a darshant, hogy asztalt foglaljak. Hányan is leszünk akkor?
Tünci, ilyen sötét emberkék vannak? Nem irigyellek...
Betti, pont ez a szörnyű, ha már ők is átestek hasonló tragédián, legalább nekik tudniuk kéne, hogy jól esik erről nekünk is beszélni, hisz mi is átéltük!
Ma, ahogy jöttünk hazafelé, eljöttünk egy temető mellett, és egy fiatal asszony bandukolt a sötétben. Rögtön az jutott eszembe, lehet, hogy a picikéjétől jön:( Gondolatban kértem a jó Istent, hogy mindig tartsa meg bennem az alázatot, soha se felejtsem el, hogy nem vagyunk mindenhatók, és min mentünk, megyünk keresztül. Ma anyuval beszéltük, hogy mennyire sajnált, hogy minden fájdalom ellenére milyen keményen tűrtünk férjemmel mindent, és sosem panaszkodtunk. Olyan távolinak tűnik most minden, pedig még csak négy hónap telt el. Ti nem érzitek néha úgy, mintha sokkal régebben történt volna?