Új privát üzeneted érkezett!

Mush!

Te még ilyenkor is dolgoztál?? Tényleg jó lesz, ha már letelnek dolgozós napjaid!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Trombi! Igazad van, én a szülőszobára gondoltam.

Kép
zölddisznó

Mush: most döbbenek le igazán... remélem arrafelé is létezik munka hőse érdemrend :) Tök durva, hogy ilyen sokáig dolgozol :((((
Vendég

Nem múlnak a fájások se a hátamból, se a hasaljából... :(

Kép

Kép
dcili81

Cili!

Feküdj egy picit, vagy ha kényelmesen ülsz a gép előtt a székben akkor az is jó. Mióta vannak!??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

De ha többágyas a vajúdó akkor ott sem lehet veled a párod csak a szülőszobán? Mert tegnap az unokatesóm férjét nem engedték be a vajúdóba.

Zöldi megköszönném, ha megnéznéd kitől vetted!

Kép
Kép
Kép
erika26

Na megyek, kicsit vízszintbe helyezem magam, míg férjecském hazaér!

Jó éjszakát mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

csaki. majd egyszer biztosan elnyerem jutalmam! :lol: a hetfoi ellenorzes miatt muszaj volt kicsit rahajtani. meg van mit csinlanom, de azt hazahoztam a hetvegre, meg hetfon bemegyek koran, mert a reszlegemben levo emberkekkel egy csomo mindent ala kell iratnom.
az a vicces, hogy soha senki nem mutatta meg, hogy mit kell csinalni, igy azert egy picit nehezebb.
de hetfon, ha valami hianyzik, akkor az ellenorzo pasi majd megmondja, es segit. azert legalabb azt latja majd hogy probalkoztam....

a penzugyis csaj szerint jo a sok tul ora, mert az elso hat hetben, amikor nem dolgozom a fizetesem 90% kapom majd, amit az utso 8 hetbol atlagolnak.
jovo het utani heten szabid leszek, es csak utana valo hettol szamitjak ezt.

de inkabb maradtam volna a munkaban tovabb. olyan merges vagyok. :evil: :evil: a bejarono egy csomo mindent nem csinalt meg ugy, ahogyan kellett volna, es holnap majd csinalhatom meg en ujra. peldaul a furdoszobaban van egy tukros szekrenyunk, es hat mit ne mondjak a tukor tok maszatos. miert nem lehet azt normalisan letakaritani? nem hiszem el, hogy nem latja.
meg mindig elteszi a tisztasagi beteteket es a popsi torlot. en nem latom ertelmet hiszen naponta tobbszor hasznaljuk oket, en meg mindig kereshetem, hogy eppen hova dugta. :evil: :evil:

meg a szomszedok egyfolytaban lovik fel a tuzijatekokat. nagyon zavar az is! :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

ez nem valami jo, ha pont a vajudasnal nem lehet ott az apuka. mert hat eppen az a lenyeg, hogy segitsen; lelegezni, maszirozni, a lelket tartani benned stb.

itt nincs kulon vajudo. a vajudo es a szuloszoba egy es ugyanaz.

ja es valaki kerdezte lehet vizben szulni, nem csak vajudni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.07 22:16-kor.

KépKép
KépKép
mush589

http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes_Night

angolul tudoknak belinkeltem, hogy miert is lovoldozik a tuzijatekokat. november 5 korul kb 2 hetig minden este ez megy.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="csakegy"]( írta:csakegymush: időpontra mentem... )

az gaz!

trombi. en azt hittem zsiraf mar nem dolgozik.

gaby. aranyos a kisagy!

cili. remelem jobban leszel.

vera, de jo hogy te mar jovo heten babazol valoszinuleg! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Musi, itthonrol nyomulok még néha, egy két dolgot nem adtam le, azokat még csinálom, meg 1-2 hetente bejárok, tök jó társaságban lenni. :D

Mai UH adatok:
BPD 9.62 cm
HC 33.69 cm
AC 3o.22 cm
AC* 31.34 cm
FL 6.86

Becsült suly 2675 gramm

Jo nagy feje lesz a drágámnak, a gép szerint a BPD 39 het 2 napnak felel meg.

Valaki régebben irta, hogy neki is joval nagyobb buksit mértek. Aida, nem nálatok volt?

