Szuper jó volt tegnap, mentem be Bp-re, ott LLL-es baba-mama klubboztunk, meg sétáltunk aztán étteremben vacsiztunk családostul. Olyan jó volt a sok hideg után ez a szuper idő! Február elején kabát nélkül!
Jól elfáradtam, este Nátánnal együtt elaludtam (de legalább ő is
), mikor érezte, hogy mindjárt elalszik, akkor megfogta a kis kezével az enyémet, hogy így aludjunk
.
Jó lenne már végre tavasz, ugyan én nem vagyok nagy melegpárti, de ezt a hideget sem szeretem. A legjobb az, amikor már olyan meleg van, hogy egész nap ki lehet nyitni a teraszajtót (de azért még nem sülünk meg).
Banyóci!
Szerintem nem korai. Legalábbis Nátánnak nem lenne az, mert amúgy is megszokta, hogy ki-be mászkálhat az ágyba. Már volt olyan, hogy Beni ágyán aludt el. Nem túl nagy részen nincs korlátja, úgyhogy leesni sem fog. Ami hátrány, hogy bármikor lemászhat róla, hogy úgy gondolja (ezért pl. akinek olyan helye van, ahol a gyerek még nem közlekedhet, annak meggondolandó).
Az alvást persze ez sem garantálja...
Kataa!
Hát nem tudom, hogy melyik lenne olcsóbb, nem ismerem pl. a Food Express árait.
Lehet, hogy ugyanott lennék, bár azért nem hiszem. Úgy, hogy naponta kétszer eszünk meleget (mi a gyerekekkel az előző vacsiról megmaradtat a következő nap ebédre, ezért egyszerre elég nagy adagokat főzők), mindig van reggeli, és süteményt is sütök, gyümölcsöt kapnak, kb. 60-70 e Ft-ot költök egy hónapban (de ebben már minden egyéb, a pelenkától a mosogatószerig benne van (ilyen dolgokra ebben a hónapban pontosan tudom, hogy eddig 14 e Ft-ot költöttem és valószínű már nem is kell többet)), ráadásul minőségileg étkezünk (tehát pl. marhafelsált, csirkemellet).
Egy különbség van: sok munkám van vele: eleve az, hogy kitaláljam, hogy mit eszünk, ahhoz mi kell, aztán a különböző dolgok fagyasztóba kerülése (amihhez nagyon szeretnék egy nagyobb fagyasztót, mert sokat segítene), és hát a megfőzés. Viszont tényleg minden nap jó dolgokat esznek.
Vajon sokat költünk? (Igaz ugyan, hogy én mindenben szeretek egy márkát és azt veszem mindig, nem nagyon tudnak az akciókkal lázba hozni.)
Kryss!
Lépcsőgurlás:
. Nálunk is volt iylen, szerencsére csak pár lépcsőfok és itthon. De abból semmi baj nem lett. Remélem nálatok sem.
Conti!
3 karika?
Hát ezt nem úszták volna meg egy nagy hisztivel Nátán részéről, nála a banán nagyon nyerő (fura is visszagondolni rá, hogy mennyire nem ette az elején), minden formában. Minimum 1,5 az egyszeri adagja.
Persze értem én, hogy esetleg azt akarják, hogy egyen ebédet, de az a helyzet, hogy ha az én fiam valamit enni akar, azt fog, és a másikat sem fogja attól jobban megenni, ha csak kevesebbet kaphat.
Ilke!
Pont azon gondolkoztam, hogy a Kölyökpark sem volt olcsóbb, csak ott sokan voltunk. Viszont én elég önző lennék... Az a helyzet, hogy ha nem vagyunk túl sokan, akkor csak akkor viszem mind a két ygereket, ha nem kell mindkettőért külön fizetnem. Bocsi, de 4-5 e Ft-ot (vagy ha kevesebben leszünk akkor 6-7-et) nem fizetnék ki ennyi időre... (Beni is jobban örülne neki, ha nem picik között lenne, hanem mondjuk ennyi pénzért befizetném a Pán Péter Játszóházba.) Ugye nem gond?
Minde életkorkívánságot teljesítettem (remélem
)! Mindekinek előre és utólag boldog szülinapot!
Beszti