Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már megint régen jöttem!
Kata!
Baromi jó volt az esküvős sztori, én a munkahelyemen röhögtem fel többször is, már nem tudták, mi bajom! :D
Magdi!
Szépek a gyűrűk! Igazán profin fényképez a párod. Mondd meg neki, hogy meg van dicsérve, hadd örüljön a lelkem! :lol:
Noémi, Moromota!
Üdv közötttünk, gratula a pocilakókhoz!
Heni!
Végül is elmegy Veletek anyós? Ha én lennék hasonló szituban, azt mondanám neki, "örülök, hogy elkísérsz", de azt azért nem szeretném, hogy be is jöjjön velünk. Ez csak a ti kis szűk családotokra tartozik. Apára, rád és a pocilakódra.
De ez csak egy vélemyény.
Amúgy anyóstémával kapcsolatban: én is hadilábon állok az enyémmel. Ő az a fajta, aki mindenkit szeret, megbecsül, csak éppen a saját fiát és menyét nem. Azt hiszem, ennyi elég is róla. Még nem mondtuk el neki, de nem hiszem, hogy hátast dob a hírtől. Én erre készülök, így csak pozitív csalódás érhet. :wink:
A tortellini receptjét majd elhozom, most nincs nálam, fejből meg nem tudom. Ma még nem tudom, mit eszünk. Mondjatok vmi tippet!

Kép
ácica

Mimmi: jobbulást!!
Akkor jövő 7en neked is meglesz a kiskönyved! Tök jó!

Heni: milyen muffin lesz?

Én este, ha lesz erőm, összedobok kókuszgolyót, ha nem, majd holnap megcsinálom.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:37-kor.

Heni

Kép
szheni

Heni!

Igazad van anyóssal kapcsolatban. Muszáj rendesnek lennünk, mégiscsak a férjünk anyja. :roll:
Gratulálok a a laborhoz, jó, hogy nincs semmi gond. Én még baba előtt voltam laboron, valamikor májusban, akkor nagyon gyatra volt a májfunkcióm, de nem tudta senki megmondani, hogy miért. Azt mondta a doki, ne igyak annyit! :x
Na köszi, mondom, sokat segítettél, úgyis masszív alkoholista vagyok!

Lányok, segítsetek nekem, légyszi! Szombatra buliba hívtak, ahol a kolléganőm szülinapját ünneplik. A hely füstös, én viszont nem vagyok hajlandó nikotinnal szennyezni sem magamat, sem a kisbabánkat. Viszont nagyon hívnak, és ez az első alkalom, tehát kezdek beilleszkedni a kollégák közé. Ha nem megyek, elvágom magamat ennek esélyétől, és talán a szülinapos meg is haragszik...
Viszont senki nem tud a babóról, így csak hebegek-habogok, hogy miért nem megyek.
Szerintetek mit tegyek?
(Bocs, ha kicsit hosszú voltam :) )

Kép
ácica

Ácica ez nehéz kérdés. Ha füstös a hely, akkor nem nagyon kellene.
legfeljebb más programra hivatkozva mond el.
a férjem még anyósomékhoz sem nagyon engedett el mikor otthon voltunk, mert tudja, hogy nagy füst van náluk, erős dohányosok, és nem akarta, hogy ott legyünk.

Én lassan hazahúzok.
a főnököm elment vhová, de azt mondta, h 5-ig nem ér vissza. Akkor én minek üljek itt? :lol:
Na, legyetek jó, majd jelentkezek a 7végén. Holnap melltartó vadászat lesz.

Sziasztok, kellemes hétvégét, ha esetleg nem találkoznánk!
Vendég

A kókuszgolyó is jöhet a fénypostával :D :D :D

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Magdi!

Nagyon szépek a gyűrűk!!!

Ácica!

Én nem mennék....első a baba egészsége...
Úgy néz ki, hogy pont ezért lehet táppénzre kell mennem, pedig nem akartam:(....

KépKép
amadea

Sziasztok lányok,

ha minden igaz én is juniusra várom a pocaklakómat.
Lenne egy kérdésem,
már nektek is nagyon elviselhetetlen a hányingeretek?
szedtek valami vitamint? vagy valami más gyogyszereket?
Nagy nálam az aggodalom, már 2hete pihenésre vagyok itélve, tuléltünk egy vérzést. Igy veszélyeztetett lettem.

ja és nektek is gratula a babákért
gijane

Amadea, Puszedli!

