szep jo reggelt!
bar en mar megint mergesen kezdem, mert a takaritono eltuntette a szamlat a fuggonyrol (eloleget kellett fizetni), es a szama a mobilomban, ami persze lemerult, es a toltot a melohelyen felejtettem. feledekenyseg!
meg a vasalni valo egy reszet is meghagyta, de nem tudom miert, mert mondtam mar neki, ha tovabb marad, mint amennyi penzt itt hagytam, akkor szoljon es odaadom. tehat siman mondhatna, hogy itt volt meg egy orat, mert kifizetnem neki. na mindegy.
berni. jovo heten meg nem szeretnek szulni!
utana meg mar az a veszely nem fenyeget, hogy onnan vigyenek. de nagyon ugy nez ki, hogy tenyleg nem fogom meg kerni tobbet a bejaronot, hogy jojjon, inkabb magam csinalom, amig majd birom. aztan meg keresek masikat.
a baratnom anyukajat meg megkerem, hogy pucolja meg az ablakokat, en mar nem szeretnek letrara maszni.
az elmult 3 ejszaka iszonyatos szomjusagra ebredek hajnalban, es muszaj innom legalabb 3dl vizet, gyumolcslet. aztan persze pisilni jarok, de ugy erzem, ha nem iszom, akkor vege a vilagnak. napkozben is iszom sokat. miert lehet ez?
bellanitta. nekunk meg nincs vegleges nevunk. ugye mi "nem tudjuk", hogy fiu-e vagy lany, eloszor is. aztan meg tobb nev van mindket listan. mi majd csak akkor dontunk, amikor megszuletett a bebi, es meglatjuk, hogy mi illik hozza.