Ami még érdekes, hogy az AC nem nagyon nő... :shock:
Ez valyon miért van? Zöldi vagy más dokinéni? Vitamint kellene szednem megint? :?:

Kép
Kép
zsiraf8

Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Menekül a csiga az erdőből.

Találkozik a rókával.

- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?

- Á,

dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz.

- Na és?

- Hát tudod, nekem is

saját házam van, az asszonynak is saját háza van, meg

a gyereknek is.

Sürgősen le kell innen lépnünk.

Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd.

Találkoznak a gólyával.

Megszólítja a kissé lemaradó ravaszdit:

- Mi van

róka, hova futsz ilyen gyorsan?

- Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe,

vagyonvizsgálatra.

- És akkor mi van?

- Hát nekem is drága bundám van, az

asszonynak is, a gyerekeknek is. Ezek

minket lecsuknak!

A gólya nagyon

csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi:

- Hát fiúk

nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. A
z

is mindig

össze van szarva, tehát csúnya is - szóra sem érdemes.

A csiga loholás közben

kárörvendően visszaszól:

- Nana gólya! Fél év itthon, fél év

külföldön!?!?

KépKép
KépKép
mush589

Bkatalin! Szegény kicsi fiad? Ezt tényleg nem lehet másképp megoldani? Úgy félek, hogy nálunkis ez lesz majd, mert egy pici szükülete van a fiamnak, de azért reménykedem még, hátha magától megoldódik!

Sarmon! Kitartást! Már csak pár hét és mozoghatsz eleget!

Trombibébi! Én mindig csak kívülről vasaltam, gőzzel. Szerintem fölöslegesbelül is vasalni, ha az elejét és a hátulját is vasalod!

Mágnes! Én GYED-ről megyek TGYÁS-ra. TGYÁS-t a kiírt időpont előtt azt hiszem 28 nappal lehet kérni. Ha a baba előbb jön,mint a kiírás akkor sincs semmi gond, egyszerüen születés után vinni kell az anyakönyvit.
Mági! A legegyszerübb szerintem, ha TGYÁS-t kérsz!

Susy! Csinos pocak!

Aida! Örülök a jó híreknek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Nagyon szép a bútor is, az ágynemű is és a zsebes tároló is. Te is a szopipárnás oldalról rendelted?

Zöldi! A SOTE II-n a vajúdó (csak 1 van belőle) 6 vagy 8 személyes (ott voltam, de már nem tudom pontosan),nincsenek elválasztva sem az ágyak egymástól, a szülőszobák 1 személyesek!
Mit varrsz most éppen? Pár hónapja mutattál egy gyönyörű anyagot, amiből ágyneműt akartál varrni. Azt megvarrtad már? Nem láttam a fotókat! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika! A vajudóba veled lehet a párod, vagy aki elkisér. Viszont amikor valakit vizsgálnak, burkot repesztenek, stb, akkor megkérik a hozzátartozókat, hogy fáradjanak ki. Én amikor ott voltam telt ház volt, ami azt jelenti fél óránként vonultak a hozzátartozók ki-be! :D

Mush! Jó a vicc! :D
A tüzijátékot én sem szeretem, na meg a petárdát sem (ezért nem rajongok a szilveszterért sem)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eniukő! Nem varrtam még meg a baldachin+falvédő+ ágynemű+satöbbit, mert nincs kiságyunk, ergó nem tudom a méretét! Majd ha beköltözünk!

Menek alunni!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!
Valahogy sejtettem, hogy ma én leszek az első. :-D Anyósom hajnalban kiment wc-re, Apa meg felriadt az ajtó csukódására. Persze az ilyen felriadások úgy működnek nála, hogy abban a pillanatban felkiált, hogy "mi volt ez???". Na persze erre én is szívroham közepette ébredek... :evil: Általában ilyen után Apa kb. 1 perc múlva már horkol is, én meg bámulom reggelig a plafont. De ma szerencsére ő sem tudott elaludni. :twisted: Úgyhogy beszélgettünk. :-D Aztán 6 óra után már nem bírta tovább a derekam... Apa persze most már alszik... :evil:

Gabi!
Nagyon helyes a bébiágy!!! Tök lakályosan berendezted!!!