Köszi a tanácsokat. Igazatok van! Nem is kérdés, hogy mi a fontosabb. Az egyik kolléganőm mondta, hogy ha annyira nem bírom a füstöt (ezt adtam be mindenkinek, hogy annyira fulladok a füsttől, hogy 10 percet sem bírok ki, ami egyébként nagy százalékban igaz is), akkor csak menjek el 5 percre, igyak vmit, köszöntsem fel az ünnepeltet, aztán szevasz!
Na ennek meg nem sok értelmét látom!
Amadea! Hogyhogy táppénzre kell menned? Vmi nem stimmel?

Kép
ácica

Velünk minden stimmel, a kollégáim viszont nem tolerálják az állapotomat, ma is rám sóztak egy 80 éves nénit, akinek vírusos hasmenése-hányása van...Na köszi! Ebből azt hiszem nem kérek....
Mivel a munkáltatóm a Rezidens Központ megpróbálok gyakorlati helyet váltani.
Amúgy infektológus rezidens vagyok, de az üzemorvos eltiltott a fertőző betegektől, így most egy belgyógyászati osztályon dolgozok...

KépKép
amadea

Sziasztok, itt a hétvége, hurráááá :D :D :D

Ácica, én a múlt héten ugyanebben a dilemmában voltam egy füstös szórakozóhely miatt. Elmentem, egész este kavargott a gyomrom, nagyon fancsali képet vágtam, másnap meg 24 órás fejfájás...szóval igencsak megbántam. Szegény babuci biztos mérges volt anyára...

Ma sajnos felhívtak, hogy meg kellene ismételni a vizeletvizsgálatomat, mert valami furcsát találtak, és nem bíznak az eredményben. Tudja valaki, általában milyen adatokat figyelnek ebben a tesztben? Nem kellett éhgyomorra mennem, és legközelebb se, így gondolom nem vércukor. Mit mérnek még meg benne?

Ja, tegnap lezúgtam a lépcsőn, és vagy 7 lépcsőfokot pattogtam a fenekemen...meg lehorzsoltam az alkarom, fel is dagadt. Jól megijedtem, de már nem fáj semmim. Remélem nem kapott agyrázkódást a baba. Lenne valami jele?

Jó muffinsütögetést, főzőcskét, és főleg pihenést mindenkinek, üdv az újaknak :)
preta

Preta!

Vizeletben cukrot, vért, fehérjét, gennyet, acetont néznek, illetve, hogy van-e valami üledék (baci, kristályok, stb.)...Cukor csak akkor van a vizeletben, ha a vérben 10 felett van, tehát ha valaki cukorbeteg, ezért nem kell éhgyomorra menni. Viszont ha valaki sok C vitamint fogyaszt, akkor az bezavar és a cukor pozitív lesz (pedig nincs is benne cukor)...Lehet, hogy csak eltörték a kémcsövet vagy megsemmisült a minta.....(ált. elég gyakori)....Drukkolok, hogy ne legyen baj!!
Ha a popsiraeséstől baja lenne a babának ilyesmiket kellene tapasztalnod: alhasi görcsök, szúrkálás, színes (barnás, pirosas) folyás, alvadt vér....Amúgy nyugi, folyadékban van és egy nagyon vastag, rugalmas izomtömlő veszi körül....

KépKép
amadea

Ja, most látom, hogy hülyeséget írtam, vizeletből vércukrot mérni...na látszik, péntek van.
Köszi az infot, megyek és utánanézek az interneten
preta

Sziasztok Kismamik!

Panni, Noémi, Mormota üdv közöttünk.

Kata nekem is nagyon tetszett az esküvői sztorid.

Magdi nagyon szépek a gyűrűk.

Kata szuper a táblázat. Egyébként én 27 éves vagyok.

Mostanában eléggé zsúfoltak voltak a napjaim, és nem tudtam jönni. Remélem ezek után gyakrabban tudok jönni.Most nagyjából átfutottam, amiket írtatok. Azért örülök, hogy egyre többen vagyunk.

Ami velem történt a héten: szerdán voltam UH-on, minden rendben volt, dobogott a pici szív is.
Ma voltam védőnőnél, én is megkaptam a kiskönyvemet :)
Jövő 7-en kedden megyek a nőgy-hoz. Addig még van egy kis idő.
12. heti UH december 3-án lesz.

Mindenkinek szép estét, és rosszullétmentes (vagy legalábbis kevésbé rosszullétes)hétvégét kívánok, ha esetleg nem tudnék jönni.

Puszi mindenkinek

Éva

KépKép
begane

Sziasztok Csajok!

Alig bírlak követni titeket.

