Sziasztok!
Panndi, azt már eddig is tudtuk, hogy a mázlista fajta vagy, ami az alakodat illeti, de azért most attól is lehet kisebb, mint Zsófival, mert marha sokat hánytál, nem? Szerintem simán letagadhatnád az állapotod
Pingi, nálunk úgy volt a segítség, hogy az első pár hétben kétnaponta jött valamelyik nagyi és hozott kaját, ha volt mit (általában volt
), akkor elmosogatott, aztán még két hónapig hetente egyszer-egyszer jöttek, anyósom ilyenkor kivasalta a férjem ingeit is
. Ez bőven elég volt, pedig én hetekig nagyon szenvedtem a császáros sebem miatt, néha csak apa tudta kivenni az ágyból Samut. Én is amondó vagyok, hogy arra készítsétek a családot, hogy hármasban megoldjátok (azért az tényleg kell szerintem, hogy apa is otthon legyen 1-2 hetet, ha lehet), és ha nem, majd szóltok. Ha mégis jönne bárki, akkor nem árt tisztázni előre, hogy nem a babával kapcsolatban kell a segítség, hanem a háztartással, szóval ehhez tartsák magukat
Már nem is tudom, melyik kis tájékoztatóban olvastam, hogy akár barát, akár rokon, ha picibabás házba jön látogatni, az a minimum, hogy kiporszívózzon, és ha meginna egy teát, feltegye magának a vizet
szóval véletéenül em vendégségbe jön, és nem is azért, hogy a gyereket vegye ki a kezedből.
Has: nekem pl annyira kinyúlt a bőröm, hogy bár a súlyom ugyan annyi, mint szülés előtt (sajna visszajött az is, amit terhesség alatt leadtam
így nem kis súlyról beszélünk), mivel lóg, úgy néz ki, hogy még néha átadják a helyet, és már többen megkérdezték, hogy na, mikorra jön a kistesó?
Nem valami felemelő. Annak idején a két szobatársam közül az egyik már haza is a terhesség előtti nadrágjában ment, simán letagadhatta volna, hogy valaha szült, a másik pedig kb 6 hónapos terhesnek nézett ki még mindig. Bármi lehet, tényleg teljesen alkati.
Mostmár minden kis betegnek üzenem, akár csak kicsit taknyos, akár nem, hogy
GYÓGYULNI AZONNAL!