Mush!
Basszus, te még túlórázol is??? Téged melóhelyedről fognak a szülészetre vinni!!! Munka helyett inkább rúgd ki a házvezetőnődet és takaríts helyette te! :lol:

Csaki!
4 óra egy NST-ért??? Meg vannak ezek őrülve???

Zsiráf!
Lajának tényleg szép nagy buksija van! Én már a 91 mm-en le voltam döbbenve, pedig az állítólag pont 35+4-nek felel meg, tehát Zsófi mérete most koránál van.

Enikő!
Azt hiszem összetehetem a kezem a János kórház szülőszobája miatt! 8 személyes vajúdó, ahol még válaszfal sincs??? Ez durva...

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!
hehe én a vajúdóban egyedül tengődtem, még hozzátartozó sem volt, mert nem hittem el, ogy szülök, ígysenkinek sem szóltam... :wink:

Enikő: én is ezt akartam, hogx szülés előtt 28 nappal elmegyek tgyásra, de a munkáltatóm annyira erőlteti ezt a terhes állományba vételt... :shock: Na de nem hagyom magam..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt lányok!

Manna! Köszönöm a biztatást, már jobban vagyok. Egész este úgy ültem és feküdtem, hogy egy tönkölybúza párna volt a derekam mögött. Szinte forróságot éreztem, ahogy hozzámért. Ettől-e, vagy a pihenéstől, de határozottan jobb lett a derekam. Az aranyerem változatlan, igazából nem okoz gondot.

Éjszaka 1:50-kor becsengetett hozzánk a kaputelefonon egy nő, hogy engedjem már be, mert nincs nála a kulcsa. Mondom: Kihez van szerencsém? Mondta, hogy valakinek az ismerőse. Megkérdeztem, miért nem hozzá csenget? Azt mondja nincs itthon. Mondtam neki, hogy akkor feleslegesen engedném be, mert kulcs nélkül a lakásba se tud bemenni. Elnézést kértem, aztán letettem. Az az igazság, hogy ez egy belvárosi társasház, ahol lakunk, meglehetősen jó lakóközösséggel, és elég sok jól szituált orvossal, ügyvéddel stb. A hajléktalanoknak szokásuk, hogy a hideg közelettével behúzódnak a tetőtérbe, a lift mellé stb. és hát nem ecsetelném, mit hagynak maguk után.

A párom, meg a fiam elmentek túrázni a Bükkbe, én vasalni fogok, meg főzni. Grízgaluska leves lesz, meg a fiam rendelésére egy vagon palacsinta.

Bocika! Tegnap megcsináltam a pipidet, nagyon ízlett a családnak, köszönjük a receptet!

Szép hétvégét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt mindenkinek!

Most éppen jól vagyok, nem tudom tegnap mi lehetettt velünk... Dani egy percre nem állt meg, amint leültem belhúzott, de ahog yfelkeltem abba hagyta... :shock:

Mági ne hagyd magad!!!!!!

Laura ez az éjszakai keltés durva lehetett...

Az én drága párom tegnap megfőzött, ma nekem csak egy kis krumplit kell csinálnom a rántott husi mellé. Szegénykém éjfélig a húst sütötte...

Neki is állok, aztán pihenek!

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
dcili81

Zsiráf - az tényleg jó nagy buksi! Nekem hétfőn, azaz pont ugyanennyi idősen mért a dokim 9,2-t, és arra is azt mondta, hogy jó nagy!
Mást nem mért, úgyhogy azt nem tudom, hogy a pocija hogy alakul.

Én is pont a napokban csináltam meg a boci-pipit - nagyon jó tényleg! Ti milyen körettel eszitek?

Tegnap meg a Szeles-féle kakaós csigát csináltam meg, az is jó lett! Úgyhogy köszi neked is, Laura!

Kép
trombibébi

Jó reggelt!
Régóta az első éjszakám volt amit végigaludtam. Éjféltől fél 8-ig pisiszünet nélkül! :D

Enikő! Ez megnyugtató, hogy ott lehet a párom, de azért nagyon rémisztő, hogy még egy függöny sincs az ágyak között. Szerintem a hozzátartozóknak elég látni a saját szerettüket ilyenkor na meg hallani, nem még más idegen emberekét.

Remélem nekem is mázlim lesz mint Máginak.

Trombi! Te is a klinikán szülsz?