Magdi: Gyönyörű a gyűrű, a fénykép, a beállítás. Szóval olyan herceges fehér lovon :)! Öröm lesz hordani ezt a gyűrűt. Én már lassan azt sem tudom, hogy hol van a gyűrűnk... Valahol megvan, de mi nem hordjuk. Én is és a férjem is gyűlöli az ékszerekt, így megegyeztünk, hogy nem kínozzuk egymást! Anélkül is nagy az összhang :lol: !

Heni: Hát érdekes az anyósod, hogy a gyerekkel kapcsolatos reakciói után még elvárná, hogy veletek menjen... Az én anyósom sajnos nem tud beleszólni a dologkba, mert nagyon súlyos beteg, lélegeztető gépen fekszik... Azért ez sem jobb. De meg tudlak értni titeket!

Ácica: Szerintem sem kellene eröltetned a menést. Annak semmi értelme, hogy odaszaldj, akkor inkább hivatkozz betegségre, más programra stb. Tényleg nagyon kellemetlen tud lenni a füst, és az egész estéted is elrontaná, hiába szeretnél kikapcsolódni.

Éva: Gratula a szívhanghoz! És a kiskönyvhöz!

Puszedli: Teljesen jó főzési ötleteid vannak :)! A kókuszgolyó is istenien hangzik! Én ma töltelékbe rejtettem el fokhagymás csirkecombokat és lassagne-t... Hhhmmm ezek is finomak lettek. Csak utána kijött... De legalább kétszer éreztem az ízét :lol: , morbid...

Gijane: Gratula a babához! Isten hozott!
torokka

Írok nektek egy kis sztorit az életünkről:), remélem tetszeni fog ez is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torokka 2008.11.07 19:54-kor.
torokka

Véletlenül nyomtam egy "Elküld" gombot, bocsi.

Nos, én az interneten ismerkedtem meg a férjemmel, még 2001-ben. Ő villamosmérnök. Olyan tipikus mérnök! A 3. randink volt, amikor meghívott a Budai várba. Én naivan felvettem egy szexi, ám elegáns rucit, hogy valami elit étterembe visz... Titokzatos volt, és sokat sejtető. Megérkeztünk, majd elkezdtünk sétálni a várban. Ohh, mondom milyen romantikus ez a pasi! Teljesen el voltam alélva. Majd a Matáv Székházzal szemben megálltunk a várfalon, és álltunk... álltunk... és álltunk. Gondoltam, nagyon szép a Krisztina körút és a Matáv épület, de nem annyira, hogy ilyen sokáig nézzük. Majd félénken megkérdeztem, hogy miért álltunk meg itt ilyen sokáig. Nézte az óráját, és közölte, még 30 másodperc, és láthatod! Megláttam... A Matáv Székház ablakában felvillant az ablakok világításából a monogramja... Közölte, hogy ő tervezte ott az épületintelligenciát, és beprogramozta a monogramját, ami 22.30-tól éjfélig félóránként felvillan... Azt hiszem a mai napig így van, mert ő tartja karban... De azóta nem vitt fel a Várba :lol: .
torokka

Ja, és étterem nem volt:)! Utána kivettünk a Tékából egy filemt és rendeltünk kaját. De talán így volt jobb!!! Legközelebb a 4. randink jön a gyorsulási versennyel. Az élet mellette nem egyszerű, de mozgalmas :lol:
torokka

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:38-kor.

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt!

Ezzel a 9 órai alvással egy baj van, 6, fél 7 felé felkelek, 9 óránál több alvás nem megy, aztán du. meg beájulok a fáradtságtól.

amadea: sztem is menj táppénzre, nehogy elkapj a kórházban vmit, vagy kérj oda áthelyezést, ahol semmi fertőzésveszély, még akkor is ha nem teljesen a szakterületed.

Gijane: üdv a csapatban! Tessék sokat pihenni, és nem lesz baj. Az 5. héten én is feküdtem barnás folyás miatt, de engem visszaengedtek dolgozni, bár azóta is mindig para van,. ha pisilni megyek, hogy ne legyen ott semmilyen folt.

Jaj, lányok, képzeljétek kivettem a tampont a táskámból, ideje volt, nem? :lol: Mondjuk egy betétet azért tettem be, jobb félni mint megijedni alapon.

Kata2: micsoda sztorik! nem unatkoztatok akkor ti sem!
vagyis gondolom még most sem! Nem semmi, hogy odatette a monogramját

Preta: szorítok, hogy ne legyen baj, reméljük tényleg csak elcsesztek vmit!
még jó, hogy a seggedre estél. Ahogy Amadea írta, lenne görcsölgetés, vérezgetés, ha a baba bajban lenne, de sok dolog védi őt a külvilágtól, ne félj!! Nem lesz baja!!

Heni: tündéri a babád! Tök szépe baba formája van már!
Remélem nov. 17-én mi is ilyen szépséget látunk!

Ja, ma melltartót akarok venni, a régiek már nagyon kényelmetlenek. Remélem találok vmit, meg hátha apjuk vesz nekem egy bandázst is:).

Puszi nektek, szép napot!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Olyan sokan vagyunk már, hogy tényleg nehéz követni az eseményeket.

Trokka: isteniek a storyk. Nálunk is szoktak ilyesmik történni, és olyan jó hallani, hogy nem csak mi viselkedünk néha gyerek módjára...de szerintem így sokkal viccesebb az élet. És az is igaz, hogy a hétköznapi feszültségeket is könnyebb oldani.

Petra: Szerintem se aggódj a vérvétel miatt, mert sajnos előfordulnak galibák. Az a baj, hogy az ember tűkön ül ilyenkor. Van egy öcsém - 12 év köztünk a korkülönbség, úgyhogy jól emlékszem anyukám terhességére. Mivel már 37 volt magzatvíz mintavételre volt szükség. Egyszer csak kapott egy levelezőlapot - pénteki nap volt - hogy menjen be a kórházba, mert meg kell ismételni a vizsgálatot. Egész hétvégén próbálta kideríteni, hogy mi lehet, természetesen teljesen kész volt, hogy baja van s babának. Majd hétfőn a kórházban lazán közölték, hogy nem semmi, csak elszúrták a mintát, és így nem tudják megcsinálni a vizsgálatot. Hozzáteszem, hogy 2x szúrták a hasát - és ugye ez a vizsgálat az, ahol 1%-os a vetélési arány.

Ácica: Én tuti nem mennék el. Tény, hogy ilyenkor örül az ember, hogy végre befogadják, de egy füstös hely nem kismamáknak való. Aztán, ha bejelented bent a pocaklakót, tuti az lesz az első megjegyzésük, hogy Te ilyen állapotban mentél "kocsmázni"?!
Egyébként én korábban kocadohányos voltam, de mostanában minden cigi olyan büdösnek tűnik...

Gijane: Üdv közöttünk!

Heni! Ez az anyósos story... :D Nem is értem hogy gondolja. Ezért szoktam azt mondani, hogy minden nőnek kell egy lány gyerek, aki majd helyrerakja, mert a fiús anyukák hajlamosan begolyózni. Én tuti nemet mondanék. Nagyon szívesen tájékoztatjuk mindenről, megmutatjuk a fotót, dvd-t, stb...de a vizsgálóba nem jöhet.
Ez enyém most szerzett valami babaágyat...már előre félek, mert az ízlésünk - hogy is mondjam - nem passzol. Ráadásul szerintem olyan rég várunk mi lányok arra, hogy anyává váljunk. A vásárlás is egy jó rész...nem azt mondom, sok mindenből jó a használt, és még az is lehet, hogy gyönyörű az az ágy...csak kissé szkeptikus vagyok.

Egyébként - sajna nem tudom ki írta...nekem sincs tünetem. És ez sokszor engem is elbizonytalanít. Nekem is mindenki mondja, hogy mázlista vagyok, és gondolom a 2.-nál ennek nagyon fogok örülni, de most így még több kétely gyötör. Egyébként én azzal szoktam nyugtatni magam, hogy ha baj lenne, az tuti nem maradna nyomtalanul. Szóval ebből következően minden rendben van.

Mi hétfőn 10-re megyünk a következő uh-ra. Már nagyon várom! Kíváncsi vagyok mekkora a kicsikénk, meg ez olyan megnyugató is. Utána már csak 1 hét és betöltjük a 12. hetet. szépen haladunk előre! Lépésről lépésre!

Kicsit hosszúra sikeredtem... :D

Jó pihenést a hétvégére!
Ja és jövő héten már hideg lesz, itt az ideje előkészíteni a meleg cuccokat, egy megfázás nem jönne jól!

Puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni!
Nagyon cuki a baba :D !

Noémi!
Én a kávéval vagyok így....

Puszedli!
Nekem is nagyobb melltartót kellett venni....arra figyelj, hogy kicsit vastagabb pántja legyen, mert ezek a kis vékony, rugalmas pántok túrót se érnek....

KépKép
amadea

Sziasztok Lányok!

Annyit beszéltünk már a sütikről, többek között a muffinokról. Én innen szoktam csemegézni:

http://archive.haon.hu/nagyvilag/nagyvilag-104793.shtm

Amúgy nem lettem lázas, csak őrült "dáthás".

Holnaputánután UH végre!!!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
mimmi

--
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:38-kor.

Heni

Kép
szheni

Hello Lányok!