Még egy kérdésem lenne: nekem nincs fogadott szülésznőm, szerintetek érdeme keresni valakit?

Kép
Kép
Kép
erika26

Enikő: nem, nem onnan rendeltem. A takaró+fejvédő teszveszes, a lepedő és a játék elefánis, a zsebes tároló is, de azt sógornőm hozta ajiba (viszont tök olcsó volt - szokás szerint rajta hagyta az árat :roll: ), a krokodilkígyó meg IKEA-s.

Trombi: én tört krumplit csinálok hozzá

Laura: nem semmi sztori! Amikor társasházban laktunk, sorozatosan minket csöngettek, ha be akartak jönni, de éjszaka szerencsére nem volt ilyen...

Kép

Kép
gabilany79

Mush!
Irigy vagyok h munka mellett még a humorod is megmaradt :lol:

Manna!
Kultúra mi?ezért a pasiért én is "elmásznék majdnem a világ végére" is.Csak hát néha két pasi is sok. :shock:

Barátnőm mára van kiírva!Nagyon izgulok értük. :wink:
Hétfőn meglesz a szine a szobánknak és a jövő héten visszapakolás :D :wink:
Holnap megyek Uh. Kíváncsi vagyok a BÉBINK méreteire.
Lányok: akiknek nem volt még név hogy álltok megvan a végleges?
Ebéd????

Kép

Kép
bellanitta

Ibernuska! Azért szülni nem a vajudóban kell. A vajudóba az előreláthatóan elhúzódó szüléskor kerülnek a kismamák, ahonnan a vajudás előrehaladtával 1 személyes szülőszobába kerülnek!

Mágnes! Amunkáltatód ebbe nem szólhat bele. Ha te TGYÁST akarsz, akkor neki azt kell intézni. És szerintem ezzel jársz a legjobban.

Laura! Én azt hiszem nem tudtam volna ilyen finom lenni. Biztos elküldtem volna pcs-ba, aki ilyenkor becsenget. Amióta a fiam van az én férjem átszerelte a csengőt, amit így csak akkor kapcsolunk be, ha mi akarjuk. Előtte rendszeresen felébresztették a fiamat mindenféle házalók.

Erika! Nem olyan vészes! Mivel a vajúdás elején vannak itt a kismamák, elég jól el vannak. Egymással is dumcsiznak, homeos bogyókat cserélgetnek. Én azt láttam, hogy így az elején még jól is jött a társaság. Egymást bíztatták, drukkoltak.
Nekem volt fogadott szülésznőm, de nem voltam különösebben elégedett vele. Nem sokat volt bent velem, aztán végül császár is lett. Ahogy gondolod!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Anita! Nálunk a fogantatás pillanatában megvolt a neve... apa ennyire biztosra ment! :lol: :lol:
Ebéd: borsóleves, rántott husi és máj, krumplipürével, és kakaós csiga... ennyi

Erika nekem is van szülésznőm, mert a dokim nem vezet le szülést jelen pillanatban a kórházban..., remélem minden okés lesz vele!

Kép

Kép
dcili81

szep jo reggelt!

bar en mar megint mergesen kezdem, mert a takaritono eltuntette a szamlat a fuggonyrol (eloleget kellett fizetni), es a szama a mobilomban, ami persze lemerult, es a toltot a melohelyen felejtettem. feledekenyseg! :lol: meg a vasalni valo egy reszet is meghagyta, de nem tudom miert, mert mondtam mar neki, ha tovabb marad, mint amennyi penzt itt hagytam, akkor szoljon es odaadom. tehat siman mondhatna, hogy itt volt meg egy orat, mert kifizetnem neki. na mindegy.

berni. jovo heten meg nem szeretnek szulni! :lol: utana meg mar az a veszely nem fenyeget, hogy onnan vigyenek. de nagyon ugy nez ki, hogy tenyleg nem fogom meg kerni tobbet a bejaronot, hogy jojjon, inkabb magam csinalom, amig majd birom. aztan meg keresek masikat.
a baratnom anyukajat meg megkerem, hogy pucolja meg az ablakokat, en mar nem szeretnek letrara maszni. :lol:

az elmult 3 ejszaka iszonyatos szomjusagra ebredek hajnalban, es muszaj innom legalabb 3dl vizet, gyumolcslet. aztan persze pisilni jarok, de ugy erzem, ha nem iszom, akkor vege a vilagnak. napkozben is iszom sokat. miert lehet ez? :?:

bellanitta. nekunk meg nincs vegleges nevunk. ugye mi "nem tudjuk", hogy fiu-e vagy lany, eloszor is. aztan meg tobb nev van mindket listan. mi majd csak akkor dontunk, amikor megszuletett a bebi, es meglatjuk, hogy mi illik hozza.