Tök jó, hogy gyarapodunk!
Gijane!
Isten hozott! Én is küzdök a hányingerrel, viszont nem hányok. Itt már beszéltük, hogy mindenkinek más jön be, nekem a savanyú dolgok (grépfrútlé, alma, citrom, és a sós keksz - na ez nem savanyú, de mindegy). Vitamint én úgy viszek be, hogy C-vitamint 500mg/nap, folsavtablettát eszek, és iszom a Hipp natalt, amiben van jód is, ami szintén nagyon fontos. Plusz még gyümit eszek (szőlő, körte, banán, narancs, alma).
Na mondjuk ehhez képest ma pizzát ettünk, :? én sütöttem. Jólesett, aztán utána ha csak elképzeltem a pizzát, már rosszul voltam, ki érti ezt?

Eldöntöttem, nem megyek a buliba! Első a baba egészsége, és punktum! Később biztos megbocsátanak, ha megtudják, hogy a baba miatt nem mentem.
Mondjuk cigifüst helyett most másban bűnözök: kólát iszok! :oops: , de annyira megkívántam!

Heni!
Gyönyörű a kisbaba, szépen kivehető! :D
Preta!
Azért vigyázz az ilyen legurulásokra! Szerencsére nem lett baj!
Mimmi, kfnoémi!
Mi is hétfőn megyünk UH-ra, már nagyon várom!
Amadea!
Én is javaslom a táppénzt, veszélyes lehet a munkád most!
Puszedli!
Majd írd meg, találtál-e a cicifixet, és hol, o.k.?
Kata!
A sztori megint nagyon jó, várjuk a gyorsulási versenyt!

Nekem, lányok újabb tüneteim vannak, szerintetek ez normális?:
Ma semmi ok nélkül elkezdtem sírni, 2 perc múlva vidáman nevettem, aztán a munkahelyre bejőve szinte pánikrohamhoz hasonló idegesség fogott el :shock: Most jó vagyok :D

Kép
ácica

Szia,

a sever centerben:), merevítő nélküli, vastag pántos, és még egy kicsi hely van benne, ha nőne, a varrás szerencsére a mellbimbó felett megy, szóval kényelmes! és 620 Ft volt.

Vettem én is bandázst, 1900-ért, és nekem is elég az S-es. Ott a nő tök rendi volt (Oskola u.-reklám helye), mondta, h szoptatós melltartót csak a 8. hónapban vegyek, akkor lehet már tudni mekkora is lesz a mell.

Nekünk még van egy hetünk, egy jó hetünk az Uh-ig.

Ácica: ilyen rohamom nekem is volt már :lol: , először kicsit ijesztő. de ez van, tudod, a hormonok :wink: .

A héten banánt ettem, ma már 3 almát:D, de jól esett.

És a kókuszgolyóra nem volt erőm, majd holnap.

Mimmi: tessék már meggyógyulni!

noémi: néha én is hosszúra sikeredek...:)

Na, jó éjt, szép álmokat mindenkinek, ha esetleg nem jönne senki. Bár nem tudom meddig ülök még itt.
Vendég

..

Heni

Kép
szheni

Ja, ácica: sztem jól döntöttél, hogy nem mentél el.

Én meg elmesélem, h jöttünk össze az urammal:):

ismertük már egymást, köszöntünk egymásnak, néha beszélgettünk, egy helyre jártunk szórakozni. Meg régen a férjem eléggé feltűnő volt, tarajjal, a kis punkom:).
Mikor összejöttünk 5 éve, már rövid volt a haja, mert épp szerződéses katona volt.

Én febr.-ban kiléptem egy hosszú kapcsolatból, majd egy rövidből, és úgymond ő vigasztalt, ott ültünk a bárpultnál, én ittam vele, ő meg velem, elhülyültünk, elvoltunk, mondta, hogy majd nyáron visz punk koncertekre, mondom oké. Zenekara is volt, dobos volt, el kezdtem járni a próbákra is, bár először a basszusgitárossal sikerült összejönnöm, de ott tudtam, hogy két-három hétvégénél tovább nem tart ez, éreztem, hogy nem passzolunk össze. Hát, nem is tartott, szerencsére :lol: , volt egy csaj, aki rámászott, amikor épp a szomszéd faluban voltunk falunapon. Az uram meg ott ült velük szemben egyedül. Odamentem hozzá (persze nem voltunk józanok :oops: ), rátettem a combjára a kezem, ő megfogta a kezem, egymásra mosolyogtunk, és vhogy elcsattant az első csók is. Na, innentől fogva együtt vagyunk. De érdekes, hogy nem beszéltük, hogy, na most együtt járunk, vhogy éreztünk, hogy igen. Mondjuk utólag már bevallottuk, hogy tetszett már a másik nekünk, voltak apró jelek.
Hajnal 6kor mentünk haza, akkor ment az első busz, ez a falunap kétnapos, mondta, hogy másnap hív, hogy mikor megyünk át. És pont írtam neki smst-t, amikor hívott, hogy na, fél óra múlva talizunk. Találkoztunk, átmentünk, jót buliztunk, de csak magunkkal foglalkoztunk. Aztán vasárnap volt sztem vagy dél mire hazakerültem, szegény anyám már kicsit aggódott. :) Az uram akkor nem is aludta ki magát, mert este már utazott a laktanyába. Mindig pénteken jött haza, ha nem volt szolgálat, és vasárnap, hétfő reggel ment. Persze alig vártam a 7végét, hogy találkozzunk:).És szépen lassan egymásba szerettünk, próbált minél többet hazajönni, de nem sokáig bírtuk külön, két hónap együttjárás után fogtam a pakkomat, és elköltöztem otthonról 151 km-re, azóta is itt élünk:).

ennyi a mese már, jó éjszakát gyerekek! :lol:
Vendég

Puszedli!
Én itt vagyok... még mindig. A melóban, és haza akarok menni!!!
Hát lehet én is Severbe megyek cicifixért, mert ott viszonylag olcsó cuccok vannak. Rám most egyetlen melltartóm jó, csak az kényelmes, csakhát ugye néha ki is kellene mosnom :lol:
Nekem muszáj merevítőst vennem, mert elég jól el vagyok engedve mellügyileg 8)
A bandázs az a kismamaöv? :oops:
Jó neked, hogy ilyen karcsú vagy, hogy az S-es is elég. Én egész életemben a kilókkal küzdök, de ez családi örökség :?
De jól esett a kóla!! Csak egy a baj: elfogyott :(
Akkor megnyugodtam, hogy normális ez a lelkiállapot, szóval nem golyóztam be, csak a fránya hormonok! :D

Kép
ácica

Heni: én nem:(, álmos vagyok egész nap, de oan 9, fél 10 mire elalszok, és reggel 7 körül már tuti fenn vagyok, ritkán tudok aludni du. De úgy látom, te alszol helyettem is!

Sztem a férjem terhes, mert ő többet alszik mint én :lol: !
Vendég

Szép a történeted! Aranyos és megható, annyira természetes!
Ez az igazi szerelem, amikor így dönt az ember, hogy mindent felad, csak a szerelmével lehessen! :D

Kép
ácica

Ácica: csak tán nem éjszakás vagy? Csak tán nem szállodai recepció?
a bandázs a kismamaöv igen.

Régen én is hordtam merevítőset, meg szivacsosat, de vhogy pár éve ráálltam a sport melltartóra, 75B, ill. 80 B-s mellnek nem is kell nagyon.

mondjuk én nem mondanám magam karcsúnak. jó, lehet vékony vagyok, de oan sportosabb kiadás. 173 cm és 60 kg. (végre, tavaly 67 voltam, alig vártam, hogy lemenjen-hormonoktól híztam, de utáltam)
Vendég

köszi ácica!
sokszor visszagondolok, gondolunk, és minden vhogy oan természetesen jött..már a 2. hétvégén együtt aludtunk, a 3. hétvégén itt voltam lenn, együtt mentünk fürödni, bevásárolni kaját..már akkor beszéltünk az összeköltözésről. Nyárra volt otthon munkám, épp a fősuli után voltam, szóval nem volt kérdés, hogy jövök-e:).
Vendég

Szegedi Lányok!

A Severben és a C&A-ban minden 20%-kal olcsóbb! Én a dorozsmai vásárban vettem a cicifixet, 600-ért, már bánom, hogy csak 1-et vettem....nagyon kényelmes....
Én 172 cm vagyok és 60 kg :D

Én is sokszor vagyok álmos és szintén folyton savanyút kívánok, bár általában attól is hányok a legtöbbször :? ....

Megvettem az első body-t :oops: , vásároltunk...és párom kapott egy pulcsit, én egy nacit....neki is kellett venni valamit :D ...