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok.

holnap megyek megint nstre de ma nagyon nyugiba van Iza alig mocorog szinte nem is és keményedésem is ah egyszer volt.

hétfőn meg megyek egy utsó nagy uhura az sztkba mert a dokim nem csinál ilyet még jó hogy két helyre járok.

harivera
Budapest XXI. kerület

nalunk ma nem lesz ebed. apa keso delutanig dolgozik, szegeny. holnap meg egesz nap festeni fog aposommal. ha megszaradt felteszik a fuggonyoket, befejezik a fa munkakat jovo heten. szombaton meg jon a padloszonyeg. aztan jovo hetvegen atvisszuk a cuccokat a baba szobajabol a masik kettobe.

en meg elmegyek a telefonomert, meg a fuggonyokert. remelem odaadjak szamla nelkul is.
meg karacsonyi ajandekot nezek Tonynak. van valakinek valami otlete?

KépKép
KépKép
mush589

vera. vihar elotti csend....

KépKép
KépKép
mush589

sarmi, bebic, marti, edoci. merre vagytok? ezer eve nem voltatok!

KépKép
KépKép
mush589

Vera csak nem????

Mush nekem is kellene valami ötlet karácsonyra, mert gőzöm nincs!

Hú de ki fogok kapni, ha az uram hazaér... :shock: :shock: :shock: , ahelyett hogy pihentem volna, befejeztem a főzést... ajjajj...

Kép

Kép
dcili81

Erika:
Nekem van fogadptt szülésznőm, mert jó érzés, hogy olyanok vannak bent a szülésnél, akiket "ismerek". De a klinikán szinte egytől egyik csak jókat hallottam a szülésznőkről. A vajúdóban pedig tényleg nem gáz, hogy nincs függöny, mert amikor már ott tartasz, hogy nincs kedved beszélgetni,akkorra már nagy valószínűséggel kapsz szülőszobát :) De nem is feltétlenül kerülsz vajúdóba. Mert, ha van szabad szülőszoba, akkor oda tesznek vajúdni is.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok

Mush
Köszi a hiányolást! :D Vagyok ám,olvaslak titeket,csak időm nincs írni! :(
Voltam a múlt héten uh-n,most megint kisebb egy jó héttel a kelleténél a bébi,2400 g a súlybecslése.De a köldökzsinór áramlás megfelelő.Jövő hét szerdán megyek ctg-re. :wink:

Szülésznő:nekem is van fogadott szülésznőm. :wink:

Mágnes:Jól emlékszem hogy a II-es nőin fogsz szülni?Ki a szülésznőd?

edoci

zsiraf, igen Noelnek van 2.5 héttel nagyobb buksija a koránál és az összes többi adata a korának felel meg. De elvileg csak ilyen alkat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Rendszeresen olvaslak titeket de válszolni nincs idöm.Mi is még egyben vagyunk nagyon sokszor van nekem is jóslóm.A hétten el kezdtem inni a málnalevél teát hát iszonyat íze van.

Hajrá lányok már nem sok van.Kiváncsi leszek ki lesz az elsö.Oké majdnem biztos hogy Vera. :lol: :lol:

A novemberi babáknál is nagyon be indult a babaesö.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Mush!
Nem ijesztgetni akarlak, de én akkor vagyon szomjas, ha kicsit magasabb a cukrom. Nálad ez okés?? :roll:

Zsiráf!
Neked most rendben van a cukrod?
susy75

No én nemrég keltem 2 órás szunyokolásból, nagyon jól esett...

Azt veszem észre csemetéink nagyon vicces kedvükben vannak, mert mindenkinek fájdogál, meg minden semmi extra akció sehol... no persze még nem szabad!!!!!!