KépKép
amadea

Én is 60 kg vagyok, de csak 167 centi :x
Na mindegy, ennek is örülök, mert tavaly ilyenkor 69 voltam, mármint kiló :lol: Keményen tornáztam és éheztem, mire lement a 9 kiló! Viszont cici 75D (és még ki tudja, milyen kosaras lesz), elég ritkán kapható...
Mi is szinte első perctől együtt éltünk a férjemmel. Mi koliban ismerkedtünk meg, és egy-két jéten belül már együtt főztünk, kajáltunk, dumáltunk a vasalószobában hajnalig :lol:
Szép idők voltak..., hát még most milyen szép idők járnak! :D

Kép
ácica

A C&A, a plazaban? ott s vannak kismamarongyok?
vagyis ruhák:).
Én nem kívánom sem a savanyút, sem az édeset.
Zsemle vajjal, parizerrel, majonézzel, banán, alma, sós tortilla chips, krumplis tészta jöhet ezerrel:)).
Kenyér sem kell. Sajt, uborka jöhet.
Husi sem nagyon.

a babának bodyt?

Jajj, biztos cuki!

Nekem ma egy kis babazokni került a kezembe, vagyis csecsemő, annyira picike volt! és oan édes!

ha már a gyerek kap és az anyuka is, akkor az apuka is :wink: !

Nekem ma mondja az anyósom 8 az uram felhívta, beszéltek bodikról, pólyákról, mindenről :roll: :shock: ) és mondja, h a 7. hónapig ne begyek semmit :shock: , babona. Mondjuk nem is nagyon akartam.
Vendég

Ácica: a kolis bulik! :lol: :roll: milyen jók is voltak azok!!! és milyen régen volt! legalább ti is gyorsan kiismertétek egymást, megismertétek a másikat, hisz a mondás is úgy tartja, lakva ismerszik meg az ember! :wink:
Vendég

Na! Az én anyósom is pont ilyen! Én teszek a babonára! Tudom, hogy egészséges kisbabának adunk mindnyájan életet júniusban, és annyira örülünk már neki most is, hogy óriási boldogság máris vásárolni neki! :)

(A husi nekem sem kell, pedig nagyon húsos voltam eddig :shock: )

Kép
ácica

Én is teszek rá. Mármint a babonára. Egészséges lesz, és kséz!

Amadea is tesz a babonára, hisz már bodyt vett! :)

Megyek, elteszem magam holnapra.

jó éjt!

Aki dolgozik, annak jó munkát, bár jobb lenne, ha otthon csicsikálna! Remélem ácica gyorsan letelik a munkaidőd!

sziasztok!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:39-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Puszedli jópofa a történetetek, Heni nagyon kedves a megismerkedésetek története!
Olyan jó látni, hogy mindenki milyen hosszú ideje él boldog párkapcsolatban. Mi május végén ünnepeljük a 11. évfordulónkat. Én 16 a férjem 19 volt, mikor összejöttünk. 7 évre rá volt az esküvőnk.

Nekünk is volt egy vicces storynk ezzel kapcsolatban. Nekünk egy étterem kertjében volt a szertartás. A papnak kellett írni előzetesen egy élettörténetet magunkról. Ez nagyon jó volt, mert így tényleg végig csak rólunk beszélt. Ebben én leírtam, hogy azonos dolgokra vágyunk, pl. 2 éven belül szeretnénk gyereket. Ezt a pap úgy adta elő, hogy mi megosztottuk Vele a titkainkat, de ezeket ő nem mondhatja el...hát azt mondja a férjem, hogy ez után ő hátrapillantott, és az én rokonságom gyilkos szemekkel nézte. Utána fél rokonság megkérdezte, hogy terhes vagyok e... :D

Lányok én azt hallottam a melltartókról - többször szült barátnőktől - hogy nem szabad kosarasat hordani, mert elnyomja a tejmirigyeket. Pont tegnap találkoztam velük, és rá is kérdeztek, hogy miért hordok még mindig kosarasat...Nem tudom, hogy ez így van - e, de állítólag ez befolyásolja a szoptatást.
Mondjuk sajnos engem nem ajándékozott meg túlzott méretekkel a természet, ezért preferáltam idáig a kosarasat, de lehet, hogy megfogadom a tanácsaikat, mert ők mindketten több mint 1 évig tudtak szoptatni. Sajnos anyukám minket 3-4 hétig - és félek, hogy ez öröklődik.

Ami a vásárlást illeti én is teszek a babonára. A 12. hétig semmit sem veszünk...de utána, pláne itt a karácsony, mi már babcuccokat kérünk rá!

Lányok! Kaptam még egy jó tippet kismama biztonsági őv ügyileg. A brumi maci boltban lehet bérelni. 10 000 Ft-ot kell letenni (ennyi az ára is), de ha visszaviszed 9000 Ft-ot le lehet vásárolni belőle.
Egyébként még itt több dolgot is lehet bérelni: mérleg, légzésfigyelő...szerintem jó ötlet.
Találtam még egy boltot, itt elég jól le van írva mire való:

http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/be ... erelo.html

Bár sajnos nekem még nem kell bérelnem, mert még alig nőtt a pocakom. Ráadásul én hasban szerencsés voltam, mert mindig is lapos volt (szinte horpadt), így egyenlőre olyan, mintha egy kicsif elszedtem volna.
De most már a babák rohamosan fognak növekedni - remélem a pocakom is. Bár a lényeg az, hogy a hétfői uh-n minden rendben legyen!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

KépKép
KépKép
kfnoémi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:39-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Heni: öröm volt olvasni soraidat, és nagyon büszke vagyok rátok, hogy ilyen régóta együtt vagytok! Meg persze mindenkire! A mai világban ez már nagy szó!

Noémi: én csak annyit tudok, hogy fontos a jól alátámasztott melltartó, vagy top, hogy a súlya ne húzza le a mellet.

Ezt az övterelőt már én is néztem, és jó is lenne, nekem a + teszt előtt is kényelmetlen volt már az ülés, de nagyon drága!
Így meg tök jó, hogy ki lehet kölcsönözni! Csak tőlem egy kicsit messze van:(.

Én vagy két napja a hasam sem érzem. Ha a melleim sem lennének még érzékenyek, nem kellene pisilnem, és nem lennék feszt éhes, már asszem megijednék. Azért néha egy kis émelygés, szagundor jó lenne, abból sejteném, hogy jól van a kicsikénk.

Szép vasárnapot!
Vendég

Sziasztok!

Heni, én csak szeretnék annyit aludni amennyit Te írsz :D

Ácica, ez a sírós-rívós sztori nálam is volt, ma reggel, csak nem 2 percig, hanem háromnegyed órát. Szerintem benne volt már a fáradtság is (nem aludtam vmi jól az éjjel), meg hogy felbosszantottam magam előtte, de normál esetben tuti még csak sírva sem fakadok, most meg úgy bömbiztem, mint egy kisgyerek, akinek elvették a játékát...

Ez a kismama biztonsági öv is tuti jó dolog, és van is egy kis sztorim ezzel kapcsolatban: pont nézegettem ezt az oldalt, amit Noémi jelzett itt feljebb és épp megjegyeztem magamban, h milyen praktikus, amikor megcsörrent a telefon és a párom örvendezett, h milyen jó dolgot talált nekem az egyik bababolt webshopjában és mit szólnék, ha megrendelné... ő is a kismama biztonsági övet nézegette, tök másik weboldalon. Szóval nálunk nagyon működik a telepátia, ez már a nagyon sokadik eset volt. Csomószor van, h akarjuk egymást hívni, de foglaltat jelez a telefon, mert a másikunk is pont hívni akar.

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
mimmi

Szia Mimmi, ez az egymásra gondolás, telepátia ismerős, nálunk is rengeteg ilyen van, pl. most az előbb, a férjem elment motort szerelni, én meg hívom, hogy mikor akar jönni, mert éhes vagyok, és mondja, hogy épp most zárta be az ajtót, aztán hívni akart.
Megyek is kaját melegíteni.
Vendég

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem :cry:
Mogyoró úgy döntött, hogy nem mosta akar megszületni :cry: :cry: :cry:

Kinek küldhetem el a táblázatot?
Vendég

Szia Kata!

Mi történt?
És nagyon sajnálom!! :cry:
Vendég

Kata!

:( :( :( Nem tudom, mit mondjak... :(

KépKép
amadea

Kata mi a baj??, :cry:

Kép
Kép
mniki84

és akkor én megtöröm a sort a hosszú évekig tartó kapcsolatos storykban. a mi kapcsolatunk valahogy más, minden mintha már ezer éve lenne, és neeem.
2006.júl.1.én ismerkedtünk meg, és szerelem lett 2 hét alatt, de olyan igazi (én 23, párom 24 volt)
2006.december1., összeköltöztünk,
2007.márc.13. megkérte a kezem,
2007.máj.19 polgári eski,
2008.júl.12 egyházi + lagzi,
2008.szept.17. babóca összehozása :oops:
és a jelen, szóval nálunk ilyen gyorsan megy minden, de nem bánom tényleg mintha ezer éve ismernénk egymást...nem érzetük hogy várni kéne :) és boldog vagyok nagyon, főleg most hogy az ő meg az én pici babóját hordom a szivem alatt ...és imádom, és tudom hogy ő lesz a legjobb apuka a világon még akkor is ha csak 26 éves (sokan ránkförmednek hogy ileyn hamar-ilyan fiatalon.... :?: ÉN CSINI FIATAL ANYUKA AKAROK LENNI 25 évesen ÉS LESZEK IS :D :D

Kép
Kép
mniki84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?