Mush én állandóan szomjas vagyok!!! Olyan mintha egy szivacsot nyeltem volna!
De a cukromat többször nézték (nemcsak akkor amikor terhes vagyok), és az mindig rendben van/volt.

Kezdek kicsit parázni, mert mindenkinek olyan szép formás babái vannak az uh leletek alapján szerintem nekem meg egy kis igazi vasgyúróm lesz... a maga most 3 kilójával.... :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

egy kicsit felkeltem kinyújtózni.. :D
mióta pihenek, olyan kis csinosak a bokáim.. :oops: és feljön rám a saját papucsom!!

Zsiráf: nekem is hetekkel nagyobb buksit mérnek! okos babák lesznek :wink:

Cili: nekem is 3 kiló körül saccolták a hét elején.. :D :wink:
remélem már nem fáj semmid

Gabi: nagyon jó a kiságy!

Kép
eszterke24

Mági, Enikő, Cili!
Köszi a hozzázólsokat a szülésznővel és a vajúdóval kapcsolatban, egy kicsit megnyugodtam, hogy nem olyan szörnyű.

Mági azt hiszem te irtad , hogy 28-án mész ctg-re. Ennyivel előtte kell időpontot kérni és ha szeretnék szülésznőt, akkor csak keressek meg valakit, vagy ajánlással működik? Vagy már késő ilyenkor?

Voltnk ma megnézni az unokatesóm meg a kisfiát. Nagyon édi.

Kép
Kép
Kép
erika26

azta micsoda szelcsend van itt! :shock:

hemej. edoci. olyan jo hogy bejelentketetek! azert hetente legalabb egyszer irjatok roviden, hogy veletek mi van! :lol:

magnes. lehet izesiteni a malnalevel teat mezzel, citrommal? vagy le kell gyurni ugy ahogy van?

vettem legzesfigyelo/baby hallgatot. le volt ertekelve 10 fonttal. Kép

KépKép
KépKép
mush589

suzy. en ugy tudom, hogy a cukrom rendben van. legalabbis a terhelesesen otthon augusztusban jo volt. azota meg nem tudom, hogy neztek-e. minden esetre megemlitem a vedononek szerdan.
esetleg a magas cukor nem okoz viszketest?

a fuggonyokert nem jutottam, viszont vasaroltam ezt- azt, mindjart jonnek a reszletek.:)))

KépKép
KépKép
mush589

Kép unokatesóm kisfia Brendon Kép Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

http://minimode.co.uk/shop/product/prod ... /2110.html
ennek a kepet sajnos nem tudom letolteni. egy takaro a kisasszonynak. nagyon puha.

ez meg egy ajandek a kollegamnak, akinek a baratnoje jovo hetre van kiirva.(ok azok, akik 5.5 honaposan vettek eszre, hogy a csaj terhes) ezt se tudom leszedni. :roll:
http://minimode.co.uk/shop/product/prod ... /1652.html

KépKép
KépKép
mush589

erika. nagyon cuki Brendon. mikor szuletett?

cili. en is sokat iszom altalanosan, csak furcsalottam, hogy mostanaban ejjelente egy sivataggal egyenlonek erzem magam.
ja es apanak vettem egy farmert, meg gondolkozom egy elektromos borotvan.

a kisasszony karacsonyi szerkoja, ha megszuletik addig (en dec 21.et adtam meg neki legkesobbi datumnak :lol: ) Kép

a bevasarlokozpontban osszetalalkoztam azzal az ismeros lannyal, akirol nem reg derult ki, hogy terhes (akik koran elmondtak-biztosan emlekeztek). jol van most eppen. nem irtak ki veszelyeztetnek a verzes ellenere. :?
mikor meglatott kozolte, hogy "you are huge", azaz hogy rohadt nagy darab vagyok. kocce! :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Mush minden nagyon aranyos!
Ja és szerintem tök normális, hogy ennyit iszol, hiszen van aki elvegye tőled, én nem aggódnék, de azért említsd meg!
Nekem a párom elvetette a borotvát, nem szereti... törhetem tovább a fejem....:?

Erika nekem a szülésznő mindig úgy adja az időpontot az nst-re, hogy ő legyen bent és ő csinálhassa. Édes kis csöppség!

Eszter kösz megvagyok, pihenek ezerrel! És jó, hogy együtt vagyunk "vasgyúrómamik"